dvdirani
کاربر سایت
منم موافقم:biggrin1:پ.ن:اونایی که پال هست سیستمشون الهی فیفا کوفتتون بشه:biggrin1:
دوستان pes باز هم بزارن اون بیاد بعد با هم کل کل کنید
منم موافقم:biggrin1:پ.ن:اونایی که پال هست سیستمشون الهی فیفا کوفتتون بشه:biggrin1:
من اخرم هدف از این زجر کش کردنو ریجین ریجن دادنو نفهمیدم
......
کیوان برف داره راستی ؟؟تغییری با دموش هم اگر کرده بگو
راستی این بی ا پروش چطور شده ؟؟اینم توضیح کامل بده
(راستی دروگبا رو میخریدی :biggrin1: تو دموش از سوپر منم توهمی تر بازی میکرد)

آره ولی نه در کل بازی یعنی فقط در یک تورنمنت.
مردمومن تا حالا فیفا بازی کردی؟
توفصل نقل وانتقالات میتونی ترنسفرکنی
پ.ن:اونایی که پال هست سیستمشون الهی فیفا کوفتتون بشه:biggrin1:
شوچنکو مثل اسب میمونه چقدر سریع میدوه ؟:cheesygri
به مهدی (dvd irani ) سفارش دادم قراره دوشنبه برسه دستم ( خدا یا به من صبر عنایت فرما:cheesygri)حالا حالا باید صبر کنیخدا یا پس کی j میاد؟

منم موافقم:biggrin1:
من نه قصد کل انداختن داشتم نه هیچی.فقط 2 تا پست فیفا بازارو نقل قول کردم.منم موافقم:biggrin1:
من نه قصد کل انداختن داشتم نه هیچی.فقط 2 تا پست فیفا بازارو نقل قول کردم.
در ضمن کسایی که میگن برو امتیازا رو ببین برن ...........اصلا هیچی ولش دوست ندارم دوباره اون حرفا پیش بیاد.

شما همون اگه لطف کنی اینجا پست ندی فکر کنم خودت و دیگران را در آرامش بیشتری نگه داشتی.من نه قصد کل انداختن داشتم نه هیچی.فقط 2 تا پست فیفا بازارو نقل قول کردم.
در ضمن کسایی که میگن برو امتیازا رو ببین برن ...........اصلا هیچی ولش دوست ندارم دوباره اون حرفا پیش بیاد.
وقتی حرف خاصی برای گفتن ندارید نیازی به ارسال پست نیست که به ... ختم بشه.لجندري كه قبلا هم خوب بود . خيلي مشكل نداشت . هرچند خب بعضي وقتها ..
08 مگه اصلا وضعیت آب و هوایی داشت؟ که حالا شما تغییرشم داده بودی؟همونطوری که تو 08 هم بود
یه خبر بد :confused:
سایت http://www.fifasoccerblog.com/ یک نقد جدید گذاشته که همونجوری که انتظار میرفت از خوبیهای بازی تعریف میکند ولی یک بخش دارد که در مورد یک باگزی صحبت کرده که خیلی ضد حال
تا اونجایی که من فهمیدم صحبت از عوض نشدن شرایط اب و هوایی در Manager Mode بطور خودکار میباشد که مجبور میشیم برای تغییر دادن شرایط خودمون بصورت دستی شرایط را در حالت بازی دوستانه عوض کنیم و بعد دو باره بریم به Manager Mode که بسیار خسته کننده است ,همونطوری که تو 08 هم بود,البته این مشکل در Be A Pro mode و بقیه بخش ها وجود نداره :biggrin:
To make sure it wasn't just a huge coincidence, I started a Manager Mode game. Before I continue, I should point out there are a few disappointing aspects here; the game has clearly been all about the gameplay and AI this year, which is no bad thing, but in Manager Mode there are a few bugs and missing features (more so than in other areas of the game). Weather is now included in the game, with rain causing the ball to slow up as you hit it over a sludgy surface, but in Manager Mode every game is played at the same time of day in the same weather conditions - there are no night games and no rain/snow games. You can "force" the game to do it by quitting Manager Mode, starting an exhibition match, setting the conditions to day, overcast or night, then exiting the menu and going back into Manager Mode to load your saved game - but obviously, you shouldn't have to do that. The Be A Pro mode (which I'll come back to later) has variable conditions, so why doesn't Manager Mode