FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
یه توضیحی از تفاوت گیم پلی هاشون برای استاد بده بفهمن چی به چیه؟
R1 جهت و بگیر پشت بازیکن
ببین توی کریر بازی مثل آلتیمیت میگ میگی نیست ، از گوشه فرار کن کات بک بده نیست ، متکی به بازیکن سرعتی نیست ( البته تا حد معقول بازیکن سرعتی موفق تره ولی نه به مسخرگی آلتیمیت ) بازیها همشون پر گل نمیشه! میشه با دقت بازی کرد و دفاع فشرده انجام داد اصلا گل نخوری . و اینکه جو و اتمسفر کریر که اینا ربطی به گیم پلی نداره ، در کل من حوصله فوتبال تخیلی آلتیمیت ندارم ، کریر باز منطقی هست و نتایج مثل فوتبال واقعیه

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

یعنی خداکنه همینطوری بمونه تا انتها
خیلی بعد آپدیت کریر عالی شده از هر نظر
هر بازی استرس فینال داره قشنگ :))

ولی یه حسی بهم میگه فقط فصول اول اینجوریه
کم کم تیم های بزرگ تضعیف میشن
باید ببینیم توی نقل و انتقالات تیم های بزرگ چیکار میکنند ! اگه مثل واقعیت تیمهای بزرگ در فصول نقل و انتقالات بازیکنان تاپ رو بخرن پس هر فصل قوی می مونن. من که بعد آبدیت فعلا مشکل حادی در کریر ندیدم و لذت میبرم ، جو و اتمسفر و گزارش بازی هم خیلی خوبه

• Like
Reactions: ehsas1 and Siamak61
باید ببینیم توی نقل و انتقالات تیم های بزرگ چیکار میکنند ! اگه مثل واقعیت تیمهای بزرگ در فصول نقل و انتقالات بازیکنان تاپ رو بخرن پس هر فصل قوی می مونن. من که بعد آبدیت فعلا مشکل حادی در کریر ندیدم و لذت میبرم ، جو و اتمسفر و گزارش بازی هم خیلی خوبه

لیور کم قویه برداشت سرگی میلینکویچ ساویچ هم برای هافبک خرید !
اگر به ترنسفر باشه خوب دارن عمل میکنن
ولی باید دید در عمل چی میشه

• Like
Reactions: ehsas1 and 19Rodar
اینی که در برخی دقایق سخت میشه رو اگر بگیم هندیکپ خب من صد در صد با شما موافقم که چنین چیزی وجود داره
شما یه سختی رو اول بازی تعیین میکنی و انتظار داری اگه من این شوتو تو بازی قبل زدم گل شد امروزم همینو زدم با همون شرایط گل بشه.
وقتی بازی قبل زدم گل شده تو شش قدم بازی بعد با همون شرایط میخوره تو تیرک ،بازی بعدیش میره تو گل. این میشه همون هندیکپ.
شما از اون غار آفلاینی بیرون بیا برو التیمیت یه تیم ایتالیایی مخصوصا اون میلانیهایی که تیمت هستن و دوستشون داری رو بخر و چند دست آنلاین بازی کن، آنوقت بیا در مورد خوبیها و نکات مثبت بازی با ما حرف بزن، فیفا هر مدش یه گیم پلی جداگانه داره حتی سیزن با التیمیت و پروکلاب فرق داره، شما که الان چند قرن هست توی اون غار آفلاینی هستی نمیتونی در مورد ایرادهایی که بچه ها میگیرن نظر بدی، بیشترم ننویس چون این غار آفلاینی بودنت بیشتر معلوم میشه
ما اصحاب کهف آفلاینمونو دوست داریم وقت التیمیت و بازی هم تا اواسط آذر ندارم و اینکه به کلاس ما غارنشینان و پرولتاریاها نمیخوره التیمیت.الانم وقت وبگردی میام 4 تا برا هم قشر خودم مینویسم و میرم
______
شما که مدرن هستید و فوق العاده up to date. اصلا منظور صحبتهای منو فهمیدید .
من میگم اگه اعتراضی نشده مردم ازش راضین و اگر ناراضی هستید چرا مثل ما اصحاب کهف ،شما که مدرنی یه گروه تو reddit که بزرگتره گروه تشکیل نمیدید بریزید رو سر ea.

