FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
سلام
من هم رفتم مد تورنومنت پرمیر لیگ رو انتخاب کردم که با سیتی برم و متوجه شدم
لجندری و تا حدودی ورد کلاس بسیار سخت و چالش برانگیز هست برای من...
ولی التیمیت مثل پروفشنال میمونه سختیش!
فکر کنم باگ باشه و امیدوارم تو اولین آپدیت این مشکل و مشکلات دیگه رو حل کنن تا دوستان کمتر حرص بخورن و بیشتر لذت ببرن.
درضمن همچنان اسکواد ها به روز نیست!این بیشتر از همه رو مخ منه!!!~X(

سلام
من هم رفتم مد تورنومنت پرمیر لیگ رو انتخاب کردم که با سیتی برم و متوجه شدم
لجندری و تا حدودی ورد کلاس بسیار سخت و چالش برانگیز هست برای من...
ولی التیمیت مثل پروفشنال میمونه سختیش!
فکر کنم باگ باشه و امیدوارم تو اولین آپدیت این مشکل و مشکلات دیگه رو حل کنن تا دوستان کمتر حرص بخورن و بیشتر لذت ببرن.
درضمن همچنان اسکواد ها به روز نیست!این بیشتر از همه رو مخ منه!!!~X(

پس Worldclass رو ندیدی یهو میشه آماتور :))
تو یک نیمه ۶ دقیقه ای ۸ تا گل زدم هر چی پاس میدادم تک به تک میشد !
اعصابم خورد شد از بازی اومدم بیرون
یه جوری گند زدن هر جاشو میگیری از یه جا دیگش در میره

دوستان توی التیمیت چیکار میکنید؟ من اولین باره التیمیت میزنم فقط بخش دیویژن رو بازی میکنم کارم شده فقط بازیکن خریدن و فیتنس و قرارداد

پس Worldclass رو ندیدی یهو میشه آماتور :))
تو یک نیمه ۶ دقیقه ای ۸ تا گل زدم هر چی پاس میدادم تک به تک میشد !
اعصابم خورد شد از بازی اومدم بیرون
یه جوری گند زدن هر جاشو میگیری از یه جا دیگش در میره
همونجور که دیشب صحبت میکردیم بخش ادیت بازیکن تو کریر فرسایشی شده و الکی زیادش کردن درحالی که بخش ادیت قبلی مشکلی نداشت
الان برای هر بازیکن هی باید بریم کشور رو انتخاب کنیم بعد لیگ بعد تیم مورد نظر.چه کاری بود اخه که این بخشو دست بزنن.به درد نخورترین تغییر کریر تا به امروز بوده
تو منوی اصلی هم هرجای بودی مثلث میزدی میرفتی تو بخش اینباکس ایمیل.اونم برداشتن.مثل اینکه فقط خواستن اذیت بکنن مارو
.
کمافی سابق با نظرت درمورد دفاع مخالفم.دفاع بهتر شده که دست خودته و چالشیه.کل تیمو باید مدیریت کنیم دیگه نه فقط گل زدن.پس دفاعم باید یاد بگیریم
اما چیزی که رو اعصاب منه این دفع توپ های گلراست که بالای 95درصد ریباند میکنن درحالی که راحت میتونن با 2دست بگیرین
درمورد سانتر هم گفتی موافقم سخت تر شده ولی واقعیت هم همینطوره دیگه.زارت و زورت که سانترها گل نمیشن.بنظرم نقطه قوت بازیه سانترش
.
اون import face برای مربی کریر رو چطوری انجام بدیم؟رو فلش باید ریخت فایلو یا از سایت ea باید آپلود کرد؟جریان چیه؟

• Like
Reactions: rahyarpaul
دوستان توی التیمیت چیکار میکنید؟ من اولین باره التیمیت میزنم فقط بخش دیویژن رو بازی میکنم کارم شده فقط بازیکن خریدن و فیتنس و قرارداد

برو توی یوتیوب یه سری ویدئو ها هستش که نشون میده چطوری میتونی توی آلتیمیت پیشرفت کنی از صفر بدون خریدن فیفا پوینت... البته تعداد این ویدئو ها خیلی زیاده و معمولا بصورت روزانه یوتیوبرها منتشر میکنن...

• Like
Reactions: EAnoSports
حرکت و عکس العمل بازیکن ها توی التیمیت خیلی کند تر از افلاینه
انگار بازیکن هام سنگین هستند و چند میلی ثانیه دیرتر عمل میکنند
برای شما هم اینجوریه؟
فکر نمیکنم ربطی به اینترنت داشته باشه

برای من چند روز اول خیلی ریوالز خوب بود اما امروز علاوه بر اینکه بازیکن ها کند شده بودند سه تا بازی پرید بیرون وسط بازی و برای هر سه تا بازی باخت ثبت شد با اینکه هر سه تا رو جلو بودم!! اینترنتم مشکل نداشت چون همون موقع تست کردم اوکی بود فکر کنم امروز به خاطر شلوغی یکشنبه ریوالز سرعتش اومده بود پایین....

