Attachments
آخرین ویرایش:
ن من آخرین بار سیلور 1 شدم و ب خاطر قهرمانی دیو 2 گذاش برم برای ویکند لیگ بعدیبچه ها درسته که دیگه سیلور 2 هم کوالیفای میشه واسه ویکند لیگ هفته بعد؟
من یه جایی خوندم از این هفنه به این صورته یعنی اگه این هفته سیلور 2 هم بشی کوالیفای هستین من آخرین بار سیلور 1 شدم و ب خاطر قهرمانی دیو 2 گذاش برم برای ویکند لیگ بعدی
هفته ی قبل شدم و برای این هفته کوالیفای نشدم امروزم قهرمان دیو 2 شدممن یه جایی خوندم از این هفنه به این صورته یعنی اگه این هفته سیلور 2 هم بشی کوالیفای هستی
اگه کدیر میزنی کرکیشو بپیر خب ... الان بازیا ب جز آنلاینشون دیگه چیشون ارزش بازی داره ؟آقا بازی آف خورده شده ۲۷$، یه کد تخفیفم میندازیم تنگش
ارزش داره بخرمش ؟
فقطم اهل کریر و نهایتش بتل اسکوادم، کلا سمت PvP نمیرم چون میدونم ارزششو نداره![]()
اگه کدیر میزنی کرکیشو بپیر خب ... الان بازیا ب جز آنلاینشون دیگه چیشون ارزش بازی داره ؟
سلامدوستان در مجموع الان با توجه به آپدیت های جدید بین فیفا و pes کدوم برای خرید بیشتر توصیه میشه ؟ (( ps4 دارم ))
ممنون
ممنون اما باز باید هزینه دانلود از اینترنتم بدمسلام
دموی هر دو بازی به صورت رایگان تو استور موجوده
به نظر من دانلودشون کن
ببین با کدوم بیشتر حال میکنی
همونو بگیر
موفق باشی
با اينكه فيفا 18 بدترين فيفا با 15 هست ولي بازم بهتر از pes هستدوستان در مجموع الان با توجه به آپدیت های جدید بین فیفا و pes کدوم برای خرید بیشتر توصیه میشه ؟ (( ps4 دارم ))
ممنون
پسممنون اما باز باید هزینه دانلود از اینترنتم بدم
ترجیح میدم همینجا دو.ستان نظرشون رو بگن منم با عتماد به نظر دوستان همون رو بگیرم
ممنون اما باز باید هزینه دانلود از اینترنتم بدم
ترجیح میدم همینجا دو.ستان نظرشون رو بگن منم با عتماد به نظر دوستان همون رو بگیرم
حالا بازی میکنی مشکلاتشو با گوشت و پوس و خونت حس میکنیممنون دوستان خریدمش و راضیم بنظرم نسبت به فیفا 17 پیشرفت داشته
درسته انقلابی نبوده ولی من خوشم اومد