Attachments
آخرین ویرایش:
فیفا چون تو هر نسخه تغییرات ریزی میده و آنچنان فرقی نمیکنه هیچ وقت ارزش 60$ رو نداشته تمامه این تغییرات حکم آپدیت و داره برا بازیای دیگه به نظر من 20$ هم زیادشهسلام
فیفا 17 نقص هایی داشت ولی در کل راضی کننده بود
بعد از تغییراتی که در 17 نسبت به 3 نسخه قبلی ایجاد شد
طبیعتا نمیشه منتظر تغییرات آنچنانی بود از بازی!
یه سری ایرادات و کمبود ها رو رفع کنن
فیفا 18 هم میتونه نسخه قابل قبولی باشه
ولی خب اگر بخاد تفاوتش با 17 فقط عکس بازیکن و نوشته روی کاور باشه قطعا ارزش 60 دلار رو نخواهد داشت!
باید تا اومدن دمو منتظر موند...
با دیدن چند تا کلیپ و عکس نمیشه نظر قطعی داد...
دیگه ببین چی بوده ... رسما آپدیت فیفا 17 عه احتمالاگیم پلی و وزن توپ و اینا واسه یه هفته اوله... با آپدیت خرابش میکنن تقریبا.یوروگیمر فیفا ۱۸ رو بازی کرده یه مطلب گذاشته بود که چندتا نکتش اینا بود:
جزئیات گرافیکی بازی بهبود داشته مثل صورت بازیکن ها اما تحول عظیمی نبوده.
انیمیشن های تماشاگران تغییرات زیادی داشته و واکنش های بیشتری نسبت به جریان بازی نشون میدن. حتی خوشحالی بعد از گل همراه تماشاگران اضافه شده.
اتصال انیمیشن های حرکت بازیکن ها بهتر شده و روانتر به نظر می رسه.
حرکت بازیکن ها سنگین تر شده و اصتحکاک بیشتری با زمین هنگام حرکت دارن.
توپ سنگینتر شده و به نظر رسیده که زود تر از سرعت توپ کاسته می شه.
انیمیشن های دویدن بیشترین تغییر رو. داشتن. فرق بین sprinting و jogging به خوبی حس می شه.
برای ۶ استیل بدنی مختلف (قد بلند یا کوتاه، ترکه ای یا عضلانی و...) انیمیشن های متفاوتی در نظر گرفتن.
برای تعدادی از بازیکن ها که استیل حرکتی منحصر به. فردی دارن به طور کامل motion capture انجام گرفته. ( رونالدو، استرلینگ)
حرکات انفجاری تو فضا ها با توجه به نوع بازی بازیکن هایی مثل مسی و رونالدو اضافه شده.
دکمه های سانترهای مختلف دچار تغییر شده. با R1 سانتر زمینی و با L1 می شه سانتر با ارتغاع زیاد انجام داد.
نوع جدیدی از تکل اضافه شده.
می توان هنگام نشان دادن صحنه های آهسته بدون pause کردن بازیکن ها رو به سرعت تعویض کرد.
گیم پلی و وزن توپ و اینا واسه یه هفته اوله... با آپدیت خرابش میکنن تقریبا.
۶۰ دلار که هیچی من میخوام نسخه ۱۰۰ دلاریشو بگیرم که ۳ روز زودتر بازی رو شروع کنم.