Attachments
آخرین ویرایش:
یکی دیگه از نکات مثبت بازی هوشمند شدن گلرا حین شروع بازیه

پس 4-4-2 لوزی جواب میده تو 18 ؟ تو 17 ک کناره هارو اتوبان میکردبستگی به high بودنشونه! strootman خیلی خوب برای من جواب داده! brozovic هم خیلی خوب کمک میکنه! ولی یکم گوش ها کمتر کمک میکنن! یعنی بیشتر به دفاع کمک میکنن! که همین حریف رو به حمله از وسط مجبور میکنه! و وسط هم 2 هافبک دفاعی هستن که کمک کنن
پس 4-4-2 لوزی جواب میده تو 18 ؟ تو 17 ک کناره هارو اتوبان میکرد
من 2-3 دست لوزی بازی کردم مشکلی ندیدم فک کردم مشکل از نوب بودنه اونا بوده
--------------
دوستان من از اون سایت 4pc-game اکانت ضمانت دائمی خریدم تو همون 3-4 ساعت اول بک خورد ... ساپورتشون افتضاحه . بنظرم از اونجا نخرید نمیگم کلک تو کارشون هست ولی خیلی افتضاح ان تو بحث ساپورت بعد از فروش
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم. می خوام ببینم کسی این اتفاق براش میوفته یا نه. من فقط سیزن بازی می کنم. می تونم بگم تو بیشتر بازیها بعد یه زمانی که از بازی میگذره یا اصن از همون اول بازی، الگوی خاصی نداره، رفتار بازیکنا، پاس دادنها، شوت ها همه چی عوض میشه. انگار یه دیلی توش میوفته. مثلا به عنوان نمونه وقتی به یه بازیکن پاس میدی، به جای اینکه سر جاش وایسه و توپا بگیره، هی میره عقب هی میره عقب، بدون اینکه من هیچ دکمه ای و بزنم. یا قدرت پاس ها یا جهتشون اونی نیست که من از طریق دسته بهش دستور میدم. خیلی چیز عجیبیه. تو سوییچ کردن بازیکنا هم خودش بد موقع یه دفعه عوض می کنه درصورتی که من بهش نگفتم یا حتی گفتم به یه بازیکن دیگه سوییچ کنه. کلا رفتار گیمپلی عوض میشه. احتمال میدادم که شاید بخاطر دستم باشه. یکی جدید گرفتم ولی اونم همینطوره. یه سرچ کردم، احتمال داره بخاطر اینترنت و دیلی باشه و یا input lag ی که وجود داره. در کل هنوز به نتیجه خاصی نرسیدم که این می تونه برا چی باشه ! اصلا لگ تو بازیها ندارم. یه دیلی جزیی هست که نمی دونم اون می تونه همچین تاثیری تو بازی بذاره یا نه.
سلامدوستان من یه مشکل عجیبی دارم. می خوام ببینم کسی این اتفاق براش میوفته یا نه. من فقط سیزن بازی می کنم. می تونم بگم تو بیشتر بازیها بعد یه زمانی که از بازی میگذره یا اصن از همون اول بازی، الگوی خاصی نداره، رفتار بازیکنا، پاس دادنها، شوت ها همه چی عوض میشه. انگار یه دیلی توش میوفته. مثلا به عنوان نمونه وقتی به یه بازیکن پاس میدی، به جای اینکه سر جاش وایسه و توپا بگیره، هی میره عقب هی میره عقب، بدون اینکه من هیچ دکمه ای و بزنم. یا قدرت پاس ها یا جهتشون اونی نیست که من از طریق دسته بهش دستور میدم. خیلی چیز عجیبیه. تو سوییچ کردن بازیکنا هم خودش بد موقع یه دفعه عوض می کنه درصورتی که من بهش نگفتم یا حتی گفتم به یه بازیکن دیگه سوییچ کنه. کلا رفتار گیمپلی عوض میشه. احتمال میدادم که شاید بخاطر دستم باشه. یکی جدید گرفتم ولی اونم همینطوره. یه سرچ کردم، احتمال داره بخاطر اینترنت و دیلی باشه و یا input lag ی که وجود داره. در کل هنوز به نتیجه خاصی نرسیدم که این می تونه برا چی باشه ! اصلا لگ تو بازیها ندارم. یه دیلی جزیی هست که نمی دونم اون می تونه همچین تاثیری تو بازی بذاره یا نه.
