FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
مادربزرگ من تازه فوت کرده ،حس بحث اصلا ندارم.
فقط یه جمله میگم ،بحث هم در موردش نمیکنم. چون پارگراف اولتو خوندم ،اگه کامل بخونی بقیه چی گفتن ،مشکل حل میشه.و اینکه اینجا فرومه ،نظر هر کس فکت نیست ،نظر شخصیشه
من گفتم ،بی رقیبی و انحصار چیزی مثل صنعت خودرو ایران باعث آسیب و افت میشه ،وقتی فیفا دید pes تو فروشش اثری نداره ،همه چی رو ول کرد ،چیزهایی که تو گذشته داشت رو حذف کرد و بعد کم کم داره میاد همونها رو داره میده ،ایراد pes هست ،که اونم ول کرده و رقیبشو به چالش نمیکشه.
حالا قبول نداری ،من چی کار کنم. همین morale هم قبلا به شکل دیگه ای بود تو فیفاها.
در مورد گیم پلی هم تا بازی نیاد نظری نمیدم
با درود و احترام .

واقعا متاسفم و روحشون شاد باشه و امیدوارم این روز های سخت رو بگذورنین ....

درباره بازی هم هر وقت روحیه و حال شما مساعد بود با هم صحبت میکنیم با شما و دوستان عزیز بازیسنتر در کنار هم .

پاینده باشی .

آخرین ویرایش:
سلام
مورد اول اینکه تا جای ممکن از بحثهای مقایسه ای دوری کنید . در بعضی جاها که هدف صرفاً مقایسه باشه و نه کوبیدن و ترول کردن میشه باهاش کنار اومد ، اما غیر از این رو خیر .
مورد دوم هم اینکه اگر با پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید . این مورد رو دیروز تو تاپیک Pes ، چند روز پیش تو تاپیک انتقادات و در مجموع بیشتر از 10 بار تو 1 ماه اخیر مطرح کردم و قطعاً همتون آگاه هستید ازش .
قوانین عمومی انجمن بند 10 :
- کاربران در صورت مشاهده هرگونه سرپیچی از قوانین در پست های ارسال شده، در صورت تمایل با فشردن کلید "آگاه کردن مدیریت از تخلف" که در تمامی پست های ارسالی موجود است می توانند مدیران و ناظمین آن انجمن را برای رسیدگی به موضوع آگاه سازند. توجه داشته باشید که تذکر و یادآوری قوانین فقط بر عهده مدیران است، بنابراین از کاربران عزیز تقاضا می کنیم از ارسال مواردی مانند: این تاپیک تکراری است، این جاش اینجا نیست، تاپیک چرا قفل نشده، مدیران سریعتر تاپیک رو قفل کنند و ... جداً خودداری کنند. در صورت مشاهده این موارد فقط از "آگاه کردن مدیریت از تخلف" استفاده کنید، در صورت مشاهده پیام های مدیریتی از کاربران، پیام فوراً حذف خواهد شد.

یکی از ایرادات این morale
View attachment 114213View attachment 114214
مثلا اینجا rabiot هست rotation
ولی دائم رو مخه.البته این رفیقمون خیلی تیمش پره. عمدتا من با 20 تا 21 بازیکن ،بازی میکنم
مثل اینکه morale به 4 آیتم بستگی داره ،بتا بازها بیان بگن واقعا اینجوری هست یا نه
مدت زمان بازی بازیکن
قرارداد
عملکرد بازیکن
عملکرد تیم
_______
اما نمیدونم ،چرا وقتی play time اش اوکیه و سبزه ،چرا بازم نامه نگاری میکنه ،البته رابیوت بازیکن بزرگیه و شاید حقشو بیشتر میدونه ولی چرا قبول کرده rotation ببنده.

