Attachments
آخرین ویرایش:
بعد 1/5 گیگ آپدیت هنوز مشکل شماره ها و باگ اینوایت هستش
ممنون EA به خاطر این سخت کوشی

دوست من شما میتونین در اسلایدرها با اضافه کردن قدرت دروازه بانها و زیاد کردن شوت ارور این مشکلو حل کنیمتاسفانه بعد از این آپدیت آخری:
گلرها خیلی افتضاح شدن زاویه بسته ب شکل خیلی مسخره ای گل میخورن پرش هاشون رو بعضی شوت افتضاحه
پاس ها رو اومده سخت ترش کنه تازه غیر طبیعی شد بازیکن روبروم هست توپ رو میده ی سمت دیگه
فقط نکته خوبش بازی با cpu سختتر شده برا منی ک کریر میرم خوبه
بله میدونم دوست عزیز، حرفم اینه چرا دروازبانها رو اینطوری خراب کرده تو این آپدیت؟؟؟؟؟؟!!!!!دوست من شما میتونین در اسلایدرها با اضافه کردن قدرت دروازه بانها و زیاد کردن شوت ارور این مشکلو حل کنی

موهای صلاح از اول کوتاه بود تو ۱۸!چرا موهای محمد صلاح رو کوتاه کردن الان داره با وستهم بازی میکنه بلنده موهاش قبل اپدیتم بلند بود![]()
تو منوی بازی برو تو قسمت edit teams و اپدیت اسکواد رو بزنسلام
آقا یکی کمک کنه من فیفا نصب کردم حتی آپدیت 1 و 2 رو هم نصب کردم
ولی زلاتان اصلا تو بازی نیست حتی تو لیست ذخیرها و ذخیره ذخیره هم نیست
یکی کمک کنه چکار کنم
دستت درد نکنه از راهنماییت ولی توی این قسمت آپدیت اسکواد ندارهتو منوی بازی برو تو قسمت edit teams و اپدیت اسکواد رو بزن
دستت درد نکنه از راهنماییت ولی توی این قسمت آپدیت اسکواد نداره
یه دانلود آپدیت داره که من با کرک دارم بازی میکنم وصل نمیشه خب چکار کنم؟؟
عجیبه که اصلا نیست
منم بعضی جاهای بازی افت فریم دارم بخصوص کنار دروازه ولی نه تا این حد.یه ریبیلد دیتابیس بزن کنسولودوستان سلام؛ من بعد از اپديت جديد موقعى كه بازى شروع ميشه به شدت با افت فريم مواجه ميشم جورى كه بعضي وقتا صفحه ى تى وى تار ميشه كاملا و رنگ چمن هم توو قسمت پايين تى وى دچار مشكل رنگ بندى ميشه و دائما رنگ چمن تغيير ميكنه. بازى رو پاك كردم دوباره از نو ريختم اپديت كردم مشكلم حل نشد. چيكار بايد كرد؟! ضمنا فقط توو فيفا اين مشكل هست و بقيه ى بازيا كوچكترين مشكلى نداره!
داداش با کرک که نمیشه ترکیب رو آنلاین اپدیت کردکسی نیس که بدونه مشکل من چه جوری حل میشه ؟؟!!!!!!!!!!
تی وی سالمه. کابل هم سالمه چون روی همین تی وی با همین کابل کال آف رو بدون مشکل بازی میکنم. فقط با فیفا این مشکل پیش اومده اونم دقیقا بعد از اپدیت. البته به قسمت ساپورت EA یه ایمیل کامل همراه با فیلم برداری از مشکل فرستادم ولی هنوز جوابی ندادن. حالا باید ببینم چی میشه!منم بعضی جاهای بازی افت فریم دارم بخصوص کنار دروازه ولی نه تا این حد.یه ریبیلد دیتابیس بزن کنسولو
تی وی رو چک کردی که سالمه یا نه؟