FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
وقتی اسمی از پروسه توسعه آورده میشه و در ادامش دیگه توضیحاتی کمپانی نمیده صحبت کردن در رابطه این موضوع همگی دیگه به سمت حدسیات کشیده میشه .

از نو نویسی و کد نویسی دوباره این بازی هم باید ببینی تیم سازنده واقعا چقدر میخواد این بازی رو از نو بکوبه و دوباره بسازه ! از موتور گرافیک تا موتور فیزیک بازی بگیر تا خیلی موارد دیگه که باید ببینی واقعا چه چیزی در سر دارن . پروسه توسعه هم از سال 2017 وقتی گفته شده که شروع به توسعه بازی های ورزشی نسل بعد خودشون کردن اینم باید ببینی واقعا تا چه میزان دارن رو بازسازی نسخه نسل بعدی کار میکنن از اون سال 2017 که گفته شده ....

من یه بار گفتم در این که گرافیک بازی ( حتی همون نسخه اول نسل نهمی ) پیشرفت های بزرگی میکنه این رو هممون میدونیم . کاملا هم طبیعی هست و سخت افزار قدرتمند تر دست تیم سازنده رو باز میذاره برای نشون دادن گرافیک بهتر و با کیفیت تر . ولی موضوع اصلی موتور فیزیک بازیه . این موتور فیزیک انیمیشن و خیلی موارد رو در بر میگیره و اینا اگه بخوان تو بخش فیزیک باز بینی انجام بدن خب باید بازی خیلی چیزاش ریخته بشه دور ( مثل انیمیشن های هنگام گیم پلی بازی ) و این خیلی زمان بر هستش که بخوای دوباره همه چیز رو از نو بسازی . بله از سال 2017 واقعا بکوب روی این موارد کار کرده باشن میتونن این کارا رو بکنن . اصلا نشدی وجود نداره اونم برای کمپانی ثروتمندی مثل EA ولی بدبختی کار این جاست که مثلا ما داریم درباره یه کمپانی ای که به کیفیت اهمیت میده صحبت نمیکنیم ! داریم درباره EA صحبت میکنیم و میدونیم نسل هشتم با سیاست های فاجعه بارشون چه بلایی سر آی پی های بزرگ خودشون آوردن ..

اگه سرشون به سنگ خورده باشه و تغییر سیاست داده باشن میتونیم امیدوار باشیم برای یه فیفای نسل نهمی که در حد و اندازه های یه بازی نسل نهمی خودشون رو نشون بدن . ولی اگه بازم بخوان همین سیاست ها رو ادامه بدن نسل بعد هم به جز پیشرفت های بزرگ در بخش گرافیک بصری و فنی چیز دندون گیری نصیب گیمر ها نمیشه .

سوال اصلی برای خود من اینه که واقعا اینا بازم روشون میشه از این موتور فیزیکشون در نسل بعد هم استفاده کنن یا نه !؟ :| موتور فیزیک که یه موتور فیزیک نسل هفتمی بود که در نسل هشت فقط بهبود پیدا کرد . باور کردنش سخته بخوان همین موتور فیزیک رو در نسل نهم استفاده کنن ازش و بازم به بهبود این موتور فیزیک بسنده کنن !!!
در عوض انتظار میره یوتیوبرهاش عربده های نسل نهمی بکشن :))

تعادلی در بازیکن ها و قدرتشون نیست بازیکن سال چقدر مسخرس این اعداد ارقام که تو کارتشون گذاشتن نشون میده این شرکت فقط دنبال پول هست به شخصه من گل زدن با
Gabriel Jesus و مارکوس راشفورد کارت گلد ترجیح میدم به بازیکن ها ساختگی که این مدت تو این بازی ها دیدم

مسی 99 فکر کنم بود و خیلی از کارت ها باگ فیفا مزه و کیفیت بازی گرفته و ادم حس خوبی به بازی نداره در کل من که خوشم نمیاد این مدل کارت ها

• Like
Reactions: samadi741
اد کنید بعضی موقع ها بزنیم:

omid_darakeh

گفته باشم من NATـم ۳ـه دو بشه هم نیست :D

در این EA رو باید گل گرفت، امیدوارو یه شرکت سومی یه بازی فوتبال خفن بده بیرون نسل بعدی دهن این EA و Konami رو به شدت سرویس کنه!

