FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
سلام
فیفا 17 نقص هایی داشت ولی در کل راضی کننده بود
بعد از تغییراتی که در 17 نسبت به 3 نسخه قبلی ایجاد شد
طبیعتا نمیشه منتظر تغییرات آنچنانی بود از بازی!
یه سری ایرادات و کمبود ها رو رفع کنن
فیفا 18 هم میتونه نسخه قابل قبولی باشه
ولی خب اگر بخاد تفاوتش با 17 فقط عکس بازیکن و نوشته روی کاور باشه قطعا ارزش 60 دلار رو نخواهد داشت!
باید تا اومدن دمو منتظر موند...
با دیدن چند تا کلیپ و عکس نمیشه نظر قطعی داد...

• Like
Reactions: ehsas1 and db07
سلام
فیفا 17 نقص هایی داشت ولی در کل راضی کننده بود
بعد از تغییراتی که در 17 نسبت به 3 نسخه قبلی ایجاد شد
طبیعتا نمیشه منتظر تغییرات آنچنانی بود از بازی!
یه سری ایرادات و کمبود ها رو رفع کنن
فیفا 18 هم میتونه نسخه قابل قبولی باشه
ولی خب اگر بخاد تفاوتش با 17 فقط عکس بازیکن و نوشته روی کاور باشه قطعا ارزش 60 دلار رو نخواهد داشت!
باید تا اومدن دمو منتظر موند...
با دیدن چند تا کلیپ و عکس نمیشه نظر قطعی داد...
فیفا چون تو هر نسخه تغییرات ریزی میده و آنچنان فرقی نمیکنه هیچ وقت ارزش 60$ رو نداشته تمامه این تغییرات حکم آپدیت و داره برا بازیای دیگه به نظر من 20$ هم زیادشه
EA باید بازی رو با قیمت 30$ بفروشه و هر سال بروزرسانی مثه DLC بیاد 15-20$ مثه DLC بفروشه و واقعا 60 تا دادن به این بازی به خاطر دو جین تغییر و 4 تا عکس بازیک عوض کردن و چن نوع دریبل و تغییرات فصل نقل و انتقالات زیاده
یا این که آدم واسه BLACK FRIDAY بگیره
و همیشه هم گفتم این شرکت با سیاستای کثیفش زده رو دست ACTIVSION

پارسال که دیگه کلا موتور رو عوض کردن و اون همه تبلیغات وحشتناک باز بازی شبیه 16 بود ! فقط گرافیک عوض شده بود و شاید مقدار خیلی کمی هیکل بازیکن ها (اونم نه در حدی که قابل قبول باشه)
سالای دیگه هم هرسال به خاطر یه تغییر کوچیک 600 جور تبلیغ میکردن تو تریلر ... بازم آخرش بازی میکردی میدیدی همون قبلیه فقط اسلایدرها یه کم کم و زیاد شده !!
دیگه امسال که حتی خود تریلرم سمبل کردن :| دیگه ببین چی بوده ... رسما آپدیت فیفا 17 عه احتمالا

از دو تریلر فعلا این رو برداشت کردم که گرافیک نود درصد همون نسخه 17 هست ولیباید شاهد بهبود گیم پلی باشیم روالی که معمولا همیشه شرکت اون رو دنبال کرده یعنی بهبود گرافیک قابل ملاحطه هر سه یا چهار سال یکبار و نسخه های بعد اون هم برای برطرف کردن نقص های نسخه قبلش بوده انقلابی ترین نسخه از نطر من تا کنون نسخه 12 بود با توجه به پست قبلم در چند صفحه قبلم انتطارانم رو گفتم ...چیزی که یکم تو دوقم میزنه فضای تیره بازی هست همونجور که دوستمون گفت تو 16 نورپردازی بهتر بود حداقل برای من ...
من که فک کنم گرافیک شاید مقدار کمی بهبود داشته باشه مخصوصا چمن و تکسچر صورت بازیکن ها
و طبق معمول با انیمیشن های جدید و روان تر شدن فیزیک و گیم پلی بازی و طبیعی تر بودن اون نسبت به قبل روبرو هستیم
هنوز فاصله هست با شبیه ساز فک بر انداز در نسل 9 با گرافیک 4 گیگابایت و رندرکردن 4 گیگ و رم 16 میشه به اون گرافیک و انیمیشن های خیلی طبیعی دست پیدا کرد ...
در هر صورت من منتطر نسخه جدید هستم و با وجود اینکه فن فیفا هستم امسال pes رو هم البته بصورت کرکی بازی میکنم چون اون بازی هم طبق شنیده ها پیشرفت قابل ملاحطه ای داشته اما بازی که خواهم خربد بی شک فیفا هستش

منم تریلر بازی رو دیدم نظر خودمو بگم اول
فیفا همه چیزش عالیه تنها ایراد بزرگش تو انیمیشنهای حرکتی بازیکنهاست
هنوز هم احساس میکنم همه تقریبا یه نوع میدون
این مشکل و بتونه حل کنه قطعا میخرمش

یوروگیمر فیفا ۱۸ رو بازی کرده یه مطلب گذاشته بود که چندتا نکتش اینا بود:

