FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
خب من چنتا بازی دیگه کردم
متوجه شدم برای حل کردن مشکل شوت دقت شوت رو نیاوردن پایین بلکه شوت رو تقریبا منوال کردن! یعنی باید حتما جهتی که میخواین توپ بره رو بگیرین و کمک بازی خیلی کمتر شده! این مثبت ترین قسمت بازی هست به نظرم!
بازی هر چی سخت تر بشه بهتره چون هر بچه و نوبی نمیتونه جلوت بازی کنه!
بازی شدیدا مجبورت میکنه از گوشه ها حمله کنی! خود AI هم کل برنامش همینه! این یعنی بازی اصلا بالانس نیست! بازی میشه سانتر سانتر سانتر!

این EA Access چون امسال برای اولین بار روی PS4 اومده هیچ کس اطلاع خیلی دقیقی ازش نداره و آدم نمیدونه بگیره نگیره چی کار کنه. اینکه ۳ روز قبل از بازی نمیشه بازی کرد بده و اینکه جای ۱۰ ساعت ۸ ساعت باشه هم همین طور و اینکه نمیدونیم فقط روی اکانتی که خریداری شده میشه بازی کرد یا مثل پلاس share میشه هم از همه بدتر :)) مورد اول قطعیه ولی دو مورد بعدی رو هر جا یه چیزی نوشته.

دوستانی که می گفتن با تایم فینیشینگ سبز هم توپا گل نمیشه و سخت شده و دیگه هر شوتی گل نمیشه . اینم آموزشش

این طور که من متوجه شدم دو بار باید دایره رو زد (کلید شوت با توجه به تنظیمتون تو بازی ) که بار اول باعث میشه بازیکن در حالت شوت قرار بگیره و عملکرد بهتری داشته باشه
( اگر بد متوجه شدم تصحیح کنید)
هر چند با این دیلی و نتی که ما داریم تاخیر ناشی از نامرغوب بودن دسته و ... عملا برای ما سخت تر شده

البته اینم باید در نظر بگیریم تو این ویدیو کاملا مشخصه درجه سختی بازی خیلی پایینه که دفاع‌ها فقط نگه میکنن و دروازه‌بان هم واکنش درست و حسابی نشون نمیده. خیلی از این موقعیت‌ها در حالت عادی هم به خاطر این درجه سختی گل میشدن. اینکه تحت فشار دفاع حریف و به گلری که روی لجندریه با تایم سبز گل بزنیم سخته.
واسه ویدیو آموزشی به نظرم باید صبر کرد تا خود بازی بیاد و از بازی‌های آنلاینشون ویدیو بگیرن.

خب من چنتا بازی دیگه کردم
متوجه شدم برای حل کردن مشکل شوت دقت شوت رو نیاوردن پایین بلکه شوت رو تقریبا منوال کردن! یعنی باید حتما جهتی که میخواین توپ بره رو بگیرین و کمک بازی خیلی کمتر شده! این مثبت ترین قسمت بازی هست به نظرم!
بازی هر چی سخت تر بشه بهتره چون هر بچه و نوبی نمیتونه جلوت بازی کنه!
بازی شدیدا مجبورت میکنه از گوشه ها حمله کنی! خود AI هم کل برنامش همینه! این یعنی بازی اصلا بالانس نیست! بازی میشه سانتر سانتر سانتر!
نسخه ای که استیمرا بازی کردن چند وقت پیش نسخه کامل تری بود و اصلا همچین چیزی نبود که سانترای کنار به این راحتی برسه ..حتی 1 2 تاشون گفتن که سانتر از کناره هارو رو بیش از حد کم اثر کردن نسبت به گذشته !! .. این دمو همونجور که گفتم بیلد قدیمیه .. منم فهمیدم تو دمو سانترا یه مقداری باگه ! البته خودم نتونستم استفاده کنم ولی دیدم Cpu راحت میندازه و گل میزنه

دوستانی که می گفتن با تایم فینیشینگ سبز هم توپا گل نمیشه و سخت شده و دیگه هر شوتی گل نمیشه . اینم آموزشش

این طور که من متوجه شدم دو بار باید دایره رو زد (کلید شوت با توجه به تنظیمتون تو بازی ) که بار اول باعث میشه بازیکن در حالت شوت قرار بگیره و عملکرد بهتری داشته باشه
( اگر بد متوجه شدم تصحیح کنید)
هر چند با این دیلی و نتی که ما داریم تاخیر ناشی از نامرغوب بودن دسته و ... عملا برای ما سخت تر شده

