FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
بازی رو روی سریز اکس نصب کردم..
روی تلویزیون 4k و روی Hdr..
باید بگم بهترین فیفایی بوده که توی این چند سال گذشته بازی کردم..گرافیک فوق العاده..
گیم پلی عالی و انمیشنا‌ هم خیلی خیلی خوب.
از دیشب که نصبش کردم تا الان هر وقت کنسول رو خاموش کردم دلم نیومد و سریع روشنش کردم تا دوباره بازی کنم
ایشالا قسمت همگی بشه تجربه ی نسل بعد

امین جدیه؟؟؟؟ چرا رو پی سی که صد برابر میتونه بهتر باشه اینکار رو میکنن بعد میگن به این فلان شده ها فحش ندین الان دیگه فیفا رو پی سی کرک هم نمیشه چه مرضی دارن اخه
بخاطر اینکه پلیرهای تاپ و اکثر پلیرهای فیفا روی کنسول هستن نسل هفتم یادمه فیفای اصلی روی pc نبود حتی (برعکس شوتر که پلیرهای تاپ اکثرا روی pc هستن)

• Wow
Reactions: delux2
اصلا تعدادشونم خیلی فرق داره! من رو فیفا 18 تو اوایل فیفا تعداد ترنسفرارو روی ps4 و pc مقایسه کردم!
روی ps4 بود 10 میلیون روی pc 700 هزار
کاش کراس پلی رو میذاشت اینا همه رو نفری 5 تا میزدیم الان پلیرهای قوی توی dead by daylight روی pc هستن با موس و کیبورد سرویس میکنن، ولی توی pc فیفا بازها برعکسن

• Smile
Reactions: delux2 and Hodor
کاش کراس پلی رو میذاشت اینا همه رو نفری 5 تا میزدیم الان پلیرهای قوی توی dead by daylight روی pc هستن با موس و کیبورد سرویس میکنن، ولی توی pc فیفا بازها برعکسن
حرفت کاملا منطقیه اما EA چجوری از پول پک های کنسولا بگذره؟:دی اگرم بگیم فقط matchmaking رو کراس پلی بکنه اونوقت دیگه بازی کلا از بالانس در میاد چون روی pc بخاطر کم بودن پلیر پکای بهتری میده

• Like
Reactions: ehsas1
چمن طبیعی بکنش
چمن طبیعیه..چمن‌ مصنوعی رو بزارم‌ که انگار موکته..عجیبه که مثلا تو سانتیاگو برنابئو این مشکل نیست و‌لی تو بقیه ی استادیوما هست..همه تنظيماتم روي ديفالته..اولا درست بود بعد یه مدت این مدلی شده..

اصلا تعدادشونم خیلی فرق داره! من رو فیفا 18 تو اوایل فیفا تعداد ترنسفرارو روی ps4 و pc مقایسه کردم!
روی ps4 بود 10 میلیون روی pc 700 هزار
اقا اینا توجیهه معلومه این جهان خواران با سران زر و تزویر سونی و ماکرو توافق کردند که ملت مجبور شن کنسول بگیرن

فیفا 21 پتانسیل واقعا خوبی داشت حداقل از نظر جذابیت! با نرف کردن اسکیل موو ها و کم کردن سرعت بازی و بالا بردن قدرت AI block بازی رو تبدیل به یکی از خسته کننده ترین فیفاهای تاریخ کردن! همین تغییرات باعث شد که ترکیب اصلی همه بشه 532 و با تاکتیکای دفاعی و حوصله سر بر 90 دقیقه وقت بگذره!
من معمولا هر سال تا روزای آخر خیلی جدی آلتیمیت بازی می کردم ولی امسال از حدود دو هفته پیش تمام کوینامو فروختم و الان دارم با تیم ترکیبی از رئال و بازیکنای مورد علاقم بازی می کنم و اصلا برام مهم نیست نتایج چی میشه :دی

منم تازگی چند دست تست زدم بازیو و چند دست هم انلاین.
خیلی عجیب بود برام این نکته که فیفا تا کی میخواد به این روند گیم پلی تخیلی ادامه بده.
شوت تو هر زاویه ای و بدون پای تخصصی بازیکن و صاف کنج گل!!!
دفاع ها اصلن خوب یارگیری نمیکنن و هد تو بازی خیلی تعطیله.
پاس ها کاملن هدایت شده هستن و درصد خطاشون کمه.
گلرها هم واقعن نابود... تو تک به تک انگار میخوان مرغ بگیرن?