البته اینجوری که این بنده خدا اسکرین شات داده مشخصه جواب بازیکن رو نداده!!!
جدا از این مورد من تو چت باکس رو نگاه میکنم درخواست بازیکن ها خیلی متنوع تر شده

درباره حذفیات هم من درباره یکسری موارد فوق خاطرم نیست ولی یک حذفیات در سالهای اخیر وفاداری به باشگاه بود که از فیفا 13 حذف شد و خیلی ها اعتراض میکردند که اقا چه وضعه یکسری بازیکن ها رو اصلا یکسری باشگاه ها نمیشه خرید. این یکی مورد مثلا درخواست خود پلیرها بود که مثلا چرا نمیشه مسی رو برد منچستر، بایرن و یا هر باشگاه دیگه ای و خب اصلا مزه کریر به چیه اون وقت؟

و درباره FIFA این رو باید اضافه کنیم در سه سال اخیر بخش لعنتی جرنی خیلی اسیب زد و مشخص بود تمرکز تیم سازنده برای ساخت محتوای افلاین تکنفره رفته به اون سمت داستان الکس هانتر و کریر بازها اسیب خوردند. وقتی بخش جرنی بودجه و نیرو میگرفته نمیشه به التیمت گیر داد.

همین امسال هم با حذف جرنی شاهد پیشرفت و تغییرات کریر هستیم که دنباله مسیر اضافه شدن مذاکرات real time ی هست که از فیفا 17 اضافه شد

البته اینجوری که این بنده خدا اسکرین شات داده مشخصه جواب بازیکن رو نداده!!!
جدا از این مورد من تو چت باکس رو نگاه میکنم درخواست بازیکن ها خیلی متنوع تر شده

درباره حذفیات هم من درباره یکسری موارد فوق خاطرم نیست ولی یک حذفیات در سالهای اخیر وفاداری به باشگاه بود که از فیفا 13 حذف شد و خیلی ها اعتراض میکردند که اقا چه وضعه یکسری بازیکن ها رو اصلا یکسری باشگاه ها نمیشه خرید. این یکی مورد مثلا درخواست خود پلیرها بود که مثلا چرا نمیشه مسی رو برد منچستر، بایرن و یا هر باشگاه دیگه ای و خب اصلا مزه کریر به چیه اون وقت؟

و درباره FIFA این رو باید اضافه کنیم در سه سال اخیر بخش لعنتی جرنی خیلی اسیب زد و مشخص بود تمرکز تیم سازنده برای ساخت محتوای افلاین تکنفره رفته به اون سمت داستان الکس هانتر و کریر بازها اسیب خوردند. وقتی بخش جرنی بودجه و نیرو میگرفته نمیشه به التیمت گیر داد.

همین امسال هم با حذف جرنی شاهد پیشرفت و تغییرات کریر هستیم که دنباله مسیر اضافه شدن مذاکرات real time ی هست که از فیفا 17 اضافه شد

والا آخه این چیزایی که دوستان هم ذکر میکنن خیلی تغییرات تاپی نیست که بهشون دل ببندیم !
من شکی ندارم این دیالوگ ها و کنفرانس ها به یک هفته بعد از عرضه بازی نمیکشه که همشون برای کریر بازا تکراری میشه
اصولا کریر بازا سبک بازی کردنشون اینه که رو یک تیم قفلی میزنن و حال میکنن که اون تیم مورد نظر رو از هر نظر پیشرفت بدن
یعنی قشنگ وقت میذارن
برای همین تا زمانی که یک هوش مصنوعی قوی و یک چیزی مثل سوپر فرمولا نیاد و خودش دیالوگ سازی نکنه حس میکنم این امکانات از پیش تایین شده نتونه به کریر چیزی رو اضافه کنه.

اینکه پیشرفت نکردن بازی رو بندازیم گردن رقیب اصلا خوب نیست ea هرسال بالای 24میلیون نسخه فیفامیفروشه و چند صد میلیون دلار از التیمیت در میاره باید به مخاطب احترام بذاره و هرسال تغییرات خوبی به بازی اعمال کنه، الان 2k هم رقیب نداشتنش بدتر از فيفا ست ولی هرسال پیشرفت خوبی داره بازیش هم یه نسل از فيفا جلوتره، متاسفانه سران ea بیشتر بفکر چاپیدن گیمرها هستن تا احترام به گیمرها

