FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
بزودی گیفت کارت های ea access مخصوص پی اس 4 هم میاریم میتونید تهیه بکنید .. فعلاً نیاز به ویزاکارت هست برای پی اس 4
ویزا یک دلاریش رو میفروشیم اگر نیاز بود تهیه کنید از سایت مون . بعدش با بالانس حساب میتونید خرید بکنید
برای ایکس باکس هم که از قبل موجوده کد EA Access ;)

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من در نسخه ی pc اشتراک EA Access معمولی دارم. بازی FIFA 20 رو هم از یک فروشنده ثالث پیش خرید کردم که سریال رو تا ۲۷ سپتامبر نمیفرستن. حالا سوالم این هست که چه طور می تونم بازی رو زودتر دانلود کنم و همین طور ۱۰ ساعت رایگان بازی کنم؟

من در نسخه ی pc اشتراک EA Access معمولی دارم. بازی FIFA 20 رو هم از یک فروشنده ثالث پیش خرید کردم که سریال رو تا ۲۷ سپتامبر نمیفرستن. حالا سوالم این هست که چه طور می تونم بازی رو زودتر دانلود کنم و همین طور ۱۰ ساعت رایگان بازی کنم؟
19 سپتامبر میری تو اورجین و دانلود میکنی و 10 ساعتم میتونی بازی میکنی...

• Like
Reactions: Locker
من پارسال کوین‌های التیمیتم رو فروختم و بعدش مارکت FUT برام بسته شد و ایمیل اومد که به خاطر این قضیه به صورت دائمی مارکت برام بسته میمونه ولی اونجایی که کوین رو بهش فروخته بودم نوشته بود که با وجود این ایمیل وقتی فیفای جدید منتشر بشه این بن شدن مارکت هم از بین میره و مشکلی به وجود نمیاد. از اونجایی که فقط فیفا دارم و پلاسم هم همزمان با فیفا تموم میشه مشکلی برای ساخت اکانت جدید ندارم ولی خب ترجیحم اینه با همین اکانتی که خیلی ساله دارم ادامه بدم. کسی تجربه‌ی مشابه داشته که کوین رو بفروشه و ایمیل بن دائمی مارکت رو بگیره ولی سال بعدش رو همون اکانت بدون مشکل از مارکت استفاده کرده باشه؟
میخوام بازی رو پیش‌خرید کنم ولی نمیدونم روی اکانت جدید بگیرم یا همون قبلی و اگه روی قبلی بگیرم و مارکت قفل باشه 700 تومن پول رو ریختم دور رسما :D

یه سوال هم در مورد EA Access
فرقی نداره اکانت یه ماهه باشه یا یه ساله دیگه؟ اگه قبل از انتشار بازی اکانت 1 ماهه داشته باشیم هم باز میتونیم از تخفیف 10 درصد بازی و 10 ساعت بازی قبل از انتشار استفاده کنیم یا حتما باید اکانت طولانی مدت شارژ شده باشه؟ اگه اکانت یه ماهه 5 دلار باشه هنوز و 6 دلار هم تخفیف خرید بازی بده هم میشه از اون 10 ساعت استفاده کرد هم 1 دلار سود کرد :))

من پارسال کوین‌های التیمیتم رو فروختم و بعدش مارکت FUT برام بسته شد و ایمیل اومد که به خاطر این قضیه به صورت دائمی مارکت برام بسته میمونه ولی اونجایی که کوین رو بهش فروخته بودم نوشته بود که با وجود این ایمیل وقتی فیفای جدید منتشر بشه این بن شدن مارکت هم از بین میره و مشکلی به وجود نمیاد. از اونجایی که فقط فیفا دارم و پلاسم هم همزمان با فیفا تموم میشه مشکلی برای ساخت اکانت جدید ندارم ولی خب ترجیحم اینه با همین اکانتی که خیلی ساله دارم ادامه بدم. کسی تجربه‌ی مشابه داشته که کوین رو بفروشه و ایمیل بن دائمی مارکت رو بگیره ولی سال بعدش رو همون اکانت بدون مشکل از مارکت استفاده کرده باشه؟
میخوام بازی رو پیش‌خرید کنم ولی نمیدونم روی اکانت جدید بگیرم یا همون قبلی و اگه روی قبلی بگیرم و مارکت قفل باشه 700 تومن پول رو ریختم دور رسما :D