به این آموزشا اصلا اعتماد نکنید! این کاراسی نشسته 1 روز کامل تست زده همین چنتا شوتش سبز شده بعد آموزش گذاشته!
سال پیشم من با همین روش تایم فینیشینگ رو میزدم چیز عجیبی نیست!
فقط مشکل اینه این آموزش به درد مواقعی میخوره که توپ جلوته و وقت داری!
مثلا اگه پاس میاد و تک ضرب میخوای بزنی این کار خیلی خیلی سخت تر میشه!
تو گیمز کام تقریبا بهترین پلیرای فیفا از هر 10 تا 2-3 تا میتونستن بزنن! پس خیالتون راحت باشه

من از پارسال و فیفا 19 با این بخش آلتیمیت آشنا شدم و شدیدا معتادش شدم :D
یعنی هرچقدرم که فیفا بد باشه باز بخاطر التیمیت مجبورم بخرم چون تا مدت ها سرگرم کنندست
حالا بخش های دیگه هم داره که خوب ارزش بازی رو نسبت به pes خیلی بالاتر میبره.به نظرم pes فقط گرافیکش بهتره و تو سایر بخش ها خیلی چیزی برای ارائه نداره

به این آموزشا اصلا اعتماد نکنید! این کاراسی نشسته 1 روز کامل تست زده همین چنتا شوتش سبز شده بعد آموزش گذاشته!
سال پیشم من با همین روش تایم فینیشینگ رو میزدم چیز عجیبی نیست!
فقط مشکل اینه این آموزش به درد مواقعی میخوره که توپ جلوته و وقت داری!
مثلا اگه پاس میاد و تک ضرب میخوای بزنی این کار خیلی خیلی سخت تر میشه!
تو گیمز کام تقریبا بهترین پلیرای فیفا از هر 10 تا 2-3 تا میتونستن بزنن! پس خیالتون راحت باشه
من چند دست رفتم ۱۹ زدم دوباره.خیلی بهتر شده انصافا.باز توپ یه فیزیک هر چند ضعیفی داره ۱۹ توپ دقیقا بادکنک بود‌.دفاعم کلا تو ۱۹ نداشتم.من پوندم چطور ۱۹ تحمل کردیم ۱ ساله.یه چیز فرای افتضاحی بود.۲۰ باز بهتر از اون فاجعست.یه دفاعی هست شوتا همه گل نمیشن توپم یه فیزیکی داره باز.سرعتشم بهتر شده حداقل شبیه فوتبال هست.۱۹ اصن فوتبال نبود

من چند دست رفتم ۱۹ زدم دوباره.خیلی بهتر شده انصافا.باز توپ یه فیزیک هر چند ضعیفی داره ۱۹ توپ دقیقا بادکنک بود‌.دفاعم کلا تو ۱۹ نداشتم.من پوندم چطور ۱۹ تحمل کردیم ۱ ساله.یه چیز فرای افتضاحی بود.۲۰ باز بهتر از اون فاجعست.یه دفاعی هست شوتا همه گل نمیشن توپم یه فیزیکی داره باز.سرعتشم بهتر شده حداقل شبیه فوتبال هست.۱۹ اصن فوتبال نبود
دقیقا واسه منم همینجوریه.الان یه چیزی بین پیس و فیفا شده.سرعت بازی نرمالتر شده و سنگینی توپ و حس شوت زدن بهتر شده.یه نکته جالب هم اینکه تو تک به تک ها R1 الان بهتر جواب میده.قبلا باید شوت چشم بسته تو تک به تکها میزدی تا گل میشد.شوت چیپ هم آسونتر شده،تو 19 هر جوری پر میکردم یا اوت میرفت یا اینکه تو شیکم دروازه بان میزد
در مورد گرافیک هم بگم که ذره ای تغییر نکرده ولی این ایراد نیست چون واقعا گرافیک 19 چیزی کم نداشت و عالی بود
فقط ترسم از این هندی کپه :(

• Like
Reactions: samadi741
بنده هم دمو رو تجربه کردم ، سرعت گیم پلی خوب بود ... چندتا انیمیشن های جدید و جالب شوت زدن و دریبل های جدید (از اون نوع واقعیاش ) رو هم به بازی اضافه کردن که جالب بود ، مود ولتا هم خوب بود و میتونه سرگرمی خوبی باشه تا اینکه جوایز هفتگی التیمیت به حسابت واریز بشه :دی موزیکی هم که در حین بازی ولتا پخش میشه جذابه و آدمو جو گیر میکنه .کلا بازی رنگ و روی خوبی داره و منوها جذابن . فقط نمیدونم الان فیزیک توپ بهتر شده ؟ کلا توپ عجیب شده و فقط میتونم بگم واقعی که نشده هیچ تازه آرکید تر هم شده ....

