FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
حتی اگه PES بشه بهترین بازی تاریخ هم فقط سه دلیل برام میمونه که هیچ وقت ازش خوشم نیاد دلیل اولم اینکه از گزارشگر بازی PES و اون صداش بدم میاد دلیل دوم همه بازیکنهای PES هسته اصلی چهره های طراحی شدش مثل بازیکنای ژاپنی در میاد !!!! دلیل سوم نبودن لایسنس کامل لیگهای معتبر هستش

حالا در مقابل سه دلیل برام میمونه که همیشه FIFA باز باشم و بمونم دلیل اولم فیفا تنها حدفی که داره شبیه ساز بودنش هستش که توی چند نسخه آخر هم راحت میشه دید دلیل دوم چهره بیشتر بازیکنها در فیفا اسکن شده و میشه یه بازیکن با چهره واقعی دید هرچند به روزی میرسه که کل تیمهای فیفا تصاویر اسکن شده بازیکنان رو انجام بدن دلیل سوم و آخرم اینه که لیگهای معتبر لایسنس هستن

حالا دیگه بماند بقیه چیزهایی که فیفا برتری زیادتری نسبت به PES داره از جمله بخش کریر مود و آنلاینش که مطمئن باشید FIFA در آینده حتی بهتر هم خواهد شد و دوستان عزیزی هم که طرفدار PES هستن لطفاً خیلی آروم این بخش ترک کنن برن بخش خودشون صحبت کنن خیلی ساده هست ;)

حدف=هدف :|
گیم پلی Pes انصافا یه چیز دیگس

امیدوارم ک لایق اسم فیفا باشه این نسخه جدید بعدشم هر چی بازی سخت تر باشه واس گلزنی بهتر و علائم بیماری سرعت و درو کردن بازیکنان سرعتی هم بهبود پیدا کرده باشه

چند روز
پیش به علت مسافرت به شهرستان با چنتا از فامیلا مجبوری نشستم PES زدم! اونم ورژن 2015! گیم پلی فاجعه بود! اصلا خوب نبود! با همین فیفا 15 که افت کرده هم نمیشه مقایسش کرد!
بعد تو pes دستت کاملا بستس ضربه آزاد کرنر هیچکدوم خلاقیتی نداره! یه خط میزاری میگی اینجوری کات بده زارت کرنر میکشه! نه باد معنی داره نه قدرت پاس بازیکن! یعنی دروازبانم بزاری مثل پیرلو سانتر میکنه (کرنر منظورمه) :دی
بازیکن میوفته زمین هیچکی عقلش نمیرسه از روش بپره همه به صورت قطاری پشتش گیر میکنن!
به نظرم مقایسه pes با فیفا خیلی خیلی زوده و خنده دار

چند روز
پیش به علت مسافرت به شهرستان با چنتا از فامیلا مجبوری نشستم PES زدم! اونم ورژن 2015! گیم پلی فاجعه بود! اصلا خوب نبود! با همین فیفا 15 که افت کرده هم نمیشه مقایسش کرد!
بعد تو pes دستت کاملا بستس ضربه آزاد کرنر هیچکدوم خلاقیتی نداره! یه خط میزاری میگی اینجوری کات بده زارت کرنر میکشه! نه باد معنی داره نه قدرت پاس بازیکن! یعنی دروازبانم بزاری مثل پیرلو سانتر میکنه (کرنر منظورمه) :دی
بازیکن میوفته زمین هیچکی عقلش نمیرسه از روش بپره همه به صورت قطاری پشتش گیر میکنن!
به نظرم مقایسه pes با فیفا خیلی خیلی زوده و خنده دار

فیفا هم هزار و یک مشکل توی گیم پلی داره. در کل به نظر من نسخه 15 هر دو بازی افتضاح بود. با این تفاوت که فیفا از نظر گرافیک و صداگذاری و لایسنس و ... خیلی بهتره و بیشتر حس فوتبال رو منتقل میکنه. گیم پلی هر دو بازی بدرد سطل زباله میخورد امسال.

