FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
یه تصویر مقایسه ای از کریس در فیفا 21و pes 2021، اینم لابد تقصیر EA و لایسانس انحصاریه، شما اگر بدونید این لایسانس چه هزینه و وقتی از استودیو میگیره، هی باید تعطیل کنن استودیو رو پاشن برن فدراسیون های هر کشور لایسانس بگیرند :))
#ای EA ی *&#***
چه ربطی داره میتونی توضیح بدی کونامی اسکن رونالدومال پارساله ولی رونالدوفیفامال18ست اسکنش اگه اشتباه نکنم فقط همون تصویررویه مواضافه کرده بالاسرش الان مسی 21 هم توپیس همینطوره تازه صدبرابرازفیس مسی توفیفابهتره اگهeaراست میگه بیاداونودرست کنه تاماهم بخاطرزرنگیش کف بزنیم?

سلام
دمو کی میاد؟
یادش بخیر ، سالهای پیش این روزا این ساعت اون ساعت میکردیم دمو بیاد .هی میگفتیم تو استور نیوزیلند این تایم میاد تو اروپا فلان تایم میاد آخرشم هیچکدومش درست در نمی اومد :Cheesygrin:
پیرشدیم مهندس جان

یادش بخیر ، سالهای پیش این روزا این ساعت اون ساعت میکردیم دمو بیاد .هی میگفتیم تو استور نیوزیلند این تایم میاد تو اروپا فلان تایم میاد آخرشم هیچکدومش درست در نمی اومد :Cheesygrin:
پیرشدیم مهندس جان
سلام
مخلصم ?
آخه دیگه خیلی بازیشم که نمی‌کنم فقط مرض دارم پیگیر اخبارش باشم و تا اومد بدوم بگیرمش!
خلاصه که مرض بدیه مهندس!:D

سلام
مخلصم ?
آخه دیگه خیلی بازیشم که نمی‌کنم فقط مرض دارم پیگیر اخبارش باشم و تا اومد بدوم بگیرمش!
خلاصه که مرض بدیه مهندس!:D
ارادت :-h
پسرت که بزرگ شده 2تایی بازی کنین دیگه مهندس.ما که هنوز مامان بچه مونو پیدا نکردیم:))

این فیس داورا که اسکن شده احتمالا تو نسل جدید اعمال کردن. چون تو گیم پلی هایی که از این نسل اومده همون قبلیان. و حال و هوا و جو استادیوما که عکساش دراومده هم به همین شکل. چهره تماشاگرا هم تو نسل جدید خیلی بهتر شدن.

FIFA 21 GAMEPLAY (FUT) - IS THIS THE MOST ARCADE FIFA YET?! - You Be the Judge
⬇⬇⬇

این بازیکنایی که تو بتا بهشون دادن تقریبا میشه ته فیفا 21 نزدیکای TOTS و اونورا....تقریبا اون موقع ها دیگه بازی تمومه و همه موشک میشن ولی یه چیزی که خیلی رو مخ هست که امیدوارم درستش کنن همین دریبلینگ جدیده که اگه همه بازیکنا با هر اسکیل موی بتونن بزنن که دیگه فاتحه بازی خوندست همین اول بازی ...مخصوصا برا ما که نت درست حسابی نداریم و یکم دیلی داشته باشیم حریف یکی از این دریبلا بزنه بازیکنمون میره تو درو دیوار.... :Wallbash::blink1::eek:

