FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
با تمام احترامی که برای دوستان pes باز قائلم باید بگم شاید فیفا امسال ضعیف کرده باشه که خودم خیلی نسبت بهش انتقاد دارم ولی pes هیچوقت نمیتونه به پای فیفا برسه pes=سانتر گل شاید بخاطر تخصصی بودن فیفا که اونم امسال خرابش کرده برای دور همی pes بهتر باشه ولی کسیکه بخواد بازی و هیجان و جو واقعی فوتبالو تر رگاش حس کنه میره دنبال فیفا مخصوصا نسخه 17 به نظرم امسال ea نسخه فیفا 18 برای جذب pes بازا داده بیرون و فیفا فنا ناراحت کرده به هرحال بخوایم نخوایم نسخه 18 خراب کرده ولی بازم مثل همیشه فیفا خیلی سرتره پس باید ازش لذت برد
منم با تمام احترام به شما و هم نظران شما
ازتون میخوام لااقل نسخه پی سی رو (نسخه کنسولیش پیشکش) بدون هزینه شبانه دانلود کنین یه کمی بازی کنین بعد نظر بدین
ماها عادت کردیم راجع به هرچیزی بدون اینکه تجربه ش کرده باشیم نظر بدیم
با تمام ضعف هاش مخصوصا در بخش لایسنس، این دوتا دارن دوشادوش هم رقابت میکنن. از جوایز گیمزکامش بگیر تا متای نزدیکشون طی این چندسال.
بحث فروش هم که دلایل زیاد داره. از لایسنس کامل لیگ انگلیس و فروش فراتر از انتظارش در بریتانیا به همین دلیل بگیرین تا هزینه های سرسام آور تبلیغات و از همه مهمتر امریکایی بودن کمپانی سازنده ش
بنده اگر نظری میدم راجع به هر دو، چون هر دو رو دارم بازی میکنم بدون تجربه کردن فکت صادر نمیکنم

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

تغییراتشو لطفا بعد از آپدیت بگین بهمون

Sent from my SM-G930F using
Tapatalk

بعد اپدیت که رفتم بازی مث همیشه زده بود موضوع اپدیت رو که این رو نوشته بود
General stability improvement
معنیش یعنی بهبود تعادل بازی
حقیقتش بازی با اپدیت قبل تقریبا بالانس کامل شده بود به جز یسری موارد جزیی الانم که بازی میکنم حس میکنم یخورده بالانس تر شده مثلا سرعت حرکت توپ رو چمن نسبت به ضربه تو پاس ها یا مثلا بازم حس کردم دروازه بانا شاید یکم بهتر عکس العمل نشون میدن کلا بالانس تر بنظر میرسه ولی تفاوتش با قبل خیلی کمه و کسایی که ریز بینن متوجه میشن
بازی عالی و فوق العاده هست دارم ازش لذت میبرم برید نظراتمو نسبت به بازی قبل اون اپدیت بزرگ ببینید میبینین چقد تغییر کرده که دارم اینو میگم

ویرایش:اقا نه مث اینکه دروازه بانا بهتر شدن و به چشم میاد همین الان fabianski با اورال 80 چند تا رفلکس سوپر سیو داشت کف کردم ولی بازم شاید نقطه ضعفای خاصی رو بعضی حرکاتشون باشه ولی فعلا باگ خاصی تو رفلکساشون ندیدم

آخرین ویرایش:
بعد اپدیت که رفتم بازی مث همیشه زده بود موضوع اپدیت رو که این رو نوشته بود
General stability improvement
معنیش یعنی بهبود تعادل بازی
حقیقتش بازی با اپدیت قبل تقریبا بالانس کامل شده بود به جز یسری موارد جزیی الانم که بازی میکنم حس میکنم یخورده بالانس تر شده مثلا سرعت حرکت توپ رو چمن نسبت به ضربه تو پاس ها یا مثلا بازم حس کردم دروازه بانا شاید یکم بهتر عکس العمل نشون میدن کلا بالانس تر بنظر میرسه ولی تفاوتش با قبل خیلی کمه و کسایی که ریز بینن متوجه میشن
بازی عالی و فوق العاده هست دارم ازش لذت میبرم برید نظراتمو نسبت به بازی قبل اون اپدیت بزرگ ببینید میبینین چقد تغییر کرده که دارم اینو میگم

