FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
به نظرم ادامه این بازی چیزی جز اعصاب خورد کنی نداره
این مشکل هیچ وقت درست نمیشه چون تو ایران سرور نداریم و از سرورا دوریم
خسته شدم از بس عربا با لوگوی الهلال و الاتحاد و الاهلی که بازیشونم از من ضعیفتره با کوین خریدن شاخ شدن میان میفتن به ادم
دو روز پیش یکی بهم خورد 7 تا تیم اف د یر داشت ولی وینگ راستش دمبله گلد بود و دفاع چپش جوردی البا
قشنگ معلوم بود کلی کوین خریده بعد بنش کردن مجبور شده اینو بذاره
کاملا موافقم حیف این بازی که افتاده دست یه مشق احمق که فقط و فقط فکر پول هستن نه یکم خلاقیت .خدا شاهده دقیقه 93 گل زدم داور سوت پایان بازی روزده یعنی گل حساب نشد:-&

کاملا موافقم حیف این بازی که افتاده دست یه مشق احمق که فقط و فقط فکر پول هستن نه یکم خلاقیت .خدا شاهده دقیقه 93 گل زدم داور سوت پایان بازی روزده یعنی گل حساب نشد:-&
دقیقا همینطوره این فیفا قربانی پول شد.این بازی هر کی تو جیب ea پول بریزه هم برندست هم پک بهتری گیرش میاد
اینم یه تیم دیگه نمیدونم کجای من به این میخوره که منو با این میندازه:)):|

FIFA 20 Arena.jpg
جالبیش اینه با همچین اسکوادی نود دیقه داشت دفاعی بازی میکرد و اخرش با وقت تلف کنی و توپو بردن سمت نقطه کرنر بردش:-&:-&
FIFA 20 FUT Rivals (In Menus)_1.jpg

دقیقا همینطوره این فیفا قربانی پول شد.این بازی هر کی تو جیب ea پول بریزه هم برندست هم پک بهتری گیرش میاد

View attachment 137368
جالبیش اینه با همچین اسکوادی نود دیقه داشت دفاعی بازی میکرد و اخرش با وقت تلف کنی و توپو بردن سمت نقطه کرنر بردش:-&:-&
View attachment 137369
به نظر من باید یه کمپین بزرگ راه انداخت که اقا فیفا 21 نخرید . چی میشه . یه سال اصلا فیفا بازی نکنید چی میشه. من خودم اولین نفر . والا فیفا 21 هم همین اشغالیه که الان بازی می کنید و هیچ فرقی با این نداره و همش دروغه هر چی میگن و تبلیغ می کنن
این نظر سنجی کی دیلی داره و وضع سرور و .... هم فرمالیته هست برای گول زدن ملت .

• Like
Reactions: obaobaA and omiid72
به نظر من باید یه کمپین بزرگ راه انداخت که اقا فیفا 21 نخرید . چی میشه . یه سال اصلا فیفا بازی نکنید چی میشه. من خودم اولین نفر . والا فیفا 21 هم همین اشغالیه که الان بازی می کنید و هیچ فرقی با این نداره و همش دروغه هر چی میگن و تبلیغ می کنن
این نظر سنجی کی دیلی داره و وضع سرور و .... هم فرمالیته هست برای گول زدن ملت .
داداش ما ها معتاد فوتبالیم از سر ناچاری بازی میکنیم
واس منی که از نود و نه بازی میکردم تا بعدش وینینگ الونو بعدش پس 5 و 6 بعد که 7 گند زد اومدم سمت فیفا
تا الانم دارم فیفا بازی میکنم سخته بدون فوتبال بودن
این که نخرن یه فرضیه محاله باس امیدوار بود اون شایعه ها در مورد pes حقیقت داشته باشه و بتونه تو دو سال اخیر یه تکونی به خودش بده
مارو هم از دست اینا نجات بده:D

آخه ما توی این مملکت با اکانت ظرفیتی و خرید شریکی و تخفیف خورده توی اون آمار فروش سهم خیلی کوچیکی داریم، بعد توی این مملکت چه تفریح سالمی جز گیم هست؟، هرکی فکر میکنه فیفای بعدیو نگیره ea آدم میشه خب مورد نداره ولی برای بقیه تایین تکلیف نکنه

آخه ما توی این مملکت با اکانت ظرفیتی و خرید شریکی و تخفیف خورده توی اون آمار فروش سهم خیلی کوچیکی داریم، بعد توی این مملکت چه تفریح سالمی جز گیم هست؟، هرکی فکر میکنه فیفای بعدیو نگیره ea آدم میشه خب مورد نداره ولی برای بقیه تایین تکلیف نکنه
من نگفتم اعضا این انجمن نخرن فیفا ضربه میخوره منظورم کلی بود که اگه کمپینی بشه( که فکر نکنم شکل بگیره ) شاید یه فرجی بشه ..... به هر حال شما هر چقدر دوست داری بخر :)

