FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
فردیناند ملیت انگلیسی داره بخاطر همین گرونتره
صد در صد امباپه

مودموتو خاموش روشن کن
باورت شاید نشه . با چه تصوراتی رفتم مسی گلد گرفتم اصلا نتونستم باهاش بازی کنم . یعنی با پولیتانو راحت تر بازی می کنم تا مسی
والا نمی دونم مشکل از کجاست یا تو بازی گم بود یا وقتی توپ رو داشت با یه باد بازیکن حریف توپ لو میداد . از هانتر گذاشتم هویک چمیستری رو بازم نشد . تو st تو cam انگار نه انگار . الانم گذاشتمش برای فروش
900 تا از فروشش گیرم بیاد باید امباپه بخرم یه بخششو
تو دفاع هم والا نمی دونم دچار هندیکپ شدم زیاد از این دفاع ها استفاده کردم یا چی . دو تا ایکون انگار نه انگار . نمی دونم بفروشم زوج ون دایک 91 و فردیناند 85 بگیرم خوبه یا نه؟

الان ده صبح هست حدود سه ساعته دارم از هفت صبح سرچ میکنم توی FUT CHAMP حریف پیدا نمیکنه
کسی این مشکل رو نداره؟
مودموتو خاموش روشن کن
باورت شاید نشه . با چه تصوراتی رفتم مسی گلد گرفتم اصلا نتونستم باهاش بازی کنم . یعنی با پولیتانو راحت تر بازی می کنم تا مسی
والا نمی دونم مشکل از کجاست یا تو بازی گم بود یا وقتی توپ رو داشت با یه باد بازیکن حریف توپ لو میداد . از هانتر گذاشتم هویک چمیستری رو بازم نشد . تو st تو cam انگار نه انگار . الانم گذاشتمش برای فروش
900 تا از فروشش گیرم بیاد باید امباپه بخرم یه بخششو
تو دفاع هم والا نمی دونم دچار هندیکپ شدم زیاد از این دفاع ها استفاده کردم یا چی . دو تا ایکون انگار نه انگار . نمی دونم بفروشم زوج ون دایک 91 و فردیناند 85 بگیرم خوبه یا نه؟
مسی سرعتش خب کمه، فیزیک نداره با دیلی نمیشه باهاش بازی کرد
زوج فندایک 90با ریکارد خوبه

• Like
Reactions: zerio
والا نمی دونم مشکل از کجاست یا تو بازی گم بود یا وقتی توپ رو داشت با یه باد بازیکن حریف توپ لو میداد . از هانتر گذاشتم هویک چمیستری رو بازم نشد . تو st تو cam انگار نه انگار
مسی قلق داره
مسی ماتا برناردو سیلوا
از اینا نباید بعنوان وینگر استفاده کرده باید 442 یا... بچینی مهاجم نوک سرعتی بذاری اینا بیان عقب وسط زمین توپ بگیرن از دور پلی میکینگ کنند پشت دفاع توپ بندازن
مسی پاس میندازه رو بند کفش بازیکن من خودم از ماتا همون بازی میگیرم که از مسی میگیرم
بازی کردن با وینگر و مهاجم سرعتی و گل زدن باهاشون همه بلدن خسته کنند میشه همیشه سعی کنی از یه تاکتیک استفاده کنی بعضی مواقع استفاده از بازیکنای دیگه هم باعث میشه سطح بازیت بالا باشه هم سال دیگه که باگ نبود دستت زیرسنگ نمونه

امشب همین که با سر نرفتم تو مانیتور جای شکرش باقیه به قول دوستمون گیمپلی اسکریپت شده به تمام معناست توی التیمیت دقیقا یه سری کارای خاص رو باید مرتب هم توی دفاع هم توی حمله تکرار کرد،تمام کارها تکراری پاسهای تکراری گلهای تکراری و همین طور مسابقات هفتگی تکراری این وسط هم هندیکپ و کارتای فوق العاده تخیلی رو اضافه کنید ببینید چه معجون نجسی تدارک دیده این کمپانی
از اسکواد بتل بگیرید تا رایوالز و ویکند همش تکراری طی یه تایم مشخص باید خواسته های کمپانی رو انجام بدید به خدا جمعه ها دیگه واسه من لذت بخش نیست به خاطر ویکند همش جنگ اعصاب
تورو خدا اخه ببینید این چه کارتیه؟
1d18c7e9be76ab5285b0bd2fdcbf5ea5.jpg

