Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
دوستان توی سیزن گاهی اوقات طرف مقابل ما دونفره چجوری میشه؟
میشه با یه کنسول بصورت دونفره آنلاین سیزن بازی کرد؟
آره میشه.تو التیمیت که اون یکی دسته باید دکمه Y یا مثلث رو بزنه تا اضافه بشه.تو سیزن هم فکر کنم همین بود

بچه هایی که اینجا ویکند میزنن چه ساعتهایی گیم پلی خوبه؟ من دیگه خیلی دیر بازی کنم تا ساعت یک و نیم اینا هست..
الان که تایمش دوباره زیاد کردن تا 4 شنبه صبح وقت داری ولی چیزی که خودم حس میکنم،شنبه و یک شنبه خیلی بده.یعنی پینگ همونه ولی گیم پلی سنگینه.انگار از طرف خود سرور بازی باشه
جمعه عصر تا صبح خوبه از دوشنبه ظهر به بعد هم به نظرم خوبه

در کل هم ساعت 9:30 شب به وقت ما چون آپدیت هر روز SBC و آبجکتیوها میاد همیشه شلوغه

• Like
Reactions: mfa123
4 روز یه کله نشستم بازیکن خرید و فروش کردم تا پول مسی جور بشه بعد تا خریدمش امروز مجانی پکش کردم :|
میخوام به ea بگم آیا من برای تو یک لطیفه هستم؟:))
حالا کلی پول دارم ولی دیگه بازیکن به درد بخوری نمونده که بخرم.همینجوریش هم پله 99 دارم بازی نمیدم.ولی این دیگه آخرین تیمم تا 2 هفته دیگه که 23 بیاد

Attachments

• 20220912104346_1.jpg
    20220912104346_1.jpg
    288.1 KB · مشاهده: 23
4 روز یه کله نشستم بازیکن خرید و فروش کردم تا پول مسی جور بشه بعد تا خریدمش امروز مجانی پکش کردم :|
میخوام به ea بگم آیا من برای تو یک لطیفه هستم؟:))
حالا کلی پول دارم ولی دیگه بازیکن به درد بخوری نمونده که بخرم.همینجوریش هم پله 99 دارم بازی نمیدم.ولی این دیگه آخرین تیمم تا 2 هفته دیگه که 23 بیاد
بازیکن پولی چجوری میشه گرفت ؟ من چند شبه sbc +85*10 میزنم بازیکن خوب میده ولی نمیشه فروختشون

بازیکن پولی چجوری میشه گرفت ؟ من چند شبه sbc +85*10 میزنم بازیکن خوب میده ولی نمیشه فروختشون
پک ها 2 دسته هستن که اگه تو پرانتز زیرش این عبارت باشه untradeable یعنی بازیکن هاش غیر قابل فروش هستن که این 85*10 هم از این دسته هست.
اگه هم بازیکن میخوای با کوینی که داری بخری باید بری بخش ترنسفر اون جا بازیکن رو سرچ میکنی که بعدش یا میتونی همونجا قیمت درخواستی رو بزنی و بازیکن رو بخری یا به صورت مزایده ای رو بازیکن bid بزنی

پک ها 2 دسته هستن که اگه تو پرانتز زیرش این عبارت باشه untradeable یعنی بازیکن هاش غیر قابل فروش هستن که این 85*10 هم از این دسته هست.
اگه هم بازیکن میخوای با کوینی که داری بخری باید بری بخش ترنسفر اون جا بازیکن رو سرچ میکنی که بعدش یا میتونی همونجا قیمت درخواستی رو بزنی و بازیکن رو بخری یا به صورت مزایده ای رو بازیکن bid بزنی
اینارو که اوکی هستم منظورم اینکه چجوری باید پک آیکون بدست بیاریم مثلا دیدم طرف رونالدینهو گذاشته برای فروش قطعا تو sbc که درنیومده چجوری پک بازیکن خوب میشه پیدا کرد

اینارو که اوکی هستم منظورم اینکه چجوری باید پک آیکون بدست بیاریم مثلا دیدم طرف رونالدینهو گذاشته برای فروش قطعا تو sbc که درنیومده چجوری پک بازیکن خوب میشه پیدا کرد
اینا قبلا تو پک های پرومو بوده که از تو قسمت store میشه بخری ولی الان هیچکدوم شامل ایکون نمیشه.اگه ایکون میخوای یا باید بخری یا تو sbc یکی هست ایکون +93 .الان هم که 85*10 بدون محدودیت شده.میتونی کلی پک باز کنی که کلی فودر گیرت بیاد بعد بری چند بار هم ایکون +93 باز کنی بلکه چیز خوبی گیرت بیاد.البته اینا هم همش غیر قابل فروشه
البته تو sbc بخش ایکونش هم الان پله و رونالدو رونالدینیو و... هست.اگه برای تیمت میخوای همینا رو بگیر الان فکر کنم رونالدو که 26 اسکواد میخواد رو نهایتا 3-4 ساعته بتونی بگیری

ولی اگه کلا منظورت برای فروش و سود بود که الان دیگه هیچ پک تریدبل ایکونی موجود نیست

• Like
Reactions: yar_66
اگه منظورت اینه از تو پکا ایکون ترید در بیاد پک خاصی نیست که ایکون ترید بده همین پکایی که ازش هر بازیکنی در میاد ممکنه ایکون هم در بیاد به خاطر همین احتمالش خیلی خیلی کمه شاید نیم درصد :D
از 18 دارم بازی میکنم کلا یه بار فقط بهم ورون مید قابل فروش داد اونم نمیداد بهتر بود چون کلا 200 کا قیمتش بود و فروش رفت

• Like
Reactions: yar_66
اگه منظورت اینه از تو پکا ایکون ترید در بیاد پک خاصی نیست که ایکون ترید بده همین پکایی که ازش هر بازیکنی در میاد ممکنه ایکون هم در بیاد به خاطر همین احتمالش خیلی خیلی کمه شاید نیم درصد :D
از 18 دارم بازی میکنم کلا یه بار فقط بهم ورون مید قابل فروش داد اونم نمیداد بهتر بود چون کلا 200 کا قیمتش بود و فروش رفت
آخه تو یوتیوب پلیر ایرانی دیدم چپ و راست پک باز میکرد آیکون بهش میداد بازیکن میداد برای فروش همین دو هفته پیش بود استریم میکرد
حالا فیفا ۲۳ بیاد چجوری میشه ازش کوین درآورد حداقل پول بازی صاف بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or