FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها فیفا 21 برای pc بخوام بگیرم تفاوته خاصی با 20 داره؟
جدی بدون شوخی و ترول میگم
نسخه ۱۷ رو بگیر دو سه تا مود تپل هم بریز روش مثل چمن و این حرفا کیفشو ببر چون از ۱۷ به بعد پسرفت با شیب عمودی شروع شد

سلام بچه ها فیفا 21 برای pc بخوام بگیرم تفاوته خاصی با 20 داره؟
اگه میخواهی بخری بلک فرایدی هست بهترین فرصته
اگه دنبال التیمیت تیم هستی و کلا عاشق فوتبال هستی که باید حتما بگیری
چون باید یک سال بدون فوتبال سر کنی

• Like
Reactions: Siamak61
چون ظاهرا واسه pc نسل بعد نیست واسه این گفتم که ارزش داره یا نه؟
کسی که فوتبال دوست به حساب میاد هرسال این بازی رو میگیره که باهاش بازی و تفریح کنه ... این یه بازی فوتباله کال آف یا فارکرای نیست که آدم بپرسه ارزشش رو داره یا نه؟ بازی های پی سی هم که همه کرک شده هستن اگر کرک شده میخری که قطعا ارزش داره اگر اورجینال میخری هم بستگی به میزان فوتبالی بودنت داره با همه ایراداتی که بهش وارده من هرسال میخرم چون عاشق فوتبالم و برای من ارزش داره

کسی که فوتبال دوست به حساب میاد هرسال این بازی رو میگیره که باهاش بازی و تفریح کنه ... این یه بازی فوتباله کال آف یا فارکرای نیست که آدم بپرسه ارزشش رو داره یا نه؟ بازی های پی سی هم که همه کرک شده هستن اگر کرک شده میخری که قطعا ارزش داره اگر اورجینال میخری هم بستگی به میزان فوتبالی بودنت داره با همه ایراداتی که بهش وارده من هرسال میخرم چون عاشق فوتبالم و برای من ارزش داره
حالا من دوست داشتم بپرسم مشکلیه؟از نظرت سوال عجیبیه میتونی جواب ندی

حالا من دوست داشتم بپرسم مشکلیه؟از نظرت سوال عجیبیه میتونی جواب ندی
نه این پاسخ شامل همه کسانی میشه که این سئوال رو بارها اینجا میپرسن ... سوال عجیبیه قطعا فوتبال یه بازیه که تکلیفش روشنه ماهیتش مشخصه اینکه ارزش داره بخرم یا نخرم به میزان علاقه ام به فوتبال مربوط میشه درمورد شما که رو پی سی بازی میکنی که دیگه اصلا این سوال معنی نداره ... من که برای اکانت قانونیش 750 تومن دادم شاید بتونم این سوال رو اینجا بپرسم ولی وقتی کرک شده میخریم اصلا مهم نیست ... البته قصدم توهین و اینا نبود سوتفاهم نباشه صرفا بحث منطقی بود

• Like
Reactions: Siamak61
نه این پاسخ شامل همه کسانی میشه که این سئوال رو بارها اینجا میپرسن ... سوال عجیبیه قطعا فوتبال یه بازیه که تکلیفش روشنه ماهیتش مشخصه اینکه ارزش داره بخرم یا نخرم به میزان علاقه ام به فوتبال مربوط میشه درمورد شما که رو پی سی بازی میکنی که دیگه اصلا این سوال معنی نداره ... من که برای اکانت قانونیش 750 تومن دادم شاید بتونم این سوال رو اینجا بپرسم ولی وقتی کرک شده میخریم اصلا مهم نیست ... البته قصدم توهین و اینا نبود سوتفاهم نباشه صرفا بحث منطقی بود
شاید از نظر شما عجیبه ولی من که هیچوقت نسخه کرکی استفاده نکردم و 1 تومن هر سال میدم واسه بازی قطعا باید ارزششو برام داشته باشه
نه بحث توهین که نیست منتها اینکه کسی خودشو مدعی العموم بدونه بده شما اینکه معنی داره یا نه رو نمیتونی تعیین کنی

تریلر جدید اومده با یه تیکه از گیمپلی
متاسفانه مدلینگ بازیکنا همون بولشتیه که قبلا بود
و اینکه تغییر رنگ چمن توی نسل فعلی و نسل بعدی خیلی تابلو انجام شد
فیزیک توپ هم همونه
فکر کنم دوربین جدید هم همین باشه
183329

شاید از نظر شما عجیبه ولی من که هیچوقت نسخه کرکی استفاده نکردم و 1 تومن هر سال میدم واسه بازی قطعا باید ارزششو برام داشته باشه
نه بحث توهین که نیست منتها اینکه کسی خودشو مدعی العموم بدونه بده شما اینکه معنی داره یا نه رو نمیتونی تعیین کنی
من نظرمو گفتم تعیین نکردم اگر اورجینال میخری که هیچ ... البته هر سال 1 تومن نبوده هزینه نسخه اورجینالش و امسال فقط به 900 تومن رسید

• Like
Reactions: Siamak61 and u.s.a
فیزیک توپ هم همونه
View attachment 183329
داور رو چرا نمیگی عین چوب خشک میمونه.تو نسل 8 که اصلا دست بهش نزدن.خیلیه تو نسل 9 باید استایل داور نسل هفتمی ببینیم که بازم کارت رو از ماتحتش درمیاره

فیزیک توپ هم همونه
View attachment 183329
خب توقع الکی نباید داشته باشید چون موتور بازی همچنان فراستبایته..اگه یادتون باشه همون اوایل نسل پیش موتور ایگنایت انجین بود و تا تغییرش ب فراستبایت کلا هر سال همون آشغال قبلی بود..الانم تا سال بعد ک ب نظر میرسه موتور تغییر میکنه باید با همین فراستبایت سر کرد هرچند خیلی ب نظرم از نظر نورپردازی و گرافیک همین نسخه ی نسل بعدی بهتر میشه..خوبی داستان اینجاس ک نسخه بعدی pes با آنریل انجین ساخته میشه و حداقل خیالمون میشه راحت باشه ک فیفا هم موتورش رو عوض میکنه

• Like
Reactions: samadi741
من هم توتخفیفات بلک فرایدی گرفتم بااینکه ازقدیم پیس بازی کردم ولی اونقدرکه دوستان میگفتن خداییش نیست بازی نکات خوبم داشته آخرین آپدیت که دیروزهمینطوری ازکلوپ آوردم 1.7 اومد خیلی بهترشدالتیمیت هم همچنان سرگرم کنندس ولی آنلاین بایدپلاس بگیرم چک کنم تغییرات کم بوده ولی مثبت بوده

• Like
Reactions: Lord Stark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or