FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
در مورد نسل جدید کاملا با حرفت موافقم
در آستانه رسیدن سخت افزار های جدید هستیم و کاملا طبیعیه که تو این نسل نمیشه شاهد انقلاب دیگه ای برای بازی های سالانه بود
اما دوست من کجای کریر دقیقا مشکلاتش برطرف شده ؟
ما نسبت به فیفا ۱۷ تا الان فقط چند تا انیمشن جدید تو کریر شاهد هستیم همین. ۴ تا لباس و شخصی سازی برای مربی خیلی چیز بزرگی نیست از نظر من
داداش تغییرات کریر مود امسال خوب بوده ، نمیگم جای کار بیشتر نداره ولی خیلی بهتر شده نسبت به سه سال اخیر که تفییر خاصی ندادن امسال به حرف ها و فیدبک هوادارای کریر مود توجه کردن و چند تا چیز عالی اضافه کردن،چند نمونه زیر :

- مصاحبه قبل و بعد بازی با پاسخ های اینتراکتیو و کاملا تاثیرگذار
- ارتباط و چت با بازیکنان تیم اینم به صورت اینتراکتیو و بازم کاملا تاثیرگذار در روحیه و سرنوشت تیم و حتی سرمربی
- دادن تغییرات خوب در کاستومایز مربی از شکل و شمایل تا استایل و لباس و ...
- اضافه کردن حالات لیگ های مختلف اروپا به طور شبیه سازی شده واقعی و همچنین واقع گرایانه تر شدن تشویق تماشاگرا و جو بازی

و یک سری تغییرات ریز دیگه که بعضی هاشون قابل توجه هست . با این حال موارد بالا بخصوص دو تای اول خیلی خوبن. واسه آخر نسلی همینم منو راضی کرد و ایشالا نسل بعد روی کنسول های قدرتمند تر بریم واسه یه خونه تکونی از فیزیک و گیم پلی بازی:)

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

تاپیک‌های فیفا این وقت سال به آدم حس دژاوو میدن :D یه سری حرفا هر سال مدام زده میشن و دوباره سال بعد دقیقا همونا تکرار میشن و ...
وقتی آدم از چیزی ناراحته یه بار دو بار میگه و اعتراض میکنه و حل نشد دیگه میگرده دنبال راه حل شخصی. اینکه هر سال بگیم بازی که اصلا تغییر نکرده، چیزایی که میخواستم اضافه نشده، همه چیز در حد یه آپدیته و ارزش ۶۰ دلار نداره دردی از هیچکس دوا نمیکنه چون هیچ کمپانی حاضر نمیشه تحت هیچ شرایطی چند سال یه بار بازی ورزشیش رو بده بیرون مخصوصا اگه فوتبال باشه یا هر چیزی که تو چنته داره تو یه سال رو کنه یا قیمت بازی رو بیاره پایین. این روند که سال‌هاست همینه و احتمال خیلی زیاد همین هم باقی میمونه مگه اینکه تو نسل جدید یه فیفا با تغییرات اساسی بیاد و بعد از اون باز همین روند ادامه پیدا کنه که اونم در حد حدس و گمانه و احتمال اینکه تو نسل جدید هم تغییرات به مرور ایجاد بشن خیلی بیشتره. اگه واقعا کسی نمیتونه این روند رو تحمل کنه یا نباید بازی رو بگیره یا صبر کنه تو بلک فرایدی نصف قیمت بگیره ولی اینکه هم مدام این حرفا رو بزنیم هم بازی رو پیش‌خرید کنیم یا همون چند هفته‌ی اول بگیریم دیگه دور باطل زدنه.

