FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
کسس اندرسون رو گرفته و باهاش بازی کرده؟
می ارزه وقت براش تلف کرد و چانج کامپلیت کرد؟
والا من که از این بازیکنان مجانی خیری ندیدم. از روز اول همشونو گرفتم یکی از یکی داغون تر. الانم aour رو گرفتم با توجه به مشخصاتش و عوض کردن چند مدل چمیستری چیز خاصی ازش ندیدم. تنها بازیکن مجانی که گرفتم و خوب در اومد پولیتانو بود

یه مشت آیکون بولشیت رفتی گرفتی همون بهتر توی اوج بذار کنار
تا فیفا 21 هم از کنار برندار :))

سلام
آقا صحبت از ایکون بولشیت شد بزار برات دو تا از بولشیت تریناشو رو کنم
بعد به فاک رفتن اکانت با اکانت رفیقم شریکی میزنیم
07e72e166a2ab38c778b8af721e2c069.jpg

جدا از شوخی اگه سواپاتون کمه از این دو تا غافل نشید رایکارد با کارت پاورهاوس خری میشه واسه خودش دیفندینگش تا ٩۵ میره بالا با شورت پاس ٩٩
دیشب با این تیم توی ویکند بازی کردم بردمش هنوزم دستام داره میلرزه پول یه دنای صفرو داده تیم بسته
4bc534d52384a9f4a570c1ebaf4a0e1f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام

جدا از شوخی اگه سواپاتون کمه از این دو تا غافل نشید رایکارد با کارت پاورهاوس خری میشه واسه خودش دیفندینگش تا ٩۵ میره بالا با شورت پاس ٩٩
دیشب با این تیم توی ویکند بازی کردم بردمش هنوزم دستام داره میلرزه پول یه دنای صفرو داده تیم بسته

اتفاقا من این دو رو به همراه فیگو میگیرم، باهاشون تو درفت بازی کردم و خوب بازی میکنن
همچین بولشیت نیستن بابا

• Like
Reactions: samadi741
والا من که از این بازیکنان مجانی خیری ندیدم. از روز اول همشونو گرفتم یکی از یکی داغون تر. الانم aour رو گرفتم با توجه به مشخصاتش و عوض کردن چند مدل چمیستری چیز خاصی ازش ندیدم. تنها بازیکن مجانی که گرفتم و خوب در اومد پولیتانو بود
گلسون مارتینز رو من نگرفتم ولی هرکی گرفته راضیه، میگن در حد گرازه
اگه گلسونو گرفتی بنداز بغلش ببین خوفه یا نه

سلام

با چه نتی میزنی، من که adsl رو گذاشتم کنار برای من جواب نی

• Like
با چه نتی میزنی، من که adsl رو گذاشتم کنار برای من جواب نی

داداش برو تو کار ایرانسل منم adsl رو بوسیدم گذاشتم کنازر
خداییش ثباتش از این شرکتای آت آشغال بهتره
حتی رفیق من داره با 3gکار میکنه
من وقتی میزنم قبل بازی همش نوسان داره بین دو خط و سه خط ولی داخل بازی عالیه عالیی برا من که با اسکواد بتل فرق نداره این هفته با ایرانسل بیست تا بازی کردم فعلا سیزده تا برد دارم امشب ببینم تا گلد یک میشه رفت یا نه اینترنت هم که خوب باشه حریفا فضایی میشن لامصب کار خیلی سخته

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
اتفاقا من این دو رو به همراه فیگو میگیرم، باهاشون تو درفت بازی کردم و خوب بازی میکنن
همچین بولشیت نیستن بابا

دقیقا منم سواپ بعدیم فیگو هستش تو درفت داشتمش خوب مهره ایه
اگه اونو نگرفتی زامبروتا رو حتما بگیر

• Like
Reactions: xbox0ne
کسس اندرسون رو گرفته و باهاش بازی کرده؟
می ارزه وقت براش تلف کرد و چانج کامپلیت کرد؟
درود
به نظر من ارزش داره خیلی فرز هستش و قدرت دریپل بالا ، شوت زن و اینکه سرعتش کاملا قابل قبوله و سمت چپ رو راه میندازه
حتما چلنج هارو انجام بده!
اندرسون وینگره
اها تو مسیر بودم خوب نخوندم فکر کردم ادرسون رو میگه:دی

آخرین ویرایش:

=))=)):))

من فکر میکردم فقط من اینطوریم
دیلی هم داشته باشم ی تیم خر بیوفتهلامصب دوالشوک هم کوچیک درست حسابی تو دست چفت نمیشه دستام از شدت هیجان میره رو ویبره

• Like
والا نمی دونم این هفته چه خبره . 22 تا بازی فقط 8 تا بردم .5 تا بازی بدون اینکه نت قطع شه منو انداخته بیرون و بازنده کرده .بقیشم همش دیلی شدید . حق ما نیست که برای این بازی پول دادیم یه سرور داخل ایران نداره و با این شرایط بازی می کنیم.
نمی دونم به خاطر شلوغ بودن سروره یا چی ولی نت که همونه و شرایطش مثل هفته ی قبله .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: voldmort
لیگ ایتالیا چقدر مظلوم و شریفه هیچ باگ قابل ذکری نداره.
حضرت اینسینیه - حضرت آلان - امام ناینغلام - حاج دریس مرتنز - حضرت پولیتانو :|:|

این حضرات همه باگ هستن برادر...مخصوصا اون جونور اینسینیه...:| ( این بشر بیشتر از امباپه و رنالدو خطرناکه...شوتاش یه جوریه فکر میکنی داره میره بیرون ولی میره تو گل) :|:-??:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or