ویرایش:اقا نه مث اینکه دروازه بانا بهتر شدن و به چشم میاد همین الان fabianski با اورال 80 چند تا رفلکس سوپر سیو داشت کف کردم ولی بازم شاید نقطه ضعفای خاصی رو بعضی حرکاتشون باشه ولی فعلا باگ خاصی تو رفلکساشون ندیدم

خدمتتون که عرض کردم بازی با آپدیت لذت بخش میشه ، این آپدیت جدید که هنوز نیومده برای ps4 ولی در حال حاضر چیزی که برای من خیلی لذت بخشه آزادی عمل بازیکنا هست مخصوصا تو فاز هجومی و مخصوصا پست شماره ۹ .

به شدت شخمی بود بازی حقیقتا از نظر گیم پلی. نظرمو هم گفته بودم که زورم اومد حتی شریکی خریدم. اما واقعا کلا عوض شد گیم پلی با آپدیت. مهم ترینش واسه من این پاسا مسخره پینگ پونگی بود که مثل آب خوردن همه کار میشد باش کرد و از فیفا بعید بود واقعا . شانس اوردیم درست شد

فقط یکی از کاربرا گفته بود فیس کوارشما آپدیت شده که نشده من چک کردم

• Like
Reactions: alexamir
باوجود آپدیت کماکان گیم پلی بازی مشکل داره. کمی ویدئوهای لایو یوتیوب رو ببینید حداقل

اینجین دیگه ای امکانش نیست استفاده کنن جز فراسبایت؟

یعنی لعنت به فراسبایت تو یه بازی از 5 تا گلی که تو التیمیت خوردم 3 تاشو پشت 18 زدن بگوویچ هم نه نگفت
یعنی لعنت به EA
باگه جدیدی هم کشف شده داور 2 دیقه وقت اضافه میگیره (2 دیقه بازی) اندازه 2 دیقه واقعی طول میکشه

سلام و درود بر همگی
همینکه پیس فن ها و بی طرفان عزیز قبل از آپدیت بسیار خوشحال بودند و بعد از آپدیت به شدت ناراحت و سرخورده گشتند! بنده حقیر مجاب شدم که فیفای جدید را هر چند با مبلغی گزاف تهیه کرده و یکسال دیگر را با آن عزیز سر کنم.
باشد که همکیشان من نیز چنین کنند...

وسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته ;):D

یعنی لعنت به فراسبایت تو یه بازی از 5 تا گلی که تو التیمیت خوردم 3 تاشو پشت 18 زدن بگوویچ هم نه نگفت
یعنی لعنت به EA
باگه جدیدی هم کشف شده داور 2 دیقه وقت اضافه میگیره (2 دیقه بازی) اندازه 2 دیقه واقعی طول میکشه
دقیقااااا
بازی رو دو یک جلو بودم
توی اسکواد بتل چون تیمم اورالش ۸۱ بود درجه سختی رو روی پروفشنال گذاشتم توی رنک گلد ۲
وقت اضافه ها که بماند همه دو دقیقه س اصن ندیدم یک یا سه دقیقه بگیره
خلاصه داشتم میبردم که انقدددد سوت نزددد که من یه حمله کردم سی پی یوو سه تا کرنر زد رو کرنر اخرم گل زد...میخواسم دسته رو بشکونم
دروغ نگم یه دقیقه و خورده ای این وقت اضافه طول کشید
حالا دیگه به هندیکپ مجدد یقین پیدا کردم

منم با تمام احترام به شما و هم نظران شما
ازتون میخوام لااقل نسخه پی سی رو (نسخه کنسولیش پیشکش) بدون هزینه شبانه دانلود کنین یه کمی بازی کنین بعد نظر بدین
ماها عادت کردیم راجع به هرچیزی بدون اینکه تجربه ش کرده باشیم نظر بدیم
با تمام ضعف هاش مخصوصا در بخش لایسنس، این دوتا دارن دوشادوش هم رقابت میکنن. از جوایز گیمزکامش بگیر تا متای نزدیکشون طی این چندسال.
بحث فروش هم که دلایل زیاد داره. از لایسنس کامل لیگ انگلیس و فروش فراتر از انتظارش در بریتانیا به همین دلیل بگیرین تا هزینه های سرسام آور تبلیغات و از همه مهمتر امریکایی بودن کمپانی سازنده ش
بنده اگر نظری میدم راجع به هر دو، چون هر دو رو دارم بازی میکنم بدون تجربه کردن فکت صادر نمیکنم

