زلاتان ابراهیموویچ به دلیل استفاده چهره و نام او در بازی FIFA اعتراض کرد !
ابراهیموویچ کمپانی EA را در مورد حقوق چهره و نام خود به چالش می کشد . او در تاریخ 23 نوامبر در توییتر اعتراضی به این موضوع صورت داد . او به توییتر رفت تا EA SPORTS را به دلیل استفاده از چهره خود ( بدون اجازه ) صدای اعتراض خود را به گوششان برساند .
در دو توییت این بازیکن گفت: چه کسی به EA Sport اجازه استفاده از نام و چهره من را داده است؟ من از عضویت در Fifpro اطلاع ندارم. و اگر من باشم بدون هیچ دانش و اطلاع حقوقی از نام و چهره من استفاده شده است و من به طور یقین هرگز اجازه ندادم FIFA یا Fifpro با استفاده از من بتوانند کسب درامد کنند .
کسانی در این سالها بدون هیچ توافقی با من از اسم و چهره من سود می برند . زمان تحقیق فرا رسیده است .
همانطور که انتظار می رفت این حرکت زلاتان باعث ایجاد شوک در رسانه های اجتماعی شده است.
این بازیکن سوئدی کمپانی EA SPORTS را متهم می کند که از نام و چهره خود برای پول درآوردن استفاده می کند . البته باید گفت باشگاه آث میلان ایتالیا امسال شراکت تجاری انحصاری امضا کرد تا به توسعه دهندگان اجازه دهد از اسکن صورت دقیق برای کل تیم استفاده کنند. همین موضوع هم برای سایر باشگاه های رسمی پارتنر EA مانند رئال مادرید و اینترمیلان نیز وجود دارد .
به نظر می رسد که با وضعیتی که به وجود آمده بین بازیکن - باشگاه و سازنده بازی های فوتبالی یک سرگیجه ای کامل به وجود آمده است . این داستان به احتمال بسیار زیاد ادامه دارد .
منبع :
Zlatan Ibrahimovic blasts EA over FIFA 21 game face rights
پی نوشت : بخش های مهم رو ترجمه کردم و جاهای مهمش رو براتون گذاشتم . من همین دیروز این ورا بود خبر قرار داد نجومی دیوید بکام رو براتون گذاشته بودم . تو این سال ها هم انتقاد های خودم و هم شما دوستان و ... انقدر در رابطه با این قرار داد ها و .... صحبت کردیم واقعا دیگه فایده ای نداره . فقط کار دیگه داره به جاهای خنده دار کشیده میشه . زلاتان خودش این خبرا رو نداشت ؟ تازه متوجه شده ؟ ایشون برای EA تبلیغ بخش التیمیت رو کرده و چرا به یک باره بعد از قرار داد بکام شروع کرده به انتقاد ؟ و به اضافه این موضوعات شاید ایشون اطلاع دقیقی از نحوه قرار داد های لیگ ها و باشگاه ها و بازیکن ها با کمپانی های بازیسازی نداره ؟ ایشون اگه شکایت کنه و کارش به نتیجه هم برسه اون وقت ای داد بیداد ، سر و کله بقیه بازیکن های تیم های مختلف در سرتاسر جهان پیدا میشه و شما برید تا انتهای داستان !!!
من اگر یادتون باشه نحوه قرار داد های عجیب و غریب لیگ های مختلف و .. رو بارها و بارها براتون گذاشتم و یه سری توضیحات دادم با توجه به اطلاعاتی که داریم . هر لیگی نسبت به لیگ دیگه داستانش فرق داره و امثال ما هم تو این سال ها با کلی تحقیق و ... تونستیم به یه سری اطلاعات دست پیدا کنیم . داستان زلاتان هم نمیدونم به کجا کشیده میشه و من فکر نکنم بتونه راه به جایی ببره ( واقعا بازم مطمئن نیستم و تو داستان حقوقی وکلا میتونن با استفاده از یه بند حقوقی همه چیز رو به نفع خودشون مصادره کنن و یا برعکس ) ایشون کارمند باشگاه میلان هستش و EA هم با این باشگاه قرار داد انحصاری درجه بالا بسته و میتونه چهره - نام - تتوی بازیکنان این باشگاه رو به صورت کامل در بازیش بذاره . و حتی لجند های باشگاه میلان رو .
حالا کاری ندارم ایشون شاید وکیل بگیره و یه کاری بکنه و دنیای قرار داد ها به شدت پیچیده و عجیب و غریب هستش و اصلا روی اصلی صحبتم پیروزی یا باخت ایشون سر این صحبت هاش نیست . موضوع اصلی این موارد نیست .موضوع اصلی این پولایی هستش که این دو کمپانی EA و کونامی به خاطر داستان لایسنس ها دارن به جیب این باشگاه میریزن . سال به سال هم داره نجومی افزایش پیدا میکنه و این پول های نجومی میتونست خرج ساخت و توسعه این دو بازی فوتبالی بشه و نه این که هی تو شکم لیگ ها و باشگاه ها و بازیکن ها ریخته بشه . قرار داد های انحصاری هم از هر دو طرف باعث شده میزان رقم قرار داد ها هم همین طور سال به سال نجومی افزایش پیدا کنه .
هیچ ارگان درست حسابی هم نیست که بتونه یه قانونی - چیزی درست حسابی پیش روی صنعت گیم بذاره که واقعا جلوی این موضوعات گرفته بشه . آسیب نهاییش فقط و فقط به من و شمای گیمر میرسه . کمپانی بازیسازی سودش رو میکنه - باشگاه ها ، لیگ ها سودش رو میکنن . بازیکن ها هم همین طور و در نهایت فقط سر من و شمای گیمر بی کلاه میمونه .