حالا یه اشتباه نوشتاری بود که ممکنه واسه همه پیش بیاد من ویرایش کردم
اما فقط باید یه چیزی بگم که عجب رویی داری تو !!!! من مطمئنم نمیدونی گیم پلی یعنی چی اینو من نمیگم تعداد گیمرهای جهانی که این دو بازی رو انجام دادن بهتر میدونن هرچند اگه شرکت konami میفهمید گیم پلی چیه که تا حالا باید از فیفا جلو تر بود اما پیشنهاد من اینه که بازم آروم از این بخش بری واقعاً نیازی نیست این همه فشار بیاری به خودت اعصابت خراب شه ;)

سینا وقتی که طرف مثلن با نیمار سرعتو گرفته و مثل موشک در حال حرکته و با همون بارزاگلی مثلن میخایم مهارش کنیم رو در نظر بگیر.
به محض رسیدن به مدافع کافیه R3 رو بزنه به چپ یا راست! عین میگ میگ :d
یا تو عرض هم همین حالتو پیش بیاره.
گفتم قبلنم من مشکلی با این حالت ندارم ولی نمیتونم قبول کنم جلبک بودن دفاع هایی که من فقط کنترل یکی از اونهارو تو بازی دارم بشه ازادی و پیشرفت!
وقتی که من با یه بازیکن دنبال مهاجم حریفم و طرف میرنه تو دهن مدافع کناریم و اون فقط وظیفه نظارت و تماشا |-) رو عهده داره دیگه جای بحثی نمیمونه بنظرم.

کلن فیفا توی 15 روند ارکیدی به بازی داد و سعی کرد مقدار گل تو بازیها زیاد بشه با احمق کردن دفاع ها و گلرها.

این حرکتو باعث خوشحالی چند دسته شد.

1-اماتورها و عشاق سرعت.

2- فن های مسی و نیمار و رونالدو

3-کوچ کننده های PES

مسلم معدود کسایی مثل ما که عاشق بازی طبیعی و پاس کاری و ... بازی نرمال و طبیعی هستند هم حساب نکرد همین.

من تا حدودی حس می کنم تعریف هامون از شبیه ساز فرق داره با هم؛
اما چیزی که می تونم بگم اینه که من تقریباً از 2005 به این طرف همه ورژن های FIFA و PES رو تجربه کردم و نظر شخصیم اینه که توی FIFA نوعی آزادی عمل و خلاقیتی در دسترس بازیکن وجود داره که توی PES یافت نمیشه؛
من یکی از ایرادات بزرگ FIFA رو توی بازی سازی می دونم. یکی از دوستان صفحه های قبل اشاره کرد که توی FIFA مثلاً پیرلو با خدیرا از نظر قدرت پاس دهی، تکل یا بازیسازی فرق چندانی نداره
یا مثلاً دفاع ها به صورت کلی توانایی پاس دادنشون مثل هافبک هاست و تفاوتی دیده نمیشه

سینا وقتی که طرف مثلن با نیمار سرعتو گرفته و مثل موشک در حال حرکته و با همون بارزاگلی مثلن میخایم مهارش کنیم رو در نظر بگیر.
به محض رسیدن به مدافع کافیه R3 رو بزنه به چپ یا راست! عین میگ میگ :d
یا تو عرض هم همین حالتو پیش بیاره.
گفتم قبلنم من مشکلی با این حالت ندارم ولی نمیتونم قبول کنم جلبک بودن دفاع هایی که من فقط کنترل یکی از اونهارو تو بازی دارم بشه ازادی و پیشرفت!

امین دو صفحه اس دارم توضیح میدم نمیدونم چرا نمیتونم منظورم برسونم :دی ببین موضوع اینه از نظر من مشکل از طراحی اون مهاجمه که براحتی میتونه با یه تغییر مسیر دفاع جا بزاره و خود دفاع مشکلی واقعا نداره . دفاع ها جلبک نیستن بازیکن های سرعتی نامتعادلن .

