Attachments
آخرین ویرایش:
چون ای ای اسپورت لایسنس جام جهانی روگرفته واحتمالش هست که به هرنحوی است اون رودرخدمت طرفداران سری قراربده که احتمالش همینه که گفتی.شایعه ای اومده ک مد جام جهانی ب صورت ی دی ال سی برای فیفا ۱۸ منتشر میشه
چقدددددد این ای ای دندون گرده اگه پولیش کنه. ۲۰۱۴ که رایگان آپدیت داد وظیفه شم هست وقتی لایسنس فیفارو گرفته باید رایگان بده.شایعه ای اومده ک مد جام جهانی ب صورت ی دی ال سی برای فیفا ۱۸ منتشر میشه
اره ول کردنآقا اینو یه تاپیک دیگه پرسیدم جواب نگرفتم یکی ج بده بی زحمت:
سلام، آقا من فیفا 17 رو داشتم ولی قبل از اومدن فیفا 18 پاکش کردم، الان وضعیت آپدیتای بازی چیجوریه؟ هنوز خوب آپدیت میده؟ ترکیبا و ... درستن؟ مثلا کوتینیو و دمبله اومدن بارسا یا با اومدن فیفا 18 کلا ول کردن 17 رو؟
-
پ.ن : بازیو دان کردم امروز موقع بازی کردن اون مودی که با یه تیم مث بارسا با بقیه بازی میکنی و دویژن بندی داره ( اسمشو یادم نیست ) نیمار هنوز تو بارسا بود و خبری از کوتی و دمبله نبود :/ یعنی کلا ول کردن فیفا 17 رو؟؟؟؟
کلا تمام نسخه های فیفا بعد از انجام فینال جام باشگاه های اروپای همون سال اخرین اپدیتشون رو میگیرن و تمامآقا اینو یه تاپیک دیگه پرسیدم جواب نگرفتم یکی ج بده بی زحمت:
سلام، آقا من فیفا 17 رو داشتم ولی قبل از اومدن فیفا 18 پاکش کردم، الان وضعیت آپدیتای بازی چیجوریه؟ هنوز خوب آپدیت میده؟ ترکیبا و ... درستن؟ مثلا کوتینیو و دمبله اومدن بارسا یا با اومدن فیفا 18 کلا ول کردن 17 رو؟
-
پ.ن : بازیو دان کردم امروز موقع بازی کردن اون مودی که با یه تیم مث بارسا با بقیه بازی میکنی و دویژن بندی داره ( اسمشو یادم نیست ) نیمار هنوز تو بارسا بود و خبری از کوتی و دمبله نبود :/ یعنی کلا ول کردن فیفا 17 رو؟؟؟؟
نه فقط تو بخش journey ی بخش کوتاه دارهدوستان تو فیفا 18 مد فوتسال و فوتبال خیابانی داریم ؟
کلا حدود ۸۰۰ تا برده ۲۰۰ تا باخته! چه لذتی داره این مریض بازیا نمیفهممدي ال سي خريدني نه مجانيشایعه ای اومده ک مد جام جهانی ب صورت ی دی ال سی برای فیفا ۱۸ منتشر میشه
هیچ فرقی نکرده و نخواهد هم کردبا این اپدیت جدیده که بازی خیلی افتضاح شده!!! فقط سانتر از جناحین و گل![]()
با این اپدیت جدیده که بازی خیلی افتضاح شده!!! فقط سانتر از جناحین و گل![]()
با ماندژوکیچ جماعتی رو زخمی کردم با مسی! تو یه بازی سه تا ضربه سر گل زدمخوبه من راضی امبا ماندژوکیچ جماعتی رو زخمی کردم
![]()