جدا از اینا هم باید قبول کنیم این ۶۰ دلار برای ما خیلی زیاده وگرنه برای کسایی که ارزش پول کشورشون انقدر پایین نیست اصلا به چشم نمیاد مخصوصا که یه سال کامل بازیش میکنن. ما واسه خرید بازی باید مدام حساب و کتاب کنیم و شریکی بگیریم و ... الان ملت دارن فیفا پوینت‌هاشون رو میخرن وب اپ اومد تیمشون رو زودتر بسازن. شرایط ما هم قطعا به هیچ جای EA نیست که بخوایم انتظاری تو این زمینه داشته باشیم :D

حقیقتا با وجود التیمیت تیم بعید میدونم هیچ کمپانی‌ حتی در صورت ساختن فوتبال باکیفیتی قادر باشه مود بهتر و جذاب‌تری بسازه و چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد این مود تا سال‌های سال فروش فیفا و سود EA رو تضمین کرده و هر سال اکثر کسایی که بازی رو زود تهیه میکنن بیشتر به خاطر شروع التیمیت و ساختن تیم مورد علاقه‌شون و امتحان کردن آیکان‌ها و ... هست. همین ولتا هم با اینکه جذاب به نظر میرسه ولی امکان نداره ذره‌ای روی توجه پلیرها به التیمیت تیم تاثیر بذاره.
من خودم سر این قضیه فیفا پوینت و ضعیف بودن تیمم نسبت به پلیرهای کشورهای همسایه خیلی حرص خوردم پارسال و از یه جایی دیگه التیمیت بازی نکردم ولی دیگه باهاش کنار اومدم که روند همینه و اکثریت هم باهاش مشکلی ندارن و من باید کمتر اهمیت بدم. EA برگ برنده رو خیلی سال پیش رو کرده و به مرور کامل‌ترش کرده و دیگه اونجوری که دوست داره جلو میره حرص خوردن و حرف‌های تکراری ما هم فایده نداره.

میبینم که به جز یکی دو نفر معلوم‌الحال، هیچ‌کس با بازی حال نکرده و دقیقا ایراداتی که ما به بازی گرفته بودیم و مسخره می‌کردن رو خودشون هم گرفتن8-|
اون معلوم‌الحال ها هم درحدین که اگه فیفا ۹۸ رو بندازی جلوشون بگی ۲۰۲۰ هست میان از بهبود وسیع گیم‌پلی و فیزیک توپ و بازیکنا و... حرف میزنن:))

آخرین ویرایش:
تاپیک‌های فیفا این وقت سال به آدم حس دژاوو میدن :D یه سری حرفا هر سال مدام زده میشن و دوباره سال بعد دقیقا همونا تکرار میشن و ...
وقتی آدم از چیزی ناراحته یه بار دو بار میگه و اعتراض میکنه و حل نشد دیگه میگرده دنبال راه حل شخصی. اینکه هر سال بگیم بازی که اصلا تغییر نکرده، چیزایی که میخواستم اضافه نشده، همه چیز در حد یه آپدیته و ارزش ۶۰ دلار نداره دردی از هیچکس دوا نمیکنه چون هیچ کمپانی حاضر نمیشه تحت هیچ شرایطی چند سال یه بار بازی ورزشیش رو بده بیرون مخصوصا اگه فوتبال باشه یا هر چیزی که تو چنته داره تو یه سال رو کنه یا قیمت بازی رو بیاره پایین. این روند که سال‌هاست همینه و احتمال خیلی زیاد همین هم باقی میمونه مگه اینکه تو نسل جدید یه فیفا با تغییرات اساسی بیاد و بعد از اون باز همین روند ادامه پیدا کنه که اونم در حد حدس و گمانه و احتمال اینکه تو نسل جدید هم تغییرات به مرور ایجاد بشن خیلی بیشتره. اگه واقعا کسی نمیتونه این روند رو تحمل کنه یا نباید بازی رو بگیره یا صبر کنه تو بلک فرایدی نصف قیمت بگیره ولی اینکه هم مدام این حرفا رو بزنیم هم بازی رو پیش‌خرید کنیم یا همون چند هفته‌ی اول بگیریم دیگه دور باطل زدنه.