اگه واسه اینترنت و دیلی بود همیشه بود نه یه زمان خاص.احتمالا همون چیزیه که ما با دوستام بهش میگیم فشار بازی و به شدت مسخرس. این که بازی تصمیم میگیره هر زمانی کدوم تیم حمله کنه. وقتی فشار دست حریفت باشه بازیکنات کند میشن پاس اشتباه میدن تو عمق حرکت نمیکنن مهاجمات میرن پشت مدافع های حریف که پاس بخوای بدی بهشون نرسه پرس تیم حریف چند برابر زیاد میشه. راه حلی هم نداره فقط باید منتظر بشینی تموم بشه و دعا کنی هریف گل نزنهدوستان من یه مشکل عجیبی دارم. می خوام ببینم کسی این اتفاق براش میوفته یا نه. من فقط سیزن بازی می کنم. می تونم بگم تو بیشتر بازیها بعد یه زمانی که از بازی میگذره یا اصن از همون اول بازی، الگوی خاصی نداره، رفتار بازیکنا، پاس دادنها، شوت ها همه چی عوض میشه. انگار یه دیلی توش میوفته. مثلا به عنوان نمونه وقتی به یه بازیکن پاس میدی، به جای اینکه سر جاش وایسه و توپا بگیره، هی میره عقب هی میره عقب، بدون اینکه من هیچ دکمه ای و بزنم. یا قدرت پاس ها یا جهتشون اونی نیست که من از طریق دسته بهش دستور میدم. خیلی چیز عجیبیه. تو سوییچ کردن بازیکنا هم خودش بد موقع یه دفعه عوض می کنه درصورتی که من بهش نگفتم یا حتی گفتم به یه بازیکن دیگه سوییچ کنه. کلا رفتار گیمپلی عوض میشه. احتمال میدادم که شاید بخاطر دستم باشه. یکی جدید گرفتم ولی اونم همینطوره. یه سرچ کردم، احتمال داره بخاطر اینترنت و دیلی باشه و یا input lag ی که وجود داره. در کل هنوز به نتیجه خاصی نرسیدم که این می تونه برا چی باشه ! اصلا لگ تو بازیها ندارم. یه دیلی جزیی هست که نمی دونم اون می تونه همچین تاثیری تو بازی بذاره یا نه.
ما آفلاین زیاد با دوستام بازی میکنیم به نظرم قطعا مشکل از نت نیست چون اون جا هم این هست. یه جاهایی هیچ جوره نمیتونی بازی کنی فقط باید دفاع کنی و دعا کنی حریف گل نزنه. این که توپ رو بازی تصمیم بگیره دست کی باشه و کمکش کنه دستش بمونه به شدت مسخرس. پس نقش 2 تا بازیکن چیهسلام
برای منم زیاد پیش میاد این مورد
والاجواب منطقیش اینه که هر تفاوتی تو گیم پلی آنلاین با آفلاین وجود داره مربوط به نت یکی از طرفین هست
حالا نظریه های دیگه ای هم هست مثل هندیکاپ و توطعه ea جهانخوار و...
ولی من به بی کیفیت بودن اینترنت جمهوری اسلامی ایران یقین دارم!
دیگه حالا خودت کلاتو قاضی کن ببین مال چی میتونه باشه این جریان...
درسته handicap هست سعي كن انعطاف داشته باشي و تيم اصليت رو تغييري بديدوستان من یه مشکل عجیبی دارم. می خوام ببینم کسی این اتفاق براش میوفته یا نه. من فقط سیزن بازی می کنم. می تونم بگم تو بیشتر بازیها بعد یه زمانی که از بازی میگذره یا اصن از همون اول بازی، الگوی خاصی نداره، رفتار بازیکنا، پاس دادنها، شوت ها همه چی عوض میشه. انگار یه دیلی توش میوفته. مثلا به عنوان نمونه وقتی به یه بازیکن پاس میدی، به جای اینکه سر جاش وایسه و توپا بگیره، هی میره عقب هی میره عقب، بدون اینکه من هیچ دکمه ای و بزنم. یا قدرت پاس ها یا جهتشون اونی نیست که من از طریق دسته بهش دستور میدم. خیلی چیز عجیبیه. تو سوییچ کردن بازیکنا هم خودش بد موقع یه دفعه عوض می کنه درصورتی که من بهش نگفتم یا حتی گفتم به یه بازیکن دیگه سوییچ کنه. کلا رفتار گیمپلی عوض میشه. احتمال میدادم که شاید بخاطر دستم باشه. یکی جدید گرفتم ولی اونم همینطوره. یه سرچ کردم، احتمال داره بخاطر اینترنت و دیلی باشه و یا input lag ی که وجود داره. در کل هنوز به نتیجه خاصی نرسیدم که این می تونه برا چی باشه ! اصلا لگ تو بازیها ندارم. یه دیلی جزیی هست که نمی دونم اون می تونه همچین تاثیری تو بازی بذاره یا نه.
چون دوست عزیز شما بشین با یه کسی که خیلی ازت ضعیف تره بازی کن اصلا نمیتونه این تاثیری داشته باشه چون نمیاد که وقتی مشخص میشه که 2 نفر قدرت بازیشون نزدیک هم باشه.من به هنديكپ سر اين يوتيوبرا و اينا كه هر هفته تو صدتاي ويكند ليگن مشكوكم. چرا اينا اينجوري نميشن اخه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا منم یکم برام عجیبه قضیه اینایی که تو رده های بالا هستن. حالا من از التیمیت خبر ندارم چجوریه. ولی تو سیزن نفر اول لیدربورد آخرین بار که نگاه کردم 46 تا بازی بود که پشت سر هم برده بود. در حقیقت current unbeaten ش 46 بود. البته این یعنی اینکه می تونه این وسطا مساوی هم کرده باشه. ولی تو بازی فیفا اگه تو مساوی کنی current unbeaten ت میشه 0!!!!من به هنديكپ سر اين يوتيوبرا و اينا كه هر هفته تو صدتاي ويكند ليگن مشكوكم. چرا اينا اينجوري نميشن اخه!
Sent from my iPhone using Tapatalk