Attachments
آخرین ویرایش:
1 ساعت کمتر میشهمیدونم جاش اینجا نیست. ولی بی زحمت یک نفرشسته رفته اموزش انتقال دیتای فیفا 18 رو بنویسه. یا برا پیام خصوصی کنه. کنسولم ps4 pro هست و یک لپتاپ دارم با یه مودم tplink یه دونه هم tdlte ایراسل دارم. ممنونم. فقط چقدر طول میکشه نصبش؟
از جای مطمئن باید بخریدوستان ی سوال دارم:
من از ی کانال که پارسال فیفا 17 رو ظرفیت 2 خریدم پرسیدم که چرا دیگه ظرفیتی کار نمیکنی میگه که این اکانتهای طرفیتی رو با گیفت کارت دزدی میخرن یعنی میان حساب افراد رو خالی میکنن و باهاش گیفت کارت میخرن!
درسته؟
اومده بودم همين سوال رو بپرسم كسي ميدونه بي زحمت حواب بده مزاياي ايكون اديسن شامل همه ظرفيت ها ميشه؟من یه ظرفیت 2 ( پیش خرید ) گرفتم ، مزایای پیش خرید مثه جامبو پک و کیت ها رو دارم یا ماله ظرفیت 3 هستش این مزایا ؟
نسخه ادیشن نوشته fifa 18 ronaldo edition یا icon بسته به خرید هر کدومشون اگه تو بخش دانلود فقط فیفا 18 خالی هست نسخه استاندارد هستشاکانت رو برام فرستادن. حالا یه سوال. از کجا بفهمم این نسخه رونالدو ادیشن هست. و بعد از نصب میتونم بازی کنم؟! تو پرچز که میرم فقط فیفا 18 برای دانلود هست. یوقت نسخه استاندارد نباشه که تا جمعه مجبور شم وایسم
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
تا اونجا که من اطلاع دارم و قوانین گذشته اگه هنوز باشه فقط اکانتی که بازی خریداری شده روش مزایا رو دریافت میکنه ( پک و...)اومده بودم همين سوال رو بپرسم كسي ميدونه بي زحمت حواب بده مزاياي ايكون اديسن شامل همه ظرفيت ها ميشه؟
ميشه ظرفيت يك روبا اكانت خودت بازي كني ؟
نه همچین چیزی ک ربطی نداره. کنار بازی و لوگوش تو صفحه اصلی خود بازی رو میزنه همیشه. کسی راه حل دیگه نداره؟؟ باید وایسم دانلود شه تا بفهمم ینی؟نسخه ادیشن نوشته fifa 18 ronaldo edition یا icon بسته به خرید هر کدومشون اگه تو بخش دانلود فقط فیفا 18 خالی هست نسخه استاندارد هستش
خب چه کاریهمیدونم جاش اینجا نیست. ولی بی زحمت یک نفرشسته رفته اموزش انتقال دیتای فیفا 18 رو بنویسه. یا برا پیام خصوصی کنه. کنسولم ps4 pro هست و یک لپتاپ دارم با یه مودم tplink یه دونه هم tdlte ایراسل دارم. ممنونم. فقط چقدر طول میکشه نصبش؟
خب شما میگی خودت با پسر خاله ت. من کسیو نمیشناسم تو شبکه پی اس ان. اکس باکس رفیق زیاد دارم تو پلی استیشن کسی ندارم مورد اعتماد باشه.خب چه کاریه
شما با یه نفر از همینجا شریکی میخریدین. یکیتون توی اکانتش بازی رو خریداری میکرد، نفر دوم هم اکانت رو وارد کنسول خودش میکرد و پرایمری میزد.
اینجوری هر دو نفر راحت با اکانت خودشون بازی میکنن.
از همون اولین سال تا الان من دارم همین کار رو با پسر خالم و دوستام انجام میدم خرجش هم همینقدر میشه!