ویژگی های تائید شده از سوی ea
Gameplay
- Blazing fast load times – get to kick-off in seconds
- Controller haptics – feel every shot, kick, pass, and tackle in your hands
Graphics and Visuals
- Deferred Lighting and Rendering – a new lighting system creates more detail in every part of the stadium
- Re-imagined player bodies – next-gen technology takes players to a whole new level of realism
NEXT LEVEL: EA has confirmed several new features for Next-Gen
Player Animations
- Enhanced animation technology – new animations create ultra-responsive and realistic player movement
- Off-ball humanisation – from adjusting shin pads to screaming for passes, feel all the emotion of football at the highest level
Next Level Atmospheres
- Gameday immersion – contextual player, bench, and fan reactions let you feel the explosive passion of a last-minute winner
منبع
من کاملا درک میکنم که نمایش عجیب غریبی ندیدیم اما از لحاظ تغییر و لذت بیشتر مطمئن باشین این اتفاق توی نسخه نسل بعدی میوفته یه مشکل بزرگی که با فیفا دارم اینه که حرکات بازیکنان بهم پیوسته نیست و انگار داره این حرکات احمقانه یه جوری مصنوعی بهم وصل میشه که توی توضیحات بالا از حرکت بسیار بسیار واقعی بازیکنا صحبت کرده... وقتی از بهبود نور پردازی صحبت می کنن نورپردازی یکی از مهم ترین فاکتور های واقعی بنظر رسیدن یک بازیه پس حتما کیفیت بصری بهبود پیدا میکنه و این ویژگی های بالا به نظر من واقعا جذابه!
کافیه ویدئو های جدید
Madden NFL رو در توئیتر ببینید که چقدر جالب و پر جزئیات هستند با دیدن این مباحث من کاملا امیدوارم حسی که فیفا 14 درون من ایجاد کرد رو دوباره لمس کنم با فیفا 21 ...
فیفا 14 اون نرمی و اون انتقال نسل رو نه با گرافیک خیلی بیشتر بلکه با جزئیات بیشتر به ما منتقل کرد (گرافیکشم بیشتر بود ولی اون حس بازی واقعا متفاوت بود از همون لحظه اول حسش می کردی این یه چیز جدیده) و مورد دیگه اینه که تغییر خاصی توی گیم پلی هم نیاز نیست الان در سطح خوبی قرار داره و تنها فوتبالیه که اتفاقات در لحظه میوفته درست مثل حس حالی که فقط قسمت آنلاین بتلفیلد رخ میده در لحظه بودن.
تنها نیازه که انیمیشن های روان با تعداد زیاد و طبیعی در کنار گرافیک و فضا سازی واقعی تر به بازی عمق بدند تا در کنار بهبود کیفیت صدا و قابلیت های هپتیک فیدبک کاملا فوتبال دوستان رو راضی کنه