اینکه پیشرفت نکردن بازی رو بندازیم گردن رقیب اصلا خوب نیست ea هرسال بالای 24میلیون نسخه فیفامیفروشه و چند صد میلیون دلار از التیمیت در میاره باید به مخاطب احترام بذاره و هرسال تغییرات خوبی به بازی اعمال کنه، الان 2k هم رقیب نداشتنش بدتر از فيفا ست ولی هرسال پیشرفت خوبی داره بازیش هم یه نسل از فيفا جلوتره، متاسفانه سران ea بیشتر بفکر چاپیدن گیمرها هستن تا احترام به گیمرها
حرفت کاملا درسته اما با پیشرفتهایی که Pes داره میکنه قطعا اینا ضربه میخورن
من از پس14 اومدم سمت فیفا ولی الان پس واقعا خوب شده داخل زمین.ولی بازم بخاطر مودهای جذاب فیفا امسالم فیفا میخرم ولی پس رو هم رد نمیکنم
حرف حقو باید زد
اون دوستمون که گیم پلی گذاشت گفت 60فریم ببینید(اسمشو یادم نیست) بازی پر از حرکات بچه گونست.با نیمار هر حرکتی میشه زد.مسخره شده دیگه.خدایی بازی فوتبال اینقدم کشک نیست

حرفت کاملا درسته اما با پیشرفتهایی که Pes داره میکنه قطعا اینا ضربه میخورن
من از پس14 اومدم سمت فیفا ولی الان پس واقعا خوب شده داخل زمین.ولی بازم بخاطر مودهای جذاب فیفا امسالم فیفا میخرم ولی پس رو هم رد نمیکنم
حرف حقو باید زد
اون دوستمون که گیم پلی گذاشت گفت 60فریم ببینید(اسمشو یادم نیست) بازی پر از حرکات بچه گونست.با نیمار هر حرکتی میشه زد.مسخره شده دیگه.خدایی بازی فوتبال اینقدم کشک نیست

با سلام
ویدیو رو من گذاشتم و اصلا بحثی نکردم که بازی خوب شده
و در ضمن اون ویدیو هم برای نشون دادن اسکیلای جدید بود و اصلا هدف بازی کردنشون همین بود که هی اسکیل بزنن
بحث من روون شدن و پیوستگیه انیمیشنا بود(به خاطر همین گفتم ۶٠ فریم ببینید)و اینکه تغییرات نسبت به دو نسخه قبل بیشتره
البته بماند که بعضیا توی انلاین شورشو در میارن و مدام اسکیل میزنن (نمونش یه پا دو پا)که خب توی این نسخه این افرادم
نابود میشن بخاطر دریبل ارور
من به کاربر اروند هم گفتم نمیدونم چرا پستم پاک شد کلا دو راهیه بدی گیر کردیم بین بد و بدتر نمیگم کدوم بده کدوم بدتر چون جو اینجا بازم خراب میشه و بد و بدترش رو سلیقه ها مشخص میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ظاهرا با وجود اینکه بوندس لیگا فول لایسنس شده بعضی تیمها استادیوم هاشون تو بازی نیست از جمله بایرن مونیخ!!! یه سری کلیپ از بتا تو یوتیوب دیدم که تیم هایی مثل فرایبورگ یونیون برلین پادرن بورن استادیوم هاشون تو بازی نبود که عجیبه ولی نبودن آلیانز آرنا واقعا شاهکاره! نکنه اینم شوهر دادن به پس؟! اگر اینطوره که واقعا خاک عالم برسرشون

ویرایش : متاسفانه تایید هم شده به صورت رسمی اینجارو هم EA زایید! بنظرم بازنده اصلی این بحث لایسنس فیفاست .... چرا؟ چون کونامی دست ادیتورهارو برای جبران کم و کسری بازی و اضافه کردن لیگ ها و اسامی و لباس تیمها بازگذاشته و مشتریاش میتونن بازی کاملی رو تجربه کنن اما EA از اونجا که دست ادیتورهارو باز نمیزاره کمبودهاش تو بازی مثل یووه و استادیوم بایرن و نیوکمپ جبران نشدنیه ... این نتیجه مدیریت احمقانه ایه که تو این شرکت کانادایی وجود داره امسال هم تو بحث فروش ضربه این حماقت رو خواهند خورد با همین فرمون فیفا میشه پس و پس میشه فیفا!

