FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
چرا لوگو و اسکوربورد بوندسلیگا آلمان تو فیفا 18 برداشتن کسی میدونه دلیلش چیه ؟

مگه قرار نبود لایسنس باشه؟منم دیدم
پارسالم اسکوربورد پریمیرلیگ همون روز ریلیز بازی نبود و با آپدیت اول بعد ریلیز تو بازی گذاشتن.امسالم شاید همونطوری بشه چون لیگ آلمان لایسنسه امسال
پجه ها نميدونين بايد چجور با لجندا بازي كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط تو آلتیمیت میشه

مگه قرار نبود لایسنس باشه؟منم دیدم

نمیدونم والا فیفا امسال ملت مسخره کرده با بیرون دادن این بازی نه فیس هارو درست کرده نه نقل و انتقالات رو ، تازه یه چیزی هم کم کرده و اسکوربورد بوندسلیگا رو هم که برداشته ، شوتهای فضایی ، دروازبان داغون ، تور دروازه خراب کلاً فیفا رو به لجن کشیده این EA نامرد ، اگه سازندگان بازی رو به دو دسته تیمی تقسیم کنیم به نظر من همونهایی که فیفا 14 رو دادن بیرون نسخه 16-17 رو ساختن و همون دسته دومی که 15 رو ساختن اومدن الان این نسخه 18 رو دادن بیرون به خدا نابود شدیم :|

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
دوستان شیرازی
از کجا میشه ریجن آل یا یک خرید؟؟؟
چندروزه اکثر فروشگاهها رو رفتم فقط ریجن 2 و 3 دارن! یکی نیست به اینا بگه آخه ریجن 3 واسه کی میاری؟!!

دوستان در اینکه یسری ایراد یا به اصطلاح باگ داره بازی شکی نیست که معمولا با اپدیت کردن بهبود میدن هرساله ولی شیوه درست دفاع کردن یاد بگیرید واقعا لذت بخش میشه،این نسخه بیشتر رو جاکی کردن دفاعها بیشتر تمرکز کرده که کی و کجا برید تو پا مهاجم یا کی مشایعت کنید...و اینکه گلری خیلی خفن شده و مثله نسخه های قبلی توسط هوش مصنوعی کنترل نمیشن البته تو نسخه ۱۷ در مواقع تک به تک شدن میشد با گلرا به صورت دسته دروازبانی کرد ولی این نسخه تماما به شما سپرده شده این امر(دوستان گلری کردن با دروازبان شدن اشتباه نگیرن زمانی که تاچ پد لمس میشه،منظورم تو بازی انلاین هست)
درکل گیم پلی بازی یکمی سختر شده که با تمرین همه چی دستتون میاد.

• Like
Reactions: ehsas1 and Siamak61
منکه از بازی راضیم.... جو فوق العاده ورزشگاه ها معرکه شده من خودم بیشتر مواقع توی سیزن و البته کریر مود لیورپول برمیدارم یعنی این ورزشگاهشون بینهایت جو خوبی داره.... حتما ورزشگاه ریولپلات رو هم تست کنید اونجا که رسما شعارهای تماشگرا فوق العاده کار شده...
اینکه دفاع کاملا در اختیار یوزر قرار گرفته خوب خیلی بازی رو طبیعتر و البته مشکلتر میکنه من خودم هنوز دارم باهاش کار میکنم و البته پیشرفتم کردم....
توی کریر کافیه از تیم حریف جلو باشی یعنی یه جوری حمله میکنند انگاری ارث باباشون میخواند :))
در کل من راضیم یک موردیم در مورد دروازبانها گفته شده والا به نظر من یا حداقل من ندیدم این همه شوت میزنم مثل پلنگ دروازه بان شیرجه میزنه و توپ دفع میکنه.

نمیدونم والا فیفا امسال ملت مسخره کرده با بیرون دادن این بازی نه فیس هارو درست کرده نه نقل و انتقالات رو ، تازه یه چیزی هم کم کرده و اسکوربورد بوندسلیگا رو هم که برداشته ، شوتهای فضایی ، دروازبان داغون ، تور دروازه خراب کلاً فیفا رو به لجن کشیده این EA نامرد ، اگه سازندگان بازی رو به دو دسته تیمی تقسیم کنیم به نظر من همونهایی که فیفا 14 رو دادن بیرون نسخه 16-17 رو ساختن و همون دسته دومی که 15 رو ساختن اومدن الان این نسخه 18 رو دادن بیرون به خدا نابود شدیم :|
اره واقعا فیفا 14 11 مثل 17 فوق العاده بود فیفا 18 بدترین فیفایی که تا الان عرضه شده

