FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
من اصلا دمو رو هم دانلود نمیکنم هیچ وقت:D خیلی ریلکس میرم دیسکشو میخرم.....یه زمانی رو 360 از اینترنت دانلود میکردیم میرفتیم با USB میزدیم به کنسول بازی میکردیم الان کلی قر و فر داره:D

خب يه خبر موثق بدم و برم..طبق لينكي كه ميزارم در استور استراليا دمو روز ١٢ سپتامبر در ساعت ٤:٣٠ صبح به وقت استراليا براي دانلود گذاشته ميشه...توجه داشته باشيد كه در حال حاضر اين خبر مربوط به نسخه ي اكس باكس وان هستش..و با توجه به اينكه ea در حال حاضر با سوني قرارداد بسته احتمالا نسخه ي پلي استيشن بازي بايد زودتر در دسترس باشه..تايم و زمانبندي استراليا رو هم اگه ميتونين در بيارين تا ببينيم كه دقيقا دمو كي توي استور استراليا قرار ميگيره به وقت ما..
اينم لينك استور استراليا:
Buy FIFA 18 Demo - Microsoft Store Australia

• Like
Reactions: ehsas1 and db07
خب يه خبر موثق بدم و برم..طبق لينكي كه ميزارم در استور استراليا دمو روز ١٢ سپتامبر در ساعت ٤:٣٠ صبح به وقت استراليا براي دانلود گذاشته ميشه...توجه داشته باشيد كه در حال حاضر اين خبر مربوط به نسخه ي اكس باكس وان هستش..و با توجه به اينكه ea در حال حاضر با سوني قرارداد بسته احتمالا نسخه ي پلي استيشن بازي بايد زودتر در دسترس باشه..تايم و زمانبندي استراليا رو هم اگه ميتونين در بيارين تا ببينيم كه دقيقا دمو كي توي استور استراليا قرار ميگيره به وقت ما..
اينم لينك استور استراليا:
Buy FIFA 18 Demo - Microsoft Store Australia
ربطی به استرالیا و... نداره واسه همه همینو‌ زده.
اینم امریکا
Buy FIFA 18 Demo - Microsoft Store

سلام
داریم به لحظات روحانی فحش کش شدن سونی و استورهاش نزدیک میشیم...
:D
فحش اولو باید ea بخوره که تاریخ رسمی نمیگه عین آدم :laughing:هرکی برا خودش یه تاریخی زده رسمی حتی لوح زرین نیکان
فعلا همین تاریخ استورها رسمی تره
بزرگوار هم فرمودن 2عصر به وقت انگلیس رو استور میاد چیزی در حدود 2-3 ساعت دیگه ولی گشادی سونی رو هم لحاظ کنی 9شب میاد :tired::sweatsmile:.برا پی اس که اینطور بود

ربطی به استرالیا و... نداره واسه همه همینو‌ زده.
اینم امریکا
Buy FIFA 18 Demo - Microsoft Store

بالاترم گفتم فکر کنم ایکس باکس رجین بندی نداره برا همینه.شما درسته حرفت
شرقی ترین تایم رو هم نیوزیلند داره که اونم کمتر از 2ساعت دیگه میره تو 12سپتامبر و با توجه به اینکه زده 4.30 صبح همون 8-9 شب میشه بازم

آخرین ویرایش:
فحش اولو باید ea بخوره که تاریخ رسمی نمیگه عین آدم :laughing:هرکی برا خودش یه تاریخی زده رسمی حتی لوح زرین نیکان
فعلا همین تاریخ استورها رسمی تره
بزرگوار هم فرمودن 2عصر به وقت انگلیس رو استور میاد چیزی در حدود 2-3 ساعت دیگه ولی گشادی سونی رو هم لحاظ کنی 9شب میاد :tired::sweatsmile:

بالاترم گفتم فکر کنم ایکس باکس رجین بندی نداره برا همینه.شما درسته حرفت
استورها سه شنبه‌ها آپدیت میشن. مشکل سونی و مایکروسافت نیست. حالا سرورهای مایکروسافت دو سه ساعت زودتر آپدیت میشن.
اگه‌ درست گفته باشن، باید ساعت ۸ شب امشب واسه ایکس باکس برای نیوزلند بیاد

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or