FIFA 2009

میگم تا بحال با قسمت staff ور رفتین؟
تمرین بدنسازی رو زیاد کردم هر بازی نفسا پره:eek:
ورزشگاه رو هم بزرگ کردم پولی میاد تو حساب باشگاه:-"(قابل توجه کسانی که ضرر میدن هر بازی)
ورزشگاه رو بزرگ نکردی بلیط روگرونترش کردی محمدجان;)

اقایون یه اطلاعات جدیدی از فروم مخصوص بازی کسب نمودم مبنی براینکه قراره پچ جدیدی رو بدن بیرون برای 09 البته هنوز ندادن وملت اونجاهم منتظرن به محض رویت پچ بهتون خبر میدم ضمنا یه بخش جدید به اسم ultimate team برای لایو تو لایو قرار گرفته

ویرایش:این اپدیت برای ترنسفر بوده وارزش دیگری ندارد لذا تغییری تو بازی اتفاق نخواهد افتاد الان هم این اپدیت تو لایو وپی اس ان هست

آخرین ویرایش:
سلام
من یه مشکل تو بازی دارم اون هم این که زمانی که ترکیب تیمها رو درست میکنم ( از منوی اول نه قبل از بازی )توی منیجر مود ترکیب درسته ولی توی بازی دوستانه :
تر کیب بهم ریخته و وقتی هم که بازیکن ها رو تعویض میکنی و میری تو بازی یکی از بازیکن ها درون زمین نیست !!!
با تیم های مختلف امتحان کردم دیدم پست مهاجم نوک هر کیو بزاری تو بازی نیست اگر هم وسط بازی اون بازیکن رو بخای عوض کنی کنسول هنگ میکنه و تصویر فریز میشه !!! :sick:
راه حلشم اینه که بری و squad تیم ها رو به حالت دیفالت برگردونی.
کسی به این مشکل برنخورده ؟! :-"

عجب چه مشکلاتی هستش نه والا ما ک چیزی ندیدیم.
اقا یه چیزی این خرس بدبخت کشت خودشو من که نمیدونم منظورش از خرید خوشحالی تو لایو چیه کسی میدونه بهش بگه.

روی هارد هم ریختم قبلن اصلا دفعه اول روی هارد بود که اینطوری شد یه دفعه هم شماره بازیکنای رئال رو درست کردم همینطوری شد !!
اصلا مثله اینکه نباید بهش دست بزنی.:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or