FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
دیروز یه ویدیو از فیس های جدید اومد که خبری از اسنسیو و کاسمیرو نبود ! باید منتظر موند و دید آیا اینا واقعا بیخیال این دوتا مهره کلیدی رئال شدن ؟؟؟؟

• Like
Reactions: ehsas1
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
دیروز یه ویدیو از فیس های جدید اومد که خبری از اسنسیو و کاسمیرو نبود ! باید منتظر موند و دید آیا اینا واقعا بیخیال این دوتا مهره کلیدی رئال شدن ؟؟؟؟
100% ميسازن شك نكن
من اين فيس ها رو ديدم نميدونم درسته يا نه
فيس Eric Bailly كه عاليه اورالش هم ٨٤ شده انگار
حتي اگه كسي تو فوت ١٧ اينو نداشتش الان ديگه حتما ميخره قيمتش هم خيلي بالا ميشه
نيم رخ ژيرو هم كه خود واقعيته
من خودم پارسال ناينگولان رو به خاطر فيسش نميخريدم الان ديگه فوق العادست با اورال ٨٦ :x
منتظر فيس بلوتي و مرتنز و اوبلاك هستم كه بايد ساخته بشه

آخرین ویرایش:
امروز دموی بازی NBA live 18 بازی کردم،آخرین باری که دموش بازی کرده بودم نسخه 16 بود،بازی تو این دوسال بشدت پیشرفت کرده تو همه چی،از نورپردازی واقع گرایانه تر بگیر تا انیمیشن های فوق العاده روون ولی هنوز با رقیب فاصله داره،ea اگه ی رقیب قدرتمندی داشت صدرصد پیشرفت بازیش خیلی بیشتر از اینا بود،باز خداروشکر چندسال کونامی به خودش اومده و داره پیشرفت میکنه،این خیلی خوبه...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

راهی داره بشه پوینت التیمیت خرید از سایت ea ؟! پارسالم این مشکلو داشتم :| چون تا جایی که میدونم بخوایی تو حسابت روز اول پوینت باشه باید تو نسخه قبلی بخری بزاری باشه تا اینکه نسخه بعد روز اول وقتی web app باز شه داشته باشی
متاسفانه بازم فراموش کردم و بازی هم رد کردم ..
اگه راهی داره یکی بگه چطور بخریم
چون اصل پک باز کردن همون قبل اینه که بازی ریلیز شه

خب لیست رسمی استادیوم ها اومد و متاسفانه سیگنال ایدونا پارک ورزشگاه اختصاصی دورتموند تو بازی نیست! بجاش استاب هاب سنتر ورزشگاه تیم درپیت ال ای گلکسی از لیگ اشغالی ام ال اس تو بازیه! واقعا خاک بر سر EA که اول نیوکمپ بعد هم ورزشگاه دورتموند رو از دست داد.....شدن مثل کال اف دیوتی فقط تا جایی که میشه شیره بازی رو میکشن که پول دربیارن! با اون مود مسخره و مضحک التیمت رسما تر زدن به بازی

• Like
Reactions: M@SOUD64
اجازه بدین دمو بیاد بعد نظر بدیم.
گیم پلی قرار نیست متحول بشه که. اونور پس هم گیم پلیش تغییری نکرده هر جفتشون رو محتوا تغییر کردن

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
اتفاقا گیم پلی PES تغییرات زیادی رو به خودش دیده ، اگه دمو رو تست نکردید به حجم حدود 4 گیگ دانلود کنید و تست کنید بعد تصمیم بگیرید که امسال فیفا رو ادامه بدید یا برید سراغ PES

شاید برای این سوال زود باشه اما باس برنامه ریزی کرد :D
دوستان با تجربه بگن که زودترین موقعی که معمولا تخفیف می خوره کی هست ؟
16 و 17 را چک کردم ؛ توی ژانویه و فوریه تخفیف خیلی خوبی خورده بودن . همیشه تو بهار اینجوری تخفیف می خورن یا اتفاقی بوده ؟

اتفاقا گیم پلی PES تغییرات زیادی رو به خودش دیده ، اگه دمو رو تست نکردید به حجم حدود 4 گیگ دانلود کنید و تست کنید بعد تصمیم بگیرید که امسال فیفا رو ادامه بدید یا برید سراغ PES
ما که یه تستی زدیم چیز شاخی تو گیم پلی ندیدیم که مارو مجاب کنه فیفا رو ترک کنیم (با اینکه 4ساله فیفا میزنم و قبلش pesی بودم)
ولی انصافا گرافیک و نورپردازی و انیمیشن خیلی بهتری نسبت به فیفا داشت وگرنه در باقی موارد عین همون قبله.سبکی توپ و حرکات رباتی بازیکنا،دروازبان داغون،دفاع بی مغز.جالبه توپ جلوشونه حرکتی نمیزنن تا وقتی نری تو پاشون
در کل اون بازی در سطح خودش خیلی پیشرفت داشته اما به نظر من به پای فیفا نمیرسه هنوز

راهی داره بشه پوینت التیمیت خرید از سایت ea ؟! پارسالم این مشکلو داشتم چون تا جایی که میدونم بخوایی تو حسابت روز اول پوینت باشه باید تو نسخه قبلی بخری بزاری باشه تا اینکه نسخه بعد روز اول وقتی web app باز شه داشته باشی
متاسفانه بازم فراموش کردم و بازی هم رد کردم ..
اگه راهی داره یکی بگه چطور بخریم
چون اصل پک باز کردن همون قبل اینه که بازی ریلیز شه
اكانت رو با psn كارد شارج ميكني يوزر pass و سوال امنيتي ميدي ب دوستت فيفا point برات ميخره

• Like
Reactions: aslirezahddd
شاید برای این سوال زود باشه اما باس برنامه ریزی کرد
دوستان با تجربه بگن که زودترین موقعی که معمولا تخفیف می خوره کی هست ؟
16 و 17 را چک کردم ؛ توی ژانویه و فوریه تخفیف خیلی خوبی خورده بودن . همیشه تو بهار اینجوری تخفیف می خورن یا اتفاقی بوده ؟
جمعه سياه

عکسای منوی کریر درومده. به نظر نمیاد طراحی کیت توش باشه. حیف واقعا یکی از مهم ترین چیزایی که من میخوام همینه. کاش لاقل کیتای قدیمی تیم ها رو بیشتر میذاشتن و قابل استفاده میشد تو کریر.

عکسای منوی کریر درومده. به نظر نمیاد طراحی کیت توش باشه. حیف واقعا یکی از مهم ترین چیزایی که من میخوام همینه. کاش لاقل کیتای قدیمی تیم ها رو بیشتر میذاشتن و قابل استفاده میشد تو کریر.
طراحی کیت تو بازی هست ولی فکر کنم فقط برای بخش پرو کلاب باشه

• Like
Reactions: Hodor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or