جدا از اینا هم باید قبول کنیم این ۶۰ دلار برای ما خیلی زیاده وگرنه برای کسایی که ارزش پول کشورشون انقدر پایین نیست اصلا به چشم نمیاد مخصوصا که یه سال کامل بازیش میکنن. ما واسه خرید بازی باید مدام حساب و کتاب کنیم و شریکی بگیریم و ... الان ملت دارن فیفا پوینت‌هاشون رو میخرن وب اپ اومد تیمشون رو زودتر بسازن. شرایط ما هم قطعا به هیچ جای EA نیست که بخوایم انتظاری تو این زمینه داشته باشیم :D

حقیقتا با وجود التیمیت تیم بعید میدونم هیچ کمپانی‌ حتی در صورت ساختن فوتبال باکیفیتی قادر باشه مود بهتر و جذاب‌تری بسازه و چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد این مود تا سال‌های سال فروش فیفا و سود EA رو تضمین کرده و هر سال اکثر کسایی که بازی رو زود تهیه میکنن بیشتر به خاطر شروع التیمیت و ساختن تیم مورد علاقه‌شون و امتحان کردن آیکان‌ها و ... هست. همین ولتا هم با اینکه جذاب به نظر میرسه ولی امکان نداره ذره‌ای روی توجه پلیرها به التیمیت تیم تاثیر بذاره.
من خودم سر این قضیه فیفا پوینت و ضعیف بودن تیمم نسبت به پلیرهای کشورهای همسایه خیلی حرص خوردم پارسال و از یه جایی دیگه التیمیت بازی نکردم ولی دیگه باهاش کنار اومدم که روند همینه و اکثریت هم باهاش مشکلی ندارن و من باید کمتر اهمیت بدم. EA برگ برنده رو خیلی سال پیش رو کرده و به مرور کامل‌ترش کرده و دیگه اونجوری که دوست داره جلو میره حرص خوردن و حرف‌های تکراری ما هم فایده نداره.
عالی گفتی و منطقی فقط اون هندی کپا واقعا منطقی ندارن.این کار ea عین دزدی میمونه رسما که با تقلب ببازونه ارمو.کاش حداقل همینو حذف میکرد واقعا مسخرست

• Like
Reactions: keyvan1370
چرا من نمیتونم pes بخرم :D:D
تو روحت التیمیت

همینه دیگه هیچ فیفا باز واقعی نمیتونه pes بخره چون باعث و بانی تمام مشکلات فیفا و عدم پیشرفتش همین آلتیمیت تیم و سیاست های کثیف ea هستش فقط جهان رو معتاد کرده داره مثقال مثقال تغییر میده بازی رو ، بیشترین درآمد و فروش هم میکنه یه روزی همه به این نتیجه میرسن که واقعا بازی رو نخرن حالا زوده ولی همه یه روزی میرسیم بهش که کنسول های نسل بعد هم اومده ولی بازی کجا و نسل جدید کجا .

• Like
Reactions: mohamed salah
ببینید دوستان حرف تکراریه ولی بازم میگم اساس بازیهایی که پرداخت درون برنامه ای دارن این جوریه اول همه چیز خوب وعالی سر خوش سر میخوریم میریم جولو بوق میزنیم برای بقیه وبه خودمون میبالیم چقدر حرفه ای هستیم که تیم فول ایکونو میبریم. تو همین کفو ذوق هستیم که یهو خوشی تبدیل به عذا میشه تعادل و ضرباهنگ تیم ییهو بهم میخوره و همه چیز ضد حال میشه فیفا هم نامردی نمیکنه درست یه تیم در بواغونو جولو مون میزاره سرمست میشیم که این یکی رو دیگه پاره میکنیم اما میبازیم بدم میبازیم اینجاست که یا باید کله بکوبیم دیوار یا دسته روبزنیم زمین یا بریم پونت بخریم یا کلا بی خیال بشیم.
این ماجرای این مدل بازیهاست فیفا قبلا اینجوری نبود حد اقل میزاشت بازی بکنیم فقط با هندیکپ اذیتمون میکرد بماند که من بارها هندیکپم شکست میدادم چون فوتبال مختل نمیشد با تغییر ترکیب وبازیکن و.. میشد هندیکپو شکست داد ولی فیفا از 19 این بازی کثیفو به گیم پلی خودش اضافه کرد که کاربرا مجبور بشن پوینت بخرن وتیم رو اپگرید بکنن .
اینا تو مخه وگرنه بازی کماکان سرگرم کنندس.