من نگفتم اعضا این انجمن نخرن فیفا ضربه میخوره منظورم کلی بود که اگه کمپینی بشه( که فکر نکنم شکل بگیره ) شاید یه فرجی بشه ..... به هر حال شما هر چقدر دوست داری بخر :)
کمپین کجا مثلا؟ کانال تلگرامی فیفا ایران با 13k خوبه؟ میخوای آدرسشو بهت میدم برو بهش اینو بگو
اینجا حالا فروم گیمه بچه ها بقیه بازی‌ها رو بازی میکنن اکثرا ولی من ادمین اونجاها بودم 90%کاربرها فقط فیفا میزنن، فیفا نباشه چی بازی میکنن؟ بعدم فکر کردی ادمین میگه باشه و نون خودشو آجر میکنه؟

View attachment 137368
View attachment 137369
تیم خودت هم بگذار ، دوتا گل هم زدی خدایی کار شاقی کردی بازیکنا رو دیدم ده هیچ باختم و لفت دادم

• Like
Reactions: omiid72
تیم خودت هم بگذار ، دوتا گل هم زدی خدایی کار شاقی کردی بازیکنا رو دیدم ده هیچ باختم و لفت دادم
این که بازی بلد نبود خدایی بدون تعصب ایرانیا بهتر از عربان ایرانی خورده به پستم تیم تمام گلد رُسَمو کشیده
اینم تیم خودم بیشترش بازیکنای sbc و objective هستن فقط سون و کوین و خریدم خودم
FIFA 20 FUT Rivals (In Menus)_2.jpg
تیمم بیشتر مدیون سونم اگه پول دارید لیگ جزیره هم بستین به نظرم بگیرینش به کار میاد
FIFA 20 FUT Hub (In Menus)_1.jpg

این که بازی بلد نبود خدایی بدون تعصب ایرانیا بهتر از عربان ایرانی خورده به پستم تیم تمام گلد رُسَمو کشیده
اینم تیم خودم بیشترش بازیکنای sbc و objective هستن فقط سون و کوین و خریدم خودم
View attachment 137487
تیمم بیشتر مدیون سونم اگه پول دارید لیگ جزیره هم بستین به نظرم بگیرینش به کار میاد
View attachment 137488

سون حرف نداره نسخه طلایش دارم قیمتش مفته وقتی که گیر کردی به کمک تیم میاد دمش گرم

• Like
Reactions: Jaasder

View attachment 137368
View attachment 137369
دمش گرم عجب تیمی ساخته میتونسته بهترم بسازه...

یارو پول داده یا هرچی بازیکن خرکی خریده داره بازی میکنه حالشو میبره...

اگه تو ویکند باختی که کلا همینه و تو هم همین کارو باید انجام بدی....گل زدی باید بری رو مخ حریف...یا با پاس کاری یا وقت تلفی ..خلاصه هرجور شده بازیو تموم کنی به نفع خودت....چون 30 تا بازی بیشتر نیست...نت خودمونم خو دیگه همه میدونن داغونه....

کلا ویکند بازی میکنی باید اولا تیم درست حسابی داشته باشی....دوما نت خوب که خیلیا نداریم....سوما باید بتونی بری رو مخ حریفت...چون ویکند فوق العاده رقابتیه و هرجور شده میخوان یه برد بیشتر بیارن که حالا شاید...اما....اگر....پلیر پیک بهتر و جایزه بهتری گیرشون بیاد...

یارو تیم خرکی داشت جلوم به هیچ وجه از لحاظ بازیکن و نت نمیتونستم ببرمش...اومد یه گل زد...بعدش کلی پاس کاریو وقت تلفی کرد....بازیرو هم برد...هموجا گفتم دمش گرم...بهترین کارو کرد...یه گل زد همونو نگه داشت...کلی هم وقت تلفی کرد که نتونم کاری بکنم...

درکل باید بری رو مخ حریفت...حالا به هر طریقی که میتونی...مخصوصا ویکند که همه دنبال یه برد هستن که جایزه بهتری بگیرن...
بازی قشنگ و این جفنگیات رو بخیال شو...به قول دوستمون کیروشی دفاع کن ولی بازیو ببر...

به قول یکی از دوستان میگفت تا صبح پاسکاری کن و درصد مالکیت بالا داشته باشی ولی بازی ببازی... تو جدول نمینویسن درصد مالکیت داشت و خداتا پاس داد...مینویسن کی بُرد... :Cheesygrin::Cheesygrin::Wallbash:

یه نکته هم درمورد تیمت : هافبک دفاعیات همه h/h هستن اینجوری اکثرا جلو دفاعات خالی میمونه....یه کانته بخر بزار جای یکیشون.

• Like
Reactions: omiid72
دمش گرم عجب تیمی ساخته میتونسته بهترم بسازه...

یارو پول داده یا هرچی بازیکن خرکی خریده داره بازی میکنه حالشو میبره...

