FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
امروز خواستم با برادرم PES بازی کنیم، قسمت یورو که مثلا لایسنس شده. دیدیم بله. اسکوادها اپدیت نشده. جون عمشون لایسنس یورو رو گرفتن، ولی اسکوادها اپدیت نشده:lol: دو ساعت وقت گذاشتم دستی درستش کردم. قابل توجه اونایی که میگن PES اگه لایسنس داشت از فیفا بهتر میشد:))

امروز خواستم با برادرم PES بازی کنیم، قسمت یورو که مثلا لایسنس شده. دیدیم بله. اسکوادها اپدیت نشده. جون عمشون لایسنس یورو رو گرفتن، ولی اسکوادها اپدیت نشده:lol: دو ساعت وقت گذاشتم دستی درستش کردم. قابل توجه اونایی که میگن PES اگه لایسنس داشت از فیفا بهتر میشد:))
بلاخره آپدیت داده واسه اسکواد :))

• Like
Reactions: u.s.a
سلام دوستان ، وقت بخیر
برام ی مشکل تو بخش FUT \Friendlies پیش امده اونم اینکه وقتی میخوام مثلا بخش One Nation بازی کنم (برای بدست آوردن کارتهای FOF) وقتی حرسف رو جسنجو میکنه وارد بازی میشم یک در میون دسته(کنترلر) دکمه ها از کار میوفتن مثلا پاس شروع بازی رو میدم با مهاجم تا دم دروازه میرم یهو جلو محوطه بازیکنم می ایسته و دیگه هیچ عکس العملی به دکمه هایی که میزنم جواب نمیده تا وقتی حریف توپ رو میگیره ، از هر دوستی هم پرسیدم بی اطلاع بودن از این موضوع (روی دوتا کنسول PS4 و PS5 داستان همینه تمام تنظیمات مربوط به کنترلر اوکی هست تو پخشهای دیگه مثل ریوال یا بتل اسکواد هیچ مشکلی نیست و فقط تو این بخش فرندلی)
ممنون میشم از دوستان بنده رو راهنمایی کنن ، چندسالی فوتبال بازی نکردم نه PES و نه FIFA واسه همینه تو این قسمات ها آماتور هستم
از همه دوستان و ادمین ممنونم❤️❤️❤️❤️

• Like
Reactions: Siamak61
سلام دوستان ، وقت بخیر
برام ی مشکل تو بخش FUT \Friendlies پیش امده اونم اینکه وقتی میخوام مثلا بخش One Nation بازی کنم (برای بدست آوردن کارتهای FOF) وقتی حرسف رو جسنجو میکنه وارد بازی میشم یک در میون دسته(کنترلر) دکمه ها از کار میوفتن مثلا پاس شروع بازی رو میدم با مهاجم تا دم دروازه میرم یهو جلو محوطه بازیکنم می ایسته و دیگه هیچ عکس العملی به دکمه هایی که میزنم جواب نمیده تا وقتی حریف توپ رو میگیره ، از هر دوستی هم پرسیدم بی اطلاع بودن از این موضوع (روی دوتا کنسول PS4 و PS5 داستان همینه تمام تنظیمات مربوط به کنترلر اوکی هست تو پخشهای دیگه مثل ریوال یا بتل اسکواد هیچ مشکلی نیست و فقط تو این بخش فرندلی)
ممنون میشم از دوستان بنده رو راهنمایی کنن ، چندسالی فوتبال بازی نکردم نه PES و نه FIFA واسه همینه تو این قسمات ها آماتور هستم
مشکل عجیبیه باید به ساپورت EA بگی، روی یه اکانت دیگه تست بزن ببین چجوریه

• Like
Reactions: lazzaross30
سلام دوستان ، وقت بخیر
دوست عزیزمن به دوستانم گفتم فقط مشکل ازخودEAس.من تو19توانلاین تعویض میخواستم بکنم جهت فقط به بالاحرکت میکردومن بیخیال میشدم دسته روتندتندریستارت میکردم درجاقبل ازشروع بازی انلاین بعدمیرفتم توبازی دوباره میومدم منوکه مهلت دوباره تازه بشه .نمیدونم مشکل شماهمینه یانه؟ولی من از18توالتیمیت درگیرم بااین مساله توکریرواسم پیش نیومده جالبه میرم بازیه دیگه حتی پیس میبینم دسته سالمه به تعمیرکارمیدم میگم تعجب میکنه میگه مشکلی نداره.بایددرجااون سوراخ ریزپشت دسته روبایک سوزن خیلی ریزاروم بندازی سمت راست بالامعلومه بعدتا7ثانیه نگه داری امیدوارم حل شه مال من اینطوره اگه همون مشکل باشه ازخودبازیه تاحالا4نفربمن گفتن من بهشون هم همینوگفتم بخدا.توکل برخدابزن ببین درست میشه

• Like
Reactions: lazzaross30
دوست عزیزمن به دوستانم گفتم فقط مشکل ازخودEAس.من تو19توانلاین تعویض میخواستم بکنم جهت فقط به بالاحرکت میکردومن بیخیال میشدم دسته روتندتندریستارت میکردم درجاقبل ازشروع بازی انلاین بعدمیرفتم توبازی دوباره میومدم منوکه مهلت دوباره تازه بشه .نمیدونم مشکل شماهمینه یانه؟ولی من از18توالتیمیت درگیرم بااین مساله توکریرواسم پیش نیومده جالبه میرم بازیه دیگه حتی پیس میبینم دسته سالمه به تعمیرکارمیدم میگم تعجب میکنه میگه مشکلی نداره.بایددرجااون سوراخ ریزپشت دسته روبایک سوزن خیلی ریزاروم بندازی سمت راست بالامعلومه بعدتا7ثانیه نگه داری امیدوارم حل شه مال من اینطوره اگه همون مشکل باشه ازخودبازیه تاحالا4نفربمن گفتن من بهشون هم همینوگفتم بخدا.توکل برخدابزن ببین درست میشه
سلام و عرض ادب دوست عزیز ⚘
بعید میدونم برا ریست دسته باشه اما اینکار رو هم تست میکنم ، برا من فقط و فقط قسمت فریندلی اینطوری حتی یک منو عقب میام که میشه ریوالز و اسکواد بتل دسته بدون هیچ مشکلی کار میکنه .
بازم از راهنناییت ممنونم داداش
تست میکنم حتما
????????????

• Like
Reactions: Siamak61

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or