• Like
Reactions: aslirezahddd
دوستانی که می گفتن با تایم فینیشینگ سبز هم توپا گل نمیشه و سخت شده و دیگه هر شوتی گل نمیشه . اینم آموزشش

این طور که من متوجه شدم دو بار باید دایره رو زد (کلید شوت با توجه به تنظیمتون تو بازی ) که بار اول باعث میشه بازیکن در حالت شوت قرار بگیره و عملکرد بهتری داشته باشه
( اگر بد متوجه شدم تصحیح کنید)
هر چند با این دیلی و نتی که ما داریم تاخیر ناشی از نامرغوب بودن دسته و ... عملا برای ما سخت تر شده

دوستانی که می گفتن با تایم فینیشینگ سبز هم توپا گل نمیشه و سخت شده و دیگه هر شوتی گل نمیشه . اینم آموزشش

این طور که من متوجه شدم دو بار باید دایره رو زد (کلید شوت با توجه به تنظیمتون تو بازی ) که بار اول باعث میشه بازیکن در حالت شوت قرار بگیره و عملکرد بهتری داشته باشه
( اگر بد متوجه شدم تصحیح کنید)
هر چند با این دیلی و نتی که ما داریم تاخیر ناشی از نامرغوب بودن دسته و ... عملا برای ما سخت تر شده

اینم مثل پارسال هست..یکم بازی کنیم قلقش دستمون میاد...ولی اینکه به نت ربط داره خیلی برا ما نامردیه با این نت داغونمون...

مثل اینکه اونایی ea access دارن از 19 تا 24 سپتامبر فقط بمدت 8 ساعت میتونن بازیو بازی کنن البت تو متن خبر گفته اونایی ea access دارن و فیفا20 رو پری اردر کردن، دیگه من نمیدونم ما که با یه اکانت دیگه پری اردر کردیم تازه هنوزم بهمون تحویل نداده میتونیم 8 ساعت تریال بازی کنیم یا نه؟

• Sad
Reactions: aslirezahddd
مثل اینکه اونایی ea access دارن از 19 تا 24 سپتامبر فقط بمدت 8 ساعت میتونن بازیو بازی کنن البت تو متن خبر گفته اونایی ea access دارن و فیفا20 رو پری اردر کردن، دیگه من نمیدونم ما که با یه اکانت دیگه پری اردر کردیم تازه هنوزم بهمون تحویل نداده میتونیم 8 ساعت تریال بازی کنیم یا نه؟
نه مصطفی تریال ربطی به پیش خرید نداره خیالت راحت.
عکس پایین تریال nhl هست که بدون مشکل میشه دانلود کرد

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
25e79b24442c1ced5db609f6f17196ec.jpg

آخرین ویرایش:
بازیو بازی کردم یه سری انیمیشن جدید اضافه شده..برخوردها بهتر و واقعی تر شده ..بازی سخت تر شده و پاسکاری مشکل شده..سرعت بازی منطقی تر شده اما سرعت پیس بهتره...فیزیک و گرافیک بازی تغییر خیلی کمی داشته..پیشرفتش زیاد نیست و یکی از دور نگاه کنه فک میکنه همون فیفا19 هست...از نظر گرافیگی هم مقابل پیس یه نسل عقبه واقعا.
یعنی یه دست پیس20 میزنی بعد میای فیفا فک میکنی داری سگا بازی میکنی حیف که لایسنس و گیم پلی درست حسابی نداره وگرنه از نظر بصری واقعا شاهکاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or