این بازیکنایی که تو بتا بهشون دادن تقریبا میشه ته فیفا 21 نزدیکای TOTS و اونورا....تقریبا اون موقع ها دیگه بازی تمومه و همه موشک میشن ولی یه چیزی که خیلی رو مخ هست که امیدوارم درستش کنن همین دریبلینگ جدیده که اگه همه بازیکنا با هر اسکیل موی بتونن بزنن که دیگه فاتحه بازی خوندست همین اول بازی ...مخصوصا برا ما که نت درست حسابی نداریم و یکم دیلی داشته باشیم حریف یکی از این دریبلا بزنه بازیکنمون میره تو درو دیوار.... :Wallbash::blink1::eek:
من بتا رو بازی کردم ، توی مد معمولی کیک آف بازی خیلی خیلی بهتره ، حداقل وزن توپ و بازیکنا حس میشه :دی تازه این مورد بهتر از فیفا ۲۰ هست و پیشرفت کرده.هوش مصنوعی هم بهتر شده ، یه گزینه انتخابی هم هست که هوش مصنوعی رو بر اساس پلیر های منتخب فیفا شبیه سازی میکنه .. رنگ و حالت چمن رو هم میشه تغییر داد.
در مورد agile dribbling ، این ویژگی جدید فیفا دو حالت داره یکی اینکه با فشردن دکمه ترکیبی که یادم نیست بازیکن میاد با سرعت زیاد یه پا دوپا میزنه به اصطلاح که خیلی ضایست ، توی این ویدئو هم مشخصه ، یه حالت دیگه هم با جهت دادن معمولی بازیکن میتونی یهو تغییر جهت های ریز بدی که این طبیعی تره و باعث پیشرفت movement بازیکنا میشه .
تو حالت آفلاین بازی خیلی طبیعی تره و سرعتشم کمتره و همینطور میتونی بازی رو slow کنی و یا با اسلایدرها ور بری تا به یه ریتم دلخواه برسی
احتمالا بازی تو حالت سیزن آنلاین هم سرعت معقوله
و اما التیمیت تیم ، بنظر من گیم پلی فاجعست ، سرعت بازی بسیار بالا و اصلا چیزی از سنگینی توپ و بازیکنا حس نمیکنی و کلا بدو بدو گل بزن :دی یعنی این نیمچه پیشرفت فیزیک رو هم حس نمیکنی .این agile dribbling هم که دیدیم توی ویدئو ، اگه ea کنترلش نکنه یه فاجعه رخ میده که البته fut بازا واسشون مهم نیست انگار ... یه بازی کاملا آرکید... البته سلیقست .
امیدوارم حداقل واسه سیزن سرورهایی با کیفیت fut داشته باشیم ، سرورها عالی بودن توی fut

بچه هایی که پُست های منو توی تاپیک فیفا 20 دنبال کردند میدونن که من اکانت PSN م دیلی داره و با یه اکانت دیگه هم تست زدم دیلی نبود ولی این اواخر اونم دیلی داره ولی نه به این فصاحت، یه دوستی دارم که اگه یادتون باشه رفیق خارجی‌ش آلفا رو تست زده بود ویس فرستاد براتون آپلود زدم اما امشب ازش در مورد دیلی پرسیدم، دوستم توی لایو و با ایکس باکس وان هست ولی ps4 دوستش که فیفا باز هست گرفته تست زده و ازش پرسیدم دیلی کدوم کنسول بیشتره اینو گفت، خلاصه اگه همه xss یا ps5 بخرند پولی توی جیب من نمیره فقط خواستم بدونید کدوم پلت‌فورم برای دیلی بهتره البته برای ایکس باکس فعلا dns زیاده ولی دوستم با dns هم میگه باز xb

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۰۰۹۰۹_۰۱۳۹۰۶.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰۰۹۰۹_۰۱۳۹۰۶.jpg
    335.4 KB · مشاهده: 40
  • Screenshot_۲۰۲۰۰۹۰۹_۰۱۳۸۱۵.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰۰۹۰۹_۰۱۳۸۱۵.jpg
    313.5 KB · مشاهده: 40
اون دریبل جدیده چقدر وحشتناکه انگار با توپ پلاستیکی تو کوچه دارن دریبل میزنن امیدوارم حذفش کنن خیلی زایع هست سرعت توپ عجیب غریبه تو بازی . 1 سال گذشت هیچ تغیر تو گیم پلی ندادن اینقدر سخت بود؟ 10 درصد بازی و باگ هاش بگیرن . تو ویدو که دوستمون فرستاد باز باگ ها دیده میشن مخصوصا باگ کنار دروازه که بازیکن حریف پرت میشه به سمت دیگه به صورت مسخره
با این درامد وحشتناک هنوز هیچ تغییر تو گیم پلی ندادن تغییر هیچی باگ هاش کاش می گرفتن کامل. امیدوارم تو نسخه اصلی این باگ ها نبینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or