FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
ا

گه این ایرادات رفع کنن تو زمان مناسب و زیاد طولش ندن با فیفای حوبی طرفیم

متاسفم که ابراز مخالفت کنم باهاتون
ولی برای من این نسخه از هر نظر بدترین بوده تا الان

سیستم دفاعی بازی رو اصلا دوست ندارم
ما گفتیم سخت ترش کنن که چالش بیشتری داشته باشه بازی
ولی اینکه مدافعین وسط تو اکثر صحنه ها دو تا موجود احمق بشن و توپ گیری از بازیکن های اسکیل زن غیر ممکن بشه اصلا چیز خوبی نیست

سیستم جدید مصاحبه تا اینجا که من پیش رفتم یک بخش کاملا بی مصرف و اضافی بوده که هیچ چیز جذابی درش نیست
یک سری سوالات کاملا قابل پیشبینی و تکراری که هیچ لطفی ندارن

گیم پلی بیش از حد آسون که حتی تو درجه سختی آلتیمیت هم کاملا آبکیه

به عنوان یک خوره فیفا به جرات میتونم بگم از فیفا ۲۰۰۰ تا الان که با تمامی نسخه های فیفا یک سال کامل زندگی کردم ، هیچ فیفایی مثل ۲۰۲۰ از نظرم ضعیف نبود که نبود !

این میزان پوینت موجود در اکانت کاسترو، استریمر معروف فیفاست! اون هم تو روزهای اول این نسخه. 1.394.450 اگه کسی با ریال بخواد این میزان پوینت رو بخره باید چیزی حدود 120 میلیون تومان هزینه کنه! :D

Attachments

• point.PNG
    point.PNG
    56.1 KB · مشاهده: 28
متاسفم که ابراز مخالفت کنم باهاتون
ولی برای من این نسخه از هر نظر بدترین بوده تا الان

سیستم دفاعی بازی رو اصلا دوست ندارم
ما گفتیم سخت ترش کنن که چالش بیشتری داشته باشه بازی
ولی اینکه مدافعین وسط تو اکثر صحنه ها دو تا موجود احمق بشن و توپ گیری از بازیکن های اسکیل زن غیر ممکن بشه اصلا چیز خوبی نیست

سیستم جدید مصاحبه تا اینجا که من پیش رفتم یک بخش کاملا بی مصرف و اضافی بوده که هیچ چیز جذابی درش نیست
یک سری سوالات کاملا قابل پیشبینی و تکراری که هیچ لطفی ندارن

گیم پلی بیش از حد آسون که حتی تو درجه سختی آلتیمیت هم کاملا آبکیه

به عنوان یک خوره فیفا به جرات میتونم بگم از فیفا ۲۰۰۰ تا الان که با تمامی نسخه های فیفا یک سال کامل زندگی کردم ، هیچ فیفایی مثل ۲۰۲۰ از نظرم ضعیف نبود که نبود !
من از فیفا ۱۰ فیفا میزنم و قبلش پس باز بودم.خوره ی فیفا هم نیستم و صد در صد شما با توجه به تجربه زیادتون و وقت زیادی که گذاشتی نظرت میتونه دقیق تر باشه.منم هنوز کلا ۵ ۶ تا بازی کردم و خب باید بیشتر بازی کنم تا بتونم نظر دقیق تری بدم ولی خب همین که بازی کند شده و پاسا از اون حالت پینگ پنگی درومدن و توپ یه فیزیکی پیدا کرده به نظرم از ۱۹ متمایز میکنه بازیو حالت ولتا هم که جذابیت های خاص خودشو داره.در مورد دفاع هم باید بیشتر بازی کنم ولی به نظرم با توجه به این که سرعت بازی کم شده با تمرین و عادت کردن به این سیستم جدید بهتر از ۱۹ بشه دفاع کرد.توی ۱۹ واقعا اخرا با اپدیت هایی که داده بودن رسما دفاعی نبود و تو هر بازی راحت ۵ ۶ گل رد و بدل میشد سرعت بازیم زیاد بود خیلی تخیلی میشد.بازم میگم فیفا ۲۰ الان نمیشه نظر قطعی دربارش داد حتی شما هم باید بیشتر بازی کنی تا بتونی ارزیابی بهتری کنی.اون حالت درجه سختی آلتیمیتم مثل این که باگ هست و آسون بودنش باید رفع بشه.لجندری بازی کنید مثل این که از آلتیمیت بهتر بازی میکنه.خودم مقایسه نکردم ولی دوستان این طور میگفتن

