Attachments
آخرین ویرایش:
به جرات بازی تو زمینه دفاع هیچ باگی نداره
بله کلا این باگ که گلرها از زاویه بسته گل میخورن از نسخه 15 تا حالا هست اما بازی رو با یه کس بازی کنید شما یا اون منچستر وردارید من که خودم با فامیلمون بازی میکردم هر چی میزدم ده خیا عکس العمل های فضایی انجام میداد کلافه کرده بود منو اما وقتی بهش گل میزدی دیگه راحت تر گل میخورد نمیدونم این مشکل چی بود بله بوفون هم یکی دیگه از گلرهای فضایی فیفا 17 بود در کل گلرها بیش از حد تو فیفا 17 اغراق شده بودن امدن یه دست به سر روشون بکشن که این باگ گلرها تو فیفا 18 یقه بازی رو گرفتات
اتفاقا دخیا جزو بدترین گلرای 17 بود از زاویه بسته گلایی میخورد که اگه یک جفت کفش جاش بود توپ بهش میخورد بر میگشت نقطه قوت دخیا تو واقعیت شوتای از راه دوره ولی تو 17 بدترین گلارو از راه دور میخورد تک به تکم که اصلا حرفشا نزنم بهتره اشکما در اورد دخیا گفتم حتما الکی دارم بهش گیر میدم شاید همه گلرا اینطورین رفتم لوریس95 گرفتم یک ابر گلر وحشتناک بود واقعا اغراق امیز روش کار شده بود گل راه دور که کم میخورد تک به تکم بخاطر سرعت فک کنم 77 که داشت سریع فضارا تنگ میکرد توپا دفع میکرد به نظر من تو 17 اگه گلرای تاپ بخوهیم در نظر بگیریم اوبلاک هندناویچ دخیا جزو بدترینا بودند بوفون لوریس نویر بهترین بودند هر وقت میدیدم گلر حریفم دخیاست با مسی و هازارد پشت محوطه میبستمش به شوت از هر 5 تا 3 تاش گل میشد یادش بخیر قشنگ ترین گلارو تو فیفا 17 به دخیا زدم و وقتی گلرم بود قشنگترین گلارو خوردم![]()
نه اصلا اما نت ریدمان این مملکت رو کامل حس کردیمبچه های که رو پرو میزنن،افت فریمی حس نکردین حالا تو هر صحنه ایی باشه یا کم باشه...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
بچه های که رو پرو میزنن،افت فریمی حس نکردین حالا تو هر صحنه ایی باشه یا کم باشه...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
دوستان با این سیستم رو چه کیفیتی میتونم بازی کنم؟؟
cpu;core i7-6700HQ
ram;16gb ddr4
graphics;gtx950m 4gb gddr5
فیس ها چی؟
کاسمیرو
اسنسیو
کوواچیچ
وازکز
تو اپدیت گویا فقط فیس کورشما بازیکن پرتغال و زلاتان فیکس شدهنه متاسفانه این آپدیت شامل تغییر تو فیس های بازیکن های رئال نشده !
کلا EA Sport تو اپدیت ها تا حالا فیس اپ کرده بعیده تو این چند سال من کم دیدم اپدیت ها شامل فیس بشن وگرنه کاسمیرو مثلا ۳ ساله فیس ندارهنه متاسفانه این آپدیت شامل تغییر تو فیس های بازیکن های رئال نشده !
مشکل بازی فیس ها نیست مشکل بازی مشکلات گلر شوت ها بود که الان خوب شده تقریبا اما بهترم میشه به شک کسایی که خیلی دنبال فیس اینا هستن کلی پچ غیر رسمی هست که چهره ها درست کردن از جمله اسنسیو که تو هر پست یه نفر اسمشو میاره به همراه کاسمیرو