Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
منم یه چند دستی زدم و در کل خوب بودش.چهره بازیکنا که عالین و به نظرم از این به بعد بهبودهای گرافیکی دیگه نباید زیاد به چشم بیان چون واقعا تا حالا خیلی پیشرفت کردن.فقط میمونه چمن که به نظرم اونم خوبه و شادابتر شده چمنش و کیفیت خود چمن هم داینامیکه.یه ذره از فاصله ی دور مات میزنه که اونم به نظرم تو نسخه اصلی بتونن درستش کنن.گیم پلی بهتر شده و مقداری سنگین تر شده که نکته خوبیه و دیگه یکی با اسکیل نمیتونه ۱۰۰ متر جلو بره.نکته منفی که دیدم دروازه بان هستش که برای هر شوتی واکاشی زوما میشه و بدون استثنا برا همشون پرش ۳ متری میکنه

آخرین ویرایش:
منم یه چند دستی زدم و در کل خوب بودش.چهره بازیکنا که عالین و به نظرم از این به بعد بهبودهای گرافیکی دیگه نباید زیاد به چشم بیان چون واقعا تا حالا خیلی پیشرفت کردن.فقط میمونه چمن که به نظرم اونم خوبه و شادابتر شده چمنش و کیفیت خود چمن هم داینامیکه.یه ذره از فاصله ی دور مات میزنه که اونم به نظرم تو نسخه اصلی بتونن درستش کنن.گیم پلی بهتر شده و مقداری سنگین تر شده که نکته خوبیه و دیگه یکی با اسکیل نمیتونه ۱۰۰ متر جلو بره.نکته منفی که دیدم دروازه بان هستش که برای هر شوتی واکاشی زوما میشه و بدون استثنا برا همشون پرش ۳ متری میکنه
میتونی زحمت بکشی یه چندتا عکس از چمن بدی؟
تو افتابی و شب و بارونی و ابری که ببینیم چطوریه
میدونم زحمتت میشه.البته اگه بتونی
آقا اونطور که من از ویدئوها دیدم تو نسل نهم انیمیشن های دویدن و پاس دادن و تکل زدن ... و همچنین فیزیک توپ خیلی بهتر شدن
انیمیشن استپ کردن و چرخیدن هنوز بد هست. مدلینگ هنوز بد هست و همون سه حالت همیشگی فیفا رو فقط داره ...
اما در کل همون مواردی که بهتر شدن به نظر من که خیلی به کیفیت بازی کمک کرده و بازی قابل قبول شده.
حالا کسایی که بتای نسل نهمی رو بازی کردن اگه براشون امکان داره ویدئو مستقیم تو خود بازیسنتر (یا آپارات یا مدیافایر) آپلود کنن، اگه ممکنه 60 فریم باشه (چون PS5 قابلیت ضبط ویدئوی 60 فریم هم داره)
فقط مواظب باشید ویدئو رو توی یوتیوب و توئیتر و اینا نذارید که EA حذف میکنه.
برام عجیبه کسی از انیمیشن ها صحبت نمیکنه !!
در حالیکه بزرگترین تغییر نسبت به نسخه های نسل قبلی به نظر همین انیمیشن های دویدن و پاس دادن میاد ... و البته فیزیک توپ که خیلی قابل قبول تر شده ولی هنوز اشکالاتی داره.

آخرین ویرایش:
آقا اونطور که من از ویدئوها دیدم تو نسل نهم انیمیشن های دویدن و پاس دادن و تکل زدن ... و همچنین فیزیک توپ خیلی بهتر شدن
انیمیشن استپ کردن و چرخیدن هنوز بد هست. مدلینگ هنوز بد هست و همون سه حالت همیشگی فیفا رو فقط داره ...
اما در کل همون مواردی که بهتر شدن به نظر من که خیلی به کیفیت بازی کمک کرده و بازی قابل قبول شده.
حالا کسایی که بتای نسل نهمی رو بازی کردن اگه براشون امکان داره ویدئو مستقیم تو خود بازیسنتر (یا آپارات یا مدیافایر) آپلود کنن، اگه ممکنه 60 فریم باشه (چون PS5 قابلیت ضبط ویدئوی 60 فریم هم داره)
در حالیکه بزرگترین تغییر نسبت به نسخه های نسل قبلی به نظر همین انیمیشن های دویدن و پاس دادن میاد ... و البته فیزیک توپ که خیلی قابل قبول تر شده ولی هنوز اشکالاتی داره.
گیم پلی:

