FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
ترفندی که این سایتهای فروش فیزیکی بازی ها انجام میدن اینه که سریع بازیو میزنن که تمام شد . افرادو تحت تاثیر قرار میدن که همه دارن میخرن. جو ایجاد میکنن که همه عطش داشته باشن با قیمتها ی بالا بازیو بخرن. گول این کثیف کاری ها رو نخورید. اصلا دور خرید فیزیکی رو یه خط قرمز کلفت بکشید.
ظرفیتی بخرید ظرفیت سه از همه به صرفه تره. مشکل سوئیچ اکانتم نداره راحت رو اکانت اصلیتون بازی میکنید بازیهای دیگه شاید مشکل داشته باشن ولی فیفا مشکلی بابت سوییچ اکانت نداره.یه سرویس شبانه همراه اول میخری پنچ تومن از ساعت یک تا یازده نامحدود میزاری خودش دانلود میشه

از کدوم بخش Contact Us تونستی با پشتیبانی مستقیم چت کنی؟ من هر چی میگردم فقط میشه با انتخاب بخش‌های مختلف آخرش یه پیام براشون فرستاد و منتظر جواب از طریق ایمیل موند که اونم 2 روز جواب ندادن. از کجا میشه مستقیم با پشتیبانیشون چت کرد؟

من پارسال کوین فروختم و ترنسفر مارکتم بن شد امسال یه اکانت جدید ساختم که این مشکل اپلیکیشن برام پیش نیاد ولی با اینکه از 3شنبه دارم بازی میکنم هنوزم فقط نوشته باید بیشتر بازی کنی تا باز بشه.
اینجا برو اسم بازی مد نظرت با پلتفرمت انتخاب کن و بعد چت کن ، فقط بیشتر وقتها باید حدود نیم ساعت تا بیشتر هم توی صف باشی نوبتت بیاد خیلی شلوغه به خاطر فیفا که تازه اومده ، من دیروز قشنگ نیم ساعت صبر کردم روی صفحه ی عدد نوبت که میده تا اومد ساپورت و حرف زدم.
https://help.ea.com/en/contact-us/

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

بازی از یک هفته پیش ریلیز شده بعد طرف زیدان و گولیت و انواع ایکون داره .
خوب این که با پک خریدنم نمی تونه همچین تیمی ببنده
حالا تو ریوالز به منی که تازه امروز شروع کردم چرا باید بخوره نمی دونم

حالا اگه من بیام 1000 تا کوینم بخرم درجا مارکت بازی که هیچی کنسولمم بن می کنن :-w
داداش اون احتمالا بازیکن موقت هست که داره و برای خودش نیست ، از همین loan player ها:)

اینجا برو اسم بازی مد نظرت با پلتفرمت انتخاب کن و بعد چت کن ، فقط بیشتر وقتها باید حدود نیم ساعت تا بیشتر هم توی صف باشی نوبتت بیاد خیلی شلوغه به خاطر فیفا که تازه اومده ، من دیروز قشنگ نیم ساعت صبر کردم روی صفحه ی عدد نوبت که میده تا اومد ساپورت و حرف زدم.
https://help.ea.com/en/contact-us/

منم همون جا میرم ولی اصلا هیچی نمیاد که حتی بخوام تو صف باشم فیفا رو انتخاب میکنم میگه تاپیک انتخاب کن اونم انتخاب میکنم میره تو یه صفحه که فقط میتونم مشکلم رو بنویسم و ارسال کنم بعدشم مینویسه بررسی میکنیم ایمیل میزنیم.

داداش اون احتمالا بازیکن موقت هست که داره و برای خودش نیست ، از همین loan player ها:)

نه بابا ، کل تیم قرضی نمیشه اونم همچین ایکون هایی خود ea اصلا تو مرامش نیست قرض بده ، بعدش بازیکن قرضی وقتی اسکواد طرف رو میبینی برای 19 دورش یه هاله ابی داشت ولی تعداد بازی باقی مونده رو نمی زد اما امسال قشنگ تعداد بازی رو هم میزنه
قرضی نبودن .
------------------
تو ویکند پارسال لباس هر دو تیم مال خودت بود و می گفتن برای اینکه هر بازی مهمه مشکلی پیش نیاد و ... الان اومدن ریوالزم همون جوری کردن چرا ؟
واقعا خسته کننده میشه

