FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دقیقا منم سواپ بعدیم فیگو هستش تو درفت داشتمش خوب مهره ایه
اگه اونو نگرفتی زامبروتا رو حتما بگیر

Sent from my iPhone using Tapatalk

نگیرید بابا این چیزا رو....اقلا این همه سرویس میشین تا این توکنا رو میگیریم یه چیزی بگیرین که به بهتر از اون نباشه...تو پست همین فیگو یه ممد صلاح بگیر بزار تا صبح هم میتونی هی باهاش گاز بدی....مسی که دیگه هیچ....

سواپا اگه همه رو میتونین بگیرین که اسین بگیرین...ویرا هم خوبه ولی اسین خیلی چیز خوبیه...

اگرم همه رو نمیتونین بگیرین یا قصد ندارین بگیرین...هرناندز خیلی خوبه...همه چی داره...هم میتونین کنار زمین بازیش بدین هم مهاجم هم هافبک...تیزو بز هم هست خوراک این فیفای امساله

ماشالله به این تیم
من آگوئرو رو ترجیه میدم

FUT Web App - EA SPORTS Official Site

FUT Web App - EA SPORTS Official Site

این هم فعلا تیم های منه که تا 10 الی 12 روز دیگه 3 عدد بازیکن دیگه به جمعشون اضافه میشه
البته من دیگه حالم از فیفا 20 داره به هم میخوره و دو سه هفته ای هست که حوصله ش رو ندارم بازی کنم
باید تیمم خیلی بهتر از این میشد
از این دوتا تیمت کانته و راموسو پیکه و ترشتگن و داوید ویا خوبن...باقیشون خیلی معمولی هستن...

متاسفانه خیلی هم sbc رفتی و آنترید ساختی که به نظرم فقط پیکه توشون خوبه...(اینم با توجه به اینکه تو ویکند جلوم بوده و خیلی سخت میشد ازش رد بشی میگم و الا باقیشون رو تست نکردم)

به نظرم دوتا تیمو یکی کن یه چیز قوی ببند...

چه کاریه خب هی بدو بدو برید برگردید :D
با PS App از رو گوشی راحت مسیج میدید. تازه از قبل هم مینویسید کپی میکنید.

با این ap میشه گویا...ولی من روشی که خودم میدونستم رو گفتم...

اگه جریانشو میدونی توضیحشو بزار شاید به درد یه بنده خدایی بخوره...ثواب هم داره :D:-bd

والا من که از این بازیکنان مجانی خیری ندیدم. از روز اول همشونو گرفتم یکی از یکی داغون تر. الانم aour رو گرفتم با توجه به مشخصاتش و عوض کردن چند مدل چمیستری چیز خاصی ازش ندیدم. تنها بازیکن مجانی که گرفتم و خوب در اومد پولیتانو بود

آره تقریبا اکثرا داغون هستن...من استرلینگ رو رد کردم رفت گفتم اندرسون میزارم جاش کوینشو میدم dalglish میخرم...ولی اصلا انگار تو زمین نیست...فیلیپه اندرسون در مقابل رحیم پلنگ (استرلینگ) پشم هم نیست...رحیم پلنگ خیلی بهتره ازش...

• Like
Reactions: zerio
آره تقریبا اکثرا داغون هستن...من استرلینگ رو رد کردم رفت گفتم اندرسون میزارم جاش کوینشو میدم dalglish میخرم...ولی اصلا انگار تو زمین نیست...فیلیپه اندرسون در مقابل رحیم پلنگ (استرلینگ) پشم هم نیست...رحیم پلنگ خیلی بهتره ازش...
داداش میشه اینقدر پشت سرهم پست نزنی یا پست هاتو توی کامنت بنویسی؟ آلان 6تا کامنت پشت سرهم زدی

از این دوتا تیمت کانته و راموسو پیکه و ترشتگن و داوید ویا خوبن...باقیشون خیلی معمولی هستن...

متاسفانه خیلی هم sbc رفتی و آنترید ساختی که به نظرم فقط پیکه توشون خوبه...(اینم با توجه به اینکه تو ویکند جلوم بوده و خیلی سخت میشد ازش رد بشی میگم و الا باقیشون رو تست نکردم)

به نظرم دوتا تیمو یکی کن یه چیز قوی ببند...
اونجوری که فابرگاس و اینیستا بازی میکنن هیچکدوم بازی نمیکنن راستشو بخوای، خیلی خوبن
من یک تیم کامل اسپانیا دیگه دارم که مثلا ویدال و مودریچ کریسمس و کروز هالووین و سمدو پرومو و آسپاس هالووین و سائول هد لاینر و .... خلاصه کامل هستش
ولی با اینها بهتر بازی میکنم
به حاج مصطفی هم گفتم، سبک بازیها متفاوته، ممکنه یک بازیکن از نظر شما عالی باشه و به نظر من خوب نباشه یا بلعکس
الان تیم هام رو به شدت راضی هستم، کوین هم به قدر کافی دارم که بخوام 3 الی 4 بازیکن عالی به تیمم اضافه کنم
ولی خب یک اینکه دارم جمع میکنم برا رونالدو، و دوم اینکه الان احتیاجی واقعا به بازیکن ندارم و خلئی(خلایی) احساس نمیکنم تو تیمم

والا نمی دونم این هفته چه خبره . 22 تا بازی فقط 8 تا بردم .5 تا بازی بدون اینکه نت قطع شه منو انداخته بیرون و بازنده کرده .بقیشم همش دیلی شدید . حق ما نیست که برای این بازی پول دادیم یه سرور داخل ایران نداره و با این شرایط بازی می کنیم.
نمی دونم به خاطر شلوغ بودن سروره یا چی ولی نت که همونه و شرایطش مثل هفته ی قبله .