بنظرم که انیمیشن ها و فیزیک توپ کاملا فرق کرده و بهتر شده
مشکلی که دیدم سرعت توپ تو پاسکاری زمینی خیلی زیاده که شاید تو نسخه نهایی اوکی بشه
نمیدونم بازی که نکردم خودم ولی از این ویدیوها شبیه PES هم شده گیم پلی

آخرین ویرایش:
قابلیت ضبط و گرفتن عکس غیرفعاله

• Like
Reactions: اروند 2520
نکته شوکه کننده برای من اینه که دوستانی که نسخه پلی استیشن 5 رو بازی کردن هیچ صحبتی از انیمیشن های بازی نکردن !!! واقعا بازی در این بخش یه تکون اساسی خورده. چه جوری شاهد تفاوت های آشکار این بخش نشدن و به راحتی ازش گذشتن ؟!

به زودی گزارش تصویری درباره هایپر موشن و آینده سری فیفا 22 آماده میشه به صورت رسمی از بازیسنتر و برای در دسترس دوستان قرار می گیره.

انیمیشن ها و فیزیک توپ دچار تغییرات اساسی شدن که باید کلی دربارش صحبت کرد. این دو بخش از پاشنه آشیل های این سری در نسل هشتم بوده. طبق ویدئو گیم پلی هایی که دیدم و با توجه به گزارش های فنی خود سازندگان و ... فعلا بازی امیدوار کننده بوده. بازم باید صبر کرد تا نسخه نهایی بیاد ولی خب نمیشه از چیزایی که از ویدئو گیم پلی ها لیک شده به راحتی ازشون چشم پوشی کرد.

گزارش تصویری آماده شد، بعدش توضیحات بیشتری درباره فیفا 22 در خدمت دوستان خواهیم بود.

نکته شوکه کننده برای من اینه که دوستانی که نسخه پلی استیشن 5 رو بازی کردن هیچ صحبتی از انیمیشن های بازی نکردن !!! واقعا بازی در این بخش یه تکون اساسی خورده. چه جوری شاهد تفاوت های آشکار این بخش نشدن و به راحتی ازش گذشتن ؟!

به زودی گزارش تصویری درباره هایپر موشن و آینده سری فیفا 22 آماده میشه به صورت رسمی از بازیسنتر و برای در دسترس دوستان قرار می گیره.

انیمیشن ها و فیزیک توپ دچار تغییرات اساسی شدن که باید کلی دربارش صحبت کرد. این دو بخش از پاشنه آشیل های این سری در نسل هشتم بوده. طبق ویدئو گیم پلی هایی که دیدم و با توجه به گزارش های فنی خود سازندگان و ... فعلا بازی امیدوار کننده بوده. بازم باید صبر کرد تا نسخه نهایی بیاد ولی خب نمیشه از چیزایی که از ویدئو گیم پلی ها لیک شده به راحتی ازشون چشم پوشی کرد.