• Like
Reactions: samadi741
تو فیفا 13 یک ویژگی بی نظیری به نام PLAYER STORIES در بخش کریر مد فیفا اضافه شده بود . این ویژگی باعث میشد اتفاقات رندوم و متنوع حواشی دنیای واقعی فوتبال در کریر مد اتفاق بیفته و شما هیچ نقش بسزایی در ایجاد شدنش نداشته باشین . البته شما با کار ها و تصمیم هاتون تاثیراتی داشتین در بخشی حواشی . به طور مثال من خودم وقتی دیمیتار برباتف رو برای تیم نیوکاسل خریدای کرده بودم در بخش کریر مد این بازیکن 8 بازی پی در پی پاش به گل زنی باز نشده بود . بعد هفت بازی مارتین تیلر شروع کرد به این که برباتف از لحظا روحی افت کرده ( تو قدرت بازیکن واقعا هم تاثیر داشت ) و مشکل گل زنی پیدا کرده . روزنامه ها و مجلات و اخبار باشگاه هم در این رابطه صحبت میکردن .

نکته : تو فیفای کنونی یعنی همین فیفا 20 منظور این نیست که تمامی این ویژگی هاحذف شدن . منظور اینه از اون دوران یعنی سال 2012 تا به الان پیشرفت بزرگی دیگه در این بخش ها نه کریر کرد و نه مسترلیگ رخ نداده ... یا یه یسری ویژگی ها حذف شدن ( از عمد ) و یا یه سری هیچ پیشرفت خیره کننده ای توشون دیده نشده ( باز هم از عمد )

یعنی حواشی در صدا گذاری - قدرت بازیکن ها و رفتارشون در زمین - فنی و بصری طراحی شده بود . بازی PES یه بخش بی نظیری به نام Team Role داره که بی نظیره و در قدرت و رفتار فنی بازیکن ها به شدت نمایان هستش و تاثیراتشون روی تیم ولی مشکل این جاست از لحاظ صدا گذاری و بصری روی این ویژگی Team Role کار نشده و یه طورایی مخفی مونده ....

Capture515155151.PNG

اگر هم ذخیره میذاشتیش بازم مارتین تیلر صحبت میکرد و میگفت برباتف به خاطر بازی های نه چندان خوبی که اخیر انجام داده رفته رو نیمکت ذخیره ها و دوربین بازی گ گاهی برباتف رو روی نیمکت ذخیره ها نشون میداد ( این ویژگی نیمکت ذخیره ها که دوربین بازیکن رو نشون بده تو فیفا 14 نسل بعدی نشون داده شد )

حواشی های بسیاری دیگری هم تو بازی بود . مثلا من یه بار گفته بودم مانوئل نویر نیم فصل با باشگاه من مشکل پیدا کرد و تیم رو ول کرد و رفت رئال مادرید و بایرن مونیخ رو دچار مشکلاتی کرده بود . هر کاری هم کردم بمونه نموند و تو صحبت هاش گفته بود با مدیریت و هوادار ها به مشکل بر خورده و خلاصه این که تیم رو ول کرد رفت .

FIFA-13-Career-Mode-News-Update.jpg

حتی اگه بازیکنی رو الکی میذاشتین ذخیره مارتین تیلر دربارش صحبت میکرد و میگفت برای ما سواله این بازیکن با توجه به شرایط آرمانی که داره چرا رفته روی نیمکت ذخیره ها !!! وین رونی که براش اصلا یه خط داستانی تشکیل داده بودن .

این بخشی از صحبت های یکی از کارگردانان فیفای نسل هفتمی به نام Gary Paterson که در کنار دیوید روتر نقش بسزایی در اوج گیری فیفای نسل هفتمی داشتن و شما میتونید از همین تیکه مصاحبش و جوابش متوجه بشین سازندگان فیفا چه چیز هایی در سر داشتن و آخرش در نسل هشتم راه فیفا به یک باره عوض شد و کار به این جا کشید .

Capture56165165165.PNG

سوال : شما چطوری می خواهید atmosphere رو وارد career mode کنید؟

جواب : من احساس میکنم که گیم پلی سخت تر و سخت تر بهبود داده میشه و فکر میکنم "match day atmosphere" چیزی است که ما احتیاج داریم توش سرمایه گذاری کنیم.
این در مورد ساختن دنیای فوتبالی ای است که شما خودتون رو در اون غوطه ور ببینید.چیزایی شبیه اینکه داستان وین رونی رو بدونین ( روابط جنجالی که طی این چند ساله در رسانه ها مطرح بوده). این چیزیه که برای ما خیلی جالبه.
کارهایی برای انجام دادن زمانیکه پنجره نقل و انتقالات بسته است مواردی است که ما مطمئنا به دنبالشون هستیم.