این هفته این اتفاق زیاد رخ داده، برای من هم چندین بار اینطوری شد
دیگه باید سوخت و ساخت

آخرین ویرایش:
  • Like
اونجوری که فابرگاس و اینیستا بازی میکنن هیچکدوم بازی نمیکنن راستشو بخوای، خیلی خوبن
من یک تیم کامل اسپانیا دیگه دارم که مثلا ویدال و مودریچ کریسمس و کروز هالووین و سمدو پرومو و آسپاس هالووین و سائول هد لاینر و .... خلاصه کامل هستش
ولی با اینها بهتر بازی میکنم
به حاج مصطفی هم گفتم، سبک بازیها متفاوته، ممکنه یک بازیکن از نظر شما عالی باشه و به نظر من خوب نباشه یا بلعکس
الان تیم هام رو به شدت راضی هستم، کوین هم به قدر کافی دارم که بخوام 3 الی 4 بازیکن عالی به تیمم اضافه کنم
ولی خب یک اینکه دارم جمع میکنم برا رونالدو، و دوم اینکه الان احتیاجی واقعا به بازیکن ندارم و خلئی(خلایی) احساس نمیکنم تو تیمم

کلا بازی یه جوریه باید هی تیمتو آپگرید کنی و الا تیم خوب با بازیکنای جدید بیوفته جلوت شاید به مشکل بخوری...

رونالدو رو بیخیال شو...اصلا خوب نیست...مسی رو بخر بازی کن حالشو ببر...

من 1/300 میل دادم خریدمش ولی اصلا به درد این فیفا نمیخورد با 200 کا ضرر دادمش رفت...مسی خیلی ازش بهتره...

• Like
Reactions: samadi741
لیگ ایتالیا چقدر مظلوم و شریفه هیچ باگ قابل ذکری نداره.
+
اگر بخواید 41212 (2) رو دفاعی کنید چه offense و defense در نظر میگیرید ؟

فکر میکنم تنها ترکیبیه که باهاش خوبم ولی گل زیاد میخورم
اینسینیه و مرتنز خودشون پروردگارن باگن با مرتنز در هرحالتی شوت میزنی گل میشه :|

امروز یه دریفت باد آورده به ما رسید بازی کردم (داخل تیم ون دایک 92 و امباپه 90 (st) داشتم یعنی عجوبه ای بودن این دوتا

می خواستم اگه دوستان از نسخه ی گلد این دو تا استفاده کردن به ما بگن که اون نسخه های گلدم اینجوری باگ هستن یا اینکه نه فقط این کارت ها باگ هستن .مثلا امباپه گلدش 780 هزار کوینه ولی این نسخه ی 90 1 میلیون و 250 که اختلاف عجیبیه

سلام

من التمیت تیمی که ساخته بودم رو اسمشو عوض کردم و بعد پاکش کردم و یه تیم جدید درست کردم حالا که میخام اسمشو تغییر بدم تیکش خورده و نمیشه تفییر داد..

سرچ کردم تو فروم فیفا خیلی ها این مشکلو داشتن و مثل اینکه راه حلی نیست، اگه اینطوریه که خیلی مسخره است! یعنی الان هیچ راهی واسه تغییر اسم تیم نیست؟

خب بلاخره بازیکن محبوب دلها رو با قیمت 990k خریدم ایشالا از روی سیتی هم رد میشیم و باز آپگرید میشه
@Boss
فک نکنم راهی باشه بیخیال اسم، یه اسمی بذار نه عرب بفهمه ایرانی هستی نه ایرانی

• Like
Reactions: Boss
امروز یه دریفت باد آورده به ما رسید بازی کردم (داخل تیم ون دایک 92 و امباپه 90 (st) داشتم یعنی عجوبه ای بودن این دوتا

می خواستم اگه دوستان از نسخه ی گلد این دو تا استفاده کردن به ما بگن که اون نسخه های گلدم اینجوری باگ هستن یا اینکه نه فقط این کارت ها باگ هستن .مثلا امباپه گلدش 780 هزار کوینه ولی این نسخه ی 90 1 میلیون و 250 که اختلاف عجیبیه
امباپه 90 St نداره.یا 91 یا 92
کارت گلد فن دایک داشتم خیلی خوبه

• Like
خب بلاخره بازیکن محبوب دلها رو با قیمت 990k خریدم ایشالا از روی سیتی هم رد میشیم و باز آپگرید میشه
@Boss
فک نکنم راهی باشه بیخیال اسم، یه اسمی بذار نه عرب بفهمه ایرانی هستی نه ایرانی

نمیشه عشقش به اسمشه :دی
حتی دیلیت تیمم جواب نمیده :(
اتفاقا میخام بزارم پرشیا ناموسی بازی کنن! همون قضیه رئال! :دی

• Like
Reactions: samadi741

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or