من تا چیزیا به شخصه خودم تجربه نکنم نظر نمیدم بالای 10 دست با دوستم که pes بازه بازی کردم جفتمون رئال کافی بود فقط سانتر کنی از پتالتی احتمال گل شدنش بیشتره دیگه از بخش انلاینش که myclub چیزی نگم بهتره نمیتونستی یک بازیکنا حتی به اسم بخری باید کلی خصوصیات بخری که گزینه هارو محدود کنی وقتی امکانات myclub با التیمیت مقایسه کنی خندت میگیره

البته اینجور راحتم نیستش سانتر کنی گل بزنی.شاید برای ده سال پیش اینجورباشه والا تو پی اس 18 که ده تا سانت کنی یکیش گل نمیشه نمیدونی چجوری میگین سانتر و گل.البته اگه تجربش کنین بنظرم خیلی بهتره چون به هیچ وجه نمیتونین اینجوری راحت گل بزنین بخصوص درجه سختی لجند
بخش لجند یا بازی با cpu نمیدونم ولی انلاین با کنسول دوستم بازی کردم زیاد جالب نبود یبازی 4 5 شد یبازی 3 7 گلاهم اکثرا سانتر بود بخش my club هم جذابیت خاصی نداشت فیفا امسال پس رفت داشته مثل سال 2015 ولی بازم بنظرم pes خیلی کار داره تا بتونه کیفیتی مثل فیفا ارائه کنه

سلام و درود بر همگی
همینکه پیس فن ها و بی طرفان عزیز قبل از آپدیت بسیار خوشحال بودند و بعد از آپدیت به شدت ناراحت و سرخورده گشتند! بنده حقیر مجاب شدم که فیفای جدید را هر چند با مبلغی گزاف تهیه کرده و یکسال دیگر را با آن عزیز سر کنم.
باشد که همکیشان من نیز چنین کنند...

وسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته ;):D

زشته این نوع پست ها!

از اون زشت تر بحث vs با pes ! ببینم رو پلیر آی دی و فیزیک و گیم پلی و گرافیک فنی و بصری هم میتونی فیفا رو با pes مقایسه کنید!

برای ماهایی که جفتش رو بازی میکنیم حداقل این نوع حرفا قشنگ نیست .

یکم منطقی باشید . تخریب کردن یه بازی دیگه برای بهتر جلوه دادن و لاپوشونی معایب یه بازی دیگه اصلا قشنگ نیست .

کلا امسال آفلاین بازی می کنم. با توجه به گیم پلی نابود شده آنلاین قابل تحمل نیست فقط آخر هفته با دوستان دور هم پرو کلاب یا دوستانه میرم. از User Scoreهايی هم که به بازی داده شده تو سایت Metacritic معلومه که مردم خیلی از فیفای امسال ناراضی هستن. متاسفانه یه عده تعصبی نظر میدن ولی حقیقت اینه که بازی رو به آرکید شدن رفته و بعد از فیفا 15 این نسخه برام غیر قابل تحمله. کلا به عنوان کسی که بالای یه دهه هست فیفا میزنه از فیفا 15 به بعد بازی نسبت به سری های قبل تو بخش گیم پلی افت کرده.

پ.ن: پیشنهاد میدم نظرات مردمی رو تو سایت Metacritic بخونید.

زشته این نوع پست ها!

از اون زشت تر بحث vs با pes ! ببینم رو پلیر آی دی و فیزیک و گیم پلی و گرافیک فنی و بصری هم میتونی فیفا رو با pes مقایسه کنید!

برای ماهایی که جفتش رو بازی میکنیم حداقل این نوع حرفا قشنگ نیست .

یکم منطقی باشید . تخریب کردن یه بازی دیگه برای بهتر جلوه دادن و لاپوشونی معایب یه بازی دیگه اصلا قشنگ نیست .
حرف دهن ما نذار وجدانا
من نه مقایسه کردم و نه تخریب
فقط از روی رفتار برخی از دوستان یه چیزایی دستگیرم شد
همین...!

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or