وقتی دریبل سرعتی میخوریم با خودمون میگیم این چه دفاعیه و این چه هوش مصنوعیه اما نمیگیم چرا اون مهاجم اونقدر راحت تو سرعت تغییر مسیر داد ! حرف من اینه توی نسخه 16 باید همین حالت باز و سخت برای دفاع ها باقی بمونه اما کار های تهاجمی و سرعت بازی متعادل تر و سخت تر بشه

اين بحثاى تخصصى كه دوستان ميكنن واقعا خوبه.
بزرگترين مشكل 15 عدم تعادل تو بخش هاى گيم پلى مخصوصا حمله و دفاعه كه دوستان اشاره كردن.دفاع كردن واقعا سخت شده درسته چند تا باگ هم وجود داره ولى در حالت كلى دفاع خوب و منسجم به توانايى گيمر ربط داره كه من بعد مدتها تونستم با تيمايى مثل چلسى و يوونتوس زيباترين بازى هاى تيمى رو تجربه كنم ولى مشكل اصلى بالانس نبودن سيستم دريبلينگ و سرعت بازيكناى تهاجميه كه با تيمايى مثل بارسلونا و رئال تجربه لذت بخش شبيه ساز بازى كاملا زير سوال ميره.
اميدوارم بجاى اينكه سيستم كلى دفاع رو آسونتر كنن بيشتر اين بالانس بين دفاع و حمله رو درست كنن كه اون لذت واقعى به اين سرى برگرده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

امین دو صفحه اس دارم توضیح میدم نمیدونم چرا نمیتونم منظورم برسونم :دی ببین موضوع اینه از نظر من مشکل از طراحی اون مهاجمه که براحتی میتونه با یه تغییر مسیر دفاع جا بزاره و خود دفاع مشکلی واقعا نداره . دفاع ها جلبک نیستن بازیکن های سرعتی نامتعادلن .

وقتی دریبل سرعتی میخوریم با خودمون میگیم این چه دفاعیه و این چه هوش مصنوعیه اما نمیگیم چرا اون مهاجم اونقدر راحت تو سرعت تغییر مسیر داد ! حرف من اینه توی نسخه 16 باید همین حالت باز و سخت برای دفاع ها باقی بمونه اما کار های تهاجمی و سرعت بازی متعادل تر و سخت تر بشه

ببین سینا منم واضح نوشتم موضوع مشخصه تو از اون ور میبینی من از اینور :d

تو 14 این داستان نبود.
---
وقتی R2 میگیریم تو دفاع باید یار کمکی رو بیاریم که پرس کنه بعد دوست عزیز(دفاع کمک) تو حالت منگی داره دست و پا میزنه ربطی به بالانس نبودن تو حمله و مهاجم نداره!
بازم میگم من فقط کنترل 1 نفر رو دارم.
توی صحنه ای که بازیکن حریف تو محاصره 3 مدافع قرار میگیره اون دوستان عزیز نباید "منفعل " بمونن.
بحثم همینه.
دفاع ها باید وقتی L ندارن یا کنترلشون دست ما نیست یه حداقل هایی از دفاع رو انجام بدن.
خیر سرشون مثلن دفاع هستند.
همه بحثم سره بازیکن هایی هستند که تحت کنترل ما نیستن و به نوعی هوش مصنوعی بازی مثلن قراره تکونشون بده.

آخرین ویرایش:
البتته ببخشید تو بحث تون دخالت میکنم چون فیفا 15 رو فقط سه ماه اول بازی کردم بعد رفتم سمت pes (ولی 12 و 13 و 14) رو کامل فیفا بازی کردم
ولی چون تو 2015 هر دو بازی رو به طور تقریبا جدی تجربه کردم گفتم شاید بد نباشه نظرم رو به اشتراک بذارم