آخرین ویرایش:
چرا ea اینقدر منفوره؟
یه نفر تو گیمزکام براش دست نزد.
ea تا رقیبی کنارش حس نکنه ،حرکت نمیکنه. رقیب رو حس کرد ،ببین چجوری تغییر بده
ظاهرا با وجود اینکه بوندس لیگا فول لایسنس شده بعضی تیمها استادیوم هاشون تو بازی نیست از جمله بایرن مونیخ!!! یه سری کلیپ از بتا تو یوتیوب دیدم که تیم هایی مثل فرایبورگ یونیون برلین پادرن بورن استادیوم هاشون تو بازی نبود که عجیبه ولی نبودن آلیانز آرنا واقعا شاهکاره! نکنه اینم شوهر دادن به پس؟! اگر اینطوره که واقعا خاک عالم برسرشون

ویرایش : متاسفانه تایید هم شده به صورت رسمی اینجارو هم EA زایید! بنظرم بازنده اصلی این بحث لایسنس فیفاست .... چرا؟ چون کونامی دست ادیتورهارو برای جبران کم و کسری بازی و اضافه کردن لیگ ها و اسامی و لباس تیمها بازگذاشته و مشتریاش میتونن بازی کاملی رو تجربه کنن اما EA از اونجا که دست ادیتورهارو باز نمیزاره کمبودهاش تو بازی مثل یووه و استادیوم بایرن و نیوکمپ جبران نشدنیه ... این نتیجه مدیریت احمقانه ایه که تو این شرکت کانادایی وجود داره امسال هم تو بحث فروش ضربه این حماقت رو خواهند خورد با همین فرمون فیفا میشه پس و پس میشه فیفا!
بایرن که قضیش جدا هست .اونو گفتیم اصلا نیست ورزشگاهش .خبر هم مال الان نیست ماله 1.5 ماه پیشه،مطمئنی فیفا یا pes بازی میکنی ،چون واقعا از خبرها هیچ اطلاعی نداری.
17 تا ورزشگاه تو بازی از آلمان هست البته سایت بوندس لیگا زده بود 18 تا
لایپزیگ ،فرایبورگ ،بایرن مونیخ،یونیون برلین ،پادربورن تو بازی نیستند از بوندس لیگا یک ولی از دسته دوم نورنبرگ ،اشتوتگارت ،هامبورگ و هانوفر هستند.
ea خود فایلهای اصلی بازی رو نبنده.نیاز به گذاشتن هیچ ادیتوری نداره ،از طریق همون بچه های moddingway که اصلی ترین و قدیمی ترین پچر فیفا هستند کارشونو میکنن تا قبل 19 هم باز بود و براحتی چمپونز و تو پها و کیتهای 4 و 5 و ... رو اضاف میکردن. تو 19 بستند.
من خوشحال میشئددم اگه فروش ea ضربه میخورد ،تا تغییراتی بده.ولی ضربه نمیخوره.بارسا مدتهاست ورزشگاهش رفته.
لیگ روسیه پارسال پرید ولی بازم تو اونجا پرفروشترین شد امسال.از دست دادن یووه باعث سقوط 2 دلاری سهام ea به 87.5 شد ولی سهام ea در روز به رقم قبلی برگشت و الان شده 92.7

