Attachments
آخرین ویرایش:
دخئا تو فیفا17 یه ایراد خیلی بزرگی که داشت دفع کردنش بود! توپو همیشه یه جوری دفع میکرد که میفتاد جلو پای حریف! حدود 200بازی باهاش انجام دادم کلی گل سره این موضوع خوردم تا آخر سر کورتوا رو خریدم که به نظرم بهترین دروازه بان بین کارتای عادی بود. امسالم بین دروازه بانای برتر جلوی نویر بازی کردم که عالی بوده.
سانه رو بزار نیمکت نیمه دوم سوپرساب بیار تو سانچز رو هم نگردار چند ماه دیگه sbc میاد میتونی اونجا استفاده کنی!
فقط از تو MYClub اونم از طریق سرچ کردنشون میتونم بیارمشون 
اپديت اومد واس PS4...
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسکوادت رو پاک کن یه جدید بساز.اصلا نمیزاره بیارمش تو Active Squadفقط از تو MYClub اونم از طریق سرچ کردنشون میتونم بیارمشون
![]()
فیس ها چی؟خب این آپدیت بازی رو کوبید یجورایی از نو ساخت
اولین و بهترین اتفاقی که همه منتظرش بودیم این بود که شر پاس های سرعتی و پینگ پونگی رو از سرمون کم کرد
حالا دیگه پاسکاری های کوتاه و سریع باید خیلی رو حساب باشه وگرنه خیلی ساده لو میره
دروازه بان ها تو دو سه صحنه ای که فعلا تست کردم رو شوت از راه دور اشتباهی نداشتن
خط دفاعی حریف رو ارسال ها بهتر کار میکنن اما همچنان ارسال ها بسیار خطرناکن و فکر میکنم برای خیلی ها انتخاب اول برای گل زدن باقی میمونن
خط دفاع خیلی بهتر شده
دیگه مثل بوق صبر نمیکنن گل خوردنتون رو تماشا کنن اللخصوص آپشن Teammate Contain به شدت بهتر از قبل کار میکنه و میتونید روش تو لحظات خطرناک ۱۸ قدم حساب باز کنید
کلیت بازی خیلی به فوتبال واقعی نزدیک تر شده و سرعت بازی پایین اومده در نتیجه تا حدی ساده تر هم شده.
مال منم اينطوريهدوستان کسی مشکلی با Online Friendly نداره واقعا؟ ندیدم کسی اینجا بگه ولی نمیشه اینوایت داد، همین بری توی اینوایت بک میخوره
مشکل از نتِ ماست یا بازیه؟