PLAYER STORIES
  • Interaction with players is now more regular with instant feedback received based on managerial decisions.
  • Player Stories can now run for months in to Career Mode re-emerging if you go through a bad run of results or when you sell/buy a key player.
  • Specific Player Stories also occur when managing an International team, meaning you’ll need to keep both club and country happy.
  • Fan stories will now make top news in the press based on team performance.
نکته مهم اینه که تیم سازنده فیفا قصد داشت این بخش داستانی و حواشی رو در سال های بعد در مد کریر بیشتر کنه و عمق بیشتری بهش بده . نسل که عوض شد و بخش التیمیت تیم به صورت نجومی برای سازندگان فیفا کلی سود داشت تیم سازنده فیفا رو مجاب کرد دیگه آن چنان که باید و شاید از عمد به بخش کریر رسیدگی نکنن ( کونامی تو این موضوع از تیم سازنده فیفا هم فاجعه بار تر کار کرد و کل نسل هشتم بخش مسترلیگ رو بیخیالش شد و تازه نسخه 2020 اونم پایان نسل تونست کمی بخش مسترلیگ رو سر و سامانی بهش بده و اونم تازه سر و سامان داده و نه این که بخش مسترلیگ PES فوق العاده شده باشه و تازه یه مد به نسبت خوب شد و در همین حد ) و کاری نکنن مد کریر بیشتر جذب مخاطب کنه ! نتیجه کار ؟!؟ خب بخش PLAYER STORIES رو کشتن و ضعیفش کردن . اومدن یه بخش داستانی جداگانه درست کردن و تخمین هم میزنن که مثلا این مد الکس هانتر یکی دو ماه گیمر ها رو سرگرم میکنه و تو تبلیغات هم میشه از این مد کلی تبلیغ و این چیزا کرد و بعد که بازیش کردن و کار خوابید از دوباره گیمر ها به سمت مد هایی برن که سازندگان فیفا دوست دارن به اون سمت کشیده بشن ....

نکته : مد آنلاین و مد های آنلاین اصلا مشکلی نداره و گیمر ها این مد رو بازی کنن و سود آور هم باشه ولی به خاطر یه مد شما بیای مد های دیگه رو نابود کنی و ضعیف نگه داری این سیاست واقعا فاجعه بار و خجالت آور هستش و تازه ! کاش یه مد کریر آنلاین و این چیزا درست میکردن و نه فقط یه مد فانتزی که فقط و فقط به دنبال پول به جیب زدن باشی . مشخصه چرا این کار رو نمیکنن !!! دیوانن ؟؟! بیان یه مد کریر آنلاین خفن درست کنن که رقیب مد التیمت در بخش آنلاین بشه و بعد مدتی بخش التیمت تیم از رونق بیفته ؟! خب جواب مشخصه دیگه چرا این کار رو نمیکنن ....

شما حساب کنین این مد PLAYER STORIES طی این سال ها گسترش داده میشد . شخصیت هایی مثل نیمار و کلی بازیکن های دیگه در دنیای واقعی فوتبال ازشون الگو برداری میشد و تو بازی هم میدیدین که نیمار به یک باره با باشگاه شما مشکل پیدا میکنه و از تیمتون جدا میشه یا اصلا تو تیم میمونه و حاشیه ایجاد میکنه و باعث افت تیم شما میشه . حواشی مصدومیت های بازیکن ها اتفاق میفتاد و خیلی موضوعات دیگه دنیای واقعی فوتبال رو میومدن در کریر مد شبیه سازی میکردن . هر سال هم به طور مثال ویژگی PLAYER STORIES رو گسترش میدادن مثلا یه سالی میومدن میگفتن حواشی نیمار و .... به بازی اضافه شده و اگه تو تیمی که هست بازی کنید باهاش امکان اتفاقات خاصی رو میتونید ازش انتظار داشته باشین . یه سری PLAYER STORIES ها خیلی شخصی سازی میشد و یه سری عمومی . مثلا یه سری بازیکن ها با مربی های مختلف مشکل پیدا میکردن . دیدین که مثلا زلاتان اصلا رابطه خوبی با گواردیولا نداشت و کلی میشه مثال زد . دیر اومدن سر تمرین و مشکلات اخلاقی بازیکن ها و این طوری شما حساب کنید کریر واقعا در طول سال ها چقدر پر محتوا و جذاب میشد . حیف که تیم سازنده فیفا به یک باره بیخیال این موارد شد و راه خودش و سیاست هاش رو تغییر داد .

