FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
دوستان چطور میتونم تغییراتی که با آپدیت او بخش انلاین و سیرن اعمال میشه رو توو بخش آفلاین هم اعمال کنم مثلا با داداشم میخوام دوتایی بازی کنیم هم ترکیبا و تغییرات عین سیزن باشه؟

دوستان چطور میتونم تغییراتی که با آپدیت او بخش انلاین و سیرن اعمال میشه رو توو بخش آفلاین هم اعمال کنم مثلا با داداشم میخوام دوتایی بازی کنیم هم ترکیبا و تغییرات عین سیزن باشه؟

ادیت تیم بعدش دانلود اپدیت و بزن.

• Like
Reactions: ehsas1 and Siamak61
سلام
تو نسخه ی xbox one چند روز پیش دیدم که کفش رونالدو تغییر کرده به رنگ نارنجی٬ اما نسخه ی PC با اینکه آپدیت هست و به اینترنت وصل هستم کفش آپدیت نشده. می خواستم بدونم دلیل خاصی داره؟

وسط بازی دیسکانکتی چیزی نشدی
نه
بارار ها اینطوری شده
مثلا بعضی وقتا بدون باخت میرم بالا بعد همشو میبازم
بعد سیزن پایین تر هم همشو میبازم
بعد سیزن پایین تر میرم باره اول به زور hold میکنم دفعه بعد میام بالا و این روند دوباره تکرار میشه
مثلا هفته پیش همش میباختم 1 هفته کامل بازیکنا اصلا کنترلشون دسته من نبود ولی این هفته درست شد
من حس میکنم گیم پلی تغیراتی کرده مخصوصاً شوتها! باید یکم بیشتر بازی کنی لم تغییرات جدید دستت بیاد.
اون که آره ولی دیگه نه در این حد همرو با 3-4 تا گل ببازم

نه
بارار ها اینطوری شده
مثلا بعضی وقتا بدون باخت میرم بالا بعد همشو میبازم
بعد سیزن پایین تر هم همشو میبازم
بعد سیزن پایین تر میرم باره اول به زور hold میکنم دفعه بعد میام بالا و این روند دوباره تکرار میشه
مثلا هفته پیش همش میباختم 1 هفته کامل بازیکنا اصلا کنترلشون دسته من نبود ولی این هفته درست شد

اون که آره ولی دیگه نه در این حد همرو با 3-4 تا گل ببازم
من وسط بازی دیسکانکت شم اینطوری میشه
ویکند لیگ این هفته 3-4 تا برد پشت سر هم آوردم تو 1 بازی مساوی بودیم دیس کانکت شدم ... بعد اون بازی همه ی بازیکنام جانباز 90 درصد شدن !!

• Like
Reactions: VICE
سلام .
من تو نسخه های قبلی ، کلا از طریق سانتر زیاد گل میزدم . ( فیفا 14 که دیگه تهش بود یادش بخیر ! :D )
ولی این نسخه خیلی نمیتونم گلزنی کنم . تیمم چلسیه و فوروارد هام هم هد زنن جفتشون .
ولی اکثر سانترا میره نزدیک دروازه در نتیجه گلر مشتشون میکنه . قلق خاصی داره ؟ :D

ترکیب خوبیه ؟
06hz_screenshot_۲۰۱۸۰۲۱۶-۱۴۳۴۲۸.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or