اگه تو ویکند باختی که کلا همینه و تو هم همین کارو باید انجام بدی....گل زدی باید بری رو مخ حریف...یا با پاس کاری یا وقت تلفی ..خلاصه هرجور شده بازیو تموم کنی به نفع خودت....چون 30 تا بازی بیشتر نیست...نت خودمونم خو دیگه همه میدونن داغونه....

کلا ویکند بازی میکنی باید اولا تیم درست حسابی داشته باشی....دوما نت خوب که خیلیا نداریم....سوما باید بتونی بری رو مخ حریفت...چون ویکند فوق العاده رقابتیه و هرجور شده میخوان یه برد بیشتر بیارن که حالا شاید...اما....اگر....پلیر پیک بهتر و جایزه بهتری گیرشون بیاد...

یارو تیم خرکی داشت جلوم به هیچ وجه از لحاظ بازیکن و نت نمیتونستم ببرمش...اومد یه گل زد...بعدش کلی پاس کاریو وقت تلفی کرد....بازیرو هم برد...هموجا گفتم دمش گرم...بهترین کارو کرد...یه گل زد همونو نگه داشت...کلی هم وقت تلفی کرد که نتونم کاری بکنم...

درکل باید بری رو مخ حریفت...حالا به هر طریقی که میتونی...مخصوصا ویکند که همه دنبال یه برد هستن که جایزه بهتری بگیرن...
بازی قشنگ و این جفنگیات رو بخیال شو...به قول دوستمون کیروشی دفاع کن ولی بازیو ببر...

به قول یکی از دوستان میگفت تا صبح پاسکاری کن و درصد مالکیت بالا داشته باشی ولی بازی ببازی... تو جدول نمینویسن درصد مالکیت داشت و خداتا پاس داد...مینویسن کی بُرد... :Cheesygrin::Cheesygrin::Wallbash:

یه نکته هم درمورد تیمت : هافبک دفاعیات همه h/h هستن اینجوری اکثرا جلو دفاعات خالی میمونه....یه کانته بخر بزار جای یکیشون.
مرسی بابت پیشنهادت قبلا هم یکی بهم گفته بود ولی هر موقع اومدم واس کانته پول جمع کنم یه اتفاقی افتاد خرج جای دیگه کردم
این طرفم تیمش تو رایولز بود چمپیون و میدونم چجوریه بعد دو هفته اومدم بازی کنم دوباره اعصاب خوردی
ولی بازیکن خوب ربطی به جایگاهت تو ویکند نداره
نمیدونم پک اوپنینگ استریمرای ایرانی و میبینی یا نه
دیروز یکشون داشت میزد واس یه پسره گلد 3 شده بود مسی 97 و ماتوئیدی 86 دراورد ولی از الیتا هیچی در نیاورد
حتی از اون پک تیم اف د ویک الیتا که سه تا بازیکن دارن از اونم هیچی درنیاورد
کلا به شانسه باس سفید باشی:D

• Like
Reactions: 947947
مرسی بابت پیشنهادت قبلا هم یکی بهم گفته بود ولی هر موقع اومدم واس کانته پول جمع کنم یه اتفاقی افتاد خرج جای دیگه کردم
این طرفم تیمش تو رایولز بود چمپیون و میدونم چجوریه بعد دو هفته اومدم بازی کنم دوباره اعصاب خوردی
ولی بازیکن خوب ربطی به جایگاهت تو ویکند نداره
نمیدونم پک اوپنینگ استریمرای ایرانی و میبینی یا نه
دیروز یکشون داشت میزد واس یه پسره گلد 3 شده بود مسی 97 و ماتوئیدی 86 دراورد ولی از الیتا هیچی در نیاورد
حتی از اون پک تیم اف د ویک الیتا که سه تا بازیکن دارن از اونم هیچی درنیاورد
کلا به شانسه باس سفید باشی:D

ریوالز خو خیلی مسخره هستش....آلتیمت فقط ویکند حال میده...اونم بخاطر اینه که یه تعداد بازیه محدوده و هرکاری میکنن تا برنده بشن...

در مورد بازیکن خوب و ویکند هم قاعدتا هرچی برد بیشتر بیاری پکای بهتری گیرت میاد و شانست بیشتره حالا از پکا هم چیزی گیر نیاد کوین بیشتری گیرت میاد و میتونی تیم قویتری ببندی...
در مورد پلیر پیک کلا هیچی معلوم نمیکنه...همین تکز همش رنک 1 میشد تو ویکند هرچی اشغال بود بهش میداد...

من نمی دونم علتش چیه . تا همین چهارشنبه 4 خط سبز بود تا میرسه به ویکند چه تو ریوالز چه ویکند تبدیل میشه به یه خط قرمز و دیلی شدید . این مرض از طرف خود ea هست
متاسفانه سرور ویکند فرق داره با ریوالز و برای نت ما ساخته نشده وزیر جوان هم گفتن یکی از خطوط فیبر نوری قطع شده که برای گیمرا پینگ بهتری میداده

• Like
Reactions: zerio

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or