شما یه سختی رو اول بازی تعیین میکنی و انتظار داری اگه من این شوتو تو بازی قبل زدم گل شد امروزم همینو زدم با همون شرایط گل بشه.
وقتی بازی قبل زدم گل شده تو شش قدم بازی بعد با همون شرایط میخوره تو تیرک ،بازی بعدیش میره تو گل. این میشه همون هندیکپ.

ما اصحاب کهف آفلاینمونو دوست داریم وقت التیمیت و بازی هم تا اواسط آذر ندارم و اینکه به کلاس ما غارنشینان و پرولتاریاها نمیخوره التیمیت.الانم وقت وبگردی میام 4 تا برا هم قشر خودم مینویسم و میرم
______
شما که مدرن هستید و فوق العاده up to date. اصلا منظور صحبتهای منو فهمیدید .
من میگم اگه اعتراضی نشده مردم ازش راضین و اگر ناراضی هستید چرا مثل ما اصحاب کهف ،شما که مدرنی یه گروه تو reddit که بزرگتره گروه تشکیل نمیدید بریزید رو سر ea.

میای میتوپی که اینا ایراد گیرن نمیذارن ما به به چه چه کنیم جوابتو میدم میگی من غارنشین و آفلاین بازم التیمیت نمیرم شما هم اینجا از ایراد ننویس برو ردیت، چند چندی باخودت؟
گفتم اینجا ایراد میگیرید به چی میرسید.
تا حالا به ea اصلا گفتید چی میخواد
کاری ندارم نظرم تو جاهایی باهاش متفاوته ولی @Romell یه مشکلی با pes داره.
اینقدر میره سراغ ب تا به هدفش برسه. شما رفتید سراغ corey
ما غارنشینا رفتیم . نتیجشو گرفتیم.شما رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم اینجا ایراد میگیرید به چی میرسید.
تا حالا به ea اصلا گفتید چی میخواد
کاری ندارم نظرم تو جاهایی باهاش متفاوته ولی @Romell یه مشکلی با pes داره.
اینقدر میره سراغ ب تا به هدفش برسه. شما رفتید سراغ corey
ما غارنشینا رفتیم . نتیجشو گرفتیم.شما رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین اینجا فرومه میفهمی فروم، اینجا هرکسی هر پستی میتونه ارسال کنه تا وقتی خلاف قوانین فروم نباشه کسی نمیگه کسی به به چه چه نکنه ولی بچه های آنلاین بازهم جوابگو هستن جواب تعریفهارو میدن حالا دو دوتا سه تایی که مثل خودت هستن میتونن بیان تعریف کنن ولی بچه ها جوابشونو میدن میفهمی؟
بعدشم این مد کریر مد منسوخ شدست خیلیا رفتن تو کار آلتیمیت و سیزن و پروکلاب حالا یه عده تو کار کریر هستن مورد نداره برن ولی نباید درمورد ضعفهای بازی توی آنلاین و التیمیت نظر بدن
ضمنا من اون کلمه اصحاب کهف رو یه بار گفتم تاحالا ولی کماکان در مورد کریر نظرم همونه اگه التیمیت وجود نداشت اصلا فیفا بازی نمیکردم چون اصلا لذتی نداره بچه هایی که التیمیت میزنن می‌فهمن چی میگم
ضمنا شما اولین نفری هستی توی این فروم به راک استار میگی منفور سطح خودتو نشون دادی ممنون میشم نقل قول نکنی، امین رومل هم دوستمه انسان بسیار کاردرستی هست برعکس شما لطفا خودتو به ایشون نچسبون و الکی پای ایشون رو به تاپیک باز نکن درسته ایشون هم علاقه به کریر داره ولی مثل شما نیست هی بیاد بگه انتقاد نکنید ایشون بسیار باشعورن، شکرخدا شما مدیر اینجا نیستی وگرنه هرکی انتقاد می‌کرد سریع بن میکردی

دوستان راحت ترین روش بدست اوردن ایکن چیه؟ (بدون پول)

div7 هستم هرچی میام بالاتر وحشی ها بیشتر شدن الان یک بازی هم نیست که بدون پرس انجام بشه این چه فوتبال گند و مسخره ایه، نه فکری نه برنامه ای، پاس های سریع توپ گیری های سریع و وحشیانه، زمین فوقالعاده کوچیک شده
این اصلا فوتبال نیست یک بازیه شوتره شما یازده تا ادمک داری باید یک گلوله سفید رو با کوبوندن به ادمکات برسونی به یک تور سفید، همین

