بخشی انیمیشن های ورزشی کمپانی EA چند سالی هستش داره بر روی تکنولوژی ها و سیستم های انیمیشن سازی تعاملی، تکنولوژی پیشرفته هوش مصنوعی ( هوش مصنوعی که تولید انیمیشن خودکار میکنه ) که به صورت خود کار اقدام به طراحی انیمیشن میکنه و در بسیاری از بخش های بازی باعث و بانی این میشه که ما شاهد انیمیشن های به شدت متنوع و متفاوتی روبرو باشیم.
FABIO ZINNO مهندس ارشد نرم افزار در EA در بخش توسعه سیستم انیمیشن سازی فیفا توضیح می دهد: من فکر می کنم بزرگترین چالش، طراحی موشن ها وحرکات بازیکنانی است که می توانند مانند انسان رفتار کنند.ما به ایجاد ابزارهای هوشمندتر برای ایجاد محتوا ، از جمله مدل ها و بافت های سه بعدی، زمین، استادیوم ها، انیمیشن های چهره و بدن بسیار متعهد هستیم.
تکنولوژی Deep Learning همچنین می تواند راه حل های جامع تری را برای عملکرد شخصیت فراهم کند و ما در حال کار بر روی مدل هایی هستیم که می توانند از متن کار، به همراه همگام سازی لب و انیمیشن های صورت تولید کنند.همین طور این تکنولوژی می تواند جایگزینی برای سیستم موشن کپچر باشد. همین طور تلاش قابل توجهی برای گرفتن حرکات صورت و بدن از فیلم ها انجام شده است، این فناوری نه تنها حجم بیشتری از انیمیشن ها را در اختیار ما میگذارد، بلکه نتایج ارگانیک و طبیعی بیشتری نیز برای ما فراهم می کند.
همین طور این سیستم انیمیشن پیشرفته جدید باعث میشه که کاراکتر درون بازی نسبت به موانع درون محیط آشنایی کامل تری داشته باشه و از این که بدونه کی و کجا هستش درک بالا تری داشته باشه. در ادامه نحوه رفتاری و حرکات بازیکن درون زمین بسیار گسترده تر و طبیعی تر میشه و باعث یکپارچگی بیشتر انیمیشن ها در بازی میشه.
View attachment 216240
داستان به همین جا ختم نمیشه و EA بر روی چیزی به نام Character Controllers Using Motion VAEs که بخشی از تکنولوژی Deep Learning داره کار میکنه.
و با استفاده از VAE مدلهای تولیدی پایدار تر و با کیفیتی از نحوه حرکتی انسان تولید میشه و بدون حاشیه نویسی و ضبط موشن کپچر و در نهایت بدون پاک سازی خروجی استفاده شده است.
View attachment 216247
به صورت کلی به دوستان بگم که تکنولوژی Motion Matching - Deep Learning - motion capture سه عامل به هم آمیخته هستن که بخش انیمیشن سازی تیم توسعه EA Sport داره روش کار میکنه و چند سالی هستش که در دست توسعه هست.
شاید این hypermotion technology که فقط برای کنسول های نسل بعدی در دست توسعه هستش نام جدیدی از سوی سازندگان فیفا باشه به مجموع این سه عاملی که برای دوستان به صورت خلاصه توضیحاتی دادم. البته باید دید تیم توسعه دهنده فیفا چقدر و با چه کیفیتی بر روی این عوامل کار کرده و خروجی کار به چه صورت هستش. همین طور برای نشان دادن انیمیشن های با کیفیت شما به طراحی و دوباره سازی بخش مدلینگ هم نیازی به شدت اساسی دارید. یعنی به عبارتی یک انیمیشن با کیفیت اگر مدلینگ طراحی شده بد باشه به همین سو باعث میشه که خروجی انیمیشن نهایی بد و بی کیفیت به نظر برسه. سازندگان فیفا باید روی مدلینگ سازی بازی بیش از پیش اهمیت بدن در کنار باز سازی بخش انیمیشن.
هنوز کسی از hypermotion technology اطلاع دقیقی نداره که واقعا چه چیزی هستش. ولی چون در این سال ها یه سری تحقیقات در رابطه با بخش توسعه انیمیشن های فیفا داشتم میکردم به یه سری شواهد و مدارک و منابع دست پیدا کردم و شاید این hypermotion technology مجموعه اون سه عوامل بالا باشه. واقعا اگر حقیقت داشته باشه باید دید خروجی کار در این رابطه به چه صورت هستش و تیم توسعه دهنده فیفا به چه مقدار بر روی انیمیشن های بازی کار کرده که پاشنه آشیل این سری در نسل هشتم بود متاسفانه بر خلاف نسل هفتم که فیفا در بخش انیمیشن ها فوق العاده عمل کرده بود.
در پایان به دوستان باز هم تاکید میکنم و اشاره میکنم که من نمیدونم hypermotion technology دقیقا چی هستش و اصلا اطلاعی هم ندارم که تیم توسعه دهنده اون توضیحات بالایی رو که نوشتم چه بخش هایی رو میخواد در بازی استفاده کنه و چه بخش هایی رو نه و باید بازی به صورت رسمی معرفی بشه و باید دید نسخه فیفا 22 نسل بعدی واقعا میتونه در بخش انیمیشن ها تغییرات بزرگی کنه یا خیر.
همین طور باید بگم نسخه بتایی که در دسترس کاربرا قرار گرفته مثل این که اصلا از تکنولوژی hypermotion technology خبری نبود و مثل این که قرار هستش در نسخه اصلی رونمایی بشه. هایپ و انتظاراتتون رو در حد معقول نگه دارید و اگر از بازی رونمایی شد ( بدبختی اینه تریلر های فیفا همیشه Game Engine هستش و باید گیم پلی رسمی بازی نشون دادن بشه تا از نمای گیم پلی با انیمیشن های بازی روبرو بشیم تا چه کیفیتی داره ولی خب تریلر هم شاید بشه به یه سری مواردی پی برد و همین طور تیم سازنده صد در صد hypermotion technology رو دربارش توضیح میده به صورت ویدئویی ) و چیز خفنی بود که همه ما خوشحال میشیم و اگر هم نه که خب .....