FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
جاش اینجا نیس این حرف اما اگه میدونی کجا ها از الان پیش فروش رو شروع کردن واسم خصوصی کنی لطفا
اگه هم فعلا جایی نیس بعد ها واسم بفرستی چون میخوام از قبل سفارش بدم
ممنون
من جای و نمیشناسم چون خیلی وقت فیزیکی نخریدم
فیزیکی هم میخرم فقط دسته دو

خوبی فیفا اینه که ظرفیت3ش رو هم میشه سوییچ یوزر زد و تو اکانت اصلی خودت بازی کنی
این مسعله رو شما خودت امتحان کردی؟ رو کدوم فیفا امتحان کردی؟ رو 17 که دوستان میگفتن نمیشه؟
میشه توضیح بدی چجوری؟

• Like
Reactions: mehrdad_1992
این مسعله رو شما خودت امتحان کردی؟ رو کدوم فیفا امتحان کردی؟ رو 17 که دوستان میگفتن نمیشه؟
میشه توضیح بدی چجوری؟
آره.هم خودم امتحان کردم هم دوستام هم سایر عزیزان این تاپیک
بازی رو داخل اکانتی که خریدی اجرا کن بعد سوییچ یوزر بزن رو اکانت خودت و بازی کن.همین

برادر مطمعن هستي كه ميشه سوييچ كرد رو يوزر اصلي؟؟؟
بگو خب چه كنيم من ظرفيت سه پيش خريد كردم
منتظر پاسخت هستم...
اول ميري توي اون اكانت استارت ميزني وقتي به منوي اصلي كه حضرت رونالدو (ع) رسيدي switch user ميزني

خداوکیلی تریلرا رو نگاه کنین. بعد نشون یکی بدین بگین این به نظرت فیفا چنده؟ مطمئنا میگه فیفا ۱۷ه. لامصب هیچ تغییری توش ایجاد نشده. فقط رنگ موی مسی تیره تر شده و چهارتا انیمیشن و اسکوربورد اضافه شده که بعد از ۵ دست بازی کردن همه skip میکنن. اصلا انگار نه انگار داری باژی فیفا ۱۸ میبینی.

خداوکیلی تریلرا رو نگاه کنین. بعد نشون یکی بدین بگین این به نظرت فیفا چنده؟ مطمئنا میگه فیفا ۱۷ه. لامصب هیچ تغییری توش ایجاد نشده. فقط رنگ موی مسی تیره تر شده و چهارتا انیمیشن و اسکوربورد اضافه شده که بعد از ۵ دست بازی کردن همه skip میکنن. اصلا انگار نه انگار داری باژی فیفا ۱۸ میبینی.
اجازه بدین دمو بیاد بعد نظر بدیم.
گیم پلی قرار نیست متحول بشه که. اونور پس هم گیم پلیش تغییری نکرده هر جفتشون رو محتوا تغییر کردن

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or