دوستان راحت ترین روش بدست اوردن ایکن چیه؟ (بدون پول)

div7 هستم هرچی میام بالاتر وحشی ها بیشتر شدن الان یک بازی هم نیست که بدون پرس انجام بشه این چه فوتبال گند و مسخره ایه، نه فکری نه برنامه ای، پاس های سریع توپ گیری های سریع و وحشیانه، زمین فوقالعاده کوچیک شده
این اصلا فوتبال نیست یک بازیه شوتره شما یازده تا ادمک داری باید یک گلوله سفید رو با کوبوندن به ادمکات برسونی به یک تور سفید، همین
ایکون سواپ

• Like
Reactions: EAnoSports
من که فعلا بیخیال ریوالز شدم چون فقط میبازم!منتظرم یه کم تیمم تقویت بشه بعد دوباره شروع کنم فعلا فقط روی اسکواد بتل تمرکز کردم.تیمم هم از لالیگاست که میخوام بفروشم بازیکنا رو برم
رو بوندس لیگا.متاسفانه نمیتونم این سواپ های آنلاینش رو بگیرم!مخصوصا این فرست اونر ها رو

گفتن از هندیکپ ویدیو بذارین این سه نمونه رو میذارم . شاید بگین نه اینا هندیکپ نیست ولی به نظر من معنی دقیق هندیکپ ( دخالت مستقیم سیستم در نتیجه ی بازی بین دو یوزر ) همیناست .

امروز تو ریوالز که دفاع من قشنگ توپی که داشت میرفت بیرون رو کنترل میکنه برای مهاجم حریف تا بزنه تو گل . الان این دفاع دقیقا میخواد چی کار کنه ؟!! شوت به اون محکمی رو کنترل کنه !!!!! این کجاش به نت ربط داره ؟
20191023084131

و تو همون بازی دقایق اخر که این موقعیت به این شکل خراب میشه تا من بازی رو مساوی نکنم و طرف ببره
20191023084419

اینم تو ویکند این هفته برام رخ داد که دقیقه ی 105 دفاع من به این شکل گل به خودی میزنه که بازی که من 2 بر صفر جلو بودم و دو دو شد و رفت وقت اضافه با این گل ببازم . 20191020141650

البته بگم هندیکپ به نفع من هم اتفاق افتاده مثلا همین امروز با یه عربستانی بازی کردم که 22 تا شوت داخل که 12 تاش داخل چهرچوب بود و 7 تاش به تیرک خورد و من فقط 10 تا شوت داشتم که سه تاش تو چهار چوب بود و هر سه تا گل شده و سه بر یک بردمش .
ولی چون نت ما داغون تره برای ما بیشتر اتفاق میفته. مهم اینه که چرا باید همچین چیزی باشه اصلا . میگن نگین غر به حساب میاد ما رفتیم اعتراض کردیم کریر رو درست کردن :-B اخه داداش من خودت میگی ، مسئله ی کریر یه چیز کوچیک و بی ضرر برای شرکت بود که تغییرش دادن وگرنه هر کی تو فروم خود ea بگه هندیکپ که بنش می کنن . یه مسئله ای که با درامد خود شرکت در ارتباطه . با چندصد نفر اعتراض مگه درست بشو هست .
این هندیکپ تو افلاینم هست . شما خوشت نمیاد ما بگیم کسی مجبورت نکرده کامنت های منو بخونی . یوزر منو دیدی رد شو و نخون . ولی این به این معنی نیست که چون تو خوشت نیاد کسی نباید در این مورد حرف بزنه و هر کی بگه میشه غر زدن. خود من اینجا تعریف کردم از بعضی چیزهای فیفا 20 و کسی خر منو نگرفت که چرا تعریف می کنی . فکر نکنم همچین دسته بندی در این فروم داشته باشیم .

گفتن از هندیکپ ویدیو بذارین این سه نمونه رو میذارم . شاید بگین نه اینا هندیکپ نیست ولی به نظر من معنی دقیق هندیکپ ( دخالت مستقیم سیستم در نتیجه ی بازی بین دو یوزر ) همیناست .

