Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
فقط اون اکانت که باهاش فیفا خریداری شده
ممنون فقط من اینو متوجه نمیشم الان یکی بره ظرفیت 2 بخره یکی ظرفیت 3 فروشنده ها یه اکانت رو مگه تقسیم نمیکنن ؟ میخوام بفهمم این چیزا به کدوم یکی از اینا میرسه
چون قطعا به جفتشون نمیرسه دیگه
من چون نمیدونم که اکانت اصلی رو برای بازی به کدوم از ظرفیت ها میدن سایتا اینو میپرسم

ممنون فقط من اینو متوجه نمیشم الان یکی بره ظرفیت 2 بخره یکی ظرفیت 3 فروشنده ها یه اکانت رو مگه تقسیم نمیکنن ؟ میخوام بفهمم این چیزا به کدوم یکی از اینا میرسه
من چون نمیدونم که اکانت اصلی رو برای بازی به کدوم از ظرفیت ها میدن سایتا اینو میپرسم

منظور دوستمون این هست کسی که با اون اکانت آنلاین میشه پوینت رو میگیره نه اون که با اکانت شخصی خودش بازی میکنه، اگه اشتباه نکنم تو ps ظرفیت ۳ میشه.

• Like
Reactions: PS5X
اون اکانت که باهاش فیفا خریداری شده، اون اکانت که فیفا ازش دانلود میشه، اون اکانت فروشنده میده بهتون، اون اکانت که یوزر پس فروشنده میده به خریدار،

• Like
Reactions: PS5X
من یچیزی رو متوجه نمیشم ! این تستر های بتا یکی از یکی داغون ترن ، ایرانی و خارجی هم نداره ، تا الان نزدیک ۱۰ تا گیم پلی با کیفیت خوب از بازی دیدم که اصلا کسی به تغییرات بازی اشاره نکرد ! اکثرا هم التیمیت باز هستن و فقط تمام توجهشون به گل زدنه ! اصلا از قشر التیمیت باز انتظار نداشتم که انقدر سطحی به بازی نگاه میکنن و انقدر آرکید باز هستن
عمده تغییرات از نگاه تستر ها اینهاست :
- توپ میخوره به تور صدا میده
- دروازبانها عجیب هستن
- چهره های جدید اضاف شده
- بعضی از نقل و انتقالات انجام نشده
- بازی یجوری شده ، نمیتونیم بگیم چجوری ؟! باید خودتون تست کنید
- من از فیفا ۲۲ بیشتر از ۲۱ خوشم اومده ولی واقعا چیزی از هایپر موشن ندیدیم ؟!

واقعا اینها متوجه انیمیشنهای جدید نمیشن ؟ تعدادشونم زیاده ، پاسهای کوتاه ، سانترها ، درگیری های هوایی ، دروازبانها ، نوع دویدن بازیکنها ، تفاوت برخی از انیمیشنهای بازیکنهای خاص و تغییر توی نوع حرکت و وزن توپ
اینا به کنار انیمیشنهای اضافه شده بشدت کیفیت بهتری دارن و واقعی تر جلوه میدن
کدوم سال ea این حجم از تغییر رو تو بازیش داشته ؟
والا ea حق داشت یه بازی فوتبالی نسل هفتی رو تا ۲۰۲۱ میفروخت ، الانم نگرانم که کلا هایپرموشن رو حذف کنه و خودشو راحت کنه ، معلوم نیست چه فیدبکهای زیبایی رو از تستر ها دریافت کرده
لعنت به ea که کد بتای نسل هشت رو واسم فرستاده ، وگرنه خودم تست میکردم و راحت میشدم ....

من یچیزی رو متوجه نمیشم ! این تستر های بتا یکی از یکی داغون ترن ، ایرانی و خارجی هم نداره ، تا الان نزدیک ۱۰ تا گیم پلی با کیفیت خوب از بازی دیدم که اصلا کسی به تغییرات بازی اشاره نکرد ! اکثرا هم التیمیت باز هستن و فقط تمام توجهشون به گل زدنه ! اصلا از قشر التیمیت باز انتظار نداشتم که انقدر سطحی به بازی نگاه میکنن و انقدر آرکید باز هستن
- دروازبانها عجیب هستن
- چهره های جدید اضاف شده

واقعا اینها متوجه انیمیشنهای جدید نمیشن ؟ تعدادشونم زیاده ، پاسهای کوتاه ، سانترها ، درگیری های هوایی ، دروازبانها ، نوع دویدن بازیکنها ، تفاوت برخی از انیمیشنهای بازیکنهای خاص و تغییر توی نوع حرکت و وزن توپ
والا ea حق داشت یه بازی فوتبالی نسل هفتی رو تا ۲۰۲۱ میفروخت ، الانم نگرانم که کلا هایپرموشن رو حذف کنه و خودشو راحت کنه ، معلوم نیست چه فیدبکهای زیبایی رو از تستر ها دریافت کرده
لعنت به ea که کد بتای نسل هشت رو واسم فرستاده ، وگرنه خودم تست میکردم و راحت میشدم ....
View attachment VID_20210817_223932_689.mp4

اگر داور هم هایپر موشن داشت متوجه نمیشدیم کدوم بازی و کدوم واقعیت هست
چون گیج زدن داور قشنگ مشخصه ولی بازیکنها حرکتشون و دنبال کردن توپ با نگاه و با بدنشون خیلی طبیعیه
به حرکت بازیکن من سیتی پشت سر بازیکن لیورپول که میخواد سانتر کنه نگاه کنید اولش سریع میخواد بیاد توی پاش ولی بعدش که سانتر میکنه حرکتش آهسته میشه فوق العاده طبیعی هست

این هم شادی گل جدید تو فیفا ۲۲

View attachment VID_20210817_223951_322.mp4

آخرین ویرایش:
- دروازبانها عجیب هستن
- چهره های جدید اضاف شده

حالا اینا که شما دیدی باز خوبه، من تو خیلی از پیجا و ویدیو ها دیدم طرف واسه مدل باز شدن پک (fut) و ورود اون بازیکنی که تو پک بوده بالا پایین میپرن که مثلا فلان بازیکن اینجوری وارد میشه یا رنگ بکگراند تخم مرغ شانسی چی بوده . والا باید دست این EA هم ببوسیم که با وجود همچین پلیر هایی که سود اصلیشونم از همیناس به کریر مد و اضافه کردن چیزایی مثل هایپرموشن توجه میکنن

گیم‌پلی بخش آلتیمیت نسبت به سال قبل خیلی اسکیل محورتر شده و سرعت میگ میگی کمتر شده که بنظرم خوبه پک های خیلی خفنی هم میده کلا خیلی فانه ولی حیف که سرورا و نت این مملکت اذیت میکنه نمیشه زیاد بازی کرد. در کل تجربه خیلی بهتریه نسبت به سال قبل اگه با آپدیت های ماه اول خرابش نکنن و نوب پسندش نکنن. انیمیشن های بازی خیلی بهتر و واقعی تر شدن بنظرم بعد دو سه سال بالاخره تغییر خوبی تو گیم پلی دیده میشه که جای امیدواری زیادی داره.

دوستان درسته هایپرموشن برای نسل نهم تدارک دیده شده ولی ایا برای نسخه های نسل هشتمی هم دستی به سر و روش کشیدن؟خبری چیزی در این مورد نیست؟
دوستانی که بتا رو روی Ps4 بازی کردن این تغیرات رو حس کردن چیزی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or