جزئیات گرافیکی بازی بهبود داشته مثل صورت بازیکن ها اما تحول عظیمی نبوده.
انیمیشن های تماشاگران تغییرات زیادی داشته و واکنش های بیشتری نسبت به جریان بازی نشون میدن. حتی خوشحالی بعد از گل همراه تماشاگران اضافه شده.
اتصال انیمیشن های حرکت بازیکن ها بهتر شده و روانتر به نظر می رسه.
حرکت بازیکن ها سنگین تر شده و اصتحکاک بیشتری با زمین هنگام حرکت دارن.
توپ سنگینتر شده و به نظر رسیده که زود تر از سرعت توپ کاسته می شه.
انیمیشن های دویدن بیشترین تغییر رو. داشتن. فرق بین sprinting و jogging به خوبی حس می شه.
برای ۶ استیل بدنی مختلف (قد بلند یا کوتاه، ترکه ای یا عضلانی و...) انیمیشن های متفاوتی در نظر گرفتن.
برای تعدادی از بازیکن ها که استیل حرکتی منحصر به. فردی دارن به طور کامل motion capture انجام گرفته. ( رونالدو، استرلینگ)
حرکات انفجاری تو فضا ها با توجه به نوع بازی بازیکن هایی مثل مسی و رونالدو اضافه شده.
دکمه های سانترهای مختلف دچار تغییر شده. با R1 سانتر زمینی و با L1 می شه سانتر با ارتغاع زیاد انجام داد.
نوع جدیدی از تکل اضافه شده.
می توان هنگام نشان دادن صحنه های آهسته بدون pause کردن بازیکن ها رو به سرعت تعویض کرد.

یوروگیمر فیفا ۱۸ رو بازی کرده یه مطلب گذاشته بود که چندتا نکتش اینا بود:

جزئیات گرافیکی بازی بهبود داشته مثل صورت بازیکن ها اما تحول عظیمی نبوده.
انیمیشن های تماشاگران تغییرات زیادی داشته و واکنش های بیشتری نسبت به جریان بازی نشون میدن. حتی خوشحالی بعد از گل همراه تماشاگران اضافه شده.
اتصال انیمیشن های حرکت بازیکن ها بهتر شده و روانتر به نظر می رسه.
حرکت بازیکن ها سنگین تر شده و اصتحکاک بیشتری با زمین هنگام حرکت دارن.
توپ سنگینتر شده و به نظر رسیده که زود تر از سرعت توپ کاسته می شه.
انیمیشن های دویدن بیشترین تغییر رو. داشتن. فرق بین sprinting و jogging به خوبی حس می شه.
برای ۶ استیل بدنی مختلف (قد بلند یا کوتاه، ترکه ای یا عضلانی و...) انیمیشن های متفاوتی در نظر گرفتن.
برای تعدادی از بازیکن ها که استیل حرکتی منحصر به. فردی دارن به طور کامل motion capture انجام گرفته. ( رونالدو، استرلینگ)
حرکات انفجاری تو فضا ها با توجه به نوع بازی بازیکن هایی مثل مسی و رونالدو اضافه شده.
دکمه های سانترهای مختلف دچار تغییر شده. با R1 سانتر زمینی و با L1 می شه سانتر با ارتغاع زیاد انجام داد.
نوع جدیدی از تکل اضافه شده.
می توان هنگام نشان دادن صحنه های آهسته بدون pause کردن بازیکن ها رو به سرعت تعویض کرد.
گیم پلی و وزن توپ و اینا واسه یه هفته اوله... با آپدیت خرابش میکنن تقریبا.

من یه ویدیو 30 تاینه ای از گیم پلی دیدم به نظر خیلی خوب میاد و بازی سنگین تر حس میشه
ولی بازم قول میدم به فیس ها دست نزدن
هنوز واسه Carrasco فیس نساختن امیدوارم اضافه کنن...
دیگه بازیکن از این مهم تر. از بهترین وینگرهای لالیگاست

گیم پلی و وزن توپ و اینا واسه یه هفته اوله... با آپدیت خرابش میکنن تقریبا.

باید دید. امیدوارم که این کار رو نکنن. با توجه به اینکه سال پیش از گیم پلی فیفا که از رئالیسم دور شده بود انتفاد کردن شاید امسال واقعا به سمت شبیه سازی برن.

مهم ترین تغییرات واسه امسال مربوط به انیمیشن هاست ولی معلومه بازی الان نسبت به نسخه های سال های قبل تو این مقطع ناقص تره واسه همون اطلاعات هم کمتره.
تا فردا هم ۴ آیکان جدید معرفی میشن وای چی میشه رونالدینیو یا زیدان باشن.
جالبه کسایی دارن میگن بازی ۶۰ دلار نمیرزه که ۶۰ دلار میدن با white FC و blue London بازی کنن :)) ۶۰ دلار که هیچی من می‌خوام نسخه ۱۰۰ دلاریشو بگیرم که ۳ روز زودتر بازی رو شروع کنم.
تاپیک پس ۱۸ هم داریم فکر کنم نیازی نیست شعار های پس رو اینجا منتشر کنید.
تیم های دمو هم مشخص شده.
ed0f5864d471da50d1e42bc5f97c9aff.jpg

استادیوم ها خیلی خوب شده بودن تو این گیم پلی های اف اسکرین، بخصوص الیانز ارنا بایرن مونیخ که خیلی جالب شده بود و واقعا اتمسفرش شبیه واقعیت شده بود.

جز این مورد دیگه کوچکترین تغییر خاصی ندیدم.

اگر فیفا از نظر این علامه های ایرانی گیم 60 دلار ارزش نداره با این حساب کونامی پس رو باید کنار بازیهای پازلی رایگان تو لایو و پی اس ان مجانی عرضه کنه هر سال این ارکیدبازها میریزن اینجا و ظاهرا هم نگران و منتقد بهترین و پرفروش ترین بازی ورزشی جهان هستن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or