سلام
میگم چرا ترکیب ها به روز نیست!؟
آپدیت اسکواد هم زدم ولی مثلاً رافینیا هنوز تو بارساست یا میخیتاریان از آرسنال نرفته و.‌‌.. ، گروه بندی cl هم که مال پارساله هنوز!!

eaاین اواخر فقط تو همین یه مورد خوب بود که گویا همینم زد رید توش!:unamused:

• Like
Reactions: Siamak61 and ehsas1
فعلا استارتشو نزن ،دارن روش کار میکنن، تیمهای قوی با ترکیب بازیکنان ذخیره و حتی آکادمیشون بازی میکنن و بعضی تیمهای خوب واسه سقوط نکردن در جدول میجنگن ! ادیت بازیکنا باگ داره ، مشکل مورال و سوالات اشتباه وبی ربط خبرنگاران هم روئیت شده !

دیگه انقدرم مشکل وخیم نیست
تا الان من بکوب دارم کریر میزنم
جلو تیم های بزرگ هرگز ترکیب ثانویشون هم ندیدم وای به آکادمی ولی خب بعضا پیش میاد بازیکن های بزرگی رو روی نیمکت میذارن که خود این ایر اده
مثلا لیورپول فن دایک رو گذاشته بود نیمکت و سیتی سرخیو آگوئرو. که خب هر دو این بازیکنا فیکس تیمشونن

اما در مورد جدول واقعا این مشکل بد رو مخه
تو لیگ انگلیس سیتی و لیور دارن سخت رقابت میکنن ولی برای سقوط نکردن !
این بزرگ ترین مشکل کریر بوده برای من

سوالات خبرنگارا هیچوقت برام باگ نشده
ولی خب به شدت تکرارین !‌ سوالای یکسان و پاسخایی که تا حالا ده بار تکرارشون کردید
تا اینجا هم که پیش رفتم تاثیرشونم خیلی بزرگ نیست یخورده به صورت موقت به اورال بازیکن اضافه میکنه (چیزی مثل form تو کریر نسخه قبل) و اوورال اصلی بازیکن رو کاری نداره که این خودش یه ناامیدیه و قرارم نیست با آپدیت فرقی درش حاصل بشه (امیدوارم در آینده خلاف حرفم پیش بیاد)

مشکل ادیت هم بهش برخورد نکردم
تقریبا همه بازیکن ها رو ادیت میکنم ولی کسی اورالش کم نشده !
وضعیت تقویم مسابقات چطوریه؟چون میگفتن فیکس شده اما دیدم بازم بعضیا عکس گذاشتن که یه روز درمیون بازی داری
نسخه ریوآوه بازی حضور مهدی طارمی روی کاور
Capa-FIFA-20.jpeg

این فقط کاور هست بالایی نسخه جهانی و پایینی نسخه pc
fifa20_Capa.jpg

کاوراشو میتونید دانلود کنید و عوض کنید.نسخه مخصوصی در کار نیست
شکم متی طارمی رو :|

• Like
Reactions: 7Mohammad7
بازی بالانس ترین حالت ممکنه از فیفا ١٧ به بعد به غیر از شوت زنی که بعضی از شوتا فضایی میرن توی گل و اینکه یکم افساید زیاده
فیزیک توپ از دمو بهتر شده التیمیت هم جذاب تر از همیشه
از ١۴٨١ کامنت این تاپیک دو سومش بد و بیراهه بی کمپانی سازنده یک سومشم بد و بیراه به اونایی که از بازی به هر دلیلی خوششون اومده
طرف نزدیک ٣٠٠ که ارزون ترین قیمت ظرفیت بازیه رو خریده میاد تو تاپیک دق مرگ میشه انقدر صحبتای منفی میشه نمیدونم عنوان هایی مثل بدترین فیفای تاریخ شخمی ترین فیفای نسل و هزار و هزار انگ دیگه
البته که خود فیفا بازا از جمله خودم ایرادارو گفتیم ولی گفتن بیش از حدش باعث دلسردی اونی میشه که با بازی داره حال میکنه و تو این دور و زمونه بدبختی تنها خوشیش هم از بین میره
من خودم امسال جفت بازیارو تهیه کردم شب عکسشو میزارم که محکوم به یه طرفه به قاضی رفتن نشم بنا به هر دلیلی کنار نیومدم با بازی رقیب حتی پچ تیمای کلاسیک(یکی از دلایل خرید پس تیمای کلاسیک بود)و پچ فول لایسنس بازی رو هم ریختم با تمام احترامی هم که برای پلیر های اون بازی قائلم و همچنین منکر کیفیت اون بازی هم نمیشم ولی خب سرگرم نشدم شاید به خاطر عادتم به فیفا بوده ولی خب نشد که نشد
حالا بعضی از دوستان به ما بگن معلوم الحال اشکال نداره این نیز بگذرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