وقتی اطلاع کامل ندارید وجدانن پست ندید
چرا عصر قجری حرف میزنی؟ نتت قطع باشه؟ تو این دوره زمانه اینترنت لازمه زندگی همه شده از ابو برقم واجب تر شده قطع بشه زود تر از بقیه وصل میشه مدتهاست حتی تو روستاها هم قطع طولانی نت نداشتیم
420 تومن یا 630 تومن بدی برای یک بازی که عرضه سالیانه داره؟ پول مگه علف خرسه؟
من خودم ظرفیت سه فیفا 19 رو خریدم از روز اول تا همین الان هیچ مشکلی نداشته راحت رو اکانت خودم بازی کردم ومیکنم. اینکه اعتماد نداری بهت پیشنهاد میکنم تو کوچه خیابونم نرو ممکنه ماشین بهت بزنه.
از تلگرام نخرید چون اونجا مشکلی پیش بیاد نمیشه پیگیری کرد ولی چند سایت هستن بدون مشکل بازیها روظرفیتی میفروشن.
بده فکر جیبتون هستم میگم کمتر خرج کن همون لذتو ببر؟
منو قدیمی های فیفا باز این سایت همه می شناسن و نیازی نمی بینم بخوام توضیح بدم به شما ، چون زمانی که تو همین انجمن مسابقات انلاین فیفا رو ps3 مینداختیم شما انلاین بازی کردنو بلد نبودی ! با این حال به عنوان کامنت اخر در این رابطه
عصر قجر چیه ؟ خیلی از نت ها ممکنه به مشکل بخوره فلان روز اسیا تک یا فلان شرکت قطع و وصلی داره یه سر شما به مشکل می خوری . چون در ظرفیت ۳ حتما باید به نت دسترسی وجود داشته باشه . adsl شما به هر دلیل دو ساعتم قطع بشه حتی افلاین هم نمی تونی بازی کنی . در مورد اعتماد هم وقتی بار ها مورد داشتیم اکانت های ظرفیتی یهو از بیخ و بن بن شدن یا به مشکل خوردن این چه ربطی به بیرون رفتن از خونه داره ! وجدانن فکر هم می کنی و کامنت می دی ؟ در اخر اینکه شما فکر کن ظرفیت ۳ ایده ال هست . شما درست می گی :)

• Like
Reactions: dargon9090
اگه به فن بودن متهم نمیشم و انگ معلوم الحالی نمیخوره بهم خدمتت عرض کنم که من بعد ٢٠ دست بازی توی قسمت انلاین دیویژن رایوالز یه حسی بهم میگه این بهترین نسخه واسه التیمیت هستش از ١٧ به بعد
یکم شوتا تنده که احتمالا با اپدیت حل بشه
اگه تاکتیکال دیفندینگ رو خوب بلد باشی دفاع کردن و اینترسپشن یکی از لذت بخش ترین بخشای بازیه یعنی یه تکل کشیده که بزنی اندازه یه گل حال میده دفاع کاملا منوال شده و هوش مصنوعی هیچ کمکی بهت نمیکنه یکی از بزرگترین قضیه هایی که باعث هندیکپ میشد حل شده که هیچ کس توی هیچ نقدی بهش اشاره نکرد
اونم اینه که وقتی یه توپی رو با دفاعت بلاک میکنی یا تکل میکنی یا با تنه به تنه برنده یه دوئل میشی نود و نه درصد دیگه توپ ازت رد نمیشه و گل مفت نمیخوری و توپ قطعا مال دفاعه
در کنار همه اینا سرورای بازی توی این خراب شده ایه که ما هستیم
من با اینترنت یه مگ دارم چهار خط سبز بدون دیلی و لگ بازی میکنم
برای پنج ثانیه هم منتظر حریف نمیمونم
پاس ها اصلااا پینگ پنگی نیست ولی درصد خطاشون از پس کمتره ولی اگه کریر بازی اسلایدر هارو تنظیم کنی از پس هم سخت تر میشه
و در اخر بازم بحث سلیقست و اینکه چند سال اخر کدوم رو بازی کردی

Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودم از اولش فیفا باز بودم (نه فن فیفا ) و هیچ وقت pes بازی نکردم ولی بعضی حرفاتونو قبول ندارم . در کل شما نظر خودتون رو دارید و من و بقیه نظر خودمون رو . اینجا هم پست فیفا 20 برای این دایر شده که افراد نظرات خودشون بگن حالا می خوان پیاز داغشو زیاد کنن (به نفع یا علیهش )به خودشون مربوطه ولی در چهارچوب قوانین فروم . الانم اطلاعات و راه های دسترسی به اون و تحلیل و .... اینقدر زیاد شده که مطمئنم افراد برای خرید یا نخریدن یه بازی تنها به همین پست های ما اکتفا نمی کنن .

