Attachments
آخرین ویرایش:
پجه ها نميدونين بايد چجور با لجندا بازي كنم؟بچه ها من زياد التيميت بازي نميكنم مارادونا اينارو كه تبليغ كردن پس چجور بايد باشون بازي كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا لوگو و اسکوربورد بوندسلیگا آلمان تو فیفا 18 برداشتن کسی میدونه دلیلش چیه ؟
پارسالم اسکوربورد پریمیرلیگ همون روز ریلیز بازی نبود و با آپدیت اول بعد ریلیز تو بازی گذاشتن.امسالم شاید همونطوری بشه چون لیگ آلمان لایسنسه امسالمگه قرار نبود لایسنس باشه؟منم دیدم
فقط تو آلتیمیت میشهپجه ها نميدونين بايد چجور با لجندا بازي كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه قرار نبود لایسنس باشه؟منم دیدم

اره واقعا فیفا 14 11 مثل 17 فوق العاده بود فیفا 18 بدترین فیفایی که تا الان عرضه شدهنمیدونم والا فیفا امسال ملت مسخره کرده با بیرون دادن این بازی نه فیس هارو درست کرده نه نقل و انتقالات رو ، تازه یه چیزی هم کم کرده و اسکوربورد بوندسلیگا رو هم که برداشته ، شوتهای فضایی ، دروازبان داغون ، تور دروازه خراب کلاً فیفا رو به لجن کشیده این EA نامرد ، اگه سازندگان بازی رو به دو دسته تیمی تقسیم کنیم به نظر من همونهایی که فیفا 14 رو دادن بیرون نسخه 16-17 رو ساختن و همون دسته دومی که 15 رو ساختن اومدن الان این نسخه 18 رو دادن بیرون به خدا نابود شدیم![]()
لالیگا که هست. پارسال هم انگلیس رو نذاشته بودن ملت اعتراض کردن، با اپدیت گذاشتن.واقعا این اسکوربورد بوندس لیگا و لالیگا مثلا چقدر هزینه داره برای EA؟ عجیبه واقعا!!!
لالیگا رو میدونم لیگ برتر پارسال به دلیل اعتراض نبود....فرمت افکت های گرافیکی و اسکوربورد بازیها کلا تغییرات عمده ای کرد اینا یه مقدار زمان برد تا بتونن بزارنش تو بازی وگرنه لیگ برتر رو لایسنس کردن کامللالیگا که هست. پارسال هم انگلیس رو نذاشته بودن ملت اعتراض کردن، با اپدیت گذاشتن.
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
زلاتان هست. توی لیست ذخیره ی ذخیره
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام ممنون که جوابم دادین ولی چک کردم زلاتان نیست کلا تو ذخیره ها همنیست.اگه کسی اطلاع داره از این قضییه لطفا بهم بگهزلاتان هست. توی لیست ذخیره ی ذخیره
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام ممنون که جوابم دادین ولی چک کردم زلاتان نیست کلا تو ذخیره ها همنیست.اگه کسی اطلاع داره از این قضییه لطفا بهم بگه
)