و در آخر باید بگم خدارو شکر که به التیمیت تیم معتاد نیستم و بنای مقایسم بین دو بازی موجود گیم پلی هست ، امسال اصلا نمیتونم یه گیم پلی شبیه ساز با هوش مصنوعی متحول شده و چالش بر انگیز رو ول کنم و برم فیفا رو بخرم ، با این حال امیدوارم ea با آپدیتهاش به بازی گند نزنه حداقل و همین گیم پلی دمو رو امسال برای فیفا داشته باشیم و باگهای عجیبی به بازی اضافه نکنه مثل اون شوت های تک ضرب :/ یا اون هندیکپ مسخرش و سرعت بازی هم زیاد نشه که دوستان امسال حالشو ببرن .

واسه دموی فیفا 19 روی pc یه حرکتی زده بودن میشد زمان بازی رو برد بالاتر، روی دموی 20 اومده یا نه؟
EA یه شرکتیه که با متدهای مدیریتی ایران خودرو و سایپا داره تو کانادا فعالیت میکنه ... حداقل تغییر و حداکثر سود! بازی لایسنس نبود و کونامی هم میتونست کامل از تیمها استفاده کنه اونوقت باید میدیدی فیفای ساخته شده توسط EA چه وضعیتی داره ... من که از 2006 فیفا میزنم به جرات میگم تو بحث گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداره جلوی پس! بازی رسما کمرنگه و عمدتا تم قهوه ای داره! گرافیک 18 و 19 که مرخص بود 20 هم همونه طبق گفته دوستان من نسخه دموی پس رو دانلود کردم و انصافا گرافیکش یه سر و گردن بالاتره مشکل من اینه که اکس باکس وان دارم و نمیتونم پچ هایی که ادیتورهای پس منتشر میکنن رو دانلود کنم وگرنه فیفا امسال یه گزینه 50 - 50 است برای من از بس که این بازی درجا میزنه این ولتا و فوتبال خیابونی هم برای من چندان جذاب نیست باز الکس هانتر یه نوآوری بود داستانش تو بازی ولی فوتبال خیابونی یه تجربه فان دورهمیه و بجز این جذابیتی نداره اگر بتونم کنسولم رو با کسی عوض کنم و پی اس 4 داشته باشم احتمال زیاد پس رو تجربه میکنم ... اتفاقی که با NBA2K برای NBA Live الکترونیک آرتز افتاد به زودی برای فیفای این شرکت هم میافته
انصافا غیر از 2-3 نفر کس دیگه ای رو xbone فیفا نمیزنه، کاش ps4 داشتی همه روی اون میزنن، البته خودم روی pc میزنم که کل کاربرای ایرانیش اندازه انگشتان یک دست هم نمیشه:D البته لمسال شاید رو ps4 بگیرم اخه نسخه pc ظرفیتی نداره خیلی گرون میفته:D

• Like
Reactions: Lord Stark
باید بگم صد رحمت به اون بتای شخمی!
توپا دیگه رسما توی دمو تبدیل به بادبادک شدن جوری سرعت می‌گیرن که انگار جرمشون ۵۰ گرمه! فقط اون یه عده که میگن فیزیک توپ بهتر شده ... !

کلا خیلی خوب دارن پله‌های تنزل رو یکی پس از دیگری طی میکنن. هر روز بدتر از دیروز!

ولتاشم که فقط یه بازی ۲ دقیقه ای گل کوچیک بود. که برای همونم باید ۵ دقیقه فیلم هندی پخش بشه.

نمیدونم این ۷ گیگ حجم دانلود واسه چی بوده.

پ.ن: «تِریال» آخه؟!!!

آخرین ویرایش:
یه عده کودن و لوده هم مثل شما هستن که فقط بدرد لودگی میخورن چون کلا مغز ندارن.تو حق نداری به نظر کسی توهین کنی.حتی اگه کلا نظرت فرق داره عین ادم نظرت بنویس اگرم نمیتونی به جای استفاده از فروم مبتونی از طویله استفاده کنی.مناسب تره برات.دوست بابت این ادبیات واقعا معذرت میخوام ولی ایشون بار اولش نیست که توهین میکنه.