از دروازبان تا تدارکات تیم اینو بزاری جواب میده ،واقعا کسی که با این کارت تو تیمش میبره احساس میکنه خیلی شاخه ؟
من امشب به اینم فکر کردم که اخرش که چی ،ته تهش میخوایم تیم دوساری عربستانیرو ببندیم دیگه از اون بالاتر ک نداره؟
که چی مثلا؟ پس لذت از فوتبال چی میشه ؟ واقعا ما التیمیت بازا آیا از فوتبال لذت میبریم؟
بعد جنگ اعصاب امشب رفتم دو دست سیزن زدم با تیم وستهام تیمای رقیبم هم الهلال و بشیکتاش بودن دقیقا هم سطح تیم من و بازیکنای متوسط ،تازه بعد چند سال از فوتبال لذت بردم واقعا گیمپلی زمین تا اسمون فرق داره همه چیز اهسته تره خبری از پینگ پنگ و میگ میگ نیست و مثل کریر هم حوصله سر بر نیست.
٢٨٠٠٠ هم پلیر انلاین داره واقعا بهتون توصیه میکنم
خون بالا اوردم از بس توی یه اب و هوا با یه سری بازیکن تکراری و با جنگ اعصاب و گیمپلی تکراری بازی کردم
صحبتم زیاد شد فقط بهتون سیزن رو پیشنهاد میدم خالی از اشکال نیست گیمپلیش ولی حداقل لذت میبرید از روح فوتبال

Sent from my iPhone using Tapatalk
من کریر رو پیشنهاد میکنم بدور از هر گونه اعصاب خوردی ، یه سری تنظیمات اسلایدر ها هم هستن لذت بازی رو چند برابر میکنه ، خود فوتبال میشه بازی.

رفتم بازی کنم یکی اومد تیمش درب داغون بود فکر کنم برا گرفتن بازیکنی چیزیی اومده بود نیم اول 1 گل زد نیم دوم 4 تا بهش زدم شد 4 بر 1 اخرا بازی 5 مین اخر 5 تا گل به خودم زدم خخخخخ اوانس دادم بهش کارش راه بیفته :)) بازی باختم ولی حال داد

اقا از نیمار غافل نشد.بدون شک به جز toty بهترین بازیکن بازیه.پست cam کمیستری dead eye.اگه به تیمتون میخوره حتما تست کنید.بوترا۹۰ هم خیلی خوبه.دارم بازیکن جم میکنم برای بن یدر ۸۸ که میگن خیلی باگه.

• Like
Reactions: rabin88
من کریر رو پیشنهاد میکنم بدور از هر گونه اعصاب خوردی ، یه سری تنظیمات اسلایدر ها هم هستن لذت بازی رو چند برابر میکنه ، خود فوتبال میشه بازی.

از هر چی که از التیمیت دورم کنه استقبال میکنم
اگه لطف کنی یه اسلایدر تپل بفرستی ممنونت میشم
چیزی که خودت تست زدی و جواب بوده
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

جدیدن هر کون نشوری تو یوتیوب یه کانال مسخره زده و پول میدن پوینت میخرن پک باز میکنن فقط این دختره کم بود خلاصه منبع درامد شده برا یه مشت گوزو
حال بهم زن تر از قسمت التیمیت همین کانال ها هستن هی پک باز میکنن الکی خوشحالی میکنن یه مشت فیک هستن که فقط دنبال پول هستن
از یوتیوب

جدیدن هر کون نشوری تو یوتیوب یه کانال مسخره زده و پول میدن پوینت میخرن پک باز میکنن فقط این دختره کم بود خلاصه منبع درامد شده برا یه مشت گوزو
حال بهم زن تر از قسمت التیمیت همین کانال ها هستن هی پک باز میکنن الکی خوشحالی میکنن یه مشت فیک هستن که فقط دنبال پول هستن
از یوتیوب
تو المانه با بازیکن راه میره گل میزنه 8-| حالا ذوقم می کنه . من موندم این بازی با دیلی که ما داریم تجربه کنه چیکار می کنه

• Like
Reactions: naderblue

از یوتیوب
این آلمانیه یه دیگه هست بنام fangs یه نوب بیشاخو دمی هست نگو boobs های خوبی هم داره کلی فالور داره

• Like
  • Love
Reactions: Xac and naderblue
والا بازی بلد نیستن من اگه پینگ انگلیس و اروپا داشتم لششون مینداختم متاسفانه پینگ خیلی داغونه سعی میکنم عصبی نشم تیم های که دربرابرم میاره قابل مقایسه با من نیست کل تیم من
جدیدن فکر کنم 600 کا هست که کلا 300 کاش ماله فرناندو هیرو هست که اونم نخریدم توکن براش جم کردم طرف اومده کریس گذاشت این ور مسی اون ور کانته وسط روبرتو کارلوس سمت چپ هرچی گولاخ اورده تو زمین
5 بر 3 من برده جالبه صحنه اهسته نگاه میکنن خندت میگیره معمولا تا اخرش بازی میکنم حتی 10 گلم بخورم :)) چون اگه بری پورو میشن B-) جاکش ها

ضمن اینکه کار بسیار خوبی میکنی تا آخر بازی میکنی...اون سه تا pause ی هم که سهمیه داری تو بازی رو هم فراموش نکن و اونارو هم اعمال کن که بیشتر حال میده...هم اینکه اصراف هم نمیشه...B-)B-):cool2::cool2::Groupwave::Dancing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or