با یه قسمتایی از حرف های آقا سینا موافقم و با یه قسمتهاییش نه
با این موافقم که سیستم دفاعی فیفا 15 خوبه و این سیستم سرعت و تهاجمشه که ایراد داره ... سیستم دفاعی هم بالاخره بی ایراد نیست، چون بالاخره هیچ بازی ای نمیتونه پرفکت باشه ... ولی در کل بین فوتبال هایی که تا حالا بازی کردم فیفا 15 از لحاظ سیستم دفاعی جزء خوبها بود، اما همون نکته سرعت غیرطبیعی مهاجما باعث به هم خوردن بالانس بازی شده، نه بد بودن سیستم دفاعی
و با این مخالفم که سیستم دفاعی نسبت به pes سختتره ... سیستم دفاع کردن در فیفا 15 از pes 15 بهتر هست ولی سخت تر نیست ! (خوب بودن و سخت بودن لزوما یکی نیست)
در pes 15 واقعا دفاع کردن سخت تر از فیفا هست و به خصوص در بازی دونفره با یه حریف هم سطح واقعا سخت تر و چالش برانگیز تر از فیفا ست (بازم میگم منظورم این نیست که بهتره، بلکه به دلیل فیزیک نه چندان مناسب بازی، دفاع کردن سختتره)
اتفاقا این حرفی که گفتید دقیقا در مورد pes صدق میکنه که برای دفاع کردن بیشتر باید رو توانایی خودتون حساب کنید نه رو کمک هوش مصنوعی، چون هوش مصنوعی ضعیف تر از فیفاست و اونجا چالش دفاعی سختتری رو حس میکنید
یه چیزی هم خدمت دوستان دیگه بگم چون چند بار شنیدم ...
اون مبحث قدیمی که دکمه ضربدر رو نگه دار و راحت توپ رو بگیر! تو همون سالهای حدود 1999 و 2000 برای فوتبال بازهای حرفه ای تموم شد ! چون از همون موقع اگه طرف بازی بلد بود نگه داشتن دکمه ضربدر خودکشی محسوب میشد ! و بنده تو 15 سال اخیر در هیچکدوم از دو بازی ندیدم که کسی با نگه داشتن دکمه ضربدر! بتونه بازی دفاعی خوبی بکنه ... این مورد ربطی به فیفا و pes بودنش نداره !

كلا تو پي اس ٤ دوستان مشكل سيزن ندارند؟من وان دارم و اصن حتي ابديت نميشه تركيبام.ميخواستم اگه فيفا تو ٤ خوبه بخرم ٤ رو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

این اینترنت مسخره ایران که نمیشه باهاش فیفا زد من اینترنت شاتل دارم تو سیسرن نمیره فقط اگه میشه گیرمتگ منو اد کنید فرندلی بازی کنیم
artinhero

كلا تو پي اس ٤ دوستان مشكل سيزن ندارند؟من وان دارم و اصن حتي ابديت نميشه تركيبام.ميخواستم اگه فيفا تو ٤ خوبه بخرم ٤ رو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

این اینترنت مسخره ایران که نمیشه باهاش فیفا زد من اینترنت شاتل دارم تو سیسرن نمیره فقط اگه میشه گیرمتگ منو اد کنید فرندلی بازی کنیم
artinhero

من نمیدونم چرا اینهمه مشکلات بچه ها با انلاین فیفا از کجاست. هم خودم هم فرندهام راحت میتونیم بازی کنیم تو مد ها مختلف. من که سیزن و کواپ رو هم رو پلی4 راحت بازی میکنم هم رو X1 و واقعا مشکلی تو انلابن این بازی ندارم. کلا سرورهای EA چه تو این بازی چه بازیهای دیگه ش خیلی خوبه

من نمیدونم چرا اینهمه مشکلات بچه ها با انلاین فیفا از کجاست. هم خودم هم فرندهام راحت میتونیم بازی کنیم تو مد ها مختلف. من که سیزن و کواپ رو هم رو پلی4 راحت بازی میکنم هم رو X1 و واقعا مشکلی تو انلابن این بازی ندارم. کلا سرورهای EA چه تو این بازی چه بازیهای دیگه ش خیلی خوبه

بارها این بحث تکرار شده و نتیجه این که مشکل ازISP است و فقط دوستان پارس آنلاین بدون مشکل دارند بازی می کنند . راه آخر هم تغییر آیپی هست که اگر از سرویس خوبی برای این کار استفاده کنید تا حد زیادی مشکلات برطرف میشه هم Fifa و هم Masterchief Collection . البته تو PSN امتحان نکردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or