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: samadi741
میخواید قبول کنید یا نکنید بی رقیب بودن تو هر زمینه ای باعث لطمه و پایین امدن کیفیت میشه. انحصار از همه بد تر.
مثال میزنم الان انحصار تلوزیون ورادیو در ایران دست صدا وسیماست و هیچ رقیب خصوصی تو ایران نداره که به چالش کشیده بشن.سر برنامه نود که به یک برند برای تلویزیون تبدیل شده بود با کلی بیننده چه بلایی اوردن؟ اگه شبکه خصوصی داشتیم عادل کاسه کوزشو جمع میکرد میرفت اونجا واینا از ترس قطعا نودو برمیگردوندن . بی رقیب بودن وانحصار نتیجش میشه همین هر چقدرم انتقاد بکنی میگن همینه که هست.
ماجرای این بازیها هم همینه دو بازی انحصاری فوتبال از سال هزارو سیصدو بوق دارن هر سال بازی تولید میکنن و هیچ رقیب سومی هم جرات نکرده وارد بشه نتیجش میشه همینی که داریم میبینیم همه کاربرا ناراضی ولی این دو شرکت راضی.کونامی با توجه به کارهایی که انجام نمیده خوب درامدی داره فیفا هم که هر سال پول پارو میکنه تا وقتی همین روند باشه ماجرا زیاد تغییری نمیکنه. مگر انیکه کمپانیهای دیگه وارد ساخت بازی فوتبال بشن که تقریبا غیر ممکنه یا اینکه کونامی یه حرکتی به خودش بده.با این مضخرفاتی که کونامی هر سال بیرون میده نمیتونه برای فیفا و فروشش خطری ایجاد بکنه .کونامی باید اول بخش انلاین و مولتی پلیریشو درست کنه سرورهاشو درست کنه و دستی به سرو روش بکشه. فوتبال خیابانی فوتسال حتی فوتبال ساحلی رو اضافه کنه یک بخش داستانی جذاب به بازیش اضافه بکنه مستر لیگو بکوبه از نو بسازه با ایده های جذاب وگیمر پسند وبه معنی واقعی محتوا با بازیش اضافه بکنه.این کارا رو کونامی هیچ وقت نمیکنه چون جفتشون به همین روند راضی هستن.
به نظرم میزان کوچ فیفا باز یه سمت پس اینقدر کمه که اصلا شاید به حساب نیاد فیفا بازهایی هم که به مقتضای سن گول رنگو لعاب پسو میخورن و میرن سمتش قبلا فیفا رو خریدن عملا توی این بازار اتفاق خاصی نمی افته.

الان متوجه میشیم این جنگ لایسنس وپارتنرو این حرفا به نفع دو شرکته. این قدر ماجرای لایسنسو انحصار و ...پیچیده وسخت کردن که دیگران حتی فکر فوتبال ساختنو به مخشون نیارن . شما حساب کن اگه انحصار وجود نداشت ولایسنسها ازاد بودن و هر شرکتی با پرداخات مبلغی میتونست مثلا هر لیگو فول لایسنس بکنه. چند کمپانی گیم دیگه میتونست وارد این صنعت بشن وکاسه کوزهای این دو شرکتو سرشون خراب کنن .
نتیجش میشد بالا بردن کیفت ورقابت برای جذب یا نگه داشتن مشتری واین فقط به نفع کاربرها وفوتبال دوستا میشد .

نتیجه
هم فیفا از بی رقیب بودن هم کل صنعت فوتبال گیم از بی رقیب بودن این دو شرکت لطمه میخورن

میخواید قبول کنید یا نکنید بی رقیب بودن تو هر زمینه ای باعث لطمه و پایین امدن کیفیت میشه. انحصار از همه بد تر.
مثال میزنم الان انحصار تلوزیون ورادیو در ایران دست صدا وسیماست و هیچ رقیب خصوصی تو ایران نداره که به چالش کشیده بشن.سر برنامه نود که به یک برند برای تلویزیون تبدیل شده بود با کلی بیننده چه بلایی اوردن؟ اگه شبکه خصوصی داشتیم عادل کاسه کوزشو جمع میکرد میرفت اونجا واینا از ترس قطعا نودو برمیگردوندن . بی رقیب بودن وانحصار نتیجش میشه همین هر چقدرم انتقاد بکنی میگن همینه که هست.
ماجرای این بازیها هم همینه دو بازی انحصاری فوتبال از سال هزارو سیصدو بوق دارن هر سال بازی تولید میکنن و هیچ رقیب سومی هم جرات نکرده وارد بشه نتیجش میشه همینی که داریم میبینیم همه کاربرا ناراضی ولی این دو شرکت راضی.کونامی با توجه به کارهایی که انجام نمیده خوب درامدی داره فیفا هم که هر سال پول پارو میکنه تا وقتی همین روند باشه ماجرا زیاد تغییری نمیکنه. مگر انیکه کمپانیهای دیگه وارد ساخت بازی فوتبال بشن که تقریبا غیر ممکنه یا اینکه کونامی یه حرکتی به خودش بده.با این مضخرفاتی که کونامی هر سال بیرون میده نمیتونه برای فیفا و فروشش خطری ایجاد بکنه .کونامی باید اول بخش انلاین و مولتی پلیریشو درست کنه سرورهاشو درست کنه و دستی به سرو روش بکشه. فوتبال خیابانی فوتسال حتی فوتبال ساحلی رو اضافه کنه یک بخش داستانی جذاب به بازیش اضافه بکنه مستر لیگو بکوبه از نو بسازه با ایده های جذاب وگیمر پسند وبه معنی واقعی محتوا با بازیش اضافه بکنه.این کارا رو کونامی هیچ وقت نمیکنه چون جفتشون به همین روند راضی هستن.
به نظرم میزان کوچ فیفا باز یه سمت پس اینقدر کمه که اصلا شاید به حساب نیاد فیفا بازهایی هم که به مقتضای سن گول رنگو لعاب پسو میخورن و میرن سمتش قبلا فیفا رو خریدن عملا توی این بازار اتفاق خاصی نمی افته.