طی نظر سنجی که از انجمن های بخش operationsports داشتن سه بازی NBA 2K و MLB The Show و Madden NFL بهترین مد های بازی تا سال 2019 رو داشتن !!! این وسط دو بازی فوتبالی فیفا و PES در حد پشم هم حساب نشدن که خب حقشون هم بود حساب نشن .

Capture5161651.PNG

چند وقت پیش با گری کلارک از منتقدین صنعت گیم هم داشتم صحبت میکردم اونم از این دو بازی فوتبالی دلسرد شده بود و اول یکی از افراد قدیمی PES باز و معروف به نام B-man درباره نسخه PES 2013 اینا داشت صحبت میکرد و بعد گری کلارک اومد گفت نسل هشتم اصلا بازی های فوتبالی راضی کننده نبوده و در ادامه من از گری کلارک وقتی پرسیدم که چرا دلسرد شدی در جواب گفت شما همین بازی Madden و MLB رو بیای ببینی پیشرفت های زیادی کرده ولی بازی های فوتبالی فقط در جا زدن این نسل هشتم

Capture626262.PNG
Capture52515165.PNG
Capture.PNG

میخواستم این رو بگم فکر نکنین شما چنین حسی رو دارین . خیلی ها مثل من و شما چنین حسی رو دارن و از بازی های فوتیالی نسل هشتم به طور کلی راضی نبودن ( به صورت کلی بخوایم در نظر بگیریم ) . حتی با جاناتان کوپر از انیماتور های بزرگ صنعت گیم هم صحبت کردم اونم حیلی راضی نبود و بازی های ورزشی مثل UFC 3 ( واقعا هم بازی فوق العاده ای هستش و نکته جالب اینه این بازی تو کمپانی EA ساخته شده پس بخوان میتونن بازی خفن بسازن ولی خب ... ) رو از بهترین بازی های ورزشی در نسل هشتم میدونست .

آخرین ویرایش:
4 ماه دارم بازی میکنم هنوز نفهمیدم این روال باز شدن پکا چجوریه
فقط میدونم اروم بره داخل تونل چیز خوبیه یکیم اینکه دیوار سیاه بشه ینی قراره تیم آف دِ ویک باشه:D
1- اینکه پک رار باشه یا انرار که مشخصه (اون دری که باز میشه اگه صاف باشه و تو رفتگی و ... نداشته باشه ، انرار هست و بالعکس)
2- حالا رار بود اینجا به دو خطی که به سمت در میرن (قبل باز شدن در) اگه نور معمولی داشتن و درخشان نبودن خوب بردان نیست چه برسه به واکات
اگه لحظه اخر نور شدیدی داشتن تا اینجای کار بردان هست یعنی کارت 83 تا 85 هست
3- به لامپی که او بالا از سمت چپ و راست روشن میشه توجه کن . اگه با هم تموم شدن که فقط بردانه ولی اگه لامپ سمت چپ بعد به هم رسدن یه بار دیگه چشمک زد پس واکات هست یعنی 86 به بالا

• Like
Reactions: omiid72
این هفته ببینم چند برد میتونم کسب کنم ویکند لیگ

فعلا 6 بازی انجام دادم و 3 برد داشتم با این تیم حمله خوبی ندارم ولی بدک هم نیستن امیدوارم 15 برد بتونم کسب کنم

abraham خیلی بازیکن قد بلندی بسیار کند هست اشتباه کردم گرفتمش لش هست تا حالا خیریی نرسونده :))

کلا زیاد باختم تو فیفا چون من کلا pes میزدم تا همین 3 ماه پیش اولین بارم فیفا میزنم تو این چندماه البته قبلا هم فیفا میزدم ولی نه انلاین

128382

128380

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: omiid72
این هفته ببینم چند برد میتونم کسب کنم ویکند لیگ

فعلا 6 بازی انجام دادم و 3 برد داشتم با این تیم حمله خوبی ندارم ولی بدک هم نیستن امیدوارم 15 برد بتونم کسب کنم

abraham خیلی بازیکن قد بلندی بسیار کند هست اشتباه کردم گرفتمش لش هست تا حالا خیریی نرسونده :))

