FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
من که حکمت اینکه باید ویکند تو سه روز باشه و درک نکردم مثلا الان بشه 5 روز چه فرقی داره؟:-"
اونم با این سرورای داغون و تو سه روز تعطیلی اونوریا اصن نمیشه بازی کرد
حتی الانم که بازی مردست و کمتر کسی بازی میکنه هفته پیش داشتم بازی میکردم بعضی بازیا از نحوه بازی مشخص بود که هم من دیلی دارم هم طرف مقابل

من که حکمت اینکه باید ویکند تو سه روز باشه و درک نکردم مثلا الان بشه 5 روز چه فرقی داره؟:-"
اونم با این سرورای داغون و تو سه روز تعطیلی اونوریا اصن نمیشه بازی کرد
حتی الانم که بازی مردست و کمتر کسی بازی میکنه هفته پیش داشتم بازی میکردم بعضی بازیا از نحوه بازی مشخص بود که هم من دیلی دارم هم طرف مقابل
30تا بازی زیاده قبلا40 تا بود البته، بنظرم بین 15 تا 20 خوبه

2020-09-03_16-24-19.jpg 2020-09-03_16-23-57.jpg 2020-09-03_16-23-32.jpg

گفتم از تغییرات board هم عکس بزارم.
قبلا تو بخش جوانان، مبحث کوتاه مدت بود و گاها یکساله.الان دوساله شده.
تو قسمت برند یکسری مباحث مالی میشد که گاها سخت بود ولی الان به بازی و برد و باخت ربط داره.به ترانسفر و خرید بازیکن کلاس بالا و
veteran که میشه بازیکن کارکشته تو فیفا موبایل به بازیکن با اورال بالا میگکن ولی در اصل به بازیکنهای مسن و سر حال و کلاس بالا میگن مثل بوفون رونالدو زلاتان و افرادی تو همین سطوح.
همینطور که ea تو رقابت سر سایر موضوعات پاشو عقب کشید.
EA & FIFA - Licensing Agreement Extended Until 2022
تو 2013 رفته بسته با پریمیر تا 2022
EA Sports and Premier League Renew Deal Long Term
تو 2018 هم رفته تا پایان لیگ برتر 2024 تمدید کرده که میشه 4 نسخه دیگه

30تا بازی زیاده قبلا40 تا بود البته، بنظرم بین 15 تا 20 خوبه
به قول تو اینم میشه بازیارو کم کنن
الان هر وز ده تا بازی هر بازی هم کم کم یه ربع طول میکشه ده تا میشه دو و نیم ساعت
هر کسی نه وقتشو داره نه حوصلشو روزی دو نیم ساعت بازی کنه

معنی کلمه ویکند درک کنی اونهم درک میکنی

هرچند می‌دونم منظورت چیه ولی خب از سه روز به پنج روز طول بکشه دیگه اون هیجان و ویژه بودنش از دست میده و خز میشه شبیه جام جهانی که هر چهار سال یکبار خاص بودنش به همون وگرنه هرساله برگزار بشه جذابیتش از هر نظر کمتر میشه

View attachment 163531View attachment 163532View attachment 163533

گفتم از تغییرات board هم عکس بزارم.
قبلا تو بخش جوانان، مبحث کوتاه مدت بود و گاها یکساله.الان دوساله شده.
تو قسمت برند یکسری مباحث مالی میشد که گاها سخت بود ولی الان به بازی و برد و باخت ربط داره.به ترانسفر و خرید بازیکن کلاس بالا و
veteran که میشه بازیکن کارکشته تو فیفا موبایل به بازیکن با اورال بالا میگکن ولی در اصل به بازیکنهای مسن و سر حال و کلاس بالا میگن مثل بوفون رونالدو زلاتان و افرادی تو همین سطوح.
اتفاقا اهدافی که وجود داره راحته.باید یکم سخت ترش کنه

• Like
Reactions: rahyarpaul
اتفاقا اهدافی که وجود داره راحته.باید یکم سخت ترش کنه
7 برد متوالی تو خونه کار چندان ساده ای نیست.یا مثلا همون امضا با بازیکن کهنه کار.اینا حقوقشون بالاست و اگه تیمت تو بحث مالی با مشکل همراه باشه سخته جمع کردن پولشون.
اهداف قبلی مثل تماشاگر و اینا مسخره بود چون دخل و تصرفی توشون نداشتی ولی اینا حداقل فوتبالیه.

• Like
Reactions: ehsas1
2020-09-05_17-59-27.jpg 2020-09-05_18-07-35.jpg 2020-09-05_18-07-09.jpg

2020-09-05_18-08-41.jpg 2020-09-05_18-12-13.jpg 2020-09-05_18-12-40.jpg

سیستم معاوضه بازیکن تو کریر توسط خود بازی و سیستم ai
تفاوت strict و loose (قیمتها تو بتا درست نبوده برا همینه قیمتها منطقی نیست و خود ea هم ،همینو گفته و گفته قیمتها آپدیت میشن)
تو قسمت عکسهای واقعی تو بخش ترانسفر
و potential dynamic رو میبینید که در پایان فصل وضعیت بازیکن با توجه به فصل طی شده تغییر میکنه و میبینید تو آغاز فصل جدید عوض شده.

2020-09-06_15-21-46.jpg

ریتینگ بازیکنا 10 سپتامبر میاد

آخرین ویرایش:
View attachment 163832View attachment 163833View attachment 163834

View attachment 163835View attachment 163837View attachment 163836

سیستم معاوضه بازیکن تو کریر توسط خود بازی و سیستم ai
تفاوت strict و loose (قیمتها تو بتا درست نبوده برا همینه قیمتها منطقی نیست و خود ea هم ،همینو گفته و گفته قیمتها آپدیت میشن)
تو قسمت عکسهای واقعی تو بخش ترانسفر
و potential dynamic رو میبینید که در پایان فصل وضعیت بازیکن با توجه به فصل طی شده تغییر میکنه و میبینید تو آغاز فصل جدید عوض شده.

View attachment 163896

ریتینگ بازیکنا 10 سپتامبر میاد
potential dynamic که صحبتش تو فیفا 20 هم بود ولی در عمل چیزی به این اسم تو بحث اورال و پیشرفت بازیکن ها دیده نمیشه! امیدوارم تو نسخه 21 بتونن این داستان رو پیاده کنن

potential dynamic که صحبتش تو فیفا 20 هم بود ولی در عمل چیزی به این اسم تو بحث اورال و پیشرفت بازیکن ها دیده نمیشه! امیدوارم تو نسخه 21 بتونن این داستان رو پیاده کنن
درسته.عکسای بالا از بتای بازیه هست و نه صحبتهای ea.
فکر میکنم تغییرات توش میبینیم این سری.
2020-09-06_20-27-34.jpg 2020-09-06_20-27-07.jpg

وقتی سیستم ai یا هوش مصنوعی بازی برای خرید بازیکنتون، پیشنهاد معاوضه میده. شما میتونین اون بازیکن رو تغییر بدهید.

آخرین ویرایش:
یه تصویر مقایسه ای از کریس در فیفا 21و pes 2021، اینم لابد تقصیر EA و لایسانس انحصاریه، شما اگر بدونید این لایسانس چه هزینه و وقتی از استودیو میگیره، هی باید تعطیل کنن استودیو رو پاشن برن فدراسیون های هر کشور لایسانس بگیرند :))
#ای EA ی *&#***

Attachments

• IMG_20200907_041508_673.jpg
    IMG_20200907_041508_673.jpg
    171.4 KB · مشاهده: 41

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or