FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
دخئا تو فیفا17 یه ایراد خیلی بزرگی که داشت دفع کردنش بود! توپو همیشه یه جوری دفع میکرد که میفتاد جلو پای حریف! حدود 200بازی باهاش انجام دادم کلی گل سره این موضوع خوردم تا آخر سر کورتوا رو خریدم که به نظرم بهترین دروازه بان بین کارتای عادی بود. امسالم بین دروازه بانای برتر جلوی نویر بازی کردم که عالی بوده.

سانه رو بزار نیمکت نیمه دوم سوپرساب بیار تو سانچز رو هم نگردار چند ماه دیگه sbc میاد میتونی اونجا استفاده کنی!

اصلا نمیزاره بیارمش تو Active Squad :| فقط از تو MYClub اونم از طریق سرچ کردنشون میتونم بیارمشون :(

خب این آپدیت بازی رو کوبید یجورایی از نو ساخت

اولین و بهترین اتفاقی که همه منتظرش بودیم این بود که شر پاس های سرعتی و پینگ پونگی رو از سرمون کم کرد
حالا دیگه پاسکاری های کوتاه و سریع باید خیلی رو حساب باشه وگرنه خیلی ساده لو میره

دروازه بان ها تو دو سه صحنه ای که فعلا تست کردم رو شوت از راه دور اشتباهی نداشتن

خط دفاعی حریف رو ارسال ها بهتر کار میکنن اما همچنان ارسال ها بسیار خطرناکن و فکر میکنم برای خیلی ها انتخاب اول برای گل زدن باقی میمونن

خط دفاع خیلی بهتر شده
دیگه مثل بوق صبر نمیکنن گل خوردنتون رو تماشا کنن اللخصوص آپشن Teammate Contain به شدت بهتر از قبل کار میکنه و میتونید روش تو لحظات خطرناک ۱۸ قدم حساب باز کنید

کلیت بازی خیلی به فوتبال واقعی نزدیک تر شده و سرعت بازی پایین اومده در نتیجه تا حدی ساده تر هم شده.

خب این آپدیت بازی رو کوبید یجورایی از نو ساخت

اولین و بهترین اتفاقی که همه منتظرش بودیم این بود که شر پاس های سرعتی و پینگ پونگی رو از سرمون کم کرد
حالا دیگه پاسکاری های کوتاه و سریع باید خیلی رو حساب باشه وگرنه خیلی ساده لو میره

دروازه بان ها تو دو سه صحنه ای که فعلا تست کردم رو شوت از راه دور اشتباهی نداشتن

خط دفاعی حریف رو ارسال ها بهتر کار میکنن اما همچنان ارسال ها بسیار خطرناکن و فکر میکنم برای خیلی ها انتخاب اول برای گل زدن باقی میمونن

خط دفاع خیلی بهتر شده
دیگه مثل بوق صبر نمیکنن گل خوردنتون رو تماشا کنن اللخصوص آپشن Teammate Contain به شدت بهتر از قبل کار میکنه و میتونید روش تو لحظات خطرناک ۱۸ قدم حساب باز کنید

کلیت بازی خیلی به فوتبال واقعی نزدیک تر شده و سرعت بازی پایین اومده در نتیجه تا حدی ساده تر هم شده.
فیس ها چی؟
کاسمیرو
اسنسیو
کوواچیچ
وازکز

پدرمون در اومد امروز فیفا رو بگیریم :D
واسه وان کل جمهوری توپ خونه ولیعصرو پیاده گشت و گذار کردیم 1 نفرم نداشت .. طرف میگفت واسه ps4 نمیتونیم پیدا کنیم بعد تو واسه وان میخوای . چقدر این وان مظلومه در کشور ما :D
به زور واسه PS4 پیدا کردیم .. بنا به دلایلی فیفا فعلا ناموجوده تقریبا و قیمت فضایی میباشد :D

دوستان کسی مشکلی با Online Friendly نداره واقعا؟ ندیدم کسی اینجا بگه ولی نمیشه اینوایت داد، همین بری توی اینوایت بک میخوره

مشکل از نتِ ماست یا بازیه؟

به جرات بازی تو زمینه دفاع هیچ باگی نداره هر چی سعی کردم یه باگ خاص پیدا کنم تو قسمت دفاع نتونستم اگر اشتباه از خودم بود گل میخوردم حتی از 17 هم بیشتر دارم از بازی لذت میبرم خدا کنه اپدیت های بعد دیگه غر غر یه مشت نوب باعث نشه گیم پلی رو ارکد کنن و ففط دروازه بانا رو اوکی تر کنن دیگه هیچی نمیخوام
هر کی از دفاع ناله کرد مطمعنا ایراد از دفاع خودشه رو دفاعتون کار کنین ببینین موقع بازیای حساس چقد کیف میکنین وقتی حریفتونو تو حمله خفه میکنین

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or