Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
گرافیکش چطور بود نسبت به 21
تفاوت زیادی ندیدم یکم بهتر شده تازه نورپردازی تو شب تو بعضی از بازیا انقدر پرنور بود که من مجبور میشدم نور tv رو کم کنم که یه جور باگ بود رفع میشه ولی رفیقام که فایو دارن از پیشرفت گرافیکی زیادش خیلی تعریف میکنن که معلومه رو کنسول های نسل جدید حسابی کار کردن.

• Like
Reactions: AM!R
بخش ریوالس و فوت چمپیون خیلی تغییرات مثبتی کردن .. از یه طرفم سخت تر شدن
ریوالس یه جورایی کلا زیرو روش کردن و این واقعا عالیه
ورودی فوت چمپیون خیلی سخت تر شده نسبت به قبل و هر کسی نمیتونه واردش شه دیگه ..

یه نکته دیگم برای بچه های بی اعصاب اینکه میتونین دیدن خوشحالی گل حریفو off کنین :D یه ذره مسخرس چون لذت بازی به همین چیزاشه
اره منم از این بخش خیلی خوشم اومد هم طرح های گرافیکیش جالب شده هم روند بازیاش جذابتره

• Like
Reactions: AM!R
کسی هست که کلا فوت بازی نکنه و فقط سیزن بازی کنه؟

سئوالم اینه که چرا فیفا یه بازی جدا بیرون نمیده واسه FUT ؟

من خودم FUT بازی نمیکنم چون واقعا منوهاش گیج کنندست و پیچیدست و باید از اول بازی میکردم که الانم بتونم.

امیدوارم تو فیفا 22 یه حالی به سیزن هم بدن

من خودم FUT بازی نمیکنم چون واقعا منوهاش گیج کنندست و پیچیدست و باید از اول بازی میکردم که الانم بتونم.

منم کلا FUT نمیزنم فقط سیزن :D به احتمال خیلی زیاد سیزن هیچ تغییری نکنه !

درود:دی

منم کلا FUT نمیزنم فقط سیزن :D به احتمال خیلی زیاد سیزن هیچ تغییری نکنه !
اقا من شدیدا پیشنهاد میکنم که بیخیال این FUT نشید:دی
درسته که بخشهای دیگه ی فیفا هم به نوبه ی خودشون جذابیت دارن ولی فوت یه دنیای عظیم و خفن و پرچالش و پرهیجان (البته گاهی رومخ:دی) و.. داره که وقتی واردش شی دیگه ابدا واسه سایر بخش ها، آنچنان وقت نمیزارید
حالا یه سری ایرادات میکروترنزیشنی داره ولی خب در نهایت سرعت پیشرفتتون توی FUT بسته به مهارتتون داره
الخصوص طبق اخرین خبری که توی خود کنسول آپ شد (مربوط به قسمت FUT فیفا22 بود) کلی منو و... جالب هم اضافه کردن
پ.ن: در نهایت خطاب به اون رفیقمون که گفت منوهاش گیج کننده اس و پیچیدگی داره بگم که سر یه هفته ایی فول یاد میگیری همشو
و اینکه کافیه 4 تا از بچه های همین تاپیکو ادد کنید تا زودتر واسه این بخش راه بندازنتون:دی

ویدئو آموزشی فات توی تاپیک اول فیفا 20 هست، بقیه اش با پرسش و پاسخ حل میشه فقط هرکسی با یه نوع بازیکن ها بهتر بازی میکنه و سبک خاصی داره مثلا من با هافبک cdm صفر نمیتونم بازی کنم و هافبک هام باکس تو باکسن یا مثلا از Cam م انتظار سرعت و شوت زنی دارم و هر Cam یی برام کارآمد نیست شما هم قبل ورود باید سبک خودتو بشناسی چون سیزن نیست منچستر یا رئال برداری بازیکنات یا از یه لیگ باید باشن یا یه ملیت یا میتونی هایبرید کنی که توی اون ویدئو خودم توضیح دادم و آقا کسری صحبت کردند، اون بخشی هم دوستمون گفت درسته اعصاب خوردیش زیاده من سر فیفا 13 گوشی زدم شکستم بستگی به خودت داره

نسخه التیمیت ادیشن دقیقا چه مزایایی داره جز اینکه سه روز زودتر میشه رفت تو بازی و یه سری پک بی ارزش که هر هفته میده ؟ چون من یه جا دیدم زده بود 4600 فیفا پوینتس میده !!! این درسته واقعا ؟ .. کسی در جریان هستش ؟

نسخه التیمیت ادیشن دقیقا چه مزایایی داره جز اینکه سه روز زودتر میشه رفت تو بازی و یه سری پک بی ارزش که هر هفته میده ؟ چون من یه جا دیدم زده بود 4600 فیفا پوینتس میده !!! این درسته واقعا ؟ .. کسی در جریان هستش ؟
دوست عزیز پک نمیده فقط مقداری فیفا پوینت میده همون روز اول رگباری باهاش کلی پک میزنی و اگه خوش شانس باشی مثل اون دوستمون شوچنکو در میاری و از فیفا خارج میشی، البت پوینت فقط روی همون اکانت میاد خریداری شده

• Like
Reactions: PS5X
دوست عزیز پک نمیده فقط مقداری فیفا پوینت میده همون روز اول رگباری باهاش کلی پک میزنی و اگه خوش شانس باشی مثل اون دوستمون شوچنکو در میاری و از فیفا خارج میشی، البت پوینت فقط روی همون اکانت میاد خریداری شده
الان یکی ظرفیت سه رو فرضا بخره بازم بهش این پوینت داده میشه ؟ چون من رفتم این نسخه رو سفارش دادم ولی فروشندش مطمعن نبود و گفت فقط به ظرفیت دو تمام امکانات این نسخه میرسه

الان یکی ظرفیت سه رو فرضا بخره بازم بهش این پوینت داده میشه ؟ چون من رفتم این نسخه رو سفارش دادم ولی فروشندش مطمعن نبود و گفت فقط به ظرفیت دو تمام امکانات این نسخه میرسه
فقط اون اکانت که باهاش فیفا خریداری شده

• Like
Reactions: PS5X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or