وضعیت تقویم مسابقات چطوریه؟چون میگفتن فیکس شده اما دیدم بازم بعضیا عکس گذاشتن که یه روز درمیون بازی داری

شکم متی طارمی رو :|
ایرادات هنوز هست.
خود تیم توسعه توهمون پرسش و پاسخ میگفت درستش کردیم بعد خراب شد اگه بخوام خلاصه بگم. گفتند دوباره میشینیم روش کار میکنیم تا راه حلی بیابیم.
فعلا همون خرابه.
اگه فاصله رو از یه روز بکنن دوروز ،میشه مثل واقعیت.چون 72 ساعت قانونیه و مثلا همین میلان پنجشنبه بازی داشت یکشنبه هم بازی داره
یا تیمهای انگلیسی هم همینطور همین هفته قبل.
ولی فاصله 48 ساعت مشکل داره و غیر واقعیه.

از فیفا ۱۹ بهتره به نظرت؟

اگه به فن بودن متهم نمیشم و انگ معلوم الحالی نمیخوره بهم خدمتت عرض کنم که من بعد ٢٠ دست بازی توی قسمت انلاین دیویژن رایوالز یه حسی بهم میگه این بهترین نسخه واسه التیمیت هستش از ١٧ به بعد
یکم شوتا تنده که احتمالا با اپدیت حل بشه
اگه تاکتیکال دیفندینگ رو خوب بلد باشی دفاع کردن و اینترسپشن یکی از لذت بخش ترین بخشای بازیه یعنی یه تکل کشیده که بزنی اندازه یه گل حال میده دفاع کاملا منوال شده و هوش مصنوعی هیچ کمکی بهت نمیکنه یکی از بزرگترین قضیه هایی که باعث هندیکپ میشد حل شده که هیچ کس توی هیچ نقدی بهش اشاره نکرد
اونم اینه که وقتی یه توپی رو با دفاعت بلاک میکنی یا تکل میکنی یا با تنه به تنه برنده یه دوئل میشی نود و نه درصد دیگه توپ ازت رد نمیشه و گل مفت نمیخوری و توپ قطعا مال دفاعه
در کنار همه اینا سرورای بازی توی این خراب شده ایه که ما هستیم
من با اینترنت یه مگ دارم چهار خط سبز بدون دیلی و لگ بازی میکنم
برای پنج ثانیه هم منتظر حریف نمیمونم
پاس ها اصلااا پینگ پنگی نیست ولی درصد خطاشون از پس کمتره ولی اگه کریر بازی اسلایدر هارو تنظیم کنی از پس هم سخت تر میشه
و در اخر بازم بحث سلیقست و اینکه چند سال اخر کدوم رو بازی کردی

دوستان شما هم به این نتیجه رسیدید که بازی هوایی به مراتب سخت تر شده ؟
تو نسخه قبل خیلی راحت تر از ارسال ها میشد به گل رسید
اما این نسخه از این خبرا نیست و دقت ضربات سر بازیکن ها کاهش چشمگیری داشته

دوستان من الان بخوام به صورت قانونی و دیجیتالی بازی رو برای pS4 بخرم باید چیکار کنم ؟ راهنمایی میکنید ؟

اگر میخوای کامل بازی رو بخری که گیفت بخر تو اکانت خودت خیلی راحت اضافه کن
اگر ظرفیتی میخوای بخری بحثش جداست
دقیق بگو که راهنماییت کنیم

دوستان شما هم به این نتیجه رسیدید که بازی هوایی به مراتب سخت تر شده ؟
تو نسخه قبل خیلی راحت تر از ارسال ها میشد به گل رسید
اما این نسخه از این خبرا نیست و دقت ضربات سر بازیکن ها کاهش چشمگیری داشته
بله دقیقا گل زدن از روی سانتر فوق العاده سخت شده
از اون سخت تر کرنر هستش من که تا حالا نه تونستم گل بزنم ازکرنر نه گل خوردم
و همینطور راه فراری دادن بازیکن و تک به تک کردنش با l1 رو هم تقریبا بستن
کسی اینو اشاره نکرد ولی فکر کنم باگ کیک اف هم درست شده الان تنها مشکل از نظر من بعضی شوتهاست که زیادی سرعت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or