FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
یه چنتا انیمیشن عالی از پس ببینید تا بحث ختم به خیر بشه:
mqdefault.jpg

images

1u82.jpg
واقعا دلیل این همه بالا پایین پریدن پس فنارو نمیدونم! خب سکته میزنید نکنید این کارو!
این کاراتون همرو مطمئن میکنه فیفا امسال اینقدر بهتر از پس بوده ریخته شدین تخریب کنید!
در مورد لایسنس و خراب شدن تجربتون بگم حرفتون اگه گیمرای پس فن زیاد بود درست بود اما پس فروش خیلی خیلی کمی داره و تقریبا هرچی گیمر درست حسابیه فیفا فنه!
در مورد گیم پلی! مگه غیر اینه که باید گیم پلی به یه فوتبال واقعی نزدیک باشه؟
همین بسه که هرچی فوتبالیسته فیفا فنه! اونا هم نمیفهمن؟من فقط یه اوزیل دیدم پس میزنه اونم بخاطره تبلیغاته! مسی و رونالدو که خیلی راجب فیفا گفتن و بازی کردناشونو دیدیم! مسابقاتی هم که فیفا برگذار کرده تو یوتیوب پره!

پس فنها خواهشن اجازه بدن ما در ندانستن بمونیم و بازی خیلی پر ضعف فیفارو بازی کنیم که کل دنیا دارن بازیش میکنن که البته اونا نمیفهمن شما میفهمی!
الان پچهای جدید پس در راهه برن دانلود کنن عقب نمونن.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

پس فنها خواهشن اجازه بدن ما در ندانستن بمونیم و بازی خیلی پر ضعف فیفارو بازی کنیم که کل دنیا دارن بازیش میکنن که البته اونا نمیفهمن شما میفهمی!
الان پچهای جدید پس در راهه برن دانلود کنن عقب نمونن.

داداش بزار ما نوجووناي ١٤ ساله فيفا پوينت بخريم:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

بنظرمن باید ادم منطقی باشه والا باگ سانتر از فیفا16 کلا تموم شد که هیچ اصلا برای سانتر کردن و گل زدن هم کلی باید خیلی خوش شانس باشی گلرها عقاب شدن هر سانتری میشه مثه عقاب میان میگیرن اینکه فیفا باگ سانتر داره درست نیست
مسئله بعدی درست شدن فیس ناینگالان هست یکی از بهترین هافبکهای فیفا و بهترین هافبک سری آ یادمه این فیس جدیدش رو یکی از ادمینهای تلگرامی گذاشته بود بعد زیرش نوشته بود بخاطر درست نبودن فیسش هیچوقت نمیخریدمش که با این جمله نوب بودن خودشو رسونده بود اخه ناینگالان نباشه توی تیم سری آ ؟

سلام علیکم
تو کل کهکشان راه شیری (به غیر از آدام بتی و شرکا)فقط همین هف هش نفرن که با این صلابت معتقدند pes درمجموع بهتر از فیفاست!!!
خوشبختانه یا متاسفانه خیلی هم فعالن تو بازیسنتر:D
فقط کاشکی
این اعتقادشون رو واسه خودشون و دوستانشون و هم سلیقه هاشون نگه میداشتن و سعی نمیکردن بقیه رو هم به زور با خودشون هم عقیده و هم سلیقه کنن!!!
والا به خدا اینجوری زندگی هم واسه خودشون و هم بقیه زیباتر و قابل تحمل تر میشد...

حالا اگه گوش کردن...!:-@

آخرین ویرایش:
اطرافم گیمر فوتبالی زیاد دارم.از هر 2بازی
به جرات میتونم بگم هرکی از pes اومده سمت فیفا نه تنها رضایت تمام رو داره بلکه به خودش لعنت میده که چرا زودتر فیفا بازی نکرده.هرکی نمونه خواست بیاد شهرمون تا رو در رو کنم با طرف :grinning:
و اما حالت برعکس.هر فیفایی رفته سمت Pes به 1ساعت نکشیده و پشیمون شده برگشته فیفای خودشو بازی کرده و لذتشم برده
نمیگم همه اینطورن ولی مشت نمونه خرواره و تعدادی که میگم 4-5 نفر نیستن و بلکه بالای 30-20 نفری هستن که درگیر این 2تا بازی بودن
خودمم از اون دست کسانی هستم که از pes اومدم سمت فیفا و نهایت رضایت رو دارم.دلایلشم هرکی خواست میگم.
یادمه که تو فروم .... بودیم یه فن Pesی بود که سر این قضیه با من کل کل میکرد که ea شرکت ملعونیه چون قفل دنوو گذاشته رو بازی اما کونامی شرکت مردم داریه که ازینجور قفل ها استفاده نمیکنه تا بازی زودتر کرک بشه و گیمرا بازی کنن.فن معروفی هم هست ایشون که این حرفو زده.سوای خاااار تحلیل ایشون باید بگم که کونامی امسال از قفل دنوو استفاده میکنه رو pc .دوس دارم برم قیافشو ببینم بعد این قضیه که چی داره بگه
اون دوستانی که از فیزیک بازی داخل Pes صحبت میکنن و فیفا بازهارو به بی سوادی در بحث فیزیک متهم میکنن بیان بگن چرا توپ عین بادکنک میمونه و نه وزن توپ نه حرکتش و نه وزن بازیکنارو نمیشه حس کرد.حرکات بازیکنا هم روون نیست و عین چوب خشک حرکت میکنن
فیفا در زمینه فیس،نورپردازی،رنگ چمن(حداقل تو نسخه 17) ،انیمیشن و قضاوت داوری،راحت بودن لجندری و تکراری بودن کریر(تو نسخه جدید بنظرم حرکت کاربردی شاخی نزدن) مشکل داره و غیرقابل انکاره.ایرادهای بازی رو باید گفت ولی اینقد ریزه کاری و مودهای متنوعی داره که ادمو برای یه سال سرگرم میکنه
حالا تو بیا اینجا بگو من 60دلار نمیدم ولی بدون با این نخریدنت ea ورشکست میشه و به هدفت میرسی و ضربه بزرگی هم به پیکر ما فیفا بازها میزنی

