Attachments
آخرین ویرایش:
داداش بزار ما نوجووناي ١٤ ساله فيفا پوينت بخريمپس فنها خواهشن اجازه بدن ما در ندانستن بمونیم و بازی خیلی پر ضعف فیفارو بازی کنیم که کل دنیا دارن بازیش میکنن که البته اونا نمیفهمن شما میفهمی!
الان پچهای جدید پس در راهه برن دانلود کنن عقب نمونن.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

پسرم خودتو به مظلومیت نزن دوستان پس باز ریختن اینجا وگرنه کسی به پس کاری نداره کلا هیچ فیفا بازی خطری احساس نمیکنه تخریب کنه! تاپیک پس رو ببین یه دونه فیفا فنم توش نیست! خطری احساس نکردیم وگرنه مثل شما میریختیم اونجا.عزیزانم شما میگید کسی که طرفدار Pes هست اینجا نیاد ولی خواهشا طوری حرف نزنید که نیاز به پاسخگویی باشه تایپیک کل کل که نیست
هر کی با یه فوتبالی حال میکنه دیگه
با این اداها به کجا میخوای برسی؟ من نمیدونم این همه تعصب که به پس دارین بخاطرش حاضرین هر دروغی بگیو نقش بازی کنی چیه؟ بزرگ شیندر ضمن دوستان استادیوم مخصوص دورتموند امساال پرررر..
حالا جالبیش اینجاس که همیشه میگن لایسنس تیم ها و ورزشگاه ها چیز مهمی نیستو به چشم نمیاد بعد واسه یه استادیوم خودشونو جر میدنبا این اداها به کجا میخوای برسی؟ من نمیدونم این همه تعصب که به پس دارین بخاطرش حاضرین هر دروغی بگیو نقش بازی کنی چیه؟ بزرگ شین
الانم شروع کردی تعصب بده و جوابمو ندین هرچی دوس دارین بازی کنین
تا این حد امسال بعضی هواداران فیفا رو درمونده ندیدمپسرم خودتو به مظلومیت نزن دوستان پس باز ریختن اینجا وگرنه کسی به پس کاری نداره کلا هیچ فیفا بازی خطری احساس نمیکنه تخریب کنه! تاپیک پس رو ببین یه دونه فیفا فنم توش نیست! خطری احساس نکردیم وگرنه مثل شما میریختیم اونجا.
اشکاتم پاک کن پسر
کی گفته مهم نیست که اگر نبود و دو تا تیم حق لایسنس داشتند الان دو تا فوتبال عالی داشتیمحالا جالبیش اینجاس که همیشه میگن لایسنس تیم ها و ورزشگاه ها چیز مهمی نیستو به چشم نمیاد بعد واسه یه استادیوم خودشونو جر میدن![]()
خندیدن افراد سطح پایین منو اصلا ناراحت نمیکنه...بخندین
تا این حد امسال بعضی هواداران فیفا رو درمونده ندیدم
اخه پسر ... حرف من مگه کری بود که اینجوری جواب دادی
همین حرف ها رو میزنی که تو گروههای تلگرامی باعث خنده بقیه میشی همه میگن ولش کن سنش کمه حتما
کی گفته مهم نیست که اگر نبود و دو تا تیم حق لایسنس داشتند الان دو تا فوتبال عالی داشتیم