اما در مورد بازی و بعد یه روز کامل سر و کله زدن با بخش التیمیت . (بازم کفایت نمیکنه و بیشتر باید وقت گذاشت )
درسته یه بخشایی رو اصلاح کردن یا بخش های جدیدی اضافه کردن (مثلا گسترش دادن بخش ابجکتیوها و ...) ولی ea نشون داده که هر وقت اومده گیم پلی رو درست کنه به جای درست کردن ابرو زده چشم رو کور کرده . مثلا همین عدم استفاده از سانتر و به نوعی بی تاثیر کردن اون . یا خیلی شور شوره مثل فیفا 19 یا الان بی نمک بی نمک مثل فیفا 20. این عدم قدرت در زدن ضربات سر در بخش دور کردن توپ توسط دفاع هم تاثیر منفی گذاشته و دفاع شما سر میزنه ولی توپ مثل بادکنک دو متر هم نمیره جلو و صاف میفته جلوی پای مهاجم
و یا مثلا دو ضرب گرفتن توپ و عدم دفع خوب توپ توسط دروازبان ها که قشنگ به جای اینکه توپ رو در جهتین دفع کنن به داخل و جلوی پای مهاجم میندازن که باعث خوردن گل ریباند مسخره ای میشه

یا عدم تصحیح عملکرد داوری که تو ثانیه ی 10 به اولین تنه به تنه شما با حریف کارت زرد میده به جاش اومدن تا دلت بخواد افساید کاشتن تو بازی
یا مثلا بیان بخش سرچ رو بروز کنن (خیلی کم و کسری داره) اومدن داخل بخش ادیت اسکواد منوی جالب قبلی رو که جهت سواپ کردن بازیکن های داخل کلاب خودتون بود رو کلا کوبیدن و یه منوی فاجعه براش ساختن.
یا کنترل توپ توسط بازیکنها که قشنگ باید 4 تا 5 بار یه توپ رو لمس کنن تا توپ به خوبی در کنترلشون قرار بگیره و....

به خصوص بازی با هوش مصنوعی که اصلا به نظر من جذاب نیست به همین علت کریر رو گذاشتم کنار و باهمین نت داغون با التیمیت میسازم ولی دیگه کریر بازی نمی کنم اونم منی که تو فیفا 14 30 فصل کریر بازی کرده بودم جایی که خودش دیگه تموم شد و ادامه نداشت 8->

• Like
Reactions: arman_69
منو قدیمی های فیفا باز این سایت همه می شناسن و نیازی نمی بینم بخوام توضیح بدم به شما ، چون زمانی که تو همین انجمن مسابقات انلاین فیفا رو ps3 مینداختیم شما انلاین بازی کردنو بلد نبودی ! با این حال به عنوان کامنت اخر در این رابطه
عصر قجر چیه ؟ خیلی از نت ها ممکنه به مشکل بخوره فلان روز اسیا تک یا فلان شرکت قطع و وصلی داره یه سر شما به مشکل می خوری . چون در ظرفیت ۳ حتما باید به نت دسترسی وجود داشته باشه . adsl شما به هر دلیل دو ساعتم قطع بشه حتی افلاین هم نمی تونی بازی کنی . در مورد اعتماد هم وقتی بار ها مورد داشتیم اکانت های ظرفیتی یهو از بیخ و بن بن شدن یا به مشکل خوردن این چه ربطی به بیرون رفتن از خونه داره ! وجدانن فکر هم می کنی و کامنت می دی ؟ در اخر اینکه شما فکر کن ظرفیت ۳ ایده ال هست . شما درست می گی :)