یه سوال هم در مورد EA Access
فرقی نداره اکانت یه ماهه باشه یا یه ساله دیگه؟ اگه قبل از انتشار بازی اکانت 1 ماهه داشته باشیم هم باز میتونیم از تخفیف 10 درصد بازی و 10 ساعت بازی قبل از انتشار استفاده کنیم یا حتما باید اکانت طولانی مدت شارژ شده باشه؟ اگه اکانت یه ماهه 5 دلار باشه هنوز و 6 دلار هم تخفیف خرید بازی بده هم میشه از اون 10 ساعت استفاده کرد هم 1 دلار سود کرد :))
برا 20 استورت باز میشه
یه ماهه شو بگیری وقتی تموم بشه دیگه از اون 10 ساعت هم نمیتونی استفاده کنی
اون 10 درصد میتونی استفاده کنی

• Like
Reactions: keyvan1370
چرا اینقدر میپچوندید ماجرا رو
1.استاندارد بازی رو 27 بازی میکنند
2.کسانی که چمپونز و التیمیت خریدن از 24 ام بازی میکنند
3. اونایی که ea acess و اورجین access دارند میتونند به مدت 8 ساعت از 19 تا 24 سپتامبر بازی کنند

من ندیده بودم یا شایدم تیمهای ضعیف بر میدارم برام نمیاره ،این فروش لباس جدید بود تو درخواستای باشگاه
چیز جدیدی نیست تو نسخه‌های قبلی فیفا هم بود. بیشتر مال تیمای متوسط رو به بالا هست اگه با یکی دو تا بازیکن نیمه معروف قرارداد میبستی پر میشد.

• Like
Reactions: rahyarpaul
3. اونایی که ea acess و اورجین access دارند میتونند به مدت 8 ساعت از 19 تا 24 سپتامبر بازی کنند

• Like
Reactions: ehsas1
تو 19 متاسفانه نمیشد ساعت بازی رو تو کریر تغییر داد ... تو 20 هم این شاهکار ادامه داره یا میشه ساعت بازی رو تغییر داد؟ من معمولا شب بازی نمیکنم و این قفل شدن ساعت بازی خیلی رو مُخه منه
ساعت رو که نباید تغییر بدی ،باید بر اساس برنامه ریزی لیگ باشه. یه بازی مثلا نزدیکای ظهر ، یکی مثلا عصر ، یکی شب
اینکه خوبه ،و به واقعیت نزدیکه

بعد از 24 به بعد چطور اگه نسخه 60 دلاری باشه؟ یعنی اگه بازی 27 بیاد و نسخه معمولی هم میتونه از 24 شروع کنه بازی کردن یا محدودیت 8 ساعته داره؟
ea access اگه ظرفیت 3 بیره برای ظرفیت 2 هم امکانش هست بازی کنه زودتر یا اون خودش باید جدا بگیره

من نفهمیدم یعنی اونای که ea acces دارن فقط 8 ساعت میتونن بازی کنن؟ یعنی حتی التیمیت؟
بعد از 24 به بعد چطور اگه نسخه 60 دلاری باشه؟ یعنی اگه بازی 27 بیاد و نسخه معمولی هم میتونه از 24 شروع کنه بازی کردن یا محدودیت 8 ساعته داره؟
ea access اگه ظرفیت 3 بیره برای ظرفیت 2 هم امکانش هست بازی کنه زودتر یا اون خودش باید جدا بگیره

اگر اکانت origin access یا ea access دارید از 19 تا 24 ام این ماه میتوانید 8 ساعت بازی کنید..
اگر دو نسخه چمپیونز و التیمیت دارید میتوانید از 24 ام بازی کنید ولی لیمیت 8 ساعته ذکر نشده ،پس هر چی خواستی بازی میشه کرد
در مورد سومی نظری ندارم چون ea access ندارم

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or