Attachments
آخرین ویرایش:

بازی که 3 -0 هم عقب باشی نیمه دومم باشی هنوز میشه با راحتی بازیون به برد تبدیل کرد فقط کافیه گل نخوری 
برا ایکس باکس آپدیت داده 1.5 گیگ به زودی برا PS4 هم منتشر میشه و دیگه اونوقته که چهره ی اصلی فیفا رو می بینیم.حالم از همه گلرهای این بازی بهم میخوره
اههه این چیه آخه، 30 تا شوت زدن تو بازی گلر فقط 4 تا سیو کرده، هیچی نمیگره، زاویه موافق ، زاویه مخالف فرقی نداره هرجا باشه
اگه یه آمار از بازیهام بزارم خندتون میگیره، همش 5-5، 6-7 -6-6بازی که 3 -0 هم عقب باشی نیمه دومم باشی هنوز میشه با راحتی بازیون به برد تبدیل کرد فقط کافیه گل نخوری
![]()
لینک خبر گیم اسپات؟؟؟ ؟برا ایکس باکس آپدیت داده 1.5 گیگ به زودی برا PS4 هم منتشر میشه و دیگه اونوقته که چهره ی اصلی فیفا رو می بینیم.
گیم اسپات خیلی تعریف کرده بود در مورد آپدیت و خلاصه گفته بازی بعد آپدیت خیلی خیلی بهتر میشه.
این چیزا به هسته گیم پلی برمیگرده بعید میدونم با صدتا اپدیت حل شه، باس بکوبن بسازنمن روی وان بازی میکنم والا بعد اپدیت هیچ تغییر خاصی حس نکردم همچنان شوت ها اورپاور هستن ! دروازبان ها هم مث قبل روی تک به تک ها خوب عمل میکنن ولی روی شوت ها فقط نگاه میکنن
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
به عنوان تعویضی استفاده کنآقا من 2تا بازیکن بهم داده ولی نه میتونم استفادش کنم نه میتونم بفروشمشباید چیکارش کنم؟
View attachment 80183 View attachment 80184
به نظرم چه امسال چه پارسال نوير و كورتوا از همه بهترن. دخيا زاويه بسته ها مشكل داشت.نه نگران اين موضوع كه همه رئال برميدارن نباش، چون تازه شروع كردي سيزن رو ٩٩ درصد نوبن و صرفا با ديدن اين كه اورال كدوم تيم بالاتره يا كدوم تيم مسي يا رونالدو داره تيم ورميدارن نه تاكتيكي نه پلني.. مثل سال پيش هر چي ديويژن بياد پايين با تيماي متفاوت ديگه برخورد ميكني و تازه قشنگ ميشه، من خودم به شخصه يسري از تيماي فيفاي امسال يا سال پيش رو با سه تا رئال و بارسا هم عوض نميكنم :دي
دله هم امسال روون شده و بخاطر اسكيلش خيلي بهتر از سال پيشه
اگه شكت بين ايناس كه حتما علي!
ولي بنظرم يكم كوين رو بذار jesus رو بذار cam، خداس براي اون پست
اقا اين حرفا كه ميگي درست باشه من اصن بازي نميكنم تا اپديت لعنتي بياد واسه كنسول! بازي ديوونم كرده با مشكلاتش
دخيا فوق العادس، تو 17 هم سيو هايي داشت كه هيچ گلري به پاش نميرسه، اكثر پرو پليراي التيميت هم به عنوان دروازه بان اولشيون ازش استفاده ميكنن تازه با وجود كلي ايكون و .. احتمالا اومد نداشته برات :دي
-- راسي من نميدونم چرا اكثر بچه هاي التيميت باز اينجان بيشتر تا تاپيك خودش، چون اكثرا اينجان بازم كسي كوين خواست به قيمت خيلي مناسب و خيلي پايين تر از سايتا هس، با روشايي كه خطر بن هم وجود نداشته باشه..
به عنوان تعویضی استفاده کنآقا من 2تا بازیکن بهم داده ولی نه میتونم استفادش کنم نه میتونم بفروشمشباید چیکارش کنم؟
من 100 150 بازی تو التیمیت ازش استفاده کردم گلای فضایی میخورد تو واقعیت دخیا خیلی محبوبه برام اصلا برا همین بود که تو تیم التیمت ازش استفاده کردم ولی تو فیفا 17 واقعا افتضاح روش کار شده بود کساییکه میگن دخیا خوبه برن از لوریس94 یا نویر 98 استفاده کنن اونوقت میفهمن من چی میگماتفاقا بر عکس یونایتد از حمله تا درولزبان باگ خالص بود
سانه رو بزار نیمکت نیمه دوم سوپرساب بیار تو سانچز رو هم نگردار چند ماه دیگه sbc میاد میتونی اونجا استفاده کنی!آقا من 2تا بازیکن بهم داده ولی نه میتونم استفادش کنم نه میتونم بفروشمشباید چیکارش کنم؟
درود دوستان یه سوال داشتم؟ من هنوز بازیو تهیه نکردم ولی شنیدم به دلیل لایسنس بارسا توسط کونامی نیوکمپ تو فیفا 18 نیست!!! این برای منی که بارسایی هستم خیلی عذاب اوره.. دوستانی که بازی میکنن میتونن از وضعیت لایسنس بارسا تو فیفا 18 و فیس ها توضیح بدن.. چون من نود درصد بازی هام با بارساست اگه اینطور باشه همین پولو بدم حداقل PES 2018 بگیرم هر چند اولویتم فیفا هست!!
اره دخیا الان بدون شک بهترین دروازه بان جهانه نمیدونم واقعا چرا همه میگن نویر بهترینه واقعا دخیا تو چند سال یه سطح از نویر بالاتر اومده حداقل 92 حقشه هر کی فوتبال حالیش باشه میفهمه دخیا از نویر بهتره ولی تو فیفا ضعیف تر از حتی کورتوا میسازنش
امسال بوفون تو فیفا18 واقعا محشره تستش کنید
برای سیزن خوبه ولی بهترین به نظرم اون یاشین باشه بعدشم ون در سار البته قسمت لجندا فعلا وحشتناکه یک squad battle بازی کردم طرف گلرش یاشین بود لعنتی مگه گل میخورد 20 تا شوت در چارچوب داشتم فقط تونستم دوتا گل بهش بزنم