FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
این فیفا میزان تاکسیک بودن رقبا کم تر نشده؟
آخه اول فیفا 21 هر چی تو تیم از علاقم به رئال بود و پاک کردم اسم تیمم کلا عوض کردم
احساس میکنم سر همین کم تر حساس میشن برن رو مخ ادم شایدم رقیبا خوش اخلاق تر شدن :D

این فیفا میزان تاکسیک بودن رقبا کم تر نشده؟
آخه اول فیفا 21 هر چی تو تیم از علاقم به رئال بود و پاک کردم اسم تیمم کلا عوض کردم
احساس میکنم سر همین کم تر حساس میشن برن رو مخ ادم شایدم رقیبا خوش اخلاق تر شدن :D
بیشتر عربها طرفدار بارسا هستن خیلی از ایرانیا بیشتر

موی بازیکنا تو PS5 چقدر مسخرس:|انگار دو کیلو کراتین خالی کردن رو موهاشون:D
خدایی بازی رو ps5 هم بخواد به همین منوال باشه سمت خرید Ps5 نمیرم.
کلا فقط همین یه بازیو انجام میدم پس باید اینقدر قوی باشه که منو مجاب بکنه برم کنسول نسل جدیدو بخرم

موی بازیکنا تو PS5 چقدر مسخرس:|انگار دو کیلو کراتین خالی کردن رو موهاشون:D
EA رو مو و پشم و پیل بازیکن ها خیلی مانور داد رو نسل جدید و برای همینه موی بازیکنا توجهت رو جلب کرده ... لایسنس هارو که داره از دست میده بنابراین توجه به پشم و مو کردن تا بتونن گندی که تو سری آ زدن رو توجیح کنن. نسخه ای که برای نسل جدید دادن عملا تفاوت چندانی با نسل قدیم نداره فقط رنگ و لعاب بهش دادن همین کارو روی پی اس 4 هم میتونستن بکنن.

فیفا 21 چمنش مث نسخه قبلی بودبنظرم هیچ مشکل دیگه ای نداشت از این نظر پسرفت کرده
فک کنم تو نسخه 22 اینگارو بکنن
این نسخه کلا ایراد بود
گیم پلی فاجعه پاسای پینگ پونگی انیمیشنای مزخرف سرعت غیر عادی باگهای زیاد و...
کلا هیچ نکته خوبی نداشت

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
ماتیاس از انجمن های معروف فیفا گفته که FIFA 22 نسخه نسل بعدی ( Next Gen ) فقط بر روی کنسول های PS5 / Xbox Series X / S منتشر خواهد شد و همین طور این عنوان به صورت نسخه نسل قبلی ( Old Gen ) بر روی پی سی منتشر خواهد شد.
امین جدیه؟؟؟؟ چرا رو پی سی که صد برابر میتونه بهتر باشه اینکار رو میکنن بعد میگن به این فلان شده ها فحش ندین الان دیگه فیفا رو پی سی کرک هم نمیشه چه مرضی دارن اخه

امین جدیه؟؟؟؟ چرا رو پی سی که صد برابر میتونه بهتر باشه اینکار رو میکنن بعد میگن به این فلان شده ها فحش ندین الان دیگه فیفا رو پی سی کرک هم نمیشه چه مرضی دارن اخه
بنظر من سونی و مایکروسافت قراداد میبندن با ناشر که اینطوری بشه و حداقل دیرتر نسخه نسل بعدی رو pc بدن
چون پلتفرم اصلی بازی های ورزشی هم کنسولا هستن
مثلا UFC کلا رو pc عرضه نمیشه

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

• Like
Reactions: delux2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or