عزیزانم شما میگید کسی که طرفدار Pes هست اینجا نیاد ولی خواهشا طوری حرف نزنید که نیاز به پاسخگویی باشه تایپیک کل کل که نیست
هر کی با یه فوتبالی حال میکنه دیگه
پسرم خودتو به مظلومیت نزن دوستان پس باز ریختن اینجا وگرنه کسی به پس کاری نداره کلا هیچ فیفا بازی خطری احساس نمیکنه تخریب کنه! تاپیک پس رو ببین یه دونه فیفا فنم توش نیست! خطری احساس نکردیم وگرنه مثل شما میریختیم اونجا.
اشکاتم پاک کن پسر

خخخخخخخخخخ وااای مردم از خنده.. من قشنگ مییشینم میخونم و ی سر میخندم.

انگار دوتا شرکتن دارن با هم دعوا میکنن هههههه

چرااینقد تعصبی سره ی بازی بابا بگیر هرکدوم خوبه بگیر بازی کن تعصبت چیه سره بازی.. این تعصبایی که بعضیا دارن که خودشونم میدونن این تعصبو سره عمشون ندارن

بابا جان بازیه اینو بگیر یکیو بازی کن فردا حوس کردی برو اون یکیو چرا تعصب سره یه بازی

من که از این خوشم میاد دلیل نمیشه بهترین بازیه و تمام. من میگم بهترین بازیه برا من تو هم نظر خودتو داری
یکی با بستنی شکلاتی حال میکنه یکی با بستنی توتی. دیگه دعوای بی جا چیه
الانم هرکی میاد جواب منو هرجور بده من اصلا ریپلی نمیکنم بزار با خودش درگیر باشه

• Like
Reactions: اروند 2520
در ضمن دوستان استادیوم مخصوص دورتموند امساال پرررر..
با این اداها به کجا میخوای برسی؟ من نمیدونم این همه تعصب که به پس دارین بخاطرش حاضرین هر دروغی بگیو نقش بازی کنی چیه؟ بزرگ شین
الانم شروع کردی تعصب بده و جوابمو ندین هرچی دوس دارین بازی کنین

با این اداها به کجا میخوای برسی؟ من نمیدونم این همه تعصب که به پس دارین بخاطرش حاضرین هر دروغی بگیو نقش بازی کنی چیه؟ بزرگ شین
الانم شروع کردی تعصب بده و جوابمو ندین هرچی دوس دارین بازی کنین

حالا جالبیش اینجاس که همیشه میگن لایسنس تیم ها و ورزشگاه ها چیز مهمی نیستو به چشم نمیاد بعد واسه یه استادیوم خودشونو جر میدن :D:D

پسرم خودتو به مظلومیت نزن دوستان پس باز ریختن اینجا وگرنه کسی به پس کاری نداره کلا هیچ فیفا بازی خطری احساس نمیکنه تخریب کنه! تاپیک پس رو ببین یه دونه فیفا فنم توش نیست! خطری احساس نکردیم وگرنه مثل شما میریختیم اونجا.
اشکاتم پاک کن پسر

تا این حد امسال بعضی هواداران فیفا رو درمونده ندیدم
اخه پسر ... حرف من مگه کری بود که اینجوری جواب دادی
همین حرف ها رو میزنی که تو گروههای تلگرامی باعث خنده بقیه میشی همه میگن ولش کن سنش کمه حتما
حالا جالبیش اینجاس که همیشه میگن لایسنس تیم ها و ورزشگاه ها چیز مهمی نیستو به چشم نمیاد بعد واسه یه استادیوم خودشونو جر میدن :D:D
کی گفته مهم نیست که اگر نبود و دو تا تیم حق لایسنس داشتند الان دو تا فوتبال عالی داشتیم

تا این حد امسال بعضی هواداران فیفا رو درمونده ندیدم
اخه پسر ... حرف من مگه کری بود که اینجوری جواب دادی
همین حرف ها رو میزنی که تو گروههای تلگرامی باعث خنده بقیه میشی همه میگن ولش کن سنش کمه حتما

کی گفته مهم نیست که اگر نبود و دو تا تیم حق لایسنس داشتند الان دو تا فوتبال عالی داشتیم
خندیدن افراد سطح پایین منو اصلا ناراحت نمیکنه...بخندین
در ضمن همون خبر که گفتین پرر هم شابعه بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or