FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
واقعا امیدوارم این حجم از دیلی به خاطر شلوغ بودن سرور ها تو چند ساعت اول باشه چون حتی از پارسال هم بدتره. من که اگه چند رو همین طوری بمونه کلا قبل این که التیمیتی چیزی شروع کنم قبل از این اعصابمو خورد کنه همین اول کار میذارمش کنار خودمو راحت میکنم :D

من با پی سی هستم با فیل شکن سرعت خیلی میاد پایین پاس تاخیر داره ولی وقتی فیل شکن رو خاموش میکنم خوب میشه ولی بعد از مدتی اوریجین قطع میشه و فیفا هم قطع میشه

این نشون میده بازی فیفا تحریم و فیلتر نیست فقط اوریجین هست

چطور میشه ارتباط بین فیفا و اوریجین رو از بین برد که بشه فیفا رو بدون فیلتر شکن بازی کرد؟

پارسال من روی PC بازی میکردم این مشکل رو نداشتم...
اول با قیلترشکن لاگین کن توی اوریجین بعدش وقتی که لانچر خود فیفا باز شد قیلتر شکن رو قطع کن... بعدش دیگه مشکلی نخواهی داشت حداقل پارسال اینجوری بود البته پارسال اصلا لاگین کردن توی خود آلتیمیت با قیلترشکن انجام نمیشد..

• Like
Reactions: EAnoSports
تو از بچه های با عشق اینجایی:D دلت جوون باشه همیشه
ممنون عزیز شما لطف داری:x
............................................................
دفاع کردن فکر کنم کلا منوآل شده،cpu دیگه اصلا موقع دفاع کردن کمک نمیکنه ، که این میتونه هم خوب باشه هم بد،گذشت زمان همه چیزو مشخص میکنه...
با اضافه شدن ولتا محتوای بازی قابل قبول تر شده و بازی میتونه قشنگ یکسال سرگرممون کنه.
امیدوارم آپدیت هایی هم که قراره برای بازی بیاد در آینده به بهتر شدن بازی کمک کنه،نه که خراب ترش کنه!
فعلا که خوشم اومده دارم حال میکنم با بازی تا ببینیم بعدا چی پیش میاد;):D

• Like
Reactions: EAnoSports
آقا من پسر برادرم برداشته یه شخصیت تو بخش ولتا درست کرده حالا من باهاش حال نمیکنم میخوام عوض کنم نمیشه کسی میدونه چطوری پاکش کنم تا شخصیت جدید خودم رو درست کنم؟

ممنون عزیز شما لطف داری:x
............................................................
دفاع کردن فکر کنم کلا منوآل شده،cpu دیگه اصلا موقع دفاع کردن کمک نمیکنه ، که این میتونه هم خوب باشه هم بد،گذشت زمان همه چیزو مشخص میکنه...
با اضافه شدن ولتا محتوای بازی قابل قبول تر شده و بازی میتونه قشنگ یکسال سرگرممون کنه.
امیدوارم آپدیت هایی هم که قراره برای بازی بیاد در آینده به بهتر شدن بازی کمک کنه،نه که خراب ترش کنه!
فعلا که خوشم اومده دارم حال میکنم با بازی تا ببینیم بعدا چی پیش میاد;):D
جوونی که داداش :">
منم چند دست بازی کردم
اینکه دفاع دست خودته یه چالش جدیده که سخت تر کرده.فعلا برام لذت بخشه تا بقول شما ببینیم هرچی بیشتر میگذره چی میشه.چون بازی برای من هرچی سخت تر باشه لذت بیشتری میبرم.
فیزیک توپم خداروشکر از دمو خیلی بهتره ولی به خوبی Pes نست اما از 19 بهتره
پاس دادن و سرعت بازی بالانسه و راضیم ولی با آپدیت بعدی انشالله ea ترتیب اینم میده
فقط گلرا توپ رو زیاد تو دستشون نمیگیرن و ریباند میکنن بیشتر.آفساید هم برای cpu خیلی پیش میاد.برا خودم پیش نیومد ولی اینکه برا cpu خیلی پیش میاد ملموسه
هنوز کریر رو شروع نکردم بخاطر باگهایی که دوستان اشاره کردن.منتظرم اپدیت بده درستش کنه

یه ایرادی که همیشه به فیفا وارده اینه که هر سری میخوای بازی کنی باید ترکیب بچینی و سیو ترکیب نداره مثل Pes .حالا تو کریر و fut که اوکیه.تو همین کیک آف واقعا خسته شدم از بس ترکیب چیدم .یا شاید داره و من خبر ندارم.اگه هست راهنمایی کنین دوستان(ترکیب بخش ادیت تیم منظورم نیست.داخل خود منوی ارنج کردن بری لود کنی ترکیبو.این مدلی)

درمورد fut هم استاد زیاد داریم که کارشون درسته و نظرشون صائبه

اقا وضع کرش شدن خیلی خرابه فقط kick off نیست، این همه پول میدیم کلی باگ و کندی سرور و تحریم و فیلتر تازه همه اینهارو هم به سلامت رد کنیم با pay to win یک شکست خورده واقعی هستیم

آفساید هم برای cpu خیلی پیش میاد.برا خودم پیش نیومد ولی اینکه برا cpu خیلی پیش میاد ملموسه

پس معلومه تو پاس دادن کارت درسته داداش :D
چون منو باید سند بذارن از آفساید بیارن بیرون
کل عمر فوتبالیمو تو این نسخه تو آفساید بودم :))

احسان نظرت راجب سختی بازی چیه ؟ درجه آلتیمیت آسون تر نشده ؟ (حالا دفاع کردن که سخت تر شده رو فاکتور بگیر بیشتر منظورم حمله کردن و گل زدنه)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or