الان متوجه میشیم این جنگ لایسنس وپارتنرو این حرفا به نفع دو شرکته. این قدر ماجرای لایسنسو انحصار و ...پیچیده وسخت کردن که دیگران حتی فکر فوتبال ساختنو به مخشون نیارن . شما حساب کن اگه انحصار وجود نداشت ولایسنسها ازاد بودن و هر شرکتی با پرداخات مبلغی میتونست مثلا هر لیگو فول لایسنس بکنه. چند کمپانی گیم دیگه میتونست وارد این صنعت بشن وکاسه کوزهای این دو شرکتو سرشون خراب کنن .
نتیجش میشد بالا بردن کیفت ورقابت برای جذب یا نگه داشتن مشتری واین فقط به نفع کاربرها وفوتبال دوستا میشد .

نتیجه
هم فیفا از بی رقیب بودن هم کل صنعت فوتبال گیم از بی رقیب بودن این دو شرکت لطمه میخورن
حرفای شما کاملا درسته اما ea اشتباه کرد و موتور گرافیکی رو به کل تغییر کرد و هیچوقت نتونست مشکل انیمیشن های ناقص و فیزیک توپ رو حل کنه!
بازیکن پله میزنه بدون اینکه پاش برسه زمین همونو میشوته! یعنی یه بچه 5 ساله میفهمه نمیشه این کار رو کرد اما بخاطر نقص انیمیشن ها تو فیا این اتفاقا میوفته!
فیزیک توپ که دقیقا از 17 که موتور عوض شد کلا فاجعس و پاس ها و شوت ها اصلا منطقی نیست! اینا رو به نظرم نمیشه با رقیب داشتن یا نداشتن توجیح کرد!
fifa همیشه ضعف اصلیش نسبت به پس گرافیک بوده که اومد سر رقابت موتور رو عوض کرد که جلو بزنه که میبینید بدجور گند زده و قابل جمع کردنش هم نیست!
یه ویدئو از دریبلای فیفا 20 تو arena اومده ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید

حرفای شما کاملا درسته اما ea اشتباه کرد و موتور گرافیکی رو به کل تغییر کرد و هیچوقت نتونست مشکل انیمیشن های ناقص و فیزیک توپ رو حل کنه!
بازیکن پله میزنه بدون اینکه پاش برسه زمین همونو میشوته! یعنی یه بچه 5 ساله میفهمه نمیشه این کار رو کرد اما بخاطر نقص انیمیشن ها تو فیا این اتفاقا میوفته!
فیزیک توپ که دقیقا از 17 که موتور عوض شد کلا فاجعس و پاس ها و شوت ها اصلا منطقی نیست! اینا رو به نظرم نمیشه با رقیب داشتن یا نداشتن توجیح کرد!
fifa همیشه ضعف اصلیش نسبت به پس گرافیک بوده که اومد سر رقابت موتور رو عوض کرد که جلو بزنه که میبینید بدجور گند زده و قابل جمع کردنش هم نیست!
یه ویدئو از دریبلای فیفا 20 تو arena اومده ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید