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi
لالیگا که هست. پارسال هم انگلیس رو نذاشته بودن ملت اعتراض کردن، با اپدیت گذاشتن.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
لالیگا رو میدونم لیگ برتر پارسال به دلیل اعتراض نبود....فرمت افکت های گرافیکی و اسکوربورد بازیها کلا تغییرات عمده ای کرد اینا یه مقدار زمان برد تا بتونن بزارنش تو بازی وگرنه لیگ برتر رو لایسنس کردن کامل:D در مورد بوندس لیگا بعید بنظر میاد اسکوربورد بازی رو با اپدیت بزارن احساس میکنم لالیگا رو جایگزینش کردن! که یه قدم به عقبه لالیگا رو ردیف کردی خیلی هم عالی ولی دلیل نمیشه پسرفت کنی و بوندس لیگا رو تعطیل کنی دیگه افکت گرافیکی و معرفی اول بازی و اسکوربورد چیز خاصی نیست باید هر 5 لیگ برتر جهان رو لایسنس کنن کم کاری کردن متاسفانه

امروز بازی رو خریدم و چند دست بازی کردم اولین دست لجندری بارسا اتلتیکو زدم که 3-0 بردم لجندریش به نظر ضعیف تر از 17 هست
سه دستم انلاین با یکی زدم . مشکلات تو انلاین بیشتر پیدا بود . 3-1 بردم دست اول دوم 2-2 سوم 4-3 باختم بازیا پر گل تر از 17 هست . دو مشکل اساسی که دیدم شوت های پشت محوطه هست که از این 7 گلی که تو این 3 تا بازی خوردم 4 تاش شوت پشت محوطه بود که حداقل 2-3 تاش تو 17 میزد راحت دروازبان میگرفت ولی تو 18 گل شد .
مشکل اساسی دیگه که بدتر از این شوتزنی هست نمیدونم چه کلمه ای به کار ببرم ولی فکر کنم اسکول :دی کلمه مناسبی باشه که دفاع اخرا موقع دادن پاس عمق توسط حریف حتی با اینکه به خوبی یارگیری میکنیم و به بازیکن حریف با فاصله کمی حرکت میکنیم تا پاس عمق میدن اسکول میشن و برای خودشون میرن اصلا و به راحتی تک به تک میشه مهاجم . چیزی که تو فیفا 17 خیلی خیلی کم داشتیم . این دو مورد رفع کنه بازی عالی میشه .

• Like
Reactions: Siamak61
دلم نیومد ننویسم نقدمو

نقاط قوت بازی :
گرافیک بسیار خوب و جو عالی استادیوم ها
درگیری های فیزیکی فوق العاده (بهترین در تاریخ)
پاس های بلند و پشت دفاع عالی شدن (تو ۱۷ نبود اصلا)
سیستم عملکرد بازیکن ها و تایین وظایف عالیه

نقاط ضعف بازی :
یه مشکل خیلی بزرگ که منو اذیت میکنه ضربه زدن به توپ خیلی انیمیشن بدی داره و داغونه مثلا یه ضربه بیرون پا میزنی پاهای بازیکن گره میخوره تو هم ولی نمیفته حتی تو پاس ها هم افتضاحه یا تو ضربات سر که کلا یه مدلی شده ضربه زدن بازیکن به توپ ها و اشغاله !
ضعف بعدیه بازی توی پاس های کوتاه و زمینیه هر چقدر که تو پاس های هوایی پیشرفت کرده رو زمین گند زده و پینگ پونگی که دوستان میگن درسته کاملا !
سانتر ها زیادی دقیقه و شوت ها هم به قول دوستمون ۹۹% تو چارچوبه و اون ۱% هم یا تیرکه یا نزدیک رد میشه !
عملکرد دروازبان ها فاجعه تاریخیه این بازیه ! انیمیشن افتضاحی دارند خیلی افتضاح
دفاع هم مشکل داره ! و اکثر دفاع ها جایگیری ندارند !
وضعیت فیس ها هم خوب نیست (یعنی یه کچل نکردن داوید سیلوا رو :| )
من فکر کنم ea از جمله هیچوقت همه رو راضی نگه ندار پیروی میکنه که این بازی رو داده بیرون !
دلتون رو هم به اپدیت ها خوش نکنین امکان نداره اپدیت بتونه مشکل دروازه بان و شوت و انیمیشن ها رو حل کنه !
در کل باید سوخت و ساخت !

بازیکن پیشنهادی من برای پست وینگر راست
Basakoglo ۲۲ ساله ارزون و عضو تیم فاینورد

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or