بابا بازی بلد. نخندون مارو
بازم بهت پیشنهاد میکنم فکر کن پست بده. اکبند نزار بمونه
عجب دوره زمونه ای شده داریم میگم کمتر خرج کن پولتو پس انداز کن برای بازی بعدی بازم یک عده بهشون بر میخوره.
توضیحاتو دادم نیاز به تکرار نیست
این نکته رو هم اضافه کنم من برای امثال تو پیشنهاد خرید ظرفیتی بازی رو ندادم منظور من به کسانی بود که توزندگی با حساب وکتاب رفتار میکنن فکر میکنن حتی اگر پولم دارن بررسی میکنن که ایا می ارزه یا نه؟ تو برو یک ملیون بده بازیو بخر عکس فیششم بزار لایک بگیر

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Kiami
منو مهندس علی
Horror
بشدت معتقدیم که سطح آتیمیت بازی تو کریر بشدت آسونه و چالش نداره اما درعوض سطح آلتیمت بازی تو fut خیلی خوب و عالی دراومده.انگاری کریر رو از پرورشگاه اورده گذاشته تو بازی.
دیگه دارم نظر بعضی دوستان رو قبلو میکنم که ea عمدا این کارو میکنه که همه بیان سمت fut
.
دوستان میخوام اسلایدر رو تنظیم کنم که تیم حریف سخت تر گل بخوره و تو حمله قوی تر باشه.چیارو بالا و پایین بکنم؟

چرا LIVE FORM درست نیست؟ آیا درست میشه در اینده؟
حتی جدول رده بندی هم که تو بازی نشون میده مال چند هفته پیشه.
خیلی برام عجیبه فیفا با این همه شهرت و قدرت این همه خرابی داره

سلام روی pc اکانت ماهیانه origin access premier داشته باشی میتونی بازی رو همیشه بازی کنی یا بازم نیاز به خرید بازی هست؟
کاملا تایید میکنم ، یه دست اسکواد با درجه سختی آلتیمیت زدم پاره شدم :) فقط تنها سوالم اینه چرا بازی روی درجه سختی آلتیمیت اینقدر سریع میشه؟!!

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

کاملا تایید میکنم ، یه دست اسکواد با درجه سختی آلتیمیت زدم پاره شدم :) فقط تنها سوالم اینه چرا بازی روی درجه سختی آلتیمیت اینقدر سریع میشه؟!!

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

یعنی واقعا تو مود آلتیمیت درجه سختی آلتیمیت مشکل نداره ؟
جدی جدی فقط مال کریر خار داره :))

@ehsas1

تا چند وقت دیگه آلتیمیت باز نشیم نسخه های بعدی کریر میبینی سر درش نوشته فحش گذاشتم هر کی کریر بزنه نره آلتیمیت پک بخره =))

روزی رو میبینم مود کریر فیفا رو مجبور شیم از تو پکای آلتیمیت پیدا کنیم !

یعنی واقعا تو مود آلتیمیت درجه سختی آلتیمیت مشکل نداره ؟
جدی جدی فقط مال کریر خار داره :))

@ehsas1

تا چند وقت دیگه آلتیمیت باز نشیم نسخه های بعدی کریر میبینی سر درش نوشته فحش گذاشتم هر کی کریر بزنه نره آلتیمیت پک بخره =))

روزی رو میبینم مود کریر فیفا رو مجبور شیم از تو پکای آلتیمیت پیدا کنیم !
هر کسیم از سیاستای ea تعجب کنه ما نباید بکنیم.با پوست و گوشتمون صد برابر بدتر از اینا رو تجربه کردیم و میکنیم.برای ماها خاطرست این کارای ea

• Like
Reactions: Horror
بازی کامل رو میخوام

گیفت چند دلاری بخرم و اضافه کردنش چجوری هست

اول مطمئن شو که اکانتت آمریکا باشه (در جهت خرید گیفت دلاری!)
بعد برو اینجا
Games
یوزر و پسووردت رو بزن
بازی رو سرچ کن و نسخه دلخواهتو پیدا کن
قیمتش رو ببین
بعد گیفت به همون میذان بخر
(حتما آدرسی رو ست کن تو اکانت که تکس یا همون مالیات شاملش نشه مثلا کالیفرنیا از ایالاتیه که مالیات بهش نمیخوره ولی نیویورک دست کم ۵ دلار ازت میگیره)
بعد که گیفت خریدی از طریق اون گوشه سمت راست صفحه رو عکس خودت کلیک کن
گزینه Redeem Codes رو بزن و گیفت رو وارد کن
بعد که پول به حسابت اومد بازی رو بخر
بعدشم دانلود و تمام

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or