گزارش تصویری آماده شد، بعدش توضیحات بیشتری درباره فیفا 22 در خدمت دوستان خواهیم بود.
امین جان یکی مثل خودت رو میخواد که دل و روده انیمیشنهای بازی رو از Replay بازی در بیاری چون بازی پر از انیمیشنهای حیرت آوره و توپ هم انگار به پای بازیکنا چسبیده نیست مثل سری های قبل
منم یکی دوتا گیم پلی دیدم انیمیشنها که عالین. بازیکنا هم گیج نمیزنن و انگار رو یه اصولی حرکت میکنند بخصوص در بخش دفاعی
فقط سرعت بازی بطرز مسخره ای بالاست که فکر کنم میشه کمش کرد بطور دستی

امین جان یکی مثل خودت رو میخواد که دل و روده انیمیشنهای بازی رو از Replay بازی در بیاری چون بازی پر از انیمیشنهای حیرت آوره و توپ هم انگار به پای بازیکنا چسبیده نیست مثل سری های قبل
منم یکی دوتا گیم پلی دیدم انیمیشنها که عالین. بازیکنا هم گیج نمیزنن و انگار رو یه اصولی حرکت میکنند بخصوص در بخش دفاعی
فقط سرعت بازی بطرز مسخره ای بالاست که فکر کنم میشه کمش کرد بطور دستی
بعد از گزارش تصویری که آماده شد قشنگ میام درباره بازی صحبت میکنم و به صورت برش داده شده ویدئو گیم پلی های بازی رو براتون میذارم و دربارشون توضیح میدم. به شدت برای من این بازی غافلگیر کننده بوده. بعد از اخبار هایپر موشن و توضیحاتی که قبل معرفی بازی داده بودم ( درباره ماشین لرنینگ و ... ) کمی امیدوار شدم ولی بعد با نمایش اولین تریلر از این امید کاسته شد و دیگه گفتم مدتی سکوت کنیم تا هی نظرمون راه به راه عوض نشه و منتظر نمایش رسمی گیم پلی بازی باشیم. البته یه سری ویدئو گیم پلی های نصفه نیمه ای هم که تیم سازنده منتشر کرده بود ما رو تا حدودی دو به شک کرده بود که این بازی مثل این که بعد از سال ها یه تکونی خورده و بخش هایی از بازی بازسازی اساسی شده.

اگر این ویدئو گیم پلی هایی که ما دیدیم و اگر اصلا همین باشه برای سال اول این بازی واقعا راضی کننده هستش. هایپر موشن تازه شروع به کار کرده و باید به تیم سازنده فرصت داد تا سال های بعد استفاده بهینه تری ازش ببرن. هنوز رگه هایی از نسخه نسل هشتمی در بازی دیده میشه ولی انیمیشن های نسل نهمی و با کیفیت هم به وفور در بازی دیده میشه.

درباره سرعت بازی هم باید صبر کنید تا نسخه نهایی. برای بخش آفلاین که اصلا نگرانی بابت سرعت بازی نیست. میتونید سرعت بازی رو Slow بذارید و با اسلایدر ها سرعت پاس و شوت و .. همه چیز رو به دل خواه تغییر بدید. و فقط اون بطن بازی هست که باید ساختارش درست باشه. مثل طراحی انیمیشن ها،فیزیک کلی بازی و فیزیک توپ که اینا رو نمیشه کاری کرد و تیم سازنده باید بهشون رسیدگی اساسی کنه. سرعت گیم پلی و یه سری موارد مثل سرعت پاس و شوت و ... میشه با اسلایدر در بخش آقلاین قشنگ تنظیمشون کرد.

میمونه بخش آنلاین که به هر حال سرعت بازی میتونه کمی زیاد باشه و بخش آنلاین همیشه گیم پلی بازی یه تفاوت هایی با بخش آفلاین داره به هر حال و تیم سازنده باید طوری تنظیم کنه که تمامی اقشار گیمر شبیه ساز و آرکد دوست و ... راضی نگه داره که واقعا کار به شدت سختیه.

موضوع مهمی که وجود داره اینه که از نمای گیم پلی، گیم پلی بصری بازی به واقعیت نزدیک شده ( که البته هنوز خیلی جای کار داره و فعلا اول راهن ) بخشی که فیفا در نسل هشتم یک فاجعه تمام عیار بود حداقل از دید من.

گزارش تصویری آماده شد و منتشر شد بعدا در خدمت دوستان خواهم بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or