بازی واسه من که از هر نظر بهتر 19 هست فقط این دیلی واقعا بازی کردن و غیر قابل تحمل کرده. باز تا قبل 19 اگه سرعت نت هم مشکل داشت بازی لگ میشد ولی صد رحمت به لگ. حد اقل وقتایی که لگ نبود همه چیز سریع انجام میشد الان یه وقتایی خوبه یه وقتایی میبینی حتی سویچ هم که میخای بکنی نزدیک یه ثانیه دیرتر انجام میشه.
کسایی هم که میگن مشکل ایرانه اولا چند تا یوتوبر ها هم اگه دیده باشین مشکل داشتن از پارسال دوما اینهمه سال با نت حتی ضعیف تر با خیلی مشکل کمتر تو همین ایران بازی کردیم چرا اون موقع مشکلی نبود؟

• Like
Reactions: Siamak61
همونجور که دیشب صحبت میکردیم بخش ادیت بازیکن تو کریر فرسایشی شده و الکی زیادش کردن درحالی که بخش ادیت قبلی مشکلی نداشت
الان برای هر بازیکن هی باید بریم کشور رو انتخاب کنیم بعد لیگ بعد تیم مورد نظر.چه کاری بود اخه که این بخشو دست بزنن.به درد نخورترین تغییر کریر تا به امروز بوده
تو منوی اصلی هم هرجای بودی مثلث میزدی میرفتی تو بخش اینباکس ایمیل.اونم برداشتن.مثل اینکه فقط خواستن اذیت بکنن مارو
.
کمافی سابق با نظرت درمورد دفاع مخالفم.دفاع بهتر شده که دست خودته و چالشیه.کل تیمو باید مدیریت کنیم دیگه نه فقط گل زدن.پس دفاعم باید یاد بگیریم
اما چیزی که رو اعصاب منه این دفع توپ های گلراست که بالای 95درصد ریباند میکنن درحالی که راحت میتونن با 2دست بگیرین
درمورد سانتر هم گفتی موافقم سخت تر شده ولی واقعیت هم همینطوره دیگه.زارت و زورت که سانترها گل نمیشن.بنظرم نقطه قوت بازیه سانترش
.
اون import face برای مربی کریر رو چطوری انجام بدیم؟رو فلش باید ریخت فایلو یا از سایت ea باید آپلود کرد؟جریان چیه؟
رو pc که میشد انتقال داد.
هنوز باید سخت تر بشه دفاع تا تککل و خطا مخصوصا cpu زیاد بشه و کارتهای زیاد.بازی جذابتر بشه.
گیمپلی بهتر شده من دوستش داشتم.
ولی کریر باگ کده شده.فقط امیده زودتر حلش کنن.
و اینکه اگه بتونن فوتسال و تیمهای فوتسال هم لایسنس کنن خیلی خوب میشه.
2019-09-29_19-08-49.jpg
اینو من دیدم چک هم کردم ،راست میگه.
تو لیست credit که بری ،میری تو لیست سازندگان fut volta core gameplay بازی هست
ولی کریرمود نیست.دلیل این همه باگ رو میخواید بازم؟
---------------------------------
با توجه به شواهد به نظر میاد.کریر تغییراتش در حد همون تم بوده
بعد وقتی میفهمه که PES نشست خبری آورده اونم تو یه حرکت سرعنی اینو اضاف میکنه و احتمال داره دلیل تاخیر خبری کریر همین بوده
بعد اضافه کردن همین ها همونطور که تو Q&A گفته شده که اول جدول مسابقات رو درست کردیم و بعداخراب شد
احتمالا اضافه کردن همین ها و تست نشدنشون باعث شد باگها از سر و روی بازی بریزن پایین.
چون اصلا بخشی تو تیم توسعه برای کریر وجود نداره و همونم باعث شده بخشهای دیگه هم مشکل پیدا کنن.
چون نفرات اونااومدن برای تیم کریر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsas1
"Why are the new transfers not in #FIFA20
Career Mode yet, there was a new squad update?
" Answer: They've removed the latest squad update, because it caused a bug which made the game crash constantly (according to reports)
دوستانی که میگن چرا آپدیت نمیاد. آپدیت اومده بود و میشد دانلود کرد ولی به خاطر باگ باعث کرش میشد.فعلا حذف شد
2019-09-30_0-31-32.jpg
فیفا هم مثال آث میلان باگ داره. باگ میلان جیامپائولو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or