بعضی از انتقادهایی که به بازی داری کاملا درسته ولی متاسفانه همینم بر میگرده به بی رقیب بودن فیفا.سازندگان فیفا به نظرم خیلی باهوشن ودارن از بی رقیب بودن سو استفاده میکنن
همین ایرادهایی که میگی به عمد به بازی اضافه میکنن یا دست نخورده میزارنش که تو سال بعدیا سالهای بعد رفعش بکنن یه تبلیغ خوشگل براش برن وبه عنوان یه بازی جدید بفروشنش.
سر موتور گرافیک درست میگی به نظرم همون قبلیو بایدبهبود میدادن واپدیت میکردن ولی ببین اوضاع چطوره که این موارد و مشکلات تو فروششون تاثیری نداره.
من ازت میپرسم اگر رقیب گردن کلفتی داشتن که فروش سالیانشونو کاملا به خطر مینداخت این ایرادا رو بر طرف نمیکردن؟

• Like
Reactions: rahyarpaul
چرا ea اینقدر منفوره؟
یه نفر تو گیمزکام براش دست نزد.
ea تا رقیبی کنارش حس نکنه ،حرکت نمیکنه. رقیب رو حس کرد ،ببین چجوری تغییر بده

بایرن که قضیش جدا هست .اونو گفتیم اصلا نیست ورزشگاهش .خبر هم مال الان نیست ماله 1.5 ماه پیشه،مطمئنی فیفا یا pes بازی میکنی ،چون واقعا از خبرها هیچ اطلاعی نداری.
17 تا ورزشگاه تو بازی از آلمان هست البته سایت بوندس لیگا زده بود 18 تا
لایپزیگ ،فرایبورگ ،بایرن مونیخ،یونیون برلین ،پادربورن تو بازی نیستند از بوندس لیگا یک ولی از دسته دوم نورنبرگ ،اشتوتگارت ،هامبورگ و هانوفر هستند.
ea خود فایلهای اصلی بازی رو نبنده.نیاز به گذاشتن هیچ ادیتوری نداره ،از طریق همون بچه های moddingway که اصلی ترین و قدیمی ترین پچر فیفا هستند کارشونو میکنن تا قبل 19 هم باز بود و براحتی چمپونز و تو پها و کیتهای 4 و 5 و ... رو اضاف میکردن. تو 19 بستند.
من خوشحال میشئددم اگه فروش ea ضربه میخورد ،تا تغییراتی بده.ولی ضربه نمیخوره.بارسا مدتهاست ورزشگاهش رفته.
لیگ روسیه پارسال پرید ولی بازم تو اونجا پرفروشترین شد امسال.از دست دادن یووه باعث سقوط 2 دلاری سهام ea به 87.5 شد ولی سهام ea در روز به رقم قبلی برگشت و الان شده 92.7
بازی کردنشو که فیفا بازی میکنم چون سالهاست آلیانز آرنا تو بازیه اصلا انتظار نداشتم کونامی اینم بقاپه از فیفا خبرشم نخونده بودم و ندیده بودم به هرحال اینا اصلا خوب نیست بازی داره ناقص میشه! ورزشگاه لایپزیک هم که گفتی تو بازیه. درباره بحث لایسنس هم موافق نیستم با شما رفتن ورزشگاه های بارسا و بایرن و پریدن یووه یعنی ناقص شدن پکیج سه تا از خفن ترین و پرطرطرفدارترین تیم های جهان!

بازی کردنشو که فیفا بازی میکنم چون سالهاست آلیانز آرنا تو بازیه اصلا انتظار نداشتم کونامی اینم بقاپه از فیفا خبرشم نخونده بودم و ندیده بودم به هرحال اینا اصلا خوب نیست بازی داره ناقص میشه! ورزشگاه لایپزیک هم که گفتی تو بازیه. درباره بحث لایسنس هم موافق نیستم با شما رفتن ورزشگاه های بارسا و بایرن و پریدن یووه یعنی ناقص شدن پکیج سه تا از خفن ترین و پرطرطرفدارترین تیم های جهان!
بارسا که خیلی وقته ،بایرن ورزشگاهش رفت.یووه اسم و ورزشگاهش رفت. این همه سال کونامی نقص داشت.حالا 4-5 تا تیم فیفا هم ناقص بشه تا حداقلش بدونیم که همون لایسنینگ هم کار خیل سختیه.
در مورد لایپزیگ اون red bull arena new jersey آمریکا هست که تو بازیه نه مال لایپزیگ

• Like
Reactions: samadi741

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or