کلا زیاد باختم تو فیفا چون من کلا pes میزدم تا همین 3 ماه پیش اولین بارم فیفا میزنم تو این چندماه البته قبلا هم فیفا میزدم ولی نه انلاین

View attachment 128382

View attachment 128380
چپ اندرسون بخر، راست استرلینگ، وسط علی یا دوکوره اینفورم، مهاجم هم خوب داری ولی واردی هم میتونی بخری، بازیکن با پست قرمز نذار کاراییش کم میشه مثل ویلیان، ترکیبت تو هافبک خیلی بده، دفاعت نسبت به بودجه ات عالیه
@Omid72
این یارو گیم نت tv میگه کومان تو دفاع خوب نیست از این دوستمون بپرس ببین اگه از Hierro راضیه اونو همین الان بگیر چون سول کمپل هم اجیلیتی پایینی داره

چپ اندرسون بخر، راست استرلینگ، وسط علی یا دوکوره اینفورم، مهاجم هم خوب داری ولی واردی هم میتونی بخری، بازیکن با پست قرمز نذار کاراییش کم میشه مثل ویلیان، ترکیبت تو هافبک خیلی بده، دفاعت نسبت به بودجه ات عالیه
@Omid72
این یارو گیم نت tv میگه کومان تو دفاع خوب نیست از این دوستمون بپرس ببین اگه از Hierro راضیه اونو همین الان بگیر چون سول کمپل هم اجیلیتی پایینی داره
سلام اره یکم وسط مشکل هست باید بازیکن جدید بگیرم استرلینگ مخصوصا لازمم هست

Hierro من دارمش اگه بازیکن ها زیاد جلو بکشی شاید جا بمونه تو سرعت گاهی / ولی براش کمیستری شادو زدم خیلی سریع شده راضیم ازش اسمالینگ که گفتی گرفتم واقعا خیلی خوبه یه کمیستری شادو بزنم روش
فکر کنم کسی حریفش نشه از والکر هم راضیم ولی سمت چپ راضی نیستم فعلا مورد خوبی براش ندارم ارزون قیمت باشه

در کل هیرو باید بلد باشی باهاش دفاع کنی من ازش خوشم میاد چون هیکل بزرگی داره قدرت بدنی خوبی داره سول کمپل تو یه بازی طرف مقابلم داشت دفاع عالی هست هرچی توپ دست من اومد با قدرت بندی بالاش ازم گرفت چک لقدیم میکرد به نظرم از هیرو بهتر هست ولی تستش نکردم خودم

سلام اره یکم وسط مشکل هست باید بازیکن جدید بگیرم استرلینگ مخصوصا لازمم هست

Hierro من دارمش اگه بازیکن ها زیاد جلو بکشی شاید جا بمونه تو سرعت گاهی / ولی براش کمیستری شادو زدم خیلی سریع شده راضیم ازش اسمالینگ که گفتی گرفتم واقعا خیلی خوبه یه کمیستری شادو بزنم روش
فکر کنم کسی حریفش نشه از والکر هم راضیم ولی سمت چپ راضی نیستم فعلا مورد خوبی براش ندارم ارزون قیمت باشه

در کل هیرو باید بلد باشی باهاش دفاع کنی من ازش خوشم میاد چون هیکل بزرگی داره قدرت بدنی خوبی داره سول کمپل تو یه بازی طرف مقابلم داشت دفاع عالی هست هرچی توپ دست من اومد با قدرت بندی بالاش ازم گرفت چک لقدیم میکرد به نظرم از هیرو بهتر هست ولی تستش نکردم خودم
سمت چپ لوک شاو luke shaw و digne اینفورم و هدلاینرز میتونی بذاری

• Like
Reactions: naderblue
@Omid72
خودمم موندم چیکار کنم هر چی بیشتر پرس و جو میکنم بیشتر گیج میشم
خودم یه بار درفت فردیناند برداشتم خیلی خوب بود لامصب فقط گرونه تو سواپم نیستش فک کنم فصل قبلی بود اشتباه کردم نگرفتمش

128390

سلام اینم تیمه منه ، پیشنهادی اگه دارین خوشحال میشم بشنوم
128391

تو بازی اینطوری میشه سیستم
خیلی راحت میتونم ۳ دفاعه بازی کنم و مشکلی از بابت سیستم نیست

الان رسیدم خونه یه ساعت از اومدن فصل جدید نگذشته چرا سرورها دان هست ؟ با سه مدل نت تست کردم ولی نشد وصل شم به سرورها . برای شمام همین طوره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or