FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
باید دفاع اصولی یاد بگیری اینکه فلان فرمیشن رو بچینی ممکنه گند بزنه به حمله ات همین دوگل رو هم نزنی
حداقل دو تا گل رو که میزنم بتونم بعدش دفاع کنم!تو 19 خیلی خوب دفاع میکردم ولی این یکی اشکمو در آورده اصلا قلقش دستم نمیاد!

بعد اپدیت بازی شده فقط تیرک
هر بازی حداقل دو سه تا تیرک چه من چه حریف
مثل اینکه فک میکنن اینا جذابیته ولی در واقع اعصاب خوردیه:|
از 2014 که فیفا رو شروع کردم تیرک جز لاینفک بازی بوده همیشه.7متر دروازه رو تو 1متری دروازه خالی رو میزنن به تیرک.مسخرست واقعا

ای کاش التیمیتو به جای 17 از 20 شروع کرده بودم کلا زده میشدم از این مد میرفتم دنبال کار و زندگیم
ادم به چی این بازی دل خوش کنه اخه اونم از گیم پلیش که هر بازی فرق میکنه
قشنگ همون ده مین یه ربع اول میتونم بفهمم که این بازیو میتونم ببرم یا نه
اسکریپتم که سرویس کرده کافیه سه تا برد بیاری بازی چهارم به طرز اعصاب خورد کنی میبازی
پکم که امسال یه چیز خوب به من نداد دو روز پیش از التیمیت 300 برد ریوالز بهم فابینیو داد:|
از جومبو ریر پلیر پک بازیم ریت 82 داد

ای کاش التیمیتو به جای 17 از 20 شروع کرده بودم کلا زده میشدم از این مد میرفتم دنبال کار و زندگیم
اسکریپتم که سرویس کرده کافیه سه تا برد بیاری بازی چهارم به طرز اعصاب خورد کنی میبازی
پکم که امسال یه چیز خوب به من نداد دو روز پیش از التیمیت 300 برد ریوالز بهم فابینیو داد:|
بازی امسال اصلا خنده دار شده و اعصاب خورد کن!بازیای منو ببینی خندت میگیره!!!اصلا یه اتفاقایی میفته که به جای اعصاب خورد شدن فقط میخندم!

پارسال تو 19 من همچین حرفی میزدم که بعد 3 برد باید ببازی و هندیکپه همین جا بعضی ها بهم می گفتن نه همچین چیزی نیستو تو بازی بلد نیستی . ولی حالا مشکل اصلی کجاست . هندیکپ به این شکل هست که بعد چند برد شما رو میندازه با اونی که کانکشنش بهتره و فاصلش به سرور نسبت به شما ، کمتره در نتیجه یه لول میشه به نفع اون و شما دچار دیلی میشی و دفاعت دیر عمل می کنه یا مهاجمت دیر شوت می کنه و توپ تو تیرک و یا واکنش عالی دروازبان اونو و .... که بهتر از من می دونید داستان رو .
من تو فیفا 19 تا دیویژن 3 رفتم ولی اینجا از 5 بالاتر نمی تونم برم به خاطر دیلی و وضع دفاع ه کلا دستیش کردن یا در اصل بگم فوتسالی کردن .

پارسال تو 19 من همچین حرفی میزدم که بعد 3 برد باید ببازی و هندیکپه همین جا بعضی ها بهم می گفتن نه همچین چیزی نیستو تو بازی بلد نیستی . ولی حالا مشکل اصلی کجاست . هندیکپ به این شکل هست که بعد چند برد شما رو میندازه با اونی که کانکشنش بهتره و فاصلش به سرور نسبت به شما ، کمتره در نتیجه یه لول میشه به نفع اون و شما دچار دیلی میشی و دفاعت دیر عمل می کنه یا مهاجمت دیر شوت می کنه و توپ تو تیرک و یا واکنش عالی دروازبان اونو و .... که بهتر از من می دونید داستان رو .
من تو فیفا 19 تا دیویژن 3 رفتم ولی اینجا از 5 بالاتر نمی تونم برم به خاطر دیلی و وضع دفاع ه کلا دستیش کردن یا در اصل بگم فوتسالی کردن .
این کانکشن بهتر واقعا خیلی تاثیر داره بعینه اینو دیدم، بعد جالبه مثلا 4تا بازی میکنی ببری میگی الان سخت میندازه بذار فردا میزنم بقیه شو بعد که میای میبینی ای دل غافل ea از تو زرنگتره همچنان سخت میندازه تا نندازتت دیویژن پایین‌تر که ول کن نیست، بعدم بدجور کالری ای میسوزونه از آدم کلی باید برنامه بچینی برای حمله توی دفاع هم خیلی حواست باشه وگرنه یه دقیقه وا بدی 4 5 تا میخوری،

به نظرم ادامه این بازی چیزی جز اعصاب خورد کنی نداره
این مشکل هیچ وقت درست نمیشه چون تو ایران سرور نداریم و از سرورا دوریم
خسته شدم از بس عربا با لوگوی الهلال و الاتحاد و الاهلی که بازیشونم از من ضعیفتره با کوین خریدن شاخ شدن میان میفتن به ادم:-&
دو روز پیش یکی بهم خورد 7 تا تیم اف د یر داشت ولی وینگ راستش دمبله گلد بود و دفاع چپش جوردی البا
قشنگ معلوم بود کلی کوین خریده بعد بنش کردن مجبور شده اینو بذاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or