در کل اصلن خوشم نیومد و نمیدونم شماره بعد و چه مدلی میسازن ولی میگم فیفا بشدت گیم پلی بدور از واقیعتی رو پیش گرفته و این روند و اصلن دوست ندارم.

آخرین ویرایش:
خیلی عجیب بود برام این نکته که فیفا تا کی میخواد به این روند گیم پلی تخیلی ادامه بده.
دفاع ها اصلن خوب یلرگیری نمیکنن و هد تو بازی خیلی تعطیله.

در کل اصلن خوشم نیومد و نمیدونم شماره بعد و چه مدلی میسازن ولی میگم فیفا بشدت گیم پلی بدور از واقیعتی رو پیش گرفته و این روند و اصلن دوست ندارم.
اسکریپت + هندیکپ

مواردی که جذابیت کاذب ایجاد میکنن و عموم پلیرها هم فکر میکنن حاصل عملکرد خودشون هست . تو هندیکپ هم قرار باشه گل بخوری قطعا میخوری هرجوری شده حتی اگه لازم باشه توپ باید از جسم بازیکن رد بشه به گل تبدیل بشه که یک بالانسی ایجاد بشه

دفاع ها اصلن خوب یارگیری نمیکنن و هد تو بازی خیلی تعطیله.

امین جان این یارگیری نکردن یا قطع توپ نکردن دفاعها و هافبک ها ممکنه بخاطر dns هم باشه از اونور توی حمله سنگینی بازیکن ها و عدم حرکت بدون توپ، شوت ها رو قبول دارم آرکید شدن ولی هد زدن هم آب خوردنه ها، حالا تونستی آفلاین با رفقا تست بزن باز

• Like
Reactions: AMIN-1399F
بچه ها منم فیفا 20 نسل نهمی رو زدم :D نه پچ نگرفته همون فیفا 20 نسل هشتم هست ولی احساس میکنم رنگ ها پر رنگ تر شده و فریم ریت توی صحنه های آهسته حتی از ps4 Pro هم بالاتره حالا گفتم شاید فیدبکم مفید باشه برای یه عده از دوستان :D

• Like
Reactions: dargon9090
امین جان این یارگیری نکردن یا قطع توپ نکردن دفاعها و هافبک ها ممکنه بخاطر dns هم باشه از اونور توی حمله سنگینی بازیکن ها و عدم حرکت بدون توپ، شوت ها رو قبول دارم آرکید شدن ولی هد زدن هم آب خوردنه ها، حالا تونستی آفلاین با رفقا تست بزن باز

نه تو افلاین هم این حالت هست و دفاع ها ول هستند.
با اینکه جمع هم ترکیب و قرار میدم و تو استراتژیها هم دقت میکنم که بهتر باشه این داستان بازم متاسفانه با پاس های عمقی جا میمونن.
این پاس های محکم هم که دیگه رسمن پینگ پونگه!
دیگه خودمون فوتبال بازی کردیم و میدونیم محاله با پای غیر تخصصی بشه خوب شوت زد ولی متاسفانه این مهمترین اصل فوتیال تو فیفا داره فراموش میشه.
یکی هم میزان اورال شوتها... طرف با شوت پاور 60 و دقت شوت راه دور 65 میزنه از پشت 18 کنج گل اونم نه یبار?

حالا شاید به خاطر این باشه دو شمارس از فیفا دورم ولی واقعن این بازی از شاهکار گیم پلی بودن بشدت فاصله گرفته و این تخیلی بازیا اصلن برا من که فوتبال و شبیه ساز دوست دارم رو مخه.
حالا شاید یه عده حال کنن که خب ایرادی نیست و سلیقه ایه?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or