اگه با نظر کسی مشکل داری بلاک یا ریپورت‌ کن کسی مجبورت نکرده نظرات ما رو ببینی.
اگه مشکل داشته باشه که مدیر پاک میکنه. اگرم نداشته باشه خودت نمیبینی دیگه از این ساده تر؟ نمیدونم فهمیدنش چقدر سخته آخه. مکانیک کوانتوم که نیست

یکم فرهنگ استفاده از گزینه‌ها رو یاد بگیرید تو رو خدا

آخرین ویرایش:
این دمویی که هممون تست کردیم بازی نهایی نیست:دی یعنی اگه بازی تغییرات خیلی جزعی داشته تو گیم پلی با چندتا آپدیت همونم برمیدارن !
همین الان فیفا ۱۹ هیچ شباهتی به دمویی که ازش اومد نداره . همیشه عملکرد گلر ها و دفاع ها و خیلی چیزا دیگه دستخوش تغییرات میشه با آپدیت

فرهنگ؟ فرهنگ نو رو خدا تو از فرهنگ حرف نزن.ادم خمدش میگیره.از چیزایی گه داری جرف بزن.کسی که نوشته کسایی که به فلان موضوع اعتقاد داره از چیز باید دار زد من نبودم.وفتی چرت و پرت در شان خودت پیمویسی جوابشم تحویل میگیری.وگرنه تو بنویس بازی چرت ترین بازی تاریخه نظرته ولی وقتی فحش بدی جواب میگیری
فرهنگ استفاده از فروم میگه اگه نوشته من مشکل داره، شما عین انسان ریپورت میکنی. مدیر یا ادیت میکنه یا حذف یا اگه مشکل خاصی داشته باشه بن میکنه یا اخطار میده.

من نمیدونم از این ساده‌تر چیزی هست برای فهمیدن یا نه!

خب طبق این استدلال شما احتمالا فرهنگ استفاده از فروم رو نداری.
من اگر خودم بعضیا رو بلاک نمیکنم صرفا به خاطر طنزآمیز بودن پستاشونه که بساط خنده چند دقیقه‌ایمو فراهم میکنه ولی خب نمیام به پستاشون اینطوری مثل شما واکنش بدم!

تمام این پستای اسپم هم به خاطر واکنش هیجانی شماست و مسئولیتش با شماست.

از قدیم گفتن حرفو بذار زمین صاحبش میاد ور میداره میبره. من اگه چیزی گفتم با ابهام و کنایه بوده مهم اینه برداشت طرف مقابل چیه! مثلا من میگم «بوق» دیگه طرف بر اساس ادبیات خودش برداشت میکنه به من ربطی نداره!

تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم اینه که لینک زیر رو بررسی کنید شاید با گزینه‌های یک فروم آشنا بشید (شاید). جنبه‌ی آموزشی داره برای اونایی که تازه با فروم آشنا شدن.
XenForo Help | XenForo

از این به بعد هم قصد ندارم با ارسال اسپم، قابلیت های یک فروم رو به شما آموزش بدم این اخرین پستم در پاسخ به شماست.

آخرین ویرایش:
قطعا این بازی مشکلاتی تو زمینه فیزیک داره و بر کسی پوشیده نیست
ولی ،خداییش این ویدیو رو ببینید

همین مود ولتا که الان پرباگه و قطعا تو ورژن اصلی بازی ،قسمتی از مشکلاتش رفع میشه ،ببینید چه حس و حال با حالی میده.
ما میگیم یه آپدیته ،خودمم میگم .ولی اینقدر هم ناله نکنیم ،همین ولتا ،کلی تایم بازی بهش اضافه کرده .
ایراد اصلی فیفا تو این سه سال این بوده،تغییرات در کل خیلی کم بود ،امسال تغییرات قابل قبول بوده واقعا برای یک سال .
فیفا هر بدی ای که داره ،یه خوبی داره میتونه برا یه مدت سرگرمت کنه.

آخرین ویرایش:
این دمویی که هممون تست کردیم بازی نهایی نیست:دی یعنی اگه بازی تغییرات خیلی جزعی داشته تو گیم پلی با چندتا آپدیت همونم برمیدارن !
همین الان فیفا ۱۹ هیچ شباهتی به دمویی که ازش اومد نداره . همیشه عملکرد گلر ها و دفاع ها و خیلی چیزا دیگه دستخوش تغییرات میشه با آپدیت
من الان تاریخ ایجاد فایل اجرایی (exe) مربوط به نسخه ی PC رو نگاه کردم نوشته 14.08.2019 ایجاد شده. یعنی کمتر از یک ماه پیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or