امروز تو ریوالز که دفاع من قشنگ توپی که داشت میرفت بیرون رو کنترل میکنه برای مهاجم حریف تا بزنه تو گل . الان این دفاع دقیقا میخواد چی کار کنه ؟!! شوت به اون محکمی رو کنترل کنه !!!!! این کجاش به نت ربط داره ؟
20191023084131

و تو همون بازی دقایق اخر که این موقعیت به این شکل خراب میشه تا من بازی رو مساوی نکنم و طرف ببره
20191023084419

اینم تو ویکند این هفته برام رخ داد که دقیقه ی 105 دفاع من به این شکل گل به خودی میزنه که بازی که من 2 بر صفر جلو بودم و دو دو شد و رفت وقت اضافه با این گل ببازم . 20191020141650

البته بگم هندیکپ به نفع من هم اتفاق افتاده مثلا همین امروز با یه عربستانی بازی کردم که 22 تا شوت داخل که 12 تاش داخل چهرچوب بود و 7 تاش به تیرک خورد و من فقط 10 تا شوت داشتم که سه تاش تو چهار چوب بود و هر سه تا گل شده و سه بر یک بردمش .
ولی چون نت ما داغون تره برای ما بیشتر اتفاق میفته. مهم اینه که چرا باید همچین چیزی باشه اصلا . میگن نگین غر به حساب میاد ما رفتیم اعتراض کردیم کریر رو درست کردن :-B اخه داداش من خودت میگی ، مسئله ی کریر یه چیز کوچیک و بی ضرر برای شرکت بود که تغییرش دادن وگرنه هر کی تو فروم خود ea بگه هندیکپ که بنش می کنن . یه مسئله ای که با درامد خود شرکت در ارتباطه . با چندصد نفر اعتراض مگه درست بشو هست .
این هندیکپ تو افلاینم هست . شما خوشت نمیاد ما بگیم کسی مجبورت نکرده کامنت های منو بخونی . یوزر منو دیدی رد شو و نخون . ولی این به این معنی نیست که چون تو خوشت نیاد کسی نباید در این مورد حرف بزنه و هر کی بگه میشه غر زدن. خود من اینجا تعریف کردم از بعضی چیزهای فیفا 20 و کسی خر منو نگرفت که چرا تعریف می کنی . فکر نکنم همچین دسته بندی در این فروم داشته باشیم .
والا من اهل کریر و کیک اف نیستم بخاطر تروفی‌های ولتا امسال خیلی ولتا خصوصا تورنومنت زدم باورت نمیشه بعد چند بازی با درجه سختی یکسان هوش مصنوعی cpu میشد التیمیت میرفت گل میزد بهم گلرشم میشد واکاشیزوما، توی اسکواد بتل اگه پشت هم بیشتر از 4 بازی بزنی تو بازی‌های بعد هندیکاپ ظهور میکنه و کل تیم حریف میشن آیکون کسی که اینارو منکر میشه
دسته اول کسیه که میبینه ولی سهامدار ea هست میاد اینجا میگه نیست
دسته دوم هم باهاش مواجه میشه فک میکنه شانسی بوده و به نوعی نمیفهمه
دسته سوم هم میاد میگه و میشه هیتر فیفا و باید باهاش برخورد بشه از نظر استاد

• Like
Reactions: Siamak61 and zerio

20191023084131

20191023084419

رفیق سخت نگیر اوضاع فیفا20 توی این سوتی ها خیلی خرابه پر از اینجور باگ ها هستش من اگه از این فیلم ها بخوام بزارم روزی چهار پنج تا میتونم آپلود کنم...
بدترین باگی که هر روز دارم دفاع من میاد روی پا حریف اما توپ رو نمیگیره از روی توپ رد میشه :)):))
امروز یک باگ جدید دیدم دفاع رو رد میکردم یهو دفاعی که مثلا 5 یا 6 متر عقب تر مونده میپرید میومد جلو مثلا نزدیک یک متری من ~X(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zerio
رفیق سخت نگیر اوضاع فیفا20 توی این سوتی ها خیلی خرابه پر از اینجور باگ ها هستش من اگه از این فیلم ها بخوام بزارم روزی چهار پنج تا میتونم آپلود کنم...
بدترین باگی که هر روز دارم دفاع من میاد روی پا حریف اما توپ رو نمیگیره از روی توپ رد میشه :)):))
اره دقیقا ملیون ها بار پیش اومده من میرم تو پای بازیکن حریف مدافع من از رو توپ رد میشه انگار مدافع من روحه مهاجم حریف جسم :))یا ازون بدتر مهاجم داره با توپ میره مدافع من بین توپ و مهاجم که فضای خیلی کمی هم هست رد میشه یه پا نمیندازه توپو بگیره
بعضی وقتا تیم حریف اینقدر باگ میشه من توو دفاع دسته رو میزارم زمین که شاید خودش توپو خراب کنه که اتفاقا تاثیر بهتری داره :))

• Like
Reactions: zerio

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or