FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
بعد 1/5 گیگ آپدیت هنوز مشکل شماره ها و باگ اینوایت هستش
ممنون EA به خاطر این سخت کوشی

اینوایت که چیزیش نیست ....!!! :o:o

من راحت اینوایت میدم و همون دفعه اول ارسال میشه...خیلی کم شده که دفعه اول نرفته و دفعه دوم رفته برای طرف...

متاسفانه بعد از این آپدیت آخری:
گلرها خیلی افتضاح شدن زاویه بسته ب شکل خیلی مسخره ای گل میخورن پرش هاشون رو بعضی شوت افتضاحه
پاس ها رو اومده سخت ترش کنه تازه غیر طبیعی شد بازیکن روبروم هست توپ رو میده ی سمت دیگه
فقط نکته خوبش بازی با cpu سختتر شده برا منی ک کریر میرم خوبه

این اپدیت اخری واقعا برای کریر بازا خوب شد، من قبل اپدیت با بوکاجونیور به راحتی قهرمان لیگ و لیبرتادورس شدم، ولی بعد اپدیت الان تا هفته 20 در رتبه 6 هستم(د رحالت لجندری)
بازم دمشون گرم افلاین رو درست کردن

متاسفانه بعد از این آپدیت آخری:
گلرها خیلی افتضاح شدن زاویه بسته ب شکل خیلی مسخره ای گل میخورن پرش هاشون رو بعضی شوت افتضاحه
پاس ها رو اومده سخت ترش کنه تازه غیر طبیعی شد بازیکن روبروم هست توپ رو میده ی سمت دیگه
فقط نکته خوبش بازی با cpu سختتر شده برا منی ک کریر میرم خوبه
دوست من شما میتونین در اسلایدرها با اضافه کردن قدرت دروازه بانها و زیاد کردن شوت ارور این مشکلو حل کنی

• Like
Reactions: Siamak61
دوستان سلام؛ من بعد از اپديت جديد موقعى كه بازى شروع ميشه به شدت با افت فريم مواجه ميشم جورى كه بعضي وقتا صفحه ى تى وى تار ميشه كاملا و رنگ چمن هم توو قسمت پايين تى وى دچار مشكل رنگ بندى ميشه و دائما رنگ چمن تغيير ميكنه. بازى رو پاك كردم دوباره از نو ريختم اپديت كردم مشكلم حل نشد. چيكار بايد كرد؟! ضمنا فقط توو فيفا اين مشكل هست و بقيه ى بازيا كوچكترين مشكلى نداره!

سلام
آقا یکی کمک کنه من فیفا نصب کردم حتی آپدیت 1 و 2 رو هم نصب کردم
ولی زلاتان اصلا تو بازی نیست حتی تو لیست ذخیرها و ذخیره ذخیره هم نیست
یکی کمک کنه چکار کنم

سلام
آقا یکی کمک کنه من فیفا نصب کردم حتی آپدیت 1 و 2 رو هم نصب کردم
ولی زلاتان اصلا تو بازی نیست حتی تو لیست ذخیرها و ذخیره ذخیره هم نیست
یکی کمک کنه چکار کنم
تو منوی بازی برو تو قسمت edit teams و اپدیت اسکواد رو بزن

تو منوی بازی برو تو قسمت edit teams و اپدیت اسکواد رو بزن
دستت درد نکنه از راهنماییت ولی توی این قسمت آپدیت اسکواد نداره
یه دانلود آپدیت داره که من با کرک دارم بازی میکنم وصل نمیشه خب چکار کنم؟؟
عجیبه که اصلا نیست

دستت درد نکنه از راهنماییت ولی توی این قسمت آپدیت اسکواد نداره
یه دانلود آپدیت داره که من با کرک دارم بازی میکنم وصل نمیشه خب چکار کنم؟؟
عجیبه که اصلا نیست

کسی نیس که بدونه مشکل من چه جوری حل میشه ؟؟!!!!!!!!!!

دوستان سلام؛ من بعد از اپديت جديد موقعى كه بازى شروع ميشه به شدت با افت فريم مواجه ميشم جورى كه بعضي وقتا صفحه ى تى وى تار ميشه كاملا و رنگ چمن هم توو قسمت پايين تى وى دچار مشكل رنگ بندى ميشه و دائما رنگ چمن تغيير ميكنه. بازى رو پاك كردم دوباره از نو ريختم اپديت كردم مشكلم حل نشد. چيكار بايد كرد؟! ضمنا فقط توو فيفا اين مشكل هست و بقيه ى بازيا كوچكترين مشكلى نداره!
منم بعضی جاهای بازی افت فریم دارم بخصوص کنار دروازه ولی نه تا این حد.یه ریبیلد دیتابیس بزن کنسولو
تی وی رو چک کردی که سالمه یا نه؟

کسی نیس که بدونه مشکل من چه جوری حل میشه ؟؟!!!!!!!!!!
داداش با کرک که نمیشه ترکیب رو آنلاین اپدیت کرد
شما ببین مودینگ وی اپدیت داده یا نه
مودینگ وی از فیفا 17 بخاطر دیتای بازی دیگه ادیت رو گذاشت کنار ولی یه سری چیزاشو انجام میده که یکیش همین اسکاد هست.ببین زدن چیزی یا نه
فکر کنم برای کریر18 هم فیس توتی رو میتونی بذاری مربی.به هرحال چون رو pc داری و کرک شدست کارهای این گروهو دنبال کن

منم بعضی جاهای بازی افت فریم دارم بخصوص کنار دروازه ولی نه تا این حد.یه ریبیلد دیتابیس بزن کنسولو
تی وی رو چک کردی که سالمه یا نه؟
تی وی سالمه. کابل هم سالمه چون روی همین تی وی با همین کابل کال آف رو بدون مشکل بازی میکنم. فقط با فیفا این مشکل پیش اومده اونم دقیقا بعد از اپدیت. البته به قسمت ساپورت EA یه ایمیل کامل همراه با فیلم برداری از مشکل فرستادم ولی هنوز جوابی ندادن. حالا باید ببینم چی میشه!

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or