Attachments
آخرین ویرایش:
100% ميسازن شك نكندیروز یه ویدیو از فیس های جدید اومد که خبری از اسنسیو و کاسمیرو نبود ! باید منتظر موند و دید آیا اینا واقعا بیخیال این دوتا مهره کلیدی رئال شدن ؟؟؟؟

چون تا جایی که میدونم بخوایی تو حسابت روز اول پوینت باشه باید تو نسخه قبلی بخری بزاری باشه تا اینکه نسخه بعد روز اول وقتی web app باز شه داشته باشیاتفاقا گیم پلی PES تغییرات زیادی رو به خودش دیده ، اگه دمو رو تست نکردید به حجم حدود 4 گیگ دانلود کنید و تست کنید بعد تصمیم بگیرید که امسال فیفا رو ادامه بدید یا برید سراغ PESاجازه بدین دمو بیاد بعد نظر بدیم.
گیم پلی قرار نیست متحول بشه که. اونور پس هم گیم پلیش تغییری نکرده هر جفتشون رو محتوا تغییر کردن
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ما که یه تستی زدیم چیز شاخی تو گیم پلی ندیدیم که مارو مجاب کنه فیفا رو ترک کنیم (با اینکه 4ساله فیفا میزنم و قبلش pesی بودم)اتفاقا گیم پلی PES تغییرات زیادی رو به خودش دیده ، اگه دمو رو تست نکردید به حجم حدود 4 گیگ دانلود کنید و تست کنید بعد تصمیم بگیرید که امسال فیفا رو ادامه بدید یا برید سراغ PES
اكانت رو با psn كارد شارج ميكني يوزر pass و سوال امنيتي ميدي ب دوستت فيفا point برات ميخرهراهی داره بشه پوینت التیمیت خرید از سایت ea ؟! پارسالم این مشکلو داشتم چون تا جایی که میدونم بخوایی تو حسابت روز اول پوینت باشه باید تو نسخه قبلی بخری بزاری باشه تا اینکه نسخه بعد روز اول وقتی web app باز شه داشته باشی
متاسفانه بازم فراموش کردم و بازی هم رد کردم ..
اگه راهی داره یکی بگه چطور بخریم
چون اصل پک باز کردن همون قبل اینه که بازی ریلیز شه
جمعه سياهشاید برای این سوال زود باشه اما باس برنامه ریزی کرد
دوستان با تجربه بگن که زودترین موقعی که معمولا تخفیف می خوره کی هست ؟
16 و 17 را چک کردم ؛ توی ژانویه و فوریه تخفیف خیلی خوبی خورده بودن . همیشه تو بهار اینجوری تخفیف می خورن یا اتفاقی بوده ؟
طراحی کیت تو بازی هست ولی فکر کنم فقط برای بخش پرو کلاب باشهعکسای منوی کریر درومده. به نظر نمیاد طراحی کیت توش باشه. حیف واقعا یکی از مهم ترین چیزایی که من میخوام همینه. کاش لاقل کیتای قدیمی تیم ها رو بیشتر میذاشتن و قابل استفاده میشد تو کریر.
آره پروکلاب رو میدونم.طراحی کیت تو بازی هست ولی فکر کنم فقط برای بخش پرو کلاب باشه