Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
این مشکل در پی اس هم وجود داره
مشکل سر اینکه شرکت های سازنده هندیکپ داخل بازی و هوش مصنوعی گذاشتن وقتی شما با کسی که ضعیفتره بازی میکنی کاری میکنن که مثل با چند پاس ساده به دروازه برسن
حتی با پلیر هم بازی کنی این بحث هست
یکی از دلایلی که دیگه نمیشه تو کلوپ ها کری بخونی همینه یهو یه بچه هفت ساله بخاطر هندیکپ میاد میترکونت
اونم با نتایج مسخره و گل های بالا
مسئله اینه نمیشه دیگه از کریر لذت برد.چون خیلی حریفا غیر طبیعی بازی می کنن.رو درجات پایین هم بازی آسون میشه خیلی.موندم باید چیکار کرد‌.

من رو سطح آلتیمیت بازی میکنم.بنظرم سختیش نرماله.حالا من که ادعایی ندارم ولی این سطح قشنگ منو به چالش میکشه.تو لیگ انگلیسم بازی میکنم که سخت ترین لیگ بازیم هست.خواستی جدولشم میفرستم ببینی.
حالا یه سری مباحثی هست که مثلا نوریچ چرا تیکی تاکا بازی میکنه که قابل قبوله ولی سختی بازی باید جوری باشه که حس فشار رو بهت القا بکنه

من رو سطح آلتیمیت بازی میکنم.بنظرم سختیش نرماله.حالا من که ادعایی ندارم ولی این سطح قشنگ منو به چالش میکشه.تو لیگ انگلیسم بازی میکنم که سخت ترین لیگ بازیم هست.خواستی جدولشم میفرستم ببینی.
حالا یه سری مباحثی هست که مثلا نوریچ چرا تیکی تاکا بازی میکنه که قابل قبوله ولی سختی بازی باید جوری باشه که حس فشار رو بهت القا بکنه
من آلتیمیت امتحان نکردم ولی رو لجندری تو لیگ دسته دو انکلیس خیلی تخیلی بازی می کنن😂باور کن از هر ۳ تا شوتشون ۲ تا گله.گلا تخیلی می زنن قشنگ.نمی دونم آلتیمیت فیفا ۲۰ بازی کرده بودی یا نه.یادت باشه سر اون همه شاکی بودن چرا انقدر غیر منطقیه و اصن نمیشه بازی کرد الان لجندری این مثل اون شده.من حالا آلتیمیت امتحان نکردم رو اونم میذارم شاید بهتر شد.

بزرگترین عیب بازی تو نسل ۸ یعنی فیزیک تو این نسل تقریبا رفع شده فقط نمی‌دونم چرا بازی دیگه لذتی نمیده انیمیشن های تکراری و قابل پیش بینی و هندیکپ مضخرف تجربه بازی رو خراب کرده

• Like
Reactions: Adroit
من آلتیمیت امتحان نکردم ولی رو لجندری تو لیگ دسته دو انکلیس خیلی تخیلی بازی می کنن😂باور کن از هر ۳ تا شوتشون ۲ تا گله.گلا تخیلی می زنن قشنگ.نمی دونم آلتیمیت فیفا ۲۰ بازی کرده بودی یا نه.یادت باشه سر اون همه شاکی بودن چرا انقدر غیر منطقیه و اصن نمیشه بازی کرد الان لجندری این مثل اون شده.من حالا آلتیمیت امتحان نکردم رو اونم میذارم شاید بهتر شد.
نه اون فیفا 20 که سطح آلتیمیتش فاجعه بود.همینجا هم کلی نقد کردم قبلا که اصن فرصت نداشتی پاسکاری بکنی.اون اصن یه زهرمار عجیبی بود ولی الان واقعا سختیش منو به چالش میکشه و واقعا دوس دارم.
نه دست دو بازی نکردم هنوز

سلام دوستان عزیز
من کنسول ایکس باکس Series S دارم برای آنلاین بازی فیفا ۲۲ به مشکل خوردم
dns هم مختلف تست کردم ، لاگین به اکانت و شبکه ایکس باکس مشکلی ندارم اما برای التیمت تیم مشکل دارم.
پورت هم بالای ۵۰ هزار گذاشتم
ادرس مک هم پاک کردم
اما متاسفانه در قسمت التیمت بخش دیویژن حریف پیدا نمیکنه
راهنمایی کنید
آیا این سرویس های کاهش پینگ رو کسی تست کرده جواب میده ؟
راه حلی دارین بدین ...

دوستان سلام من یه مشکل تو فیفا 22 بهش خوردم تو کنسول پلی 4 . لینک زیر بخونین ممنون میشم ببینین مشکلمو چطور حلش کنم یا چی باعث شده این مشکل به وجود بیاد .

لینک

تهران
با فیبر نوری معمولا ۶۰-۷۰ میگیرم (وایرلس)
اگه با لن وصل شی خیلی بهتر میشه
البته این عددها که میگید واسه سرور میدل ایست یا خاورمیانه هستش که سرور هاش به لعنت خدا نمی ارزن، حاضرم با روتر برم با چیز پی اِن ریجن ام رو عوض کنم برم سرور اروپا با پینگ بیشتر ولی توی میدل ایست پلی ندم ،
سرورهاش یه جورین، زده پینگ ۴۷ ۵۰ اینا ولی حرف مفت میزنه .

ما که دهنمون قشنگ صاف شده با پینگ ۹۰ تا ۱۲۰ تازگیا اینجور شده قبلا ۷۵ بود میشد تحمل کرد غیر از پینگ تو هر بازی هم ۴۰ بار لگ میوفته .این عربا هم‌ همه پینگاشون خداست ثانیه ای ۱